glädjande dag

Idag på min lediga dag började jag med att ställa mig i duschen, glo mig själv lääääänge i spegeln, smeka mina ögonlock med Shu Uemura penseln, se snygg ut, klä på sig - se ut som en färgglad sopsäck, möta en kollega som ger mig sovmorgon, möta en annan kollega som ger mig pengar, möta mamma och sedan glädje.
Vi började med att gå längs med Kungsgatan eftersom vi båda har nån slags telekinesisk tankeverksamhet som pågår och lät oss förstå att vi båda ville gå ju där. Helt bisarrt men så fort mamma kom från tbanan i hötorget så sa hon att hon vill gå ner mot stureplan och jag sa vi går mot sture i samma ögonblick som hon öppnade munnen. Situationer som dessa finns det mååååååååånga exempel av. Vi kanske känner varandra för bra helt enkelt.
Vi gick till ett kinahak som ligger på baksidan av sturegallerian som heter Aberdeen. Känns stört att det finns ett ställe som har ett skotskt namn O_o Vem tänkte ut det liksom?
Efter det gick vi till Östermalmshallen och provade sjukt mumsig farlig(falu)korv som inte hade vatten som första ingridiens. Vi gled vidare till en inredningsaffär som hade löjliga priser varpå vi började larva oss. Jag måste erkänna att jag var lite orolig att vi skulle bli utkastade så som vi trackade alla saker.
Det var efter det som mamma tog mig till Villroy & Boch affären. Jävla henne. Typ. Vi började på en slags övervåning och där fanns dem, tallrikarna of my nästan dreams. Efter mycket om och men köpte jag fyra assietter och för att fira åt jag pannkakor med mammas gudomliga rabarber/jordgubbssylt. Godaste jag någonsin ätti. Men innan det blev några pennkakor var vi tvungna att åka hem och då PLANKADE jag. Usch läskigt :(
 
Mina nya assietter från serien Marlene Villroy & Boch

svart slöja

Blev lite ledsen igårkväll. Satt och pratade med darling då det liksom kom över mig som en stor svart slöja. Jag var så uttråkad igår när jag kom hem att jag gick och lade mig. Alla de där tankarna om att jag inte är värd någonting dyker upp och att det inte spelat någon roll att jag mått så här bra (öh) någonsin förrut har hjälpt mig att få ett roligare liv.
Jag hade verkligen INGENTING att göra igår. Jag fick nästan panik.
Tog en promenad i nya skorna och gick genom ett av villaområdena samtidigt som jag hade musik i öronen.
Jag har haft lite tankar om att åka till Holland och det har både varit positivt och negativt just nu är allt nattsvart.


oklippt shopping utan bilder

Vaknade sjukt sent på söndagen och mådde skräp. Började dock som vanligt med att äta två alvedon. När ska de där förbannade jävla prickarna försvinna?.
Mamma var upptagen med en släkting som var på besök och jag hade helt glömt bort det varpå jag fick ytterligare en dag över. Tog mitt fula Visakort med mig och åkte in till stan.
Bestämde mig för att dagen i ära få håret klippt så att jag åter kan se ut som en människa. Frisörimperiet (på kungsgatan) som jag brukar använda mig av var stängt - ve och fasa. Så jag fick ta mitt saggiga hår och vandra vidare. Var inne på Mique/Marimekko på gamla brogatan. Marimekko har äntligen fått ordning på sin del av affären och jag stod i säkert en minut och höll i en gipsavgjutning av ordet Love. Den skulle passa så bra i mitt vardagsrum, eftersom jag lider av kraftig alzheimer var det även en annan skylt med ett L ord som jag höll i men vilket ord det var kommer jag inte ihåg.
Lyckades ta mig därifrån, ninjade en toalettpaus på Sergel och gick sedan vidare till Lindex för att kolla på underkläder. Det var trevligt att hitta en bh under lördagen och säga vad man vill men jag har mest gått på komfort när det kommer till bh-ar inte snygghet vilket alltså betyder att så fort jag träffar en kille som jag vill ta av mig kläderna med - måste jag köpa något som kan kallas lite sexigt i stället för urtvättat mormors-bh; att ta av mig.
Hamnade på klädavdelningen där jag köpte en tröja med öh .. antingen är det en häst eller så är det en lama. Jag hoppas att det är en lama för jag älskar lama-song på youtube, köpte även en svart kjol.
Hamnade på Åhlle (GUUUUUUUUUUUUD låt mig inte handla något) där jag hamnade på filmavdelningen där jag motvilligt plockade på mig The international (Clive Owen och Naomi Watts) samt Nims trasure island. Tragiskt nog var barnfilmen sjukt mycket bättre och mer inspirerande än The international som enbart visade upp en rynkig Clive O. *Gäsp*

