deep throat news

Vi hade ett lite längre samtal idag med mitt nya span där han sa att han alltid är motvillig att lämna ut sitt efternamn.
-Okej..(jag tänker; freak) varför inte det? Jag är iofs också lite motvillig eftersom jag är typ en av fem(?) i hela Sverige med mitt konstiga efternamn men vad menar du?
-Min moster är porrstjärna.
-Ja ja men det är jag oxå. Trodde du märkt det. hehehe.. (de här kan ju fan inte vara sant? eller? hahahaha) 
-Nej men jag är allvarlig, när jag var på min senaste jobbintervju frågade de om vi var släkt eftersom vi har samma efternamn. Det är faktiskt lite ehum ..
-... men asså du skämtar? .. Men asså seriöst?
-Nej jag skämtar inte. Hon var känd på 70- och 80-talet. Du ska få namnet så kan du söka på det.
..... Denna högst orginella nyhet får sjunka in och detta leder ju naturligtvis till den enda vettiga frågan....
-Fick du vara med på någon filminspelning?
-Nej.

Steka persikor...

Men gud! Har ni sett dimman utanför? Det är nog de värsta jag sett. Den ligger oerhört tätt och jag fattar att tåget körde lite långsamt. Måste ju ha varit glashalt!
Fast det gjorde mig inte så mycket de där extra minuterna. Jag fick läsa en underbar bok som fick mig att skratta högt. Folk ger en alltid så underliga blickar när man skrattar på tåg. Folk i de här landet vågar inte visa känslor och när nån gör det så blir man uttittad. Jävla puckon som inte vågar njuta av bra böcker, tidningar eller whatever man gör på tågen.
Killen jag har på gång hade haft tråkigt innan jag kom till honom och för att förgylla dagen hade han hittat en sida med kulturella osynliga regler som finns. 
Han är hollänsk till ursprung och är uppväxt med att alla måltider SKA innehålla potatis och hade till lunch ätit stekta persikor och potatis. 

Ja,du läste rätt, stekta persikor med potatis. 

Om du inte gapar är det antagligen för att du vet nått som uppenbarligen inte jag förstår eller känner till. Han var jättenöjd med sin mat och fattade inte varför jag upplevde honom som i brist på bättre ord - frånstötande.
Men det är ju jättegott. Ja,säkert *dryper av fet ironi i skrivandet* dock så måste jag ju pröva om stekta persikor verkligen går att äta men i min kräkfas glömde jag fråga om de var konserverade eller färska som han använt. Detta kan ju ge fruktsallad en helt ny mening. Jag trodde att jag redan kommit över den udda matkulturen när han tidigare berättat att alla äter ketchup med majonns. Men stekta persikor? jag menar HALLÅ. Stekta persikor. Fy fan.

Män och gurka under armarna del 2

Går från Åhléns till Sergel för att kolla vad som går på bio men allt hade redan börjat. Hungern satte in och jag bestämde mig för att äta nått riktigt gott. Gick på Sveavägen och glodde och hamnade så småningom på Paladar, den där kubanska restaurangen där jag var förra julen med ett gäng kollegor. Smsade naturligtvis till min onandoff för att ge honom en chans att förklara sig och sen se till att jag blev ordentligt utbjuden. Men han höll fortfarande på att skjutsa sin mamma ..... Seriöst 2 timmar för det?. Im so over you pal. Man måste prioritera ny flicka, om man vill ha henne.
Väl på restaurangen satt jag och funderade på den NYA killen jag hittat. Lol. Jag tänker fan inte ligga på latsidan, jag tänker LIGGA. Åt underbar mat och äta själv är inte så fruktansvärt.
Nya killen:
Jobb? check, snygg? check, bor själv? check, husdjur? hund (inte kul), pengar? vet ej inga barn? check, snuskig fantasi? ULTRACHECK *_*

I allafall så spenderade vi natten ihop (på telefon visserligen, med andra ord jävligt safe sex, inte för att vi hade nått sånt :( men ändå) mellan söndag och måndag. Jag hade sett fel på dag och trodde jag skulle jobba natt och vända dygnet. Tji fick jag! Jag började ju fan 1320!!! Inte många timmars sömn på grund av klantighet.

