Cotti Frutti kasta botti

MEN FY FAN!
Cotti Frutti som Valio gör reklam för på tv är PRECIS lika äckligt som man tror att det är.
Yoghurt och Keso blandat.

Nu vill jag veta vad det är för galning som sagt till Valio att detta är något man OFTA äter och vill ha som färdigblandat. Jag mår fan illa!
Tur som bara den att jag fick den för 4.50:- mer skulle jag inte ha betalat för detta BLÄBLÄBLÄ.

Amen på Ikea

IKEA är idioter. Vill du stjäla utan någon direkt svårighet ska du handla på IKEA i Barkarby. De har börjat med samma system som Hemköp skrotade efter 3 veckor eftersom folk stal så mycket. MUAHAHAHAHA
De nya systemet består av att man scannar in sina varor själv, betalar med kort och sen direkt går ut ur affären.
Jag och mamma dsikuterade när vi kommit ut att de bara fanns en sak att göra, man måste jobba i par så kommer man att kunna länsa affären direkt. En person spelar hjälplös och den andra scannar typ hälften av sina varor.
Mamma frågade till och med om jag verkligen scannat alla mina 4 hyllor som jag köpt. Detta kanske säger något om vår sparsamma familj :P
Jag tror dock att jag har för mycket samvete för att stjäla och kommer därför antagligen inte att göra detta även om det är ytterst lockande.
För första gången på typ tusen år är jag ledig mitt i veckan TVÅ dagar så att jag kan vila ut och då passade jag tillsammans med mamma på att åka till IKEA.
Redan på vägen dit vet jag att det kommer att bli dyrt. Brace yourself Beckis.
Vi startade med lunch och vandrade sedan genom varuhuset som hade massa fina saker att erbjuda, köpte typ 200 servetter i olika färger, en duk, två växter, ljus, musmatta, två diskborstar OCH det viktigaste av allt, DVD HYLLOR. IKEA har äntligen kommit till their senses och tillverkat dvdhyllor för oss människor med STORT filmbehov. Benno har en ny hylla som tyvärr inte finns på nätet än som är för massa dvd:er. Lyckan var total.
1500 kronor senare klev vi ut ur IKEA och jag skulle ÄNTLIGEN få plats för mina dvd skivor. AMEN på IKEA!

försoning redan?

Kom på att jag måste skriva i när och hur jag vill ha semester i sommar, sista anmälningsdagen idag. Känns lite svårt när jag inte ens vet hur jag jobbar eller vilken turlista jag har. Jag måste reda ut det idag!
Ringde till jobbet för att bekräfta att jag började 14 eftersom det är en så konstig tid nu när alla ska börja och sluta samtidigt. Det visade sig att jag inte alls börjar 14 utan 1430. Jag får en hel extra halvtimme att njuta av. Eller njuta och njuta, jag måste STÄDA klart innan Dennis kommer. 
Städningen resulterade i tre soppåsar - gammal mat från kylen - reklam - everyday trash, en maskin disk och dammsugning. Inte alls så mycket som jag trodde att det skulle vara. Skönt att man måste ta tag i sin städning lite då och då. Funderar på att hyra in mamma någon dag för fönsterputs, för att jag inte kan? Nej för att jag är SLÖ!.
Svartarbete JAVISST!

Ska bli kul att jobba idag. Har funderat lite och kom på en sak, anledningen till att jag surat till när jag sitter på Uppsala-platsen är för att jag inte suttit där särskilt ofta. Uppsala har typ en miljon olika felaktigheter/egenheter/(möjligheter) som man glömmer om man inte får nöta in dem varje dag eller i allafall ett par gånger i månaden. Nu har jag suttit där ofta och har därför nötit in dem och då känns det inte alls lika energitagande. Jag gissar att när man jobbat på jobbet i hundra år kommer man automatiskt att komma ihåg dem och inte lägga så stor vikt vid dem som jag gör nu när jag är ny och försöker få in allt i skallen. Man lär sig varje dag :D

Något mer jag måste skriva? humhumhum... 


