dags för dejt!

Idag är det som sagt fredag och det är dags för vårt fika som blivit till en middag. Fick lite störande nyheter om personen precis innan och de kändes direkt som om varningsblinkerserna kom igång. 
Kanske dumt att döma ut nån innan man träffats på riktigt och fått höra personens egen förklaring till de hela.
Jag ska i allafall in i duschen strax och fixa till mig. Kan inte säga annat än att jag faktiskt är lite nervös.

Annars idag så fick jag mitt nya asfula kort från Skandiabanken. Oranget och grått. Fy fan för den idiot som skapat kortet. Sjukt fult! Kommer fan att skämmas! Kortet är så fult att jag inte vill visa bild på det.

fredagstankar

Konstigt nog känner jag mig nästan lite (fj)anti(g) till fredagsfikat. Vi hade chansen att snacka lite igår och även om hans röst är feeett fin så hindrar de inte oss från att ha lite svårt att få flyt på snacket.
Jag vet att killar inte är likadana som tjejer och därför inte är lika pratiga. Dessutom är jag för mycket fag-hag för att kunna hantera en riktig man.... Hum...  Jag är kanske för tjejig?
Tyvärr har jag lite för mycket tid och har gått runt nu i flera dagar för att fundera fram vad jag ska ha på mig, hur jag ska sminka mig, huruvida jag färga om håret och framför allt - måste jag köpa hotta underkläder?
Svaret på alla frågor är naturligtvis NEJ utom sminkfrågan som bestäms efter vad jag har på mig.
Sminkprofilen lutar åt brun (närmast näsan), i vrån grönt och gul skuggeyeliner och självklart min krämeyeliner.
  

Blink blink


dejta vem man vill?

Ska bli fikadejt på fredag. Nackdelen? min storebror gillar honom inte. Nu är ju jag och min bror inte direkt samma person men det betyder ändå mycket att familjen gillar de personer man dejtar. Eller?
Jag är lite känslig för sånt där så vi får se hur de hela slutar. Jag vill träffa honom och kommer därför att göra det oavsett. Fast det känns mer som kompisträff än regelrätt date.
Har jag tur får jag ledigt från jobbet och kan då göra något lite mer vettigt. Om jag inte får ledigt så blir det nog frukostfika på något hotell som vi pratat om.
Anledning till hotellfrukost är att det är kul att se vad personen har för morgonhumör och vad personen äter och service.

hårångest del 2

Håret blev omfärgat i en blond nyans. Har spenderat åtskilliga minuter i spegeln i badrummet för att bestämma mig huruvida jag är förtjust i färgen eller om jag helt enkelt ogillar den.
Det lutar åt att jag ogillar den. Blev inte alls den nyans av färg jag trodde att de skulle bli.
Ska eventuellt på dejt på lördag eller söndag med en kille på tatueringsmässan på Münchenbryggeriet. Han ska tattuera sig och tyckte att jag kunde haka på.
Vi får se hur jag gör. De vore kul att träffas men jag tror inte att jag vill att de ska leda någonstans.
Annars i helgen har jag inte gjort något särskilt.

Det var ju lön idag och jag hade 1736 kronor kvar från förra månaden *_* så bra har jag aldrig haft det förrut och det ska tilläggas att jag betalat av tre-räkningen och ändå har de pengarna kvar. Me is very happy.


hårångest

Jag tror att det gick så dåligt den här veckan på jobbet eftersom de var ny tidtabell och jag uppenbarligen inte hade energin som krävdes för att få de att fungera. Känns tråkigt att de inte fungerade ens på slutet.
I vilket fall så kan de inte bli så mycket sämre.
Under fredagen avfärgade jag håret. Ser mer eller mindre precis ut som moroten jag lyckades få till för några månader sedan.
Dock var jag ju förberedd på hur fult de kunde bli så jag har redan förberett med ny färg. Vi får se hur det blir.
En sak är i allafall säker, de blir ljust.


uselt på jobbet :(

Jag håller fortfarande på att landa. Håller på att jobba natt och det går så jävla uruselt. Jag stirrar på skärmarna - allt ser bra ut. Sen ringer telefonen en gång och det förstör allt. När jag sen kollar - alla tåg står stilla och de är fel fel fel.
Känner att jag är FETT neggig men va fan ska jag göra? Det vill sig inte.
GR's första advice - jobba dig tillbaka annars åker du ut. Men idag gick det inte alls bra men nu ere bara en timme kvar och det har senaste 10 minuterna gått bra.
Jag har inte surfat bort mig eller slarvat, det bara är en sån dag idag.
*suck*

njutit själv på lördagskvällen

Kom tidigt i säng, gnuggar ner mig i värsta Sir Vääs stilen (ni vetr ormen i Robin Hood) och somnar... INTE.
Ganska irriterande med tanke på att jag var så duktig med att komma i säng tidigt.
De var en konstig kväll. När jag kom hem från jobbet valde jag att vara ensam, ingen msn bland annat. Bara jag och tvn. Kollade på Madonnas Confession konsert på femman. Tycker att det är treeeevligt med temakvällar.