men jag tänker inte köpa nått -_-

I lördags började jag dagen med att äta två alvedon för att sedan åka in till stan. Det var första dagen på lång tid som jag inte hade något planerat och det var som att få ett slag i magen av tristess. Redan när jag klev upp.
Pratade lite med darling om kommande dagar tillsammans. Att jag kände en viss typ av oro, hur löjligt de än må låta. Han har ju arbetstiderna från helvetet och för min del kommer det betyda mååååååååååååånga timmar av ensamhet. Det är ju en sak att ha tråkigt hemma i sin egen lägenhet men när man helt plötsligt befinner sig i ett annat land är det inte lika roligt längre.
Jag åkte således in till stan med den naiva tron att jag inte skulle shoppa nått... eller .. jo ...asså... kanske... men .. asså ...
Det började som det oftast gör - på Åhléns där jag hamnade på köksavdelningen, hittade ett par skitfina tallrikar från Rörstrand som mamma totalsågade - med motiveringen att mormor (may she rest in peace) som varit död sen år 2001 inte tyckte om genomskinliga saker att äta eller dricka ur.
Sorry mormor, jag gillar dig men det är MINA tallrikar... Åh andra sidan har jag ju nästan bestämt mig för Versace tallrikarna som finns på "Bikupan" i Amsterdam. *_* I allafall så hade Åhlle TYVÄRR en maskin jag letat efter i månader - en mackgörare, i bisarrt fula färger och billigt pris och största önskan - för EN smörgås. *drar kortet*
Gick vidare till lite andra affärer där jag inte heller skulla handla och ändå blev det en vit/rosa bh och en skolflickekjol.
Åkte hem, åt miljoner varma mackor och spelade sims.


prickigt värre i halsen...

Prickjävlarna i halsen har fortfarande inte försvunnit på ena sidan har de blivit fler! En av dem har varierat i storlek! Nån på jobbet i fredags sa att det säkert var halsfluss men det var de ju inte - de hade de konstaterat på vårdcentralen. SÅ VA FAN ÄR DET FÖR JÄVLA FEL DÅ!?
Nu har jag haft ont i halsen i SJU dagar och prickarna upptäcktes i torsdags men kan ha varit där längre. Jag har svårt att svälja, har feber, snorar lite och känner mig svag.
Känner jag mig stressad? Nej.
Har jag sovit dåligt? nja det vill jag inte påstå.
Ätit dåligt? Nej bättre än jag brukar.
Några andra saker som kan påverka? Nej.

Hur kan ett jävla virus hänga kvar i SJU dagar? Bullshit.

du lider av INGENTING

Ja men det var ju en rolig dag. NOT.
Innan jag gick och lade mig borstade jag tänderna och tänkte mest på ingenting då jag helt plötsligt fick syn på riskornsstoran vita prickar i halsen. Jag har haft ont i halsen sen i måndags och kolla längst bak i halsen är inte direkt något jag gör varje dag. Hade haft feberkänning under dagen och blev så klart lite nervös. Ont i halsen hade jag haft sen i måndags men ändå vita prickar. iiiiiiiiiiiih.
Tog två alvedon och bestämde mig för att ringa till doktorn OM jag skulle vakna tidigt och må ännu sämre. Sämre mådde jag men kunde ändå sova många sköna timmar.
Vid lunchtid tappade jag orken helt och orkade inte sitta upp ordentligt och bestämde mig då för att boka tid hos doktorn.
Första frågan efter att jag sagt att jag hade feber och kände mig kraftlös var inte direkt oväntat: "har du varit utomlands?" men det hade jag ju inte. No piggies!
På vc tog de sänkan och tittade läääänge i halsen och även i öronen. Konstaterades snabbt att några grisar har jag inte umgåtts med och jag lider inte heller av någon sjukdom. Jag var tvungen att fråga även om det är ett bra besked att man inte har svininfluensan eller halsfluss hon förklarade då att det var ett virus och allt jag behöver göra är att vänta ut det. Sov sedan resten av dagen. Idag mår jag fortfarande bajs och prickarna har varken blivit mindre eller färre.
Beckis vill gå hem och sova :(