Built on true events

Tredje dagen idag. Saknar faktiskt handledare lite, det är en extra att prata med liksom, fast jag upplevs nog som jävligt motsträvig eftersom jag säger få saker som antagligen leder till något vettigt. från vad jag förstått så tycker ett gäng att jag är en märklig varelse och efter eventen för några veckor sedan så har de fått vatten på sina kvarnar, trots att de inte ens frågat vad som hände eller varför. Trist att de inte gjort det eftersom jag varit hos läkare som berättat vad som hände eftersom jag själv blev skitskraj, jag är inte dummare än att jag fattar att man inte kan ha säkerhetstjänst om man får värsta attacken så som jag fick. : ( 
Finns det personer där ute som tror på precis allt som nån annan berättat (?). Vad är deras källa .. ? den här built on totally true events-bloggen? Finns det verkligen folk som orkar läsa all skit jag skriver? HAHAHAHAHHAHAHAHAHA

Om jag var ett psykfall skulle jag verkligen få jobba där då? No way, no way. De hade varit enkelt som fan för dem att neka mig vilket jag hade gett full förståelse för och eftersom de inte gjort det, så får idioterna som tror på PRECIS allt som står i den här bloggen fortsätta i tystnad ... göra vad de vill med "infon" O_o de tror att de fiskat upp.

Jag och min chef pratade lite idag, det är inte klart med min turlista än. O_o Sånt löser sig, precis som allt annat, jag måste bara ge det lite tid.Vi pratade även om gårdagens märkliga gå hem grej. Jag missuppfattade min kollega igår och gick hem en timme tidigt, vilket naturligtvis blev knas. Dessutom sa hon att någon påpekat att jag GUDBEVAREMIGVÄL surfar på nätet och att jag inte bör göra det när jag är ny.

fy Farao

Grälade lite med Dennis igår. Jag blir så ledsen över allt jag är eller snarare inte är.
En del av anspänningarna har försvunnit men nu har det dykt upp nya. Jag vill inte vara ett sånt här MONSTER i någons närhet och jag känner ofta att jag skulle göra det bäst för oss båda om jag släppte honom. Jag är så trött på alla tårar jag skapar. Bara för att jag inte är tillräcklig.
Började dagen på jobbet med att göra fel och jag trodde fan att mitt hjärta skulle stanna. Det löste sig och jag dog uppenbarligen inte. Tankarna dröjer sig dock kvar och det känns så tröttsamt.
På den korta rast jag fick, gick jag till Åhléns för att köpa Pongo och de 101 dalmatinerna. Ännu en film att lägga på golvet i den mäktiga Cheops look-a-like högen jag har i vardagsrummet. IKEA säljer numera en hylla där filmerna göms som är avsedd för många filmer men den var inge snygg. Köpte mat på Hemköp men köerna var horribla. Mest spännande var att två personer före mig var det någon som köpte 10 KILO pasta :S
Fy farao på filmer!


vill inte ha försoning med Uppsala - än.

När jag kom tillbaka fick jag sitta på den så kallade Kolbäck-platsen och göra min riktiga debut. Det gick bra fram till 16:05 då en person ringde och ville växla och det var huvudsignaler. Poletten ville inte ramla ner trots att jag kämpade stenhårt med att komma på hur man nu gjorde. Jag bläddrade snabbt som fan i min Säo för att hitta lösningen och blev avbruten av den som skulle rastavlösa mig.
Jag stannade kvar tillräckligt länge för att höra samtalet. Jaaaajuuuuustdeeeeet.
Lokalt i växeln och "passera X mellansignaler i stopp"
Tänk att det kan vara så svårt att komma ihåg något så enkelt. Iofs har jag inte gjort det sen typ 20:e maj så man kan inte komma ihåg allt. Ännu.
Sen satt jag självklart med hjärtat i halsgropen och gjorde allt jag kunde för att få trafiken att flyta så bra som möjligt och självklart så lyckades jag.

Efter rasten fick jag den plats jag fruktar - Uppsala. Det var ju här jag fick den där attacken för typ en månad sedan och trodde jag skulle dö :S
Efter det är INTE jag och Uppsala kompisar. Jag hade inga problem innan med den här dumstationen, nu är vi ovänner och det kommer att dröja LÄNGE innan vi blir sams igen. Eller att vi nått försoning.

Glömde att berätta att tjejen på Åhléns tyckte om mig så mycket att jag fick en sån där presentförpackning Bestående av en neccessär (orange (blä)) och sen tre produkter som jag tänker skänka till Dennis mamma.
Det gäller att ställa in sig eftersom jag tänker behålla hennes son som min för alltid <3

present till sig själv *_*

Min nästan signaturnamne som har ER istället som mig RE berättade att hon första tiden som färdig trafikledare satt med hjärtat i halsgropen varje gång telefonen ringde. Jag måste erkänna att jag inte tänkte på det första 15 minuterna jag jobbade, detta eftersom jag visste att jag skulle bli avbytt. Efter de inledande 15 minuterna som inte innehöll någon större händelse. Fick jag rast i 50 minuter.
Jag använde tiden väl, hade på väg in till jobbet passerat genom Åhléns för att hämta ut pengar och kolla om Clarins fått in årets nya ögonskuggor och de hade dem. Jag vandrade därför tillbaka till Åhléns och stod länge och pratade med tjejen som sålde Clarins varor och vad hon tyckte om färgerna.
Hon var väl inte helt överhypad på den matta kycklinggula som kommit in men desto mer på den bruna (åh gud va underbar), på Jungle green (ÅH Y GOD *_*), på Perfect Plum (jag får fan orgasm) och Gold Leaf (mmmmmmmm).
Måste slurp dreggel dreggel ha !!!!!
Jag köpte tre färger och funderade trots allt på den kycklinggula då hon noterade min scarf som är turkos och tyckte att jag även skulle köpa den turkosa ögonskuggan. Jag beslutade mig för att vänta med att inhandla den OM jag nu tänker köpa den. Det är nått med turkos som för mig är likamed öststatshora.
Har jag träffat många sådana? Tydligen. Och nej min uppfattning kommer inte från Lilja 4-ever.

är färdig trafikledare!!!

Efter en otroligt sketanödig helg som började i fredags med min sista arbetstur innan provet och att köra själv fick jag urinvägsinfektion. Detta upptog hela min helg och jag har aldrig druckit så mycket tranbärsjuice som då. Fan va dyrt det är, är allt jag har att säga om det.
Jag mådde så dåligt att jag inte ville röra Säo för att plugga inför det kommande provet på måndagen. Det kan ju självklart verka helt stört men jag klarade inte att koncentrera mig.

På söndagen utöver den fantastiska uvi fick jag mens. Var på ett jävligt bra humör INTE.

På måndagen vaknade jag och mådde så illa att jag trodde att jag skulle kräkas. Det spände som fan i magen och det kändes inte direkt som att allt bra som behövs när man ska skriva sitt mest avgörande prov i sitt liv.
Ibland vill jag klippa av den nedre delen av min kropp. Mens är ett direkt straff från naturen.
I allafall på jobbet fick jag provet och min första tanke var ÅH FAN HELVETE. Men sedan tog jag mig samman och började skriva. 44.5 av 60. Inte direkt jättebäst men klart godkänt och GRATTIS! Rebecka är färdig trafikledare!

Nu har jag precis loggat in på min första egna tur och jag är jättenervös! :D

To be continued....

Missnöjd

Dagens lilla ord i enorma bokstäver är: MISSNÖJD. Av någon märklig anledning har jag selekterats bort.

En annan sak som gjorde mig ledsen under nattpasset var en medarbetare gav mig en elak kommentar. Det är inte så att jag MED FLIT gör fel. Det lät som att hela jorden hade gått under och det fick mig att känna mig dålig. Jag är ny för fan, jag gör missar. Jag gör inte ett bättre jobb om nån talar om för mig hur otroligt kass jag är. Tyvärr alltså. 