När jag var på väg att vakna imorse drömde jag om Anders Eklund. Han som mördade den lilla flickan Engla .Han undrade om jag hade plats för honom hemma hos mig jag sa självklart nej till honom. Vaknade och var aningens förvirrad. Lyckades somna om och drömde samma dröm igen. Omg säg inte att jag blivit en sån där tjej som gillar hårda brottslingar. Iallafall så tackade jag återigen nej till hans sällskap :P
Tvungen och tvungen..
Jag undrar vad han har i mina drömmar att göra? O_o

Mokko gracias!

Jag vet att det är lite smålarvigt men hur ska jag kunna undvika att bli exalterad av att jobba med kompetenta människor. Hade igårkväll chansen att jobba med en person som jag är helt galen i trots att jag inte ens känner honom. Allt jag känner till är den åsikt min bror har - "han har universums största ego". Vi hade i allafall väldigt trevligt och som alltid så blev jag inspirerad och superglad.

Skulle köpa smink idag innan jobbet och stod och tittade på en helt hysterisk rosa. Jag är inte så förtjust i Face Stockholm men gammalt groll behöver inte betyda att det är lika illa ställt nu. Jag frågade en tjej klädd i en asful klänning huruvida färgerna var bra att blanda med och hon svarade med att hon inte jobbade där.
Vilket var konstigt med tanke på var hon var placerad. Jag gick i allafall därifrån eftersom jag helt enkelt inte hade tid plus att jag av någon outgrundlig anledning kände att jag höll på att bli förbannad där inne.
Jag tror att de var att butiken var så liten och jag inte gillar trånga utrymmen.

Nu ska jag i allafall jobba fram till 21 och sen imorgon jobba tidigt.

viktoroligheter

I söndags träffade jag några av Markus (min storebrors) kompisar och för första gången på typ tio år så tänkte jag att jag var TJOCK. Enligt BMI så är jag tjock och lider av övervkt. Dessutom eftersom jag inte direkt drar storlek 38 så är det inte direkt en överraskning att jag är just överviktig/tjock.
Dock är min bild av mig en helt annan än den verklighet jag faktiskt lever i. Jag tycker att jag har andra kvalitéer än att vara smal och vältränad. Därför kändes det lite obehagligt att stöta på tankegången om att jag är tjock och av just den anledningen inte duger.

Jag gillar inte att denna tankegång kommit och speciellt vid detta tillfälle då jag har det lite knepigt med mathållningen. Jag vill inte dra på mig ätstörningar bara för att jag upplevt tråkigheter. Det enda jag iofs kan säga som tröst är att jag envist fortsatt äta sallad. Så även om jag äter lite, så äter jag i allafall rätt saker. Och inte för att jag räknar kalorier men jag tror att jag håller mig på en bra ofarlig nivå. 
Det är ju dock inte så lätt att se på en rundis hur mkt man gått ner när de krävs en del för att de ska märkas. 
Blir jag orolig själv - säger jag till.

slut på slutet

Kom hem igår men det är knappt så att jag kommer ihåg det. När jag satt på tåget hem såg jag nästan små stjärnor framför ögonen. Sov och mådde otroligt mycket bättre.
Var lite less igår då jag på rasten skulle vila lite i soffan och min dumma mobil inte körde igång sitt mobillarm.
Jag är inte direkt typen som är sen så för mig var det lite av en chock.
-Du skulle ha börjat jobba för en kvart sen.
?!?!?!?!?!??!?!!?