ninja en ledig dag *_*

Vågade inte ta mina nya skor eftersom det var ganska varmt ute. Vill inte riskera att få skavsår i onödan. Jag har lyckats ninja till mig ledighet imorgon och ska försöka tvätta, ta upp resväskan och på allvar fundera över vad jag ska ha med mig. Tack gode Gud har Wieb tvättmasking men jag är ju fan tjej och lider således av "det kan börja regna men ändå vara 30 plus så då KAN det där speciallinnet vara bra"
För att inte tala om att jag lovat att hjälpa till att inreda och städa hans lägenhet. Säga vad man vill om Holland men några vettiga städprodukter har de FAN inte. Inga Wettexdukar. Deras stålull vill jag inte ens börja prata om. Eller jo, när man blöter upp dem blir städskummet ROSA vilket är gulligt.
Inredningsmässigt så ska jag finkamma Stockholm på idéer innan jag åker och självklart köpa upp mig på viktiga saker som Bilar, Wasa frukost och andra svenneprodukter man kan tänkas sakna.

tån är böjd

Jag köpte skitfina nya skor idag och det är ett ENORMT problem med skorna. Hade det varit skavsår hade jag inte brytt mig, sånt finns det plåster för.
Problemet med de här skorna är att min lilltå på högra foten är böjd och jag får inte ut den. Alltså ut som inne i skon.
Frågan är ju hur man löser det. Jag får inte plats att peta i skon.
Så jag frågar dig kära läsare, vad skulle du göra?

tar inte kort i Gamla Stan

Fick sova ganska länge idag vilket var skönt. Mamma smsade mig vid halvett tiden och vi bestämde oss för att gå på Västerlånggatan och kolla på turister och fika.
Vi möttes upp och åkte en av kvartspendeltågen in till stan. Jag älskar dem, <3
Direkt när vi kom ut från tunnelbanan letade vi upp lampaffären med det klatschiga namnet Affären, där jag köpte min älskade Snowflake *_* De hade en kvar och den var lika vacker och underbar som jag tyckte första gången jag såg den.
Stor kärlek.
Efter att vi klivit ut ur Affären började det regna så vi kastade oss in på första bästa fik. Beställde lite saker och drog fram mitt shiny Visa och människan berättar att de inte tar kort. Men skämtar han eller?
Nej det gjorde han inte. Mamma joggade iväg för att hitta en bankomat.
Vilket skämt! Foccacian kostade 80 spänn och var fan inte god, mammas kaffe var PULVERkaffe och kakorna vi köpte var inte goda heller. Ganska misslyckat.
Gick Västerlånggatan och kom till drottninggatan där vi hamnade i Lagerhaus. Fy fan. Jag avskyr den affären. Det är för att den är precis som ikea "åh en sån där kunde vara bra" .... 200 spänn senare stod vi ute på gatan igen och jag måste säga att jag är lite osäker på vad jag köpte men jag hoppas att jag blir nöjd när jag vågar kolla i påsen.
Jerns skor nästa där vi båda hittade sånna där love-at-first-sight skor. Mamma provade i rött, jag i brunt. Jag mutade mamma med att betala halva hennes skor för shit va hotta de var! Hon fegade ur men jag köpte ett par så nu glider jag runt i ett par bruna hög klackade. Åkte hem, åt entrecôte och speklade lite spel - perfekt!

