Skivsläpp för Britney

Låg kvar ganska länge i sängen idag trots att jag sovit färdigt. Vem vill vakna halv tio när man vill gå upp tidigast tolv. Letade fram min ögonbindel som är det bästa köp jag gjort (åhléns typ 30:- ) tog på mig och hade i allafall mörker i en timme till. Hade en slags vakendröm om att någon kom in i min lägenhet och klappade på mig. Kan ju säga att det skrämde mig som fan!

Idag är det äntligen dags för Britneys skivsläpp. Jag ska åka till Åhléns strax kolla på priset och antagligen åka hem. Åhlle är ju inte direkt känt för sina billiga priser.

På Oprah handlar det om droger och de som deltar säger väldigt mycket vettiga saker. Det är lite tråkigt dock att alla får sån kort tid att redogöra för något som kanske kan förändra livet för någon som tittar.
Aaaarrrrggghhh har fett ont i huvudet idag så jag är orolig då jag ska jobba natt.


Döda mig, please!!!

Satt och glodde framför mig en stund efter mitt senaste inlägg och valde sedan att ringa till mamma, hon hade som vanligt bara idiotkommenterar att komma med och jag blev ännu mer ledsen. Det är som att det inte är okej att vara ledsen.
Jag har sådan ångest och så börjar jag äta för att slippa må dåligt.
-Allt du äter väljer du själv.
NÄHÄ :E som om jag inte vet det, det är liksom så att jag äter endast för att jag mår så dåligt, jag äter aldrig så här annars. Det gör mig inte mindre tjock eller får mig att må bättre, snarare sämre. För att inte tala om hur dåligt jag mår över att vara tjock igen. 


pretty sure - petit choux

Jag har alltid tyckt att Petit choux (bakverket) har låtit som pretty sure ller kanske shoe. Vi började tyvärr att prata om kakor och bakelser på jobbet idag. Väldigt illa.
Kom till min station och gjorde en Rödluvan - gick förbi bageriet och handlade en prettysure istället för att gå RAKA VÄGEN TILL FARMOR (hem). Hemma hamnade jag i soffan tillsammans med ett avsnitt av ER och min prettysure. Den var inte alltför god men det var den enda bakelse bageriet erbjöd idag förrutom Napoleonbakelse men det är lite för mkt grädde på dem enligt mig.
Vi hade gräddiskussionen idag, jag tycker att semlor har rätt mängd grädde medan napoleonbakelser för mycket. En av de manliga åsiktsbärarna tyckte att napoleon var okej medan semlor var, ja han gjorde en ball min som inte jag tänker försöka mig på men den var rolig :D
En tredje gillade mest choklad medan en fjärde tyckte att brownies med lite grädde på är mums.
Fan nu blev jag sugen på kladdkaka *_*

Något som jag för tredje gången gillt missat är att spana in väggen till Spånga Bageriet. Jag var uppe en natt och råkade få syn på en brandbil som stod och spolade rent husfasaden. Jag har ännu inte varit tillräckligt vaksam i minnet för att komma ihåg att titta om jag kan se något spår av vad som hänt. Det är fett irriterande eftersom jag annars är vaken tamejfan jämt och är den som alltid ringer polisen när de äckliga jävla horungarna, ursäkta, de väluppfostrade ungdomarna med för mycket energi, slår sönder fönsterrutor här där jag bor. Nu missade jag brandmännen. Tyvärr var ingen halvnaken :(
Kanske lite gucamole till middag ikväll *_*


Grand Hôtell

Hade en jävligt konstig dröm inatt. Drömde att jag bokat ett rum på Grand Hôtell. Jag bokade de billigaste rummet och använde mig av så få kostsamma saker som det överhuvudtaget var möjligt.
Det var en märklig dröm.
Konstigast var att jag vaknade i mitt verkliga liv, somnade om och fortsatte drömma samma konstiga dröm. Dessvärre gjorde jag allt annat än att sova på hotellet. Först stod jag i en toalettkö O_o för att sedan ha en personal shopper som försökte tvinga på mig både de ena och de andra.
Samtidigt kunde jag hela tiden se ett kvitto i ena hörnet av min dröm, jag drömmer uppenbarligen i tv-format. Där kunde jag se hur mycket dyrare allt blev hela tiden.
Vaknade (på riktigt) och kände mig inte särskilt utvilad. Stressade och glömde ta min medicin :(
Sitter nu på jobbet med ångest över medicinen, mitt kaloriintag och kommande utgifter. :(

