dyrt på åhlle

Shit va förbannad jag blev igår! Värsta explosionen. En person gjorde inte som han skulle och det skapade typ en miljon minuters förseningar. Men jag gjorde allt som gick för att trafiken skulle rulla överhuvudtaget och det slutade med att allt blev bra och killarna brevid satt och skrattade åt galenskapen.
När jag blev hemskickad vid 13.20 var jag så otroligt sugen på att åka hem och bara gömma mig under täcket. En kille på info kom med den brillanta idén att göra något annat för att hålla sig från sängen och jag valde lite motvilligt att gå på åhléns för att fixa mina öh drömmars inköp.
Började med att köpa Shiseidos ögonfransböjare som var precis så underbar som alla säger. 230 kronor var billigare än jag trodde även om det inte direkt är billigt.
Vårens smink har börjat dyka upp och jag bad fler om ööööh uppvisning? shti ajg hittar inte ordet. Det finns så otroligt mycket snyggt just nu det gäller bara att plocka ur godbitarna. Mitt kreditkort gick varmt ett par gånger. Köpte en ögonskugga från Lancome och en från Clinique. Köpte även ny hårfärg och en film. Ungefär 900 kronor senare åkte jag hem.

inköp för mars

Utöver en fransböjare är tanken att jag denna månad ska köpa följande saker:
-En burk färg i barbierosa
-ett köksbord som inte har fyra hörn
-minst ett paket med mozzarellabollar
-färska fikon
-en tvålpump i fin än så länge okänd färg
-nått att klistra upp på väggen i köket

Lägg därtill oändliga mängder Coca Cola och MAT. Har jag tur även kondomer.

Fransböjning - unböjable

Jag har haft min fransböjare från The body shop i ungefär 10 år och under alla dessa år har jag bara lyckats böja fransarna snyggt  över huvudtaget en enda gång och det var för ungefär tre veckor sedan. Dålig statistik med andra ord. Jag har läst till mig tekniken - böj vid roten - böj vid mitten - böj vid topparna.
Jag har förståt att Shu Uemura (japan, vad annars) har tillverkat en fransböjare som är lika bra på att böja fransar som Ica är äckliga med köttfärs. Alltså helt gudomlig.
Nu är det ju så att Shu Uemura inte finns att få tag på i Sverige och att beställa en fransböjare från Usa kostar därefter så jag har beslutat att ta det näst bästa som tydligen ska vara Shiseido.
Oavsett hur mycket pengar jag väljer att lägga på detta högst öh vanliga ögonverktyg så måste jag bemästra tekniken.
Eller är det så enkelt att mina fransar är unböjable?


tjockistisdag utan semla

Sov sämre än jättesämst i natt pga att jag dels gick och lade mig sent men sen hade problem med att somna vilket direkt följdes av att de i min gamla lägenhet började borra. Underbart att bli väckt av det. ÄT HÄSTBAJS!!!

Åkte till stan där jag mötte upp med mamma som hade tänkt lite knas med pendeltiderna och därför missat tåget. Tågen går tre minuter tidigare i riktning mot Stockholm men plus tre om man åker mot Kungsängen/Bålsta. Inte helt lätt det där. För mig har det inneburit att jag vid ett tillfälle tagit taxi för att komma i tid. Vi gick på Åhléns och kollade resväskor och shit pommes va dyrt det är! 1800 för en sån där boardingväska, det är ju fan sanslöst! Vi gick vidare till värmerean. Nej jag menar ju bokrean. Det räckte med att åka rulltrappan för att hajja att det skulle bli en varm tillställning. Vi kollade lite matböcker, köpte en av Jamie Oliver och sedan drog vi till Gallerian. 
Vi käkade en tråkig smaklös lunch på Flash. Årets by far sämsta lunch.  På väg till jobbet köpte jag en underbar muffins som jag ska sitta och matporra med efter middagen.

miljöhat i trappuppgångar

År efter år ställs de nere i trappuppgången och jag ger dem varje år en blick av lite avsky och miljöhat - telefonkatalogerna. Vem behöver dem om man har en dator? eller som idag när de finns billiga nummerupplysningar?
Vore det inte smartare om de som verkligen behövde dem kunde ringa till whoever som trycker upp dem och beställde sitt exemplar? varför ställa upp en hel skog av träd i min trappuppgång där EN person hämtar när man i stället kunde köra ut EN? Miljötänk my ass!.

innan jobb

En sak som är FETT störig med att vara sjuk är att man inte orkar någonting. Detta har lett till att mitt hem ser ut som en knarkarkvart. Så skulle du mot all förmodan vara på väg för att besöka mig - döm inte ut mig.
Jag har inte klarat av att måla om så i hallen för SJUNDE dan i rad ligger tidningspapper på golvet och pallen står ivägen. Min spegel ligger på köksbordet och i köket finns det disk från sex dagars sjukfrånvaro framme lite här och där.
Imorgon är det dock söndag och söndagar är städdag, fast jag har en känsla av att jag kommer att göra allt för att komma undan.