Glassporr

Trodde inte att Ben & Jerrys sorbetsmaker skulle komma till Sverige men TACKA FAN/GUD ATT JAG HAR FEL!
Köp GENAST!
Jag har nått vagt minne av att det var tre sorbeter som skulle komma men jag har bara hittat två. Jag köpte Jamaican Me Crazy med Ananas med passionsfrukt. Asså GUUUUUUUUUD.
Ja detta är ett fjortisinlägg men jag sitter och stönar värre än när jag eh gör barnförbjudna saker :S Matorgasm!
Glass och sex typ. KÖP NU!

höra men inte röra

Jag har fått nojja igen. Jag tycker ju jättemycket om Wiebe men är rädd att han ska tröttna tills det att jag kommer till honom i slutet på nästa vecka. Det är sånt som är så jävla jobbigt med Skype man kan bara prata. Det är inte ens Se men inte röra. Det är bara ljud. Vi får se jag släpper nog nojjan snart.
Drömde att jag hade mens vilket var jävligt skumt. Hela jag är skum. Jag är så trött. Har sovit uruselt den här veckan och idag, sista dagen på arbetsveckan har jag småont i huvudet och från igår även halsont.
Dessutom har min kosthållnings senaste dagarna varit katastrofal. Jag önskar att jag kunde bättra mig för det handlar både om min egen hälsa men även om att jag vill se och känna mig bra när jag träffar honom.


Shu Uemura ÄR bäst.

Ville vara lite fin igår och tog på mig en vit klänning med svarta band och gjorde en smikning bestående av silver och grönt. Självklart användes mina Shu Uemura *_* produkter som jag köpte i Amsterdam. Det är ren och skär (öh grön) kärlek på produkterna, sitter jättebra trots svett och lång tid i ansiktet.
Shu Uemura har alltid haft otroligt bra och dyra produkter, bäst har alltid varit hans borstar, men han fick nog sitt större internationella genombrott efter filmen Djävulen bär Prada där hans ögonfransböjare nämns som en av de bästa. Här i Sverige har jag bara sett att hans hårprodukter varit tillgängliga. Storheten ska dock ligga i penslarna och jag måste säga som haft MAC tidigare att om MAC var superbra är SU Jättebäst.

Filmen? Jo, den var väl sådär. Känns som att de förlorat konceptet helt genom att skämta om precis allting. Allt är slapstick och ja, det är lite skämt i boken men hela tiden skämtas det.  bör nämnas med största respekt. Folk ramlar ju typ av stolar när hans namn nämns här reagerar folk inte ens.
Lite tillagda scener, en del saker borttagna.
Nyckelscenen i slutet är det mest irriterande jag sett i hela serien. Det är som att jämföra med att Frodo slänger ner ringen i elden på slutet och man zomar in Gandals ansikte. Man blir snuvad på den scen som borde vara gjord i ultraslowmotion som borde få folk att ställa sig upp och skrika i biostolarna.
Måste allt vara för barn?


den dagen en elefant flööög

Återigen är nivån på mitt arbete låg. Det är jättetråkigt idag redan efter sex minuter höll jag på att köra åt helvete. Sånt är pinsamt. Mår lite blä idag eftersom jag sovit så dåligt. Igår efter jobbet sov jag mer eller mindre hela dagen vilket är sjukt dumt vilket naturligtvis följdes av en natt då jag sov väldigt oroligt.
Har börjat fundera över packningen till Amsterdam eftersom jag kommer att vara där i flera veckor om vi inte slår ihjäl varandra först risken finns förstås alltid.
Tack gode gud har Wiebe tvättmaskin så det behövs inte packas alltför mycket men fan man är ju tjej. Min sminkväska som jag vill ha med mig är större än de tröjor jag vill ha med mig osv.
Dessutom har jag ju lovat att fixa i hans lägenhet så jag kommer att behöva packa städsaker, en lampa (ja det är sant), lakan och sådana där saker som man tar bort damm från kläder typ tejp på rulle och sist men inte minst vill jag ha med mig ett svennetangentbord eftersom hans inte har åäö. Jag har nästan bestämt mig för att packa min Wii också. Tullmänniskorna på Arlanda och även i Amsterdam måste ju tro att man är spritt språngande galen. Å andra sidan har väl de redan sett allt som går att se.
Ikväll ska jag och Anders se Harry Potter, det ska bli otroligt kul!


