sjuk dag: 234982752

Andreas mer eller mindre BAR mig till läkaren i lördags eftersom jag kräkts, sovit och hostat mer eller mindre oavbrutet sedan torsdagvällen? fredagkvällen?. Shit jag vet inte ens vad det är för dagar numera.
I allafall så åkte vi till järvaakuten eller vad de nu hette eftersom den var nära och den var öppen på en lördag. 
Doktorn som inte ens presenterade sig måste ju ha tänkt jävla svennar eftersom både jag och Andreas är blonda. Han lyssnade på hjärtat, lungorna och när jag halft hostade ihjäl mig. Tog sänkan och berättade att jag låg så att jag antagligen hade både övre och undre luftvägsinfektion. Lovley. Fick mediciner som tyvärr bara gick att hämta ut i Kista eftersom man inte kan vara sjuk på andra tider än mån-fre 10-18 för det är då apotek är öppna. 
Hällde i mig ganska mycket socker för att överleva resan dit och vi gick snabbt genom gallerian för att fixa det vi skulle, käkade medicinen och kände att det skulle bli bra av det här trots sjuttioelva nya bieffekter. På medicinens etikett förstod jag varför doktorn inte brytt sig med att presentera sig särskilt noga. Jag är inte ens säker på att jag skulle få namnet rätt om jag satt med nån av etiketterna i handen och skrev av.
Busschauffören hem körde som en biltjuv och medan Andreas gick och handlade gick jag hem, spydde i hallen, genom vardragsrummet in i köket och i badrummet. Städade det jag kunde innan han kom tillbaka och satt och grät inne i badrummet länge. Känner mig så äcklig. Igår? spenderade 99% av tiden i sängen utom då vi gick till konsum för att handla och jag provade för första gången på en vecka - fast föda. WOW! MAT!!!! *_*
Spydde i handen så var det med det.
Idag - började bra! =D=D=D tänkte att shit idag är första dagen på mitt nya friska liv. YEAH RIGHT!
Klev upp ur sängen gick in i köket och hostade i 30 minuter. Åt mat - fick sån enorm svettattack att jag fick våta fläckar under tröjan ! så nu är jag tillbaka i sängen. ... Welcome to Rebecka''s house of sickness.

shit jag måste spy *barf*

Nån skrev ett inlägg om att tvättsåpa inte ska användas till disk och det är helt korrekt, jag uttryckte mig fel, det är diskmedel jag har.

Mitt kylskåp var mer eller mindre tomt och efter att ha spanat ut genom fönstret såg jag att dagens erbjudande var billig frukt. Jag klädde på mig så långsamt jag kunde och promenderade så långsamt jag bara kunde. För att ge en bra bild över hur "fort" jag gick så gick en tant med rullator om mig. Gode gud jag ser ju fan inte klok ut. Köpte Tropicanas antidoxidant juice, transbärsjuice, två apelsiner, två bananer och en yoghurt. Samma otäcka rullatortant gick före i kön och jag hade ett par mörka tankar. Allt jag skulle behöva göra är ju att hosta på henne för att göra slut på henne. MUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAAA...
I äkta pensiostil satte jag mig på en av bänkarna utanför ICA och öppnade juicen och drack. Så gott!
Sniglade mig hemmåt, drack mer juice, klädde av mig och kröp ner i sängen.
Shit jag mår illa var den enda tanken jag hann med innan jag var tvungen att luta mig över kanten och spy.
5 dl röd spya är inte att rekommendera när man har en vit matta på golvet och vita sängkläder. De som gör mig mest irriterad är att jag är så dålig att jag inte klarade av att torka upp allting i första omgången.
Gud jag vill bli frisk!
Drömmen hade varit att jobba imorgon men det är inte att tänka på.
Kexen som heter Benton jagar mig fortfarande.


mindre sjuk?

Fy fan vad jag svettas. Hostar fortfarande som en tok men svettningarna är det som är irriterande. Jag halkade på GOLVET eftersom mina fötter är så blöta, säger det nått om hur mycket jag svettas? USCH USCH. Eftersom jag sovit hela dagen så är jag just för tillfället inte dödstrött. Men det är skönt att inte vara så där sjukt dålig hela tiden. Det håller på att vända det är jag säker på.

En sak är dock säker och det är att kakpaketet jagar mig fortfarande.
Shit jag har ingen aning om vad jag skriver. Feberdrömmar.

host host host

Kom till jobbet i måndags och svettades som om jag ätit något ruggigt starkt och sprungit ett maraton efter en julmiddag. Kände mig ganska klar i huvudet men seghet började ta över tillsammans med en ruggig torrhosta.
Gick hem halv fyra och har praktiskt taget legat i sängen sedan dess.
Blev lite irriterad på en kollega som sa att "men du ser ju inte så risig ut" hon hade uppenbarligen inte hört mig hosta ut inälvorna och jag hopppas att jag inte smittat nån.
Vårdcentralen nära mig hade stora problem med flera sjukskrivningar (LOL) och hade därför inga tider till mig överhuvudtaget så då återstod bara ett alternativ - ringa mamma.
Mammor har alltid lösningar på de mest krångliga problem och hon hade sin überhostmedicin som hon tog med sig, 7 ml senare och jag ligger knockad i sängen men ingen hosta och smärtan i ryggen och halsen börjar avta.
Idag har snoret tyvärr börjat rinna och öronen gör ont.
Jag har ingen febertermometer men eftersom jag svettas som julgrisen så skulle jag inte vara förvånad om jag har feber men varför vill man veta det?

Hade nån askonstig dröm om ett kakpaket med kakor jag var sugen på. Men jag kunde inte komma på vad kakan hette så jag kunde inte hitta den. Fett skumt.

grumme(t) dåligt

Blev inget moppinköp. Istället spelade jag dator nästan hela lördagen. Pratade lite med mamma och vi bestämde oss för att kolla på Robinson hemma hos mig. Jag förberedde tacos.
Mamma kom och vi diskuterade tv alternativen. Ingen av oss var egentligen sugen på att se Robinson varpå vi kollade på Babbens tv-show. Mi god svennetv. Enda behållningen var Thomas Di Leva som alltid har något skönt flummigt att säga. När programmet ÄNTLIGEN var slut bytte vi till Robinson. Om de var bra? nja.

När jag ändå är besviken på svennesaker.
Jag ville ha rött diskmedel eftersom de skulle passa hemma hos mig *hosthost* köpte jag Grumme Tvättsåpa med smultrondoft. ... Doften är trevlig men det är så jävla sämst. För att överhuvudtaget få nån slags effekt så måste man överdosera. För att inte tala om att man efter halva disken måste hälla på mer.
Grumme är grymt dåligt.
Yes in my heart 4-ever. Trots fulgrön.

Klär på mig för att åka in och köpa dyrlunch *_* och kanske ett par skor *_*

planer inför helgen: moppinköp

Vi är båda lite för på och jag tror att det börjat ta ut sin rätt. Det är som att vi är på varandra hela tiden och det är iofs mysigt men jag märker att jag liksom inte har nått mer att säga efter ett tag.
Jag är ju iofs inte bättre själv som svarar ganska snabbt på sms och sånt.
Dessutom är jag på väg att få mens och då är jag ju värsta psykfallet. Har ju haft feberkänningar ett par nätter och hoppas att denna natt ska kunna avnjutas utan att jag känner av något sådant.
Har inga planer inför helgen och för första gången på väldigt länge så stör det mig sjukt mycket. Det är ju iofs inte så att det är helt fritt från aktiviteter som jag KAN göra. Typ städa och lite sånt.
Disken börjar samlas lite på hög och efter att ha läst massa intervjuer med städtanterna från Rent Hus, även om de två är liiiiiite överdrivna, så är det ganska klart att jag inte städar ordentligt.
Vissa ytor håller jag rent medan andra som borde få mer omvårdnad inte får nån alls. Därav är nästa projekt att köpa en golvmopp eller om det finns nått mer hi-tech som kan göra jobbet åt mig *slö*
Iofs kanske detta hi-tech heter pojkvän. Vad vet jag...