Så idag är dagens frustrationslåt: Duffy - Mercy

Män och gurka under armarna del 1

Mitt inlägg hade idag tänkt handla om nått läjm jag gjort i helgen, ni vet typ "spelat dator, ätit massa gott godis, sett massa film, färgat håret och stirrat ut genom fönstret och funderat på julen" .. men istället kommer det att handla om Män.
Killen som jag lite onandoffat senaste tiden må vara världens mysigaste men HALLÅ GÖR NÅTT.
Så i fredags så pratade vi om att göra nått, då blev det inställt eftersom han skulle vara med sin kusin. På lördagen pratade vi om att jag skulle boka bord och de skulle bli så bra eftersom jag är bäst i världen på att boka bord och hitta bra ställen att äta på. Jag funderade på Paladar nära T-banestationen Hötorget eftersom det är så mysigt och jag var sugen på deras paprikasås
Jag är ju supposed att vara girl of his dreams (hur skulle jag kunna vara något annat) och jag vaknar upp och ringer upp människan som då har, det är svårt att tro de här men det är sant, han har bestämt sig för möta sin mamma som varit på kryssning. Min haka föll genom golvet. Men eftersom jag höll på att färga håret hade jag ingen möjlighet att fråga varför-i-helvete jag är underprioriterad?...
Sen åkte jag in till stan där jag gick loss på Åhléns *_* Julsakerna är nu på plats. Köpte en ny deo, en Dove som de gör reklam för på tv så nu kommer jag att gå runt och lukta gurka ifall nån är intresserad.   
Fan de här inlägget blir för långt skriver ett till.

babushkabord

Skam den som ger sig!
I onsdags mötte jag mamma efter jobbet och vi gick på Mio Möbler som var nyöppnat på Sveavägen här i Stockholm. Jag hade möbeluppdrag, Kolla på ny matta, flera stycken var intressanta från hemsidan, köksbordet Plaine och whatever öppningserbjudande de hade.
Mattorna sågades direkt, jag fick inte alls någon MÅSTE HA känsla och därför blev det ingen matta trots att jag stod länge och funderade. På övervåningen hade de soffor, soffbord, sängar och matbord. Mamma hittade ett soffbord som hon blev sugen på men inte köpte. Det verkar vara inne just nu i soffbordsvärlden att ha delade bord. Babuschabord? De tre bockarna bruse-bord? Alltså två-tre bord i olika storlekar. 
När vi kollat klart på borden kom vi till köksavdelningen och det som dragit mig till Mio - köksbord. Hittade direkt de som jag trodde var bordet of my dreams och blev besviken. Dels kändes bordet inte särskilt robust utan bara platt, vet inte hur jag ska kunna förklara detta på ett bra sätt och det gav inte alls den känsla som jag sökt efter.
Medan jag och mamma satt vid borden och glodde på folk kom vi fram till att i vår familj så handlar det ofta om love at first sight. Om jag går in i en affär scannar jag av, ser jag en sak jag gillar så är jag den evigt trogen och älskar den för evigt. Läjm? Klart att det är läjmt men det minskat utbudet av saker man köper och då köper jag bara saker jag verkligen verkligen verkligen vill ha.

Onsdagspyssel

Shit va klurigt. Idag ska jag arbeta på info och det var typ tusen år sedan sist så jag är lite nervös. Satt en stund i lördags och hjälpte till och man känner sig hejdlöst efter. Info gör ett hästjobb men får ändå bara ovett.
Vi får se hur jag klarar mig idag.
Idag drogs pengarna för mina stolar och jag kan hämta ut dem nånstans i Spånga. Adressen har jag aldrig hört talas om så det kommer nog att bli lite förvirring innan jag hittar dem.
Fan va najs! Jag längtar tills de kommer hem till mig och förskönar mitt hem. Tyvärr kan jag inte hämta ut dem idag utan det blir först imorgon då jag slutar tidigt.
Imorgon ska jag och mamma gå på Mio Möbler som öppnas på Sveavägen i Stockholm. Jag hoppas att de saker jag vill ha är på rea just denna dag.
Annars är det flera saker som händer imorgon, Sex and the City släpps på dvd, Mio möbler öppnar och första avsnittet av Stylista visas i Usa. Det är en ny dokusåpa med Tyra Banks. Man tävlar om en praktikplats på en modetidning. Första avsnittet premiärvisades för några veckor sedan men det är nu serien börjar på allvar. Jag hoppas att den är lika bra som Top Model.

urspårat värre

Ett tåg spårade ur på Stockholm C igår och det var lite milt sagt - mycket att göra. Det var underbart att se vilken kämparglöd alla visar. De flesta av oss hade slagit oss ned i köket för att äta söndagspizza och stämningen var på topp. Nån kom in och sa "ett tåg har spårat ur på Tegelbacken" och ALLA reser sig upp och går direkt ut till sina platser.
Kvar sitter jag som inte har någon plats för dagen. Tågledaren behjälplig?
Jag fick dock chansen att hjälpa till då det behövdes folk på mitten som kunde ta hand om området kring det urspårade tåget. Det flyttades om lite och jag fick ta hand om tågen som lämnade Stockholm C mot Uppsala. Den största delen av mina samtal bestod av att ringa och informera förare om att Stockholm C inte direkt hade någon rolig dag och att de kunde informera sina resenärer om att det var lååååååååååååååååånga väntetider att vänta sig.
När jag åkte hem på kvällen visade sig det var ett bra drag då tydligen samtalen varit färre. ^_^