Började prata med en person som jag inte pratat med på flera dagar. Det kändes lite som att en sten föll från bröstet. Sen har jag gett mig själv i uppdrag att skärpa mig angånde att umgås med folk. Det är fan PINSAMT hur länge sedan jag fikade med någon. Jag vet att jag är miss asocial 2000-2008 men för helvete. Jag och min bästis !! har inte setts sen före semestern.

bortom trött

Det finns en risk att jag aldrig någonsin varit så trött som jag är idag. Igår efter jobbet sov jag men var ändå helt slut när jag vilat. Det blev lite för sent och sen somnade jag inte på en gång.
Jag är faktiskt lite orolig över jobbet när jag är så här trött, igår klarade jag inte av enklare uppgifter och idag är jag ännu värre. Känns lite som spänningarna jag hade iomed min uppkörning för flera månader sedan.
Jag vill tro att jag mår bättre men att inte kunna sova bara bekräftar vad som händer inom en, de man inte har kontroll över.
Kan ju säga så här, finns det chans att sluta tidigare kommer jag att ta den för så som jag sitter nu. Det fungerar inte.

dyrt med el

Kollade mitt saldo för även om varit försiktig med pengar den här månaden så kändes det ändå som att det saknades pengar. Jo tjena! Fortum de jävla svinen hade ändrat min elbetalning utan att fråga till kvartalsbetalning och räkningen som drogs i fredags var på 941 JÄVLA spänn!!!
Funderade på att ringa upp dem och säga ett par sanningens ord. Kom på i sista sekunden att jag har något slags konto på deras hemsida så jag loggade in och ändrade tillbaka till månadspröjs men är fortfarande tjurig.
Jag hade kunnat använda de pengarna på något helt annat.
 
Annars känner jag mig lite lagom lycklig igen. Är sugen på pannkakor och har varit ett par dagar. Kanske gör de imorgon eller nått.

helgens sammanfattning

Som planerat sen länge. - utgång på lördagen. Hade blivit bjuden på kräftskiva och hade fan hellre gått på den även om jag inte ens äter kräftor. Det började med mat på tacobar och jag kämpade för att få ner så mycket sallad som möjligt vilket resulterade i ett illamående som hette duga. Efter det bio - Dark Knight. Vilken mörk och (tråkig) pratig film.
De enda som var intressant var Jokern men efter ett tag tappade jag intresset. Det var mest för att jag mådde så vansinnigt illa att jag knappt kunde sitta still.
Tog direkt taxi hem efteråt och satt och ojade mig hela vägen hem. Dels för att jag mådde illa men även för att det kostade 472 jävla spänn !!!!!!

 Söndagen var det kräftskiva med familjen och det var ganska jobbigt. Dels var jag väldigt trött och dels så känner jag inte så många av de personer som kom. 16 pers skulle komma men vi var typ 10. De övriga sex bara liksom sket i att dyka upp. Det blev en hel del hårda ord om detta.

Har fortfarande konstiga matvanor men jag har slutat att gå ner i vikt.

brodersbråk

Bråkade precis med min bror. Fan va han gör mig irriterad ibland. Ska försöka städa lite i lägenheten idag. Det är inte så mycket att städa men jag vil ändå behålla känslan av renhet. Haha.
Ska bort senare idag och trots att jag inte sminkat mig på typ fyra veckor och inte vill så känner jag att kravet på att se LITE fräsch ut är ganska stort.

pineapple i håret

Färgade om håret idag men ångrade mig efteråt. Det blev i färgen Pineapple. Ett jävla namn på en färg.
Det ingick ingen grön toffs att ha på huvudet men lika glad för de är jag men gladast är nog räven.
Tog lite bilder men jag har ju publicerat det typ sju miljoner gånger tidigare.
Ville genast visa upp mitt hår av nån anledning. Ha ett par fingrar som leker med det, känner på det och säger att det är mjukt.

Min dator har blivit mongo. Jag måste ha grafikkort.

rovdjuret inom mig

En sak som stört mig som fan i flera veckor nu är att jag inte kan få arslet ur vagnen och färga om håret. Problemet är att jag inte kan välja färg. Jag har varit sugen på babyrosa, blond, ljusbrunt och Jennifer Aniston-blont.
Så jag har gått förbi hyllorna på Åhlle otaliga gånger men kommer inte fram till vad jag vill ha. Drömmen är dock att jag ska ha bestämt mig och färgat mig till på söndag.

Ställde mig på vågen för några dagar sen. Jag och vågen är inte bästa vänner och jag kan ju säga att även om det är skönt att gå ner i vikt så har jag gått ner lite FÖR mycket FÖR snabbt. Jag vet att jag kommer att börja äta (för mycket ) förr eller senare. Mamma sa i allafall att de syntes i mitt ansikte, varför kan de inte synas runt midjan i stället? 
Ge mig bara en fin buffalo mozzarella att sniffa på tillsammans med tomater, prosciutto och pasta så är mitt  miniätande ett minne blott *_*

Har även fått reda på att Markus och mamma försökte få hit D till min födeseldag men han liksom inte ansträngde sig särskilt för att få det att hända. Det utlöste en störtflod av tårar. Fan vad jag känner mig sviken. Varför sa han inget då? :(
Tyvärr är jag som ett såll och kan fan inte prata om annat just nu. 
Rovdjuret inom mig har i allafall vaknat. Något jag faktiskt trodde att jag saknade.  

