Bläckfisk-korv
Viktigaste beståndsdelen till makaroner, förrutom ketchup är köttbullar.
Jag var dock inte sugen på köttbullar så jag tog de två sista Sibyllakorvarna och gjorde gormetmat av dem.
Detta göra man genom att dela korven i ca fyra bitar sen skär man ett fint kryss på ena sidan och vóila så har man roligare mat på tallriken (stek först) som smakar precis likadant men är bra mycket trevligare att titta på. Bläckfiskkorv helt klart! Dessutom är det sjukt enkelt att göra!
Snyggast är om man använder sig av grön eller svart pasta tillsammans med danska pölser. Det är sjukt snyggt.
Dessutom är det roligt för barn och vuxna. Mer bläckfiskkorv åt folket!

Jag var dock inte sugen på köttbullar så jag tog de två sista Sibyllakorvarna och gjorde gormetmat av dem.
Detta göra man genom att dela korven i ca fyra bitar sen skär man ett fint kryss på ena sidan och vóila så har man roligare mat på tallriken (stek först) som smakar precis likadant men är bra mycket trevligare att titta på. Bläckfiskkorv helt klart! Dessutom är det sjukt enkelt att göra!
Snyggast är om man använder sig av grön eller svart pasta tillsammans med danska pölser. Det är sjukt snyggt.
Dessutom är det roligt för barn och vuxna. Mer bläckfiskkorv åt folket!

Kommentarer:
Trackback