Amsterdam(n) får fem köttbullar

Efter mycket övervägande blev det inga tallrikar, däremot köpte jag glasen som kommer från Leonardo. Skulle inte vara direkt förvånad om de finns att köpa på Åhléns, haha.
I övrigt la jag pengar på städprodukter eftersom jag hjälpte Wiebe (Viiiiibö) att städa. Jag blev lite irriterad på mig själv att jag gjorde en sån sak men på nått sätt fick jag min förklaring när jag besökte hans jobb.
Han jobbar på en medelfin restaurang utåt sett men allt annat är typ skräp. Folk får sparken/slutar, alltid är det någon sjuk, saknas serveringspersonal eller någon som helt enkelt bestämmer sig för att sluta tidigt. Jag kom dit på söndagkvällen vid halvåtta tiden då han var helt ensam i köket. Normal ska de vara MINST tre.
Han rusade runt för att hinna med allt och jag vill inte stå brevid och titta på så jag ställde mig vid zinken och började diska. Jag diskade oavbrutet i två timmar och efter att jag följt med honom hem så började jag gråta för att jag var så trött. Så att han inte vill städa när han kommer hem är helt enkelt förståeligt.
Skönt att få förståelse för någons jobb.

I övrigt gjorde jag bara EN turistgrej i Amsterdam - en båttur. Staden är alldeles utmärkt att besöka enbart genom att gå runt. Dessutom när man ser vad inträdena kostar till alla museum och sånt blir man ju för fan mörkrädd.
Sammanfattningsvis så är Amsterdam som gamla stan fast en moderna version, underbart att alla pratar engelska och är så öppna, mycket shopping och mycket saker att äta, staden får fem av fem köttbullar.

t-whore-ist (turist)

Beckis goes Amsterdam(N)
Jag overlevde flygresan hit. Mycket laskigt. Fast den har staden ar fan sjuk!!!!
Bara idag for att sammanfatta de storsta handelserna har jag blivit forfoljd tva obehagligt langa kvarter av nan full (drogad?) NAKEN !!! engelsman som fragade efter pengar och hjalp, bevitnnat ett brollop mitt pa gatan och blivit avkravd en highfive till en person som kom ut fran en Coffeshop - han var lindrigt patand.
Sen undrar Wiebe lite skrattande varfor jag vill aka hem. Jag ar ju for fan alltfor frigid for sant har!!!!
I ovrigt maste jag saga att vill man shoppa sa kan man fan gora det tills man DOR och bra mycket langre an sa.
Har typ bara gatt i affarer och det ar ganska skoj. Har redan planerat for 4 snygga tallrikar som min blivande man ska fa godkanna och 4 glas. Fragan ar hur mycket pengar jag vagar spendera. Assa det finns en hel del snyggt har som gor att man blir smakat av all upphetsning.
Maten ar fett trakig och Wiebe som ar kock tyckte att personerna som skrivit guiden var milt sagt - lite dumma och hade taskig smak.

Om han ar min blivande man? hmmm aterstar att se men han ligger bra till.



avskedsbrev

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGEST!

Asså ursäkta men jag VILLL inte flyga. Buuhhääääää. Sjukt läskigt ju. Borde legat i sängen nu men jag är fan lite småskakig. Jag vet att dö i flygkrash är en minimal dödsorsak men det hindrar inte att jag är skraj.
Så om jag skulle dö så - love you all.
Min prinsessmugg på jobbet kan nån som vill få ärva. Träningskläderna i mitt skåp på jobbet är ÄCKLIGA öppna inte påsen - bara släng.
Tomburkarna eller flaskorna om det är några kvar skänker jag till jobbets insamling.
Alla möbler jag har och även mina dvd:er går till Äl min bästis, för att han är just - min bästis och för att han och Marie helt enkelt behöve snyggare saker.
Mina datorer? :S
Kan äl också få han vet hur man bäst tar hand om dem. Mamma ska få min nya superhårtork.
Mina väskor? hummmmmm min vackra samling.... Christina på jobbet som har bäst kolla i världen på väskor får välja ut sina favoriter, resten kan nån annan få. Min dyraste - min Chanel följer med till Amsterdam så best of best finns inte kvar.

