Pasta från Helvetets kök
Jag är förtjust i mat och lägger ibland ner ovanligt mycket pengar på en ingridiens som verkar bra men det betalar sig när det kan vara just den ingridiensen som gör att maten smakar lite godare och känns lite lyxigare.
När D kom hit till Sverige i julas skulle jag möta honom vid Arlanda Express men jag blev sen på grund av min matjakt på NK, jag hade bestämt mig för att tillaga den perfekta dejtpastan. Jag hade varit och kollat på den ett par gånger med mamma men 2 portioner pasta för 80 spänn kändes LITE saftigt även för mig. Pastan var färgad likt en pojkagris i rött, grönt och vitt. Tillsammans med en god köttfärssås, riklig på tomater skulle den bli perfekt!
Har något vagt minne av att pastan smakmässigt inte var den godaste pasta jag ätit men det såg vackert ut upplaggt på tallriken och det blev inga rester.
Har de senaste dagarna kollat igenom två säsonger av matsåpan Hell's Kitchen som Gordon Ramsay leder. Inte att blanda ihop med Kitchen nightmares där han försöker få restauranger på fötter igen. I en av utmaningarna skulle deltagarna förnya rätter från något vanligt till något extraordinärt. En av kockarna fick stekt kyckling och gjorde en Stekt kyckling med fyllning av krabba, spenat och getost med pasta och till min stora förtjusning "min" pasta. För att citera alla tv-kockar "med bra ingridienser är det svårt att misslyckas"