Sov inte alltför länge och känner att det kommer att bli en lång natt på jobbet men jag hann ändå med att äta en alldeles gudomlig Calzone till middag.  

kvinnor inspirerar

Anledningen till att jag inte uppdaterat är att jag varit så jävla dålig. Snor, hosta, nysningar, ständigt frysande och trötthet har fått mig att spendera mesta av min tid i sängen och soffan. Bäst var i allafall natten till onsdag då jag sov 11 timmar följt av en underbar dusch som gjorde att jag för några ynkliga timmar kände mig ren och fräsch.
Dock pajjade ju näsan efter allt snytandes och att jag inte hade Lambipapper. Hur kan jag ha övergett min lambi?.

Under veckan som gått, utöver att jag legat halvdöd har jag kommit fram till att killar egentligen är så jävla tråkiga. Nu pratar jag inte om att skämta för då kan killar vara roliga, men jag menar aktiva killar som hittar på roliga saker.
Nämn mer än EN av dina killkompisar som är rolig när det gäller aktiviteter.

Av alla jag känner är kvinnorna de som är roliga och inspirerande att vara med. De är dem som får en att skratta och känna samhörighet med. Killar är mysiga på sitt sätt men det är med kvinnor jag vill göra roliga saker.

lurrrdag och sjuk

Som om de här året inte varit nog problemfyllt och jag har haft typ en miljon sjukdagar så är jag nu dunderförkyld. De började på lördagkvällen, så som det alltid börjar. Helt plötsligt med en rysning börjar jag frysa följt av att näsan börjar rinna. Det är först efter sömn som det avslöjas huruvida jag blir dålig eller inte.
Tog två av mina starkaste febernedsättande men det hjälpte inte och idag har jag legat halvt utslagen i soffan med snorpapper, fler piller och varm filt.
Under lördagen hade i allafall jag och mamma väldigt trevligt. Vi började med att inte kunna bestämma oss vart vi skule ta vägen. Det är inte särskilt ovanligt när de gäller oss.
Det slutade så att vi åkte till Kungsholmen för att gå på Björklund och Winquist (tror jag de hette), en jättestor tapetaffär, jag ville ju ha Barbie i hallen och någon snygg wallie/väggdekor på väggen i köket.
Deras utbud var inte särskilt stort på detta och vi lämnade affären för att åka till Medis där det finns en färgaffär. Där hittade jag min älskade Barbie!!!!
Sedan fikade vi på Gunnarssons i typ 2 timmar innan vi åkte hem.

Målade första omgång och det blev så där. Min talang inom målning kan bli bättre. Trots att man bara ser drygt en kvadratmeter av väggen så är det som ett helt nytt rum och den äckliga vita är borta! Nästa målning blir när jag mår bättre.

¤&!"#(/¤@£$£ fyller år idag

Har ju sovit knackigt senaste tiden och inte var det direkt bättre i natt även om jag bara gick på damrummet 4 gånger i natt. Hurra!!!!
Jag har börjat bygga pussel igen och hela mitt vardagsrumsbord är ett inferno av bitar. Det hade varit bättre om jag byggt vid köksbordet, men då hade jag inte kunat kolla på tv samtidigt.
Det var flera år sedan som jag byggde pussel och jag hade dels glömt hur jobbigt det var men även hur roligt det var! Tänk att man kan bli så glad av att två bitar passar ihop. Det har varit skönt att slappna av med något så enkel. I allafall så satt jag uppe ett bra tag efter att jag kommit hem igår och blev färdig med de översta tre raderna.

Innan jag drog iväg till jobbet kollade jag igenom posten som så brutalt väckt mig, däri låg ett kuvert från mamma, som jag inte hann öppna, samt ett brev från Nordea. Det har visat sig att jag är en fantastisk elanvändare och belönas med 186 kronor. Ska, om möjligt, hämta ut dem imorgon och köpa en fin present till mig själv (läs: godis från Pralinhuset i Gallerian) kanske den där rosa fina burken från Valierie i rosa. Eller varför inte helt enkelt Barbiefärgen från alcro så att jag kan måla om i min hall.

Än så länge har altlså Fredag den 13:e varit en oerhört lyckad dag.

Förrutom att den där jävla #(¤)="(#¤&!"#(/¤@£$£$€${!&#%!"/¤%"#¤%#/()!%&!=)(#&% idioten fyller år idag. Går ibland under namnet "Pappa" .....