Glöm inte att tåget går baklänges! Och vem du än är som läser detta så ska jag säga att JO jag är lite bättre än alla andra, jag var en ensamvarg, jag heter INTE Gardiner i efternamn, jag var alltid lite småkär i något, min inflyttnnigsfest kommer att ske i samband med min begravning. Den jävel som KLAGAR på nånting kommer att bli bespökad O_o resten av sitt misäriga liv, jag älskade färg, coca cola är den enda vettiga dryck som någonsin funnits, mitt favorittåg är helt klart 2046, dels för att det är det år jag skulle gå i pension, det är ett klockaslag då man förhoppningsvis slutat jobba, det är en asiatisk film och ja.. det låter lite ballt helt enkelt.
Love you all suckers!
/Rebecka Gardiner

väskdrama i källaren

Den här månaden lyssnar de av våra telefoner och säga vad man vill men lite nervöst är det. Det kanske är nu det framkommer hur man egentligen låter. Jag tycker ofta att jag är missnöjd med hur jag låter i telefonen. Nu dessutom med det nya så är man än mer osäker vilket gör att man kanske faller tillbaka till SÄO som vi hade förrut.

Gick ner i källaren för att plocka fram väskan till på fredag och såg att det var en sån där med nummerlås. Jag skulle testa direkt och satte fast blixlåsgrejerna. Skriver i kod 000, fungerar inte. När jag provat 000-999 123-890 098-321 inser jag att jag inte har en jävla ANING om vad koden är. Ringer mamma som i ett slags mirakel har en extra miniväska. Glädjen är enorm!

Imorgon när jag vaknar har jag lite för mig, dels tvättstugan men även välja ut vilka kläder som ska med, köpa knäckebröd, en påse bilar och kaviar (för det är väl värsta svenne eller?). Duscha, boka taxi till Arlanda och skriva en sån där "om jag dör så är inloggningsuppgifterna till WOW följande" Nått slags minitestamente.
Fan man lever ju sitt liv på nätet numera ju.

myspys nej nej

Nu ere jävligt kort kvar till sängdags! Det ska bli underbart. Är mitt i kärringveckan och i äkta "varje gång jag har mens"-stil så hade jag jättttttehuvudvärk tidigare igår och under natten som varit har jag varit på toaletten vid ett flertal gånger.
Varit väldigt dålig i magen och var på vippen om att be om att få vila en stund då jag lyckades fisa ut det sista.

Fick chansen att prata massssa med hollandsgullet igår och det var så mysigt. Det ska bli så kul på fredag. Är lite sugen på att klä upp mig i värsta glamgirlstilen när vi träffas på fredag för att verkligen blow him away.
Men vem fan ORKAR vara så hot före 10 på morgonen.

pringles till tjockisroman

Jag tror att jag missuppfattat de här med att försöka vara nyttig. På väg till jobbet buffade jag upp med godis (why for the love of God?) och när jag sedan kom till jobbet visade det sig att det fanns lite tid över för läsning.
Så jag satt och åt pringles chips och läste boken "Size 14 is not fat either" av Meg Cabot.
Jag älskade första delen som hette "Size 12 is not fat" efter "size 14" ska jag läsa tredje delen som jag har hemma  - "Size doesn't matter" hahaha.
Skön Chicklit när den är som bäst.

Läste igenom Amsterdam guiden igår och försökte uttala de saker jag ville besöka. Min dejt i holland skrattade roat åt mycket jag sa. Dessutom utöver det att det är fett jävla omöjligt att uttala vissa saker så säger han att mitt uttal gör att jag låter snobbig. Hur ska jag kunna veta att Markt uttalas typ Märkt och inte Mark som marken man går på.
Jag hånar härmed hela Holland på dess töntiga omöjliga språk.
Växlade in lite (eh allt är relativt) pengar och förundras över hur små euro-sedlarna är. Jag ser framför mig skor, tröjor och inträdesbiljetter.


i amsterdamN

Har nu äntligen gjort det jag pratat om att jag ska göra i ungefär ett och ett halvt år. Jag har bokat en resa nu när jag har fyradagars ledighet. Det är ju så att man blir glad bara man tänker på det.
Resan går till Amsterdam. Mamma var ju där förra året ... eller var det tidigare i år? och pratade sig ganska varm om stället även om hon var besviken på blomstermarknaden som skulle öppna veckan efter det att hon var där.
Reskassan är inte alltför stor och vad shoppar man där liksom?
De enda kända märket jag känner till från Holland är Viktor & Rolf (som hade gästspel på HM häromåret) och deras kläder är inte min stil.
En sak som var hur bra som helst var att aftonbladet som säljer reseguider på måndagar hade just Amsterdam idag. Min kollega gick och köpte tidningen.
Det blir min första resa själv utomlands så jag måste erkänna att jag är väldigt nervös men det kommer nog att bli kul och gå bra.
En av killarna som jag spelar wow med som bor i Holland berättade att det har precis så äckligt varmt väder som vi hade förra veckan så det blir inte alltför mycket packning.
Läs mer på
www.iamsterdam.com