årliga makaroner *_*

När jag var ute med mamma igår var vi inne på Mq eftersom jag vill hitta en ny handväska. Jag hittade inte accessoar-hyllan däremot lyckades mamma hitta till Esprit-hyllan med några fräsiga toppar.
Man såg de tindrande ögonen som bara tjejer kan ha när de ser något riktigt snyggt. Sen vek hon ihop tröjan och la tillbaka den. - Kostar för mycket.
Jag var benägen att hålla med 249 pix för en topp är ganska saftigt även om de är esprit och deras kvalité är jättebäst.
Hur kan jag neka en kvinna kläder?!
Jag slet åt mig tröjan från henne och gick och betalade, fick den inslagen och gav den till mamma som present.

Vi pratade bland annat om söndagen då vi ska ha kräftskiva. Lördagen kunde ingen av oss i familjen då det är andra saker som varit ivägen. Jobb bland annat. Iallafall så skrattade vi åt att jag kan äta mina årliga makaroner eftersom jag inte äter något från havet. Jag minns en nyårsafton då mamma bjöd massa folk på hummer eller om de var krabba och jag serverade makaroner. Folk skrattade så att de höll på att storkna men makaroner är gott *_*
Vi bestämde oss för kycklingvingar.
En av Markus och mina gemensamma vänner ska komma och det ska bli spännande, otroligt charmig och mysig. Vågar knappt erkänna det men me-like. 

Universums bästa sallad finns ...

Universums godaste sallad serveras på ... öh de italienska stället närmast tunnelbanan i Gallerian.
Jag och mamma var ute för att luncha och vi delade på en av deras GIGANTISKA sallader. Kycklingen var helt underbar och pastan var så perfekt att det nästan blev tårar i ögonen.
89 kronor för denna underbara skapelse var ett minipris för något så fantastiskt.
Dessutom deras personal herregud va samspelta de var. Underbara människor!

yummmmmmmy

Inatt hände det! Det som inte hänt på hur länge som helst. Hur länge som helst är i mitt fall tre veckor. Jag blev hungrig.
Det kurrade till i magen och jag blev sugen på typ tusen saker samtidigt.
Hade dock inget till hands och även om jag ätit oroväckande lite senaste veckorna så är det nog antagligen tillräckligt med käk för att vanliga smala människor skulle kalla en dagsranson. 
Känner mig fortfarande helt slut och grinar lite då och då.
Markus (min bror) och två av hans vänner försöker hålla mig över ytan - att inte ge upp. 
Jag trodde verkligen att det skule bli vi två och ibland drabbas jag av sådan saknad att jag tror att jag ska falla död ner.  

Harry Potter trailer!

Nu har trailern äntligen kommit jag har inte hunnit leta upp den på youtube än. Är inte helt säker på att jag gillar trailern faktiskt men det är cooooooooooolt med Dumbledore som slåss!

Se på
HarryPotter.com

första skrattet

Den här veckan har varit katastrof från början till slut. Jag får en känsla av att jag börjat äta igen men känner mig ändå "mager" så mycket som en öh större person kan känna sig.
Köpte sallad idag och åt en bit kyckling, en slice gurka och sex pastabitar och kunde sedan inte äta mer.
Igår fick jag dock något att skratta åt då en person kom fram till mig när jag var på väg till tåget. Han klev in framför mig och blockade min väg. Jag blev lite perplexed och förberedde mig för "nej jag har inte tid / skaffa ett jobb / jag har inga pengar" 
-Är du känd?! frågade han.
-Näj hihihi. O_o  
Det är ju i sådana tillfällen man kanske inte ska nämna filmen "Syndig Svenska" ... Detta sista är ett skämt.

Jag fick chansen att berätta det för en person när jag kom hem och började skratta hejdlöst.

En kollega berättade om att han köpt AC och allvarligt talat är de det enda jag tänkt på senaste dagarna. Jag tänker på det när jag har rast, när jag sitter på svettiga tåg, när jag öppnar ytterdörren och slås av den "härliga" uppvärmda känslan, när jag ska sova och termometern visar på 28 grader och främst när jag stirrar på mitt lönekonto som bara skriiiiiker efter att få bli utnyttjat.

hits