irriterad matdag

Om jag hade dålig matdag tidigare i veckan har jag idag en irriterande matdag. Lasagnen jag köpte på Runt hörnet var iskall och det var is i mitten. Men efter 3 minuter i micron på jobbet och ytterligare 3 minuter för att undvika brännskador var den så där perfekt som bara deras lasagne kan vara. De har också skapat en ny canneloni med köttfärs och mozzarella - underbara människor. Mitt liv kommer nu att bli perfekt - matmässigt sätt.
Eftersom 6 minuter gick åt till att inte kunna äta lyckades jag bara äta en mindre mängd och var därför ganska sugen till dagens första rast. Gick till Gamla Brogatan - Hellmers cafe och köpte en Drömmums. Namnen varierar lite beroende på var i landet man befinner sig, men det är en mjuk chokladkaka med mjuk glassyr toppad med kokos.
Hellmers må vara jävligt bra på att baka den men jättebäst är håll i hatten: fiket på Sergelbiografen.
Kakan var lite torr i kanterna men i mitten var det drömdrömdröm!!!! Detta tillsammans med en kopp choklad med arlas kardemumma mjölk. Tack Arla!!!
Till middag blir det lasagne-resterna med en coca cola *_*


dålig matdag

Usch vilken tråkig matdag det varit idag. Chokladen jag drack i morse var - än så länge - höjdpunkten. Provade den nya kardemummamjölken vi fått på jobbet och den var ritkigt god. Whoever bought it - thank you.
Köpte en macka på rasten från ett ställe på Stockholm C, de enda som hade mackor med köttbullar som jag var sugen på. Fy fan vilka äckliga köttbullar, det var som ett skämt, smaken går inte ens att beskriva och jag kramade på en av dem och de DROPPADE vatten. Sjukt äcklig. Köpte därför nudlar på vägen hem som hade torr kyckling.
Så mitt hopp står nu till att middagen blir bra har ännu inte ätit upp en enda av de saker jag köpt idag och det är fan inte billigt.

För att undvika mer äckliga materfarenheter idag har jag därför köpt flera småsaker att äta. Typ frallor och färskpasta. Nu är ju dock frågan vad som är godast frallorna med mumsigt pålägg eller färskpastan med min egengjorda chili con carne eller helt enkelt resterna av smågodiset från helgen.


ska serveras kall...

Har varit jätteledsen över de här med Holland. Jag gråter inte men jag funderar. Värst är när jag ska sova, på dagarna går det bra men så fort jag släcker lyset är det som att han är där och jag blir rosenrasande blandat med uppgivet ledsen. Har kommit in i något slags stadie där jag funderar på att hämnas och har kommit på ett par bra sätt.
Hämndaktioner är egentligen inte min grej men ibland .. oooooh det skulle sitta så bra.

lonley lördag

Känner mig inte alls bra och har halvsovit ett par timmar nu på eftermiddagen i soffan. Sova i soffan hör inte till vanligheterna direkt. Såg melodifestivalens första deltävling och den lämnade ganska mycket att önska. Den brunhåriga bruden i ateens som jag inte kommer ihåg vad hon hette har ju vid flera tillfällen sagt att Marie är ganska crap på att sjunga så hon måste ju ha dansat glädjedanser framför tvn när hon inte gick vidare.

Holland gjorde på ett ytterst brutalt sätt klart för mig att han inte längre vill prata med mig. Jag får väl säga att humöret inte direkt varit på topp.

illamående

Sömntabletter kan ge illamående som sideffekt och jag som är hyperkänslig när det gäller sånt där vågar därför sällan äta mer än en halvhalv.
Igår fick jag en ny medicin av min husläkare som har som första bieffekt illamående. När jag ut från apoteket tog jag den första i kuren och var överlycklig då jag några timmar senare inte alls mådde illa utan kände mig riktigt bra!
Tog nästa tablett som planerat innan jag gick och lade mig. Kände stora förhopningar om framtiden.
Vaknade självmant vid fyratiden av att jag mådde illa. Riktigt grisigt jävla jätteilla.
Kräkas är ju sjuuuukt äckligt så jag gör vad som helst för att undvika det. Frågan är hur jag ska överleva dagen. För jag känner mig inte särskilt bra idag.
Vill inte ha fler sjukdagar heller. Fy fan!


dumma Holland

Blev på ruggigt dåligt humör igår. Först med en kille, sen Holland som just nu agerar som en jävla idiot. Frågan är om mitt liv inte skulle bli lite roligare utan Holland även om han stundtals är hur go som helst.
Värst är att jag inte riktigt kan släppa honom. Det är ju hur dumt som helst, jag kommer att förlora två andra möjliga vänner om jag inte bestämmer mig snart.
Jag gör antagligen allt fel eller så är han helt värdelös att hålla i handen när man är ledsen.

Annars igår gick jag ut på jobbet med att jag just nu har det lite störigt hemma och att folk inte ska oroa sig. Kan inte bestämma mig om jag är nöjd över beslutet eller inte. Vi får se vad det leder till.

Nytt försök till uppföljning också. Jag är inte sjuk än... Hahaha.

lite

Doktorn i måndags och det gick väl bra. Men det var igår som insikten slog mig och allvarligt talat har jag ingen jävla aning i världen om hur jag ska lösa detta.
En av mina dejter har börjat erkänna känslor, är dem besvarade? jag är alltför mycket orolig för att kunna tänka på det. Men samtidigt känns det bra då är man inte så besatt av att fundera av och till.
Min läkare från i tisdags var tvungen att flytta fram sin tid pga PERSONLIGA SKÄL som hon sa ett par gånger. Stört ju! Läkare som skjuter upp tider, trodde inte sånt fanns.
Vi ska snacka vidare lite ikväll i allafall och se vad det leder till.

hits