Icas egna varor

Fick massage idag av en kollega och det var ganska hög volym på mig. Satan va ont det gjorde. Kanske säger något om hur stel jag är.
Åt sallad till middag och det var inte gott alls. Så jag sitter här och är lite småsugen på nått, dock vet jag inte vad.
Antagligen blir det popcorn när jag kommer hem. Popcorn är ju de bästa som finns. Gjorda i jordnötsolja och med falksalt *_*

Fick brev från Ica häromdagen som skrämde mig lite. De gav mig rabatt på ett gäng produkter som jag ständigt handlar.
Även om de bara handlar om mat kan jag säga att det kändes lite FRA över de hela. Numera kan man alltså inte ens handla utan att någon ska hålla uppsikt. Chips låg på tredje plats vilket är både skrämmande och skönt.
Men jag vill inte att någon ska registrera mina matvanor, jag har nog av matångest utan att man ska få rea på dessa produkter. Vilket leder till att jag måste ta beslut om jag vill fortsätta vara medlem hos ICA eller inte. Drama? kanske men jag vill inte bli registrerad.


dåligt

Spenderade förra veckan under en filt i soffan gloendes på tv. Går det att ha tråkigare? Svaret är nej.
Var i söndags lite skakig när mamma kom för att kolla läget och för att vi skulle lämna in nycklarna från gamla lägenheten. Jag gick aldrig in och tog några avskedsfoton vilket känns både bra och sorgligt på samma gång. Jag saknar den gula färgen men inte hur slitit allt såg ut.
Mitt inflyttningsfika blev inställt igen och nästa vecka jobbar jag så ... det blir väl typ aldrig. :(

Har drabbats av nån slags tokångest över mig själv. Tycker att allt jag gör blir skräp och fel och dåligt. Känner mig otillräcklig hela tiden. Fattar inte ens var allt de här kommer ifrån. Tvivlet är irriterande och drar ner mig och det känns så onödigt. Det fungerar inte att tänka rationellt just nu och det stör mig.

Jag tror dock att jag valt färg för hallen nu i allafall och det blir rosa. Mot typ lingon och mjölk hållet. Jag skiter i att rosa är värsta tjejfärgen. Men så här är det, jag är värsta fetsingel och då kan jag vara hur tjejig jag vill! Så det så!

snart kommer det jag fruktat...

Jag har försökt att förtränga det men den 14 oktober kommer BoA att lanserar i America med det otroligt läjma konceptet: Best of Asia, Bring on America. Nån mer än mig som tycker att det är lite LIGHT töntigt?
Eftersom jag är hängivet fan kommer jag köpa singeln i allafall, har ju redan alla skivor och alla singlar, varför skippa denn? Läs mer på
BoA America.

Utada Hikaru, min andra stora megahjältinna försökte för ett par år sedan med något som måste varit de sämsta försöket någonsin. Utada hade i sin låt Easy Breezy använt raden "You're easy breezy and im japan-ese" .. säger det något om hur katastrof det var? Big in Japan blir inte automatiskt Big in America.
En av hennes låtar, You make me want to be a man, spelades ett tag på ZTV men tack gode gud återvände hon till Japan och släppte Flavor of Life som enligt Wikipedia "The single sold over 2 million downloads even before the physical format releas" och overall sales 7.7 miljoner. Se7en har också försökt men något måste gått ruggit fel eftersom han inte dök upp på sina utlovade konserter och folk var milt sagt smårura men han är envis och ska eller har släppt en ny låt over there.
Här är i allafall BoA's Eat you Up i en rätt kass version. 
  

mindre frisk

Har i två dagar känt mig lite hängig och i natt bröt det ut. Svettades värre än en gris på väg till slakt. Bytte sida i sängen eftersom de kändes så ofräscht. :(
Stirrade mig i spegeln tidigare idag och det var ett misstag haha man ser ju ut som sju svåra år.
Sova och dricka mycket är tipsen jag fått men det gör ont i halsen så jag får se hur mycket jag klarar av att få ner.
Nu ska jag försöka klä på mig efter detta. Pendlar ju mellan fross och värmeslag..