Danbistyle - brun

För ungefär en miljon år sedan såg jag Mischa Barton med en Chanelväska som jag tyckte riktigt bra om. Chanel är lite lätt över min prisklass så jag har letat runt på flera flera flera sidor på nätet och gått i affärer för att hitta något likanande och det var först igår jag hittade en sådan jag vill ha i en mycket bra storlek. Ibland behöver man lite koreansk design. Danbistyle är märket denna gång. Väskan kostade ungefär 800:- och jag beställde den bruna. Finns även i svart och rosa. Vill också tillägga att Mischa Barton inte direkt är någon favorit.

Danbistyle 2Danbistyle 3
Danbistyle 1Danbistyle 4

doktorn: du är inget psykfall

Var hos doktorn idag som bekräftade något jag anat en längre tid - jag är INTE ett psykfall.
Detta har lett till att jag får skriva mitt trafikledarprov på måndag.
Vaknade tidigt som fan idag IGEN men denna gång var mardrömmarna utbytta mot ett minispel i WoW (World of Warcraft) nämligen Battlegrounds. Under hela drömmen spelade jag detta spel och både gjorde mycket skada och fick ta emot den del. Kanske spelar lite för mycket..? Duschade, sminkade mig och plockade ihop mig själv så mycket jag kunde. Jag är inte van att vara vaken före nio på dagarna och vara NÖJD med det.
Har som sagt haft lite mardrömmar och tidigare i veckan drömde jag att en familjevän tog livet av sig. Kan ju säga att man mår lagom bra efter en sådan dröm. Jag smsade mamma snarast möjligast som fick skicka min "är du död?" förfrågan vidare. Jag har haft oroväckande många mardrömmar senaste tiden men jag tror till skillnad från tidigare mardrömsperioder att denna kommer att gå över. Det är i mina drömmar jag bearbetar det jag varit med om. Det tror i allafall jag med tanke på hur jag känner mig i övrigt.
Ringde mamma och frågade om hon ville följa med till IKEA och kolla på de icke-excisterande dvdhyllorna. Det hade hon tyvärr inte tid med och hon var en av de som verkligen tryckte på argumentet att en 40cm djup bokhylla skulle göra min lägenhet såhärliten. Lägga filmerna i en låda under sängen är jävligt mycket uteslutet.

Inne i stan på en soffbänk smsade jag min chef att jag vill veta hur jag ska jobba i framtiden. Då kommer hon fram till mig och halvt skrämmer livet ur mig. Inne hos doktorn pratade vi och sedan gick jag runt lite på stan och letade efter en glädjepresent till mig själv. Som alltid tänker jag helt sjukt stort och stod och dreglade på väskorna på Åhléns, de väskorna som är inlåsta i glasskåpen som kostar ÖVER 3000 kronor. Jag-är-bäst sopping är den allra bästa. Plockade på mig en sjal (när fan använder jag sjal?) som matchade mitt linne och min collagetröja. Sånt är lite scary! Sedan vågade jag ta steget till NK där jag inte heller köpte någon väska.
Softa ganska bra resten av dagen med min darling och nu sitter jag på jobbet och gör allt jag kan för att hålla mig vaken.

filmer i kökslådan?

Jag och Dennis har kommit en bra bit på väg att erkänna att vi båda är hopplösa på att finna lösningar på ofantligt stora i-landsproblem.
Det mest akuta enligt mig är att jag har över 200 dvd-filmer och ca 100 av dessa får inte plats i mina dvd hyllor och ligger därför på golvet i en stökig hög (enligt mamma) eller ascool pyramidformation (enligt mig).
Problemet med detta är alltså att jag egentligen inte har plats för mina filmer utan behöver en hylla att ställa dessa i. Det som då kommer som en stor överraskning (mest för mig) är att det inte någonstans av de 6 ! möbelföretag jag hittat på nätet har en enda hylla som jag kan tänka mig att köpa. Antingen är det fel färg, för liten, för djup, gömmer filmerna eller VE OCH FASA för DYR!

Men det är själva faaaa--aaaaaaaahhhn va svårt det är att hitta en hylla. Det är många saker jag räknar upp här ovan men jag vill inte säga att jag är för kräsen. Jag letar efter en hylla gjord för dvd-filmer. Hur fan gör folk som har sjukt mkt filmer? gömmer dem i kökslådor?

hits