feberkänning

Var igår tvungen att springa till tåget och tog därför inte direkt någon notis om att det tydligen var kallt ute. Blev lite ledsen igårkväll eftersom jag är så satans trött. Har ingen energi kvar och hoppas att jag får möjlighet till vila i helgen. Jag är verkligen i desperat behov av vila.
Sov riktigt risigt för tredje dagen i rad. Har haft feberkänningar flera nätter i rad och det gör det ju inte direkt lättare att sova. Det jag inte gillar är att jag spridit min dåliga stämning till Götebord och det känns ännu jobbigare. Jag tror inte att jag ska vara bland folk.
Jag hade ju hoppats på varmare väder idag så att jag kunde använda kjol men tji fick jag!

ingen knägud tillgänglig

JÄVLA HELVETE!
Skulle vända mig om och berätta för den informatör som satt brevid mig att tåget antagligen skulle bli X minuter försenad på grund av ett möte då jag slog i mitt knä i skrivbordet.
Hela världen stannade upp och allt jag såg var stjärnor framför ögonen.
Åh gud åh gud åh gud åh gud var allt jag lyckades få ur mig.
Men någon sådan hörde inte mina utrop utan ignorerade mig totalt.
Detta följdes av en harang av sjukt fula ord som inte lämpar sig i tryck.

tjockiskjol

Med mottot; "den som spar ... han kan köpa"... gick jag till Åhléns *guldskimmer* för att köpa kjolar. Jag har fått nog att gå omkring i min balkjol ! när jag vill ha kjol.  Tog med sex plagg in i provhytten och det fanns ett fåtal positiva saker att säga. De positiva var att jag köpte två av dem. Det negativa är att FÖR HELVETE vad jag har gått upp i vikt och MY GOD vilken jävla blobb jag såg ut som i en klänning jag provade.
Om jag är hård mot mig själv? OJA! Men för helvete! Nån måtta får det vara! Vad detta kommer att leda till är antagligen ingenting för det jag gjorde efter var att köpa en kaka.
Kollade även lite på skor och en sak kan jag ju säga om denna vår och det är att det kommer att bli dyrt för mig.
Jag måste ju köpa högklackat eftersom min dejt är längre än mig och självklart för att jag känner mig hottare i högklackat. Jag tänker inte gå omkring i hk för nån annan. 

bäst av allt: ingenting

Igår satt jag precis hela dagen i min soffa och gjorde INGENTING. Fy fan va skönt det var. Under dagen hade jag tre större händelser. Jag lagade mat två gånger - pasta med stekt falukorv och kött med pommes och jag hämtade posten i hallen. Precis när jag skulle gå och lägga mig såg jag genom fönstret på kuvertet att det stod fördröjningsavgift.
Hjärtat stannade en liten stund. Shit!!! Jag som tänkt att jag haft så mycket pengar kvar tänk om jag glömt att betala hyran. Startade upp datorn igen och letade upp posterna runt löning. Hyran hade dragits och jag började andas och hjärtat började slå igen.
i de andra kuvertet som var från Fortum låg en annan smärre chock. Normalt sett så öppnar jag inte ens deras brev eftersom jag har dem på autogiro.
Trodde jag - visade det sig.
1127 kronor i en jävla jätteräkning. 6 månaders elanvändning.
Svor som fan över detta, jävla idioter! Så jag ska när det finns tid ringa och berätta hur jag känner.
Ja men guuud glömde ju en grej, jag ringde även till tre för att jag inte var nöjd med min telefon och jag skulle skicka tillbaka den men som sat jag gjorde ju ingenting igår så det blev inte av och inte blev det av idag heller.
Kanske imorgon.

ingen vinnare?

Imorse åkte Göteborg till Norge för att jobba igen. Denna gång för att jobba in påsken ska han vara borta en evighet. Det är tråkigt för jag vill ju träffas mer. Tack gode gud att de finns internet och mobiltelefoner.
Ingen ville ju som bekant byta tur idag så jag kommer att missa melodifestival-finalen. Det är väldigt sorgligt. För mig betyder det så mycket .
Vem som vinner? ingen som helst aning! Jag har haft rätt de senaste 5 åren men denna gång är det så öppet. Jag har några favoriter men egentligen ingen som jag tror så där 110% på.
Vi får se helt enkelt. Jag ska kolla här på jobbet är det tänkt eftersom jag jobbar.

mera helg

Eftersom jag inte direkt skreiv nått om helgen tidigare får jag väl försöka igen helt enkelt. I lördags när vi vaknade blev det streetfood till frukost. Som vanligt kunde jag inte sova när jag har (hade?) en annan person i närheten. Jag glömmer inte i första taget hur jobbigt det var när Dennis bodde hos mig. Jag vaknade svintidigt och hade sjukt svårt att somna, mådde väldigt dåligt nästan hela tiden. Det gick så långt att jag varje morgon gick upp vid 8 tiden för att BAKA och ställa ordning värsta hotellfrukosten med bland annat uppskuren frukt. Jag stekte pannkakor en morgon osv osv.

Jag lider verkligen av alzheimer för jag kommer fan inte ihåg vad vi gjorde men under lördagen var vi inne i stan för att kolla på mobiltelefoner (jag behöver en ny) och även på möbler på Mio. 
I söndags käkade vi pizza och kollade på Nightmare before Christmas för att sedan mysa lite och sen åka in till stan för att kolla på Fredagen den 13e. Eftersom jag numera är värsta kycklingen satt jag och kramade hans hand nästan hela filmen. På måndagen myste vi mera.


Det är inte bra det heller

Pratat lite med Götet och det går bra men har fått lite kalla fötter. Kanske för att han inte är här. Då är det lätt att slå ifrån sig. Dessutom agerar han som värsta tjejen och smsar mig ganska mycket.
Det är lite lustigt man vill ju ha en kille som bryr sig och när man sen hittar en är inte det bra heller. Jag får ge det lite tid.
Han är ju så charmig att man bara vill ligga i soffan och äta praliner.

Återigen idag är det fredagen den 13e och jag funderar på om jag ska leta reda på någon svart katt eller kliva under en stege. Möjligheten har dock inte dykt upp en men dagen är ju inte slut.

De va la gôtt!

Göteborg kom, såg, gjorde aktiviteter och åkte hem.
Så fort han klev av tåget fick jag lite chock. Jag verkar alltid få det av killarna jag träffar. Göteborg hade en klädstil som fick mig att direkt tänka "klipp dig och skaffa dig ett jobb" vilket kanske inte är den värdering man vill ha om en person som kommit för att dejta en.
Eftersom han är Hillbilly så fattade han inte de där med att planka och efter FYRA försök kom han igenom. Jag höll på att dö av Stockholmsskam och funderade på hur jag skulle överleva de här.
Vi var båda lite nervösa men väl hemma hos mig så släppte det eftersom vi lagade middag ihop. Det blev många skratt och vi brottades lite i köket. Shit va roligt det är! Jag som är så stiff. Det är också ett urmärkt tillfälle att få känna på varandra och han kanske inte är så där vältränad men jag kunde minsann känna att han hade fina magmuskler.
Efter den mindre lyckade maten satt vi och kollade på Psycho och lagom till det att Jack Nicholson slår in dörren med en yxa började vi pussas. Bara för att testa liksom.

Igår måndag åkte han hem och jag blev nästan lite ledsen i ögat av att säga hej då

DYYYYYYYRT

Han ska ju komma och idag handlade jag lite efter listan som jag gjorde upp med saker som ska göras och inköpas. Tydligen är det så att när jag blir nervös så shoppar jag.
Började med att köpa ett underlakan, gick vidare till frisörimperiet för att klippa håret. Jag är inte helt säker på att jag är nöjd med hur det blev men WORK IT.
Gick vidare till Lindex, dels för att kolla nyheter men även för att gå in i deras provhytter, deras speglar är bra att kolla hår i. Köpte en blommig blus. Okej jag börjar bli lite FÖR bekväm och hur gammal är jag? 97? 27?.
Tyvärr var jag inte tillräckligt smart för att åka hem efter det. Suck.
Åhléns - vilken bra idé! .. gode gud.
Jag ville ha flera saker köpte jag något från min lista? not really.
Började högst upp för att hitta ett nytt nattlinne eftersom mitt nuvarande färgar av sig så förjävligt. Det nya är ljusblått från Triumph. Åkte ner till inredningsvåningen där jag upptäckte hyllan med smörgåsgrillar. Helvete vad det ryckte i shoppingnerven men jag lät bli men köpte ändå en toapappershållare.
Slutligen kom jag ner till entréplanet där jag fick syn på den där bruden som demonstrerade vårnyheterna för Guerlaine. Hon var så charmig att jag gick fram och beättade som det var - jag ska ha dejt, ge mig ett killerläppstift som han aldrig vill lämna. Ytterligare pengar lämnade mitt konto. Åkte hem köpte mat... och en Lycklig Lotta blomma.
Ja det var allt. Nu ska jag bara fixa allt till imorgon så att mitt hem är så där killersnyggt. Listan är som sagt längre ner på sidan.


hur mkt kostar du?

Jag sa på halvskämt till en kille som jag wow:ar med att om han ville ha mig skulle han få hosta upp cashen och att han antagligen inte har råd med mig....
Jag ska kolla lite säger han och försvinner ett tag och kommer tillbaka med ett kontoutdrag. Jag har X XXX XXX pengar på mitt konto.
Jag: O_O köp en lägenhet goddammit. Lägg dem inte på nån brud.  
Han: Då borde jag ha råd att köpa dig.
Jag: mmmmen jag kostar typ 10 000. 
Han: okej då får du det.

Första tanken: HANDVÄSKA *_* följt av: bara 10 000 snåla jävel - följt av: jag kommer behöver pengarna för att pröjsa min terapi efter denna upplevelse, följt av: shit han måste vara så jävla horny, följt av: fan JAG är så jävla horny, följt av: HANDVÄSKA *_*


mannen i mitt liv(?) på väg

Göteborg vill träffas. Han vill åka så att han är i Stockholm på fredag kväll. Eftersom jag jobbar med det jag jobbar så vet jag EXAKT när han, om han köper biljetter kommer till Stockholm C utan att ens behöva söka på nätet efter tidtabeller. Hur stört är inte det. Hur störd är inte jag?.
Eftersom han vill komma på fredagkväll betyder det att jag i vild panik måste införskaffa lite saker. Framför allt RENA saker som tex underlakan eftersom de enda underlakanet jag har har blivit missfärgat av mitt jävla nattlinne.
Ett köksbord så att mitt kök ser så där underbart ut, nån högklassig plastblomma i nån snygg öh sort typ orkide.
Jag måste panta alla flaskor, måla klart i hallen, dammsuga, plocka undan all - numera - ren disk, städa på köksbordet, vardagsrumsbordet, sätta upp min kökslampa i taket ordentligt, torka golvet i köket, städa ordentligt i badrummet.
Självklart när de kommer till mig själv så blir det omfärgning av håret och en ordentlig rakning av benen men det är ju lite onödigt att göra nu, då hinner det växa ut som värsta stickiga elefanthuden - strävt och ocharmigt att röra.

För att detta dessutom ska ske så krävs lite inköp: underkläder (alltid aktuellt), nytt underlakan (som sagt), plastblomma, köksbord, kläder (alltid aktuellt), Coca Cola för två personer, popcorn (eftersom jag skrytit om mina jordnötsolja med falksaltade - JA JAG ÄR SNOBB).  

vilket humör är du på?

MEN GUD va inte bra jag är på att måla rätt. Efter ett utbrott i lördags slet jag upp nya färgburken och målade i ren ilska halva hallen. Jag gjorde ju grundjobbet för ungefär en miljon år sedan och nu äntligen kom andra lagret på. Problemet är att jag noterade att de jobb jag gjorde tidigare har resulterat i flera spillfläckar på mina vita lister. Underbart.... INTE.

Det går inte så bra med killar just nu och allvarligt talat så är jag orolig över utvecklingen senaste tiden. Den senaste killen jag pratat med berättade att han varje gång vi pratar måste kolla vilket humör jag är på.
Kan ju säga att de inte direkt hjälpte mitt humör att bli bättre. Jag blev väldigt ledsen.
Ytterligare en anledning att hålla mig ifrån andra människor. På nått sätt kändes det som att det var ytterligare ett bevis på att jag inte duger.

hits