helgbestyr

På torsdagskvällen blev tvn levererad och jag har inte gjort annat än att kollat på film i helgen. I fredags gjordes de sista installationerna i lägenheten, el-killen var hos mig och satte upp mina lampor, fick rullgardinen uppsatt och sånna saker. Märkligt nog så är det en ny standard för rullgardiner, förrut drog man ju i ett snöre på mitten och det var metallhållare vid sidorna. Nu är hållarna i PLAST och man har kontorssnöre, ett sånt där som drar man i bakre delen dras den ned, drar man i främre delen åker den upp.
Fredrik var tyvärr för bakfull för IKEA på lördagen så det blev inställt. Jag hade tänkt använda lördagen till att baka bullar, plockade fram smöret ungefär runt ett och ställde in det runt ett på natten... Jag fick inte ändan ur vagnen helt klart.
Det var ju lite tissel tassel om att jag skulle ha nån slags inflyttnignsbjudning i söndags men det blev inte av eftersom jag tyckte att lägenheten inte kändes bra nog. Jag vill ju göra klart allt först liksom.
Al och Marie kom i allafall över och Marie hade bakat sjuuuuuuukt mycket kakor. Kanske borde svälja min ofärdiga-lägenhets-pride och ha inflyttningsfest i allafall. Om nån skulle spilla nått så har jag ändå inga mattor och vissa av möblerna ska ju ut ändå :P
Så ska vi säga söndag igen? lol.


kaMelbullens dag imorgon

Min mobil kan inte skriva till kanel, däremot kamel. Så imorgon firas kamelbullens dag.
Själv ska jag äta kardemummabullar eftersom det är fetttttt mycket godare. Jag ska muta mamma att dränka sina bullar i kardemumma eftersom de är de bästa jag vet *_*

Läs mer om dagen som första gången skedde 1999 och en rolig intervju
HÄR 
 

KaMelbullar!!!!


Te är falsk marknadsföring...

Kom i säng hyfsad tid men som vanligt kunde jag inte somna. Sen vaknade jag feeeeett tidigt. Alltså tidigt i mitt fall är alltså före 5:10 då mitt satans alarm går igång.
Klädde på mig och frös en del. Bara 6 grader ute och tog på mig mössa innan jag lämnade lägenheten. Jag vet att mössan inte kommer att behövas när jag åker hem men jag är så frusen på morgonarna.
Jag tillsammans med två kollegor hade en lång diskussion om te. Jag hade nämligen känt doften av Afrikansk Rooibos och fick efter det uppdrag att testa teet. Dock som alltid när det kommer till te så är doften falsk marknadsföring. Te smakar inte ens i närheten av vad de doftar, skulle de göra det skulle jag inte dricka annat än te.
Dagens smakprov var äpple, kanel och russin. Min tanke om teet var att det borde smaka något som liknar glögg men icke. En av kollegorna vägrade tro på att te i Kina kunde kosta hur mycket som helst. Jag ska fan leta upp bilderna på te-priserna. 10 000 kronor kilot för de bästa jasminsorterna.
Te är falsk marknadsföring.

Ny tv!!!

Nu är den beställd. Min Sony Bravia 37 tum :D
Specifikationer och sånt får du läsa själv för jag är helt okunnig om sånt. Allt jag ville ha var minst 3 hdmi portar och nu fick jag det. Plus att min motivering till att köpa en Sony Bravia är reklamen. Jag skiter om de är skräp (vilket jag inte tror). I allafall så kan du läsa om tvn
HÄR. Se Bravia-reklamfilmerna från ett tidigare inlägg HÄR.

 

Min nya tv - Sony Bravia KDL-37S4000


yaaaaay

Det finns nån slags Gud eller nått, jag fick ledigt på fredag vilket betyder att jag kommer att bli färdig med flytten innan helgen! HURRA!!!! Den sista städningen, installationer och sånt.
Har dessutom på DustinHome.se hittat precis en sådan tv som jag vill ha! Nu behöver jag bara jobba extra 3 pass så  är jag ikapp ekonomiskt vilket är vad jag behöver. Helt plötsligt känns det som att det kommer att lösa sig trots att det sett så mörkt ut. Underbara människor som jobbar här.
Nu gäller de bara att hitta nått slags extrapass så att det ordnar sig till nästa månad.

tveksamt...

Allt är som ett töcken just nu. Igår fick jag äntligen sova ut och kände mig helt okej när jag vaknade. Sen kom tröttheten tillbaka och orkeslösheten. Jag har verkligen NOLL energi. Tanken var att kanske åka in till stan och köpa lite småprylar till lägenheten men det blev inte av. Satt mest och glodde. Den här tröttheten gör mig galen.
Lyckades dock ta mig samman under kvällen och skruvade i de sista handtagen, hämtade matbordet och de sista sakerna från lägenheten. Jag hoppas att mamma inte lämnar in nycklarna innan jag hinner ta lite foton. 
Tanken är ju att jag skulle ha nån slags inflyttningsfest på söndag men som läget ser ut nu är det lite tveksamt, jag hade ju velat ha mitt hem helt färdigställt innan jag bjuder in människor. Vad är det för mening att visa upp något ofullständigt? Omålat i hallen, inga mattor eller gardiner, de gamla köksstorlarna (nya kommer 21a oktober).

hits