facemun

Jaha nu har även jag gått med. WHY OH WHY!?
Skyller på personerna brevid som tyckte att det var en JÄTTEBRA idé. Gick med, sa ja till många vännerförfrågningar hur nu typ 10 pers redan från början vet att man gått med och ignorerade en del andra. Surfade runt i typ tio minuter innan jag tröttnade och började göra konstiga test, det visade sig snabbt att jag var smartare än Paris Hilton, jag var cool och min nästa pojkvän kommer att heta nått på C.

Började läsa nyheterna på aftonbladet, typ Michael Jackssons pappa får inte ärva, Diana Ross ska få vårdnanden. .. .på tal om det förresten, väldigt sorgligt att MJ gått bort. Jag kan fortfarande inte fatta trots att det är en vecka sedan. Har lyssnat nästan varje dag på hans musik och säga vad man vill om honom men han berörde, därav rubrikerna och löpsedlarna.

När jag läst färdigt om det kom jag till den bästa nyheten jag läst på länge. Mest använda ko-namnen. Här är listan direkt snodd från Aftonbladet:

Rosa (14 345)

Stjärna (11 904)

Krona (8 087)

Sara (7 821)

Maja (7 708)

Lilja (7 224)

Majros (7 183)

Linda (6 945)

Blomma (5 788)

Lisa (5 675)

Stina (5 514)

Saga (4 931)

Inom () är antalet döpta kossor. Risken är alltså stor att man dricker Rosa mjölk. *skrattar åt eget uselt skämt*


Lindexshopping

Det är dags att sluta shoppa den här månaden. Var på Lindex på min rast och köpte lite tröjor. Kan ju säga att även om jag som tjej har mycket kläder så är min garderob helt klart gjort för höst/vinter/vår. 867 kronor senare (ohmyfinggodmatförenvecka) var jag ändå jävligt nöjd.

Det blev en klänning i lila, en blåblommig top, en gul bolero (som hade färgnamnet blek banan) och en skjorttop.
Jag som är lite skojfrisk ibland började skratta med tjejen i kassan och sa att det var ju skönt att den inte hette brun banan och att den efter ett par tvättar skulle bli brun. Hon kollade på mig som om jag vore den mest sjuka person hon nånsin sett och så började hon skratta. Så roligt var det inte tyckte jag men njöt av att jag var lite fyndig och att det är  skönt att man kan sprida lite glädje :D
Sedan gick jag till min favvopasta restaurang Runt hörnet (namnet är astöntigt men maten gudomlig).
 
Lindexskjorta i mysigt fladdertyg.Lindexklänning med pervers urringning, som om det stoppat mig.

städnoja men ingen inflyttningsfest - ännu

Igår putsade jag ett fönster. Jag repeterar så att ni ska förstå, jag pustade ett fönster. JAG ... PUTSADE ... ETT ... FÖNSTER. Ja, jag är 28 år och har aldrig gjort det förrut. Varför skulle jag det när man har en mamma man kan hyra in?
Jag tror dock att jag gjorde ett skitjobb eftersom man kunde se fläckar från det men det sken vackert i solljuset i allafall.
Eftersom jag uppenbarligen har för lite att göra kröp jag även in under sängen och torkade bort allt damm under där.
Kanske håller jag på att bli galen? Jag vet inte men mitt hem ser prima ut.
Dock är det ju så att så fort man öppnar balkongdörrsjäveln så är det som att Stockholms allt damm ska in och lägga sig som en hinna över allt man äger och har. Jag har torkat av min tv nästan varje dag i en vecka och jag är fanimej ingen städälskare. Har försökt att ta bilder på lägenheten men hittar inga bra vinklar så jag vet faktiskt inte hur jag ska göra. Ska göra ett nytt försök senare idag eftersom jag (som av ett mirakel från Gud Fader) slutar runt 19 tiden.
Det är ju trots allt bara 9 månader som jag levt i min lägenhet och har inte lyckats ta en enda bild eller haft inflyttningsfest...  För HELVETE!!! Det är ju pinsamt.

hits