middag med familjen

Tittade på två avsnitt av Futurama. Hade nästan helt glömt bort den serien då jag hittade dvd-boxen i en av mina dvd högar. Jag får se om jag kollar klart på den säsong jag har (nr 4).
Åkte sedan iväg för att träffa mamma och storebror.
Storebror var som vanligt ganska butter. Funderade lite på om jag någonsin sett honom på något annat humör. Alla kan ju inte vara glada jämt. :D
Vi pratade om alla möjliga saker, egentligen ingenting som betyder något. Kanske känner vi varandra för väl eller tvärtom. Vet inte riktigt.
Köpte två trisslotter men vann inte. Blev skitförbannad.
Kom hem lagom till ett avsnitt av Top Model, alltid lika kul att se även om jag som sagt avskyr svenneversionen.
Har ännu inte engagerat mig i den brasilianska versionen som just nu pågår.
Annars idag firas det göteborgska guldet!!! *_*

GULD!!!!

image154

ÄNTLIGEN!!!!! *_*

Vampyrfritt inatt igen :[

Som sagt, det var vampyrfritt. Kände även när jag vaknade att det även blivit kyss-fritt om jag haft min darling hos mig.
Hade tack gode GUD inga mardrömmar om min "favoritkaraktär" ... Jag tänker inte nämna namnet på denne men karaktärern ska delta i en film som snart kommer på en kanal som all har. Karaktären har gett mig mardrömmar sedan jag var åtta år tack vare min dumma oförstående bror som först tvingade mig att lyssna på filmmusiken och sedan berätta den enda läskigheten efter den andra för att till slut tvinga mig att titta på filmen. Det spelar ingen roll att jag är närmare 30 och borde fatta att det inte är på riktigt, för mig är det de mest läskiga som finns. 

Tanken är att mamma, jag och storebror ska äta middag ikväll ute på restaurang. Vi får se hur det blir med den saken. Äta ute är alltid trevligt.

vampyrfritt i natt :[

Idag till middag blir det klyftpotatis med marinerad entrecôte. Har ännu inte tillrett det men förberedelserna kan man se på bilderna. Jag gissar att jag är en av f å som faktiskt marinerar potatis. Jag äter potatis ganska sällan så om det gör någon skillnad vet jag inte men jag har svårt att tro att det inte skulle fungera. Jag blandar i lite vitlök, rosmarin, salt och peppar och självklart olja som marinad. Det är garanterat varmpyrfritt i min lägenhet i natt. :[ 

Potatis och VitlökUppskuren potatisMer uppskuren potatisAvsköljd potatisPressad vitlök + kryddorKryddor och potatis blandatFruset kött - entrecôteKött och köttsaft *_*

Legopopcorn

Valde till slut att åka in till stan ändå trots min motvilja. Kollade lite på SF's hemsida för att hitta nån ball film att se.
Då upptäckte jag att man kan köpa en popcorn meny där man får LEGO, fett nice.
Tidigare i barnmenyn har man fått en Shrek-pez och andra saker jag just nu inte kommer ihåg så lego var en spännande nyhet.
Naturligtvis är det sjukt dyrt med 35 spänn för den minsta drickan i världshistorien och den där minipopcornen med tanke på att man kan få mellanpopcorn och mellandricka för nästan samma pris. Jag gissar att det är legot man betalar för.

Det blev dock ingen bio inne i stan, dels var de för mycket folk, sen var jag lite för sen för att köpa biljett till kvart över 2 filmerna. Gick därför till första bästa Lindex för att kolla på byxor, kläder kan man nog inte få för mycket av.
Plockade på mig två par olika i varierande storlekar och en kjol.
Lyckades komma in i ett provrum och började i ett mycket tappert försök att dra på mig byxorna. Som jag berättat tidigare så har jag Gusav-Vasa-kropp och har därför skitskinny ben men bigger butt så mina ben klarar sig hyfsat lätt ner i en storlek medan överkroppen kräver en annan. Jag är glad att ingen slet upp provrumsgardinen för att kolla och fråga vad-i-helvete-håller-du-på-med. När mina inälvor var lagom krossade gav jag upp och gick därifrån. Ryggen eller mina njurar hade blivit fett förbannade på mig och börjat värka så jag valde att åka hem. Köpte två trisslotter som jag inte vann något på, jävla helvete, samt en glass *_*
Förberedde mat vilket får bli ett senare inlägg.

Legomeny


Lista

1. När gick du upp idag?
Kl. 11:00
2. Diamanter eller pärlor?
Diamanter *_* 
3. Senaste filmen du såg på bio?
Ratatouille - blä
4. Favorit-TV- program?
Öh laddar hem det jag vill se - top model, gossip girl, heroes
5. Vad åt du till frukost?
Det ska bli bergis med smör och leverpastej med Bravojuice
6. Vad är ditt andranamn?
Rebecka, faktiskt men Eva är mitt öh första namn, fast Rebecka tilltalsnamn *förvirrad*
7. Din favoritmat?
THAI!!!!!!
8. Vilken mat gillar du inte?
FISK! :( och jag äter inte vilt (hjort, älg..)
9. Favoritchips?
Lättsaltade bondchips. Naturchips
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
OMG soundtracket till Transformers det med scores (alltså inga band eller nån som sjunger), tror att mina grannar HATAR transformers :P Steve Jablonsky bör få en oscar *_*
11. Vilken bil kör du?
Ingen så klart.
12. Favoritmacka?
Focaccia med mozzarella och nån form av skinka.
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du bara inte med?
Även om jag är en själv - besserweisers.
14. Vilka är dina favoritkläder?
Jeans och nån slags top.
15. Om du fick åka vart du ville på semester?
Nån häftig storstad. Gärna New York eller Peking `_´
16. Favoritklädmärke?
DKNY, Espirit.
17. Var vill du dra dig tillbaka?
Slottsmiljö nära havet, nått varmt hav
18. Favorittid på dagen?
Kan inte riktigt bestämma mig :S
19. Var är du född?
Karolinska sjukhuset - Solna, Stockholm, Sverige
20. Vilken är din favoritsport att se på?
 Friidrott, men fotboll är oxå kul.
21. Coca Cola eller Pepsi?
Men herregud nån som sett min coca cola armé *_*.
22. Fotboll eller ishockey?
Fotboll så klart!
Är du en morgonmänniska eller nattuggla?
Nattuggla
24. Pedikyr eller manikyr?
Öh vet ej?
25. Vad ville du bli när du var liten?
Advokat .
26. Bästa barndomsminnet?
Oj kan inte komma på
27. Varit i Afrika ?
Nix
28. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Ja.
29. Varit med om en bilolycka?
Nej
30. Favoritdag i veckan?
Fredagar.
31. Favoritrestaurant?
Baanthai i Spånga.
32. Favoritblommor?
Vita rosor
33. Favorit-snabbmatsrestaurant?
MAX *_* fast Sandys ligger bra till.
34. Äger du en cykel?
Skojar du?
35. Vem fick du senaste mailet från?
Ja säg det...
36. I vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Nordiska Kompaniet .
37. Läggdags?
Sent
38. Senaste personen du delade en middag med?
Mamma.
39. Vad lyssnar du till just nu?
Transformers soundtracket, mitt klickande på tangenterna och min kurrande mage
40. Favoritfärg?
Vit, blå och grön
41. Hur många tatueringar har du?
Ingen.

Aktiviteter för lördagen

Ganska nyvaknade och har absolut noll antal idéer om vad jag vill göra idag.
Eller nä, jag har funderat på att träna, åka till Farsta Centrum för att fika, bio, laga någon extremt komplicerad mat, gå på museum eller varför inte åka in till stan och glida runt i affärer och shoppa.
Jag tror att det kommer att sluta med att jag spelar tv-spel hela dagen för det är det jag är sugen på. Dessutom som vanligt när man har ett par dagar off så känner man sig genast hängig. För att inte tala om att jag inte ska överspendera den här måndande.
Jag känner en stark ovilja att åka in till stan idag då det är lönehelg och varenda jävla människa ska handla upp sina pengar.
Det är det absolut bästa med att jobba skift, man slipper alla extra människor.
Amen i badhuset på det!

blä-ig mat

Dagens bilder.
Först jag som klivit ur duschen. Jag kan inte bli klok på huruvida jag vill klippa mig eller inte. Hade hoppats på att det skulle se antingen sjukt skitfult ut så att jag glatt kan klippa mig eller bara låtar det växa vidare.
Jag tror dock att jag ska klippa mig. Dock har jag inte bestämt mig sedan i typ maj. Eller när de nu senast var.

Kläderna kommer från tiden efter det att jag lunchat med Äl. Ett festlinne från Lindex. Förra året jagade jag festkläder till årets julfest i månader. För att sedan typ en timme innan jag skulle åka letade igenom min garderob och hittade ett grönt halternecklinne.

Tröjan kändes kul men inte så mycket jag egentligen, lyssnar sällan på hög musik och gillar inte hög musik. Så kanske jag är en gammal gumma då.
Man kan även se bild på den lilla Åhlénsväska som jag varit sugen på i över tre veckor, sjukt lång tid med tanke på att den kostade 149:- och jag sällan väntar med sådana köp.
Det finns även en Lindexvante. Köper två nya par per år då jag tappar bort samt att kvalitén är ganska dålig.

Den uppätna lasagnen kom från middagen med mamma på Souk, trevligt sällskap men blä-ig mat.

RebeckaLasagne *_*FestlinneGina Tricot

Transformers på dvd ÄNTLIGEN

Äl, min pal, var ju i New York nyligen och då gav jag honom i uppdrag att köpa Transformers. Jag gillar inte att se filmer på datorn så det krävs riktiga dvd filmer.
Idag träffades vi för lunch och åt i Kista. Visste inte att det var så satans många människor som jobbade där och åt där.
Vi bytte film och pengar. Sen var han tvungen att gå tillbaka till jobbet, jag gick runt och kollade i affärer, hittade ett linne som jag ska ha på julfesten, om jag kommer iväg.

Än så länge är menyerna de snyggaste jag nånsin sett *_* och ljudet de första minuterna jag sett är fan bättre än på bio och det är på min skruttiga dator!
Med monsterhögtalare kan jag nog väcka hel grannskapet *_*
Transformers in my <3 forever!

Britney Spears - Blackout

Nästa vecka äntligen släpps Britneys nya album. Jag gissar att jag är den enda i hela världen som väntat med spänning på det här. Hur illa man än tycker om henne som person kan jag inte förneka att jag gillar hennes musik.
 Vi får se vad jag tycker om nya skivan.

Britney Spears - Blackout

Meateater

Stekte en rostasfilé till middag och till den hade jag potatisgratäng och Jesses bearnaisesås.
Inget går upp mot köttos.


Kött i marinad
Rostasfilé
Usa?

Är det bara jag eller påminner den färdigstekta biten om Usa eller Australien?

Min hjältinna

Idag fick jag ÄNTLIGEN träffa min stora idol, Stina Wirsén. Hon såg ut precis så som jag föreställt mig - estetisk...
Var överlycklig att jag fick träffa henne och jag fick även en chans att prata med henne. Förklarade min kärlek till Vem är arg? men jag tror inte att hon förstod.
I vilket fall fick jag det sagt och jag fick en signerad bok *_*
Lagar mat nu så bilder kommer upp senare.

Fett dum nalle uppenbarligenBäst of Stina Wirsén

urinvägsinfektion del 5

Sköterskan som ringde upp mig var munter :D vi har pratat med varandra ungefär en gång om dagen sedan i torsdags förra veckan .. om man bortser måndag och tisdag. Hon tyckte inte att det lät bra att jag hade ont och jag fick en tid till 09:10. Ska försöka snatta 40 minuters sömn innan dess. Sov jättedåligt inatt. :(

Vill även passa på att be om ursäkt för den hejdlöst dåliga grammatik som används lite då och då i den här bloggen. Läser vad jag skrivit och det är skrämmande. : /

Dimma

Allt är som i en dimma säger folk som vaknar upp från medvetslöshet, idag kommer även folket som vaknar i Spånga säga så. Sikten är väldigt dålig idag.
Tog en fin bild på min mossa på balkongen, jag fattar inte hur den hamnat där men jag tar hand om den som om det vore mitt livs viktigaste uppdrag. Ballt med mossa ju! Jag är ju så mossig.
För att klara av den här spännande närvaron har jag ringt till vårdcentralen som ska ringa mig 8:05 för tidsbokning så att jag blir av med den satans urinvägsinfektionen *_*

Fett mycket dimmaFett mycket mer dimmaVäxter på min balkong

smärta i ryggen

Det var så smärtsamt i ryggen att jag grät en stund när jag kom hem. Jag vill inte behöva äta mer smätstillande piller men om jag inte äter dem gör det så ont att jag inte kan andas eller sova. Jag kan inte leva ett normalt liv helt enkelt.
Vaknade upp klockan tio och det var ett dovt dunkande i ryggen. Nu har jag varit vaken en timme och det börjar göra ont igen. Imorgon kommer jag att gå till doktorn om jag så måste stå ute och banka på deras dörr.

Är fortfarande väldigt väldigt besviken att jag inte klarade provet :(

urinvägsinfektion del 4

Jag klararde mig inte. :(
36,5 man var tvungen att ha 37. Kan ju säga att jag blev jätteledsen att det var så satans nära och jag hade idiotmissar.
Vi fick jättegoda kakor *_* gott potatismos.
Eftermiddagen var lite seg dock.

Lyckades ÄNTLIGEN skapa tid för min urinvägsinfektion. Öhhh alltså jag fick ingen tid men jag kan inte ignorera det längre. Det gör helt enkelt FÖR ont. Imorgon kan jag dessutom spara mitt urin, yeah lovley, så att de hittar något. På torsdag har jag haft det en vecka.

Prov-skakis

Har pluggat ett gäng timmar nu. Problemet är väl mest att man kommer att blanda ihop det.
Det är egentlinge det som skrämmer mig mest. Jag har aldrig i hela mitt liv har jag haft ett prov som bygger på så många sidor och papper.
Men det är ju inte så att jag inte använder det. Mycket används ju varje dag. Jag hoppas att jag ska kunna presentera min kunskap på papper.

08:10 börjar det imorgon.

dunderlivsfarliga livselixir - GIFFLAR

Lite blandade bilder från idag.
Dels min luckfärg i köket som jag är helt galen i, det går naturligvis att inte få den helt perfekt på bild eftersom man måste uppleva mitt kök för att fully understand how fantastic it is... *_*
När jag dreglat klart i köket efter frukost gick jag och handlade. De hade 5 findusrätter för 89 pix vilket är sjukt billigt för sådan mat, självklart hade de inga goda kvar och det är bara tisdag idag.
Letade efter något slags bröd och fastnade vid bullhyllan (livsfarligt) där jag såg mitt absoluta dunderlivsfarliga livselixir - GIFFLAR *_* 
Tyvärr hade julversionen dykt upp - saffran - så jag köpte en påse och nu ligger den hotfullt i köket och tittar. Jag vågar inte öppna för jag vet precis vad som kommer att hända. :S Dessutom nu när jag skriver de här har jag något obehagligt minne av att jag inte tyckte att saffransversionen var den bästa. Jag får helt enkelt smaka alla och avgöra. Handlade Oboy, har varit sugen på det sedan förra veckan, passionssoda, brödet och portionsrätterna. För att få lite extra liv med tog jag med min nuvarande medicin. 
Fan va gott det är med bergisbröd *_* 
Tog även med en bild på mitt skafferi.
Som ni fattar har det inte hänt så mycket, har läst om vut med hjälplok (säo).
Prov imorgon = nervös.
 
Beckis köksfärgSaker jag köpte idagBiff med mozzarella och potatismosBergis-brödGifflar med saffranssmakTorrvaror

Presentregn över AA

En av mina hjältinnor på jobbet räddade mig från misären och pushade mig till att klara det här.
Presentregn över henne!!! Ibland älskar jag er kollegor mer än jag vill erkänna.

Jag ska ta upp det med min handledare att han får fan smälla mig på fingrarna när något händer som tar min uppmärksamhet.

urinvägsinfektion del 3

Min rygg gör återigen ont. ... Fick värsta utbrottet och prövade att snurra runt för att hitta de onda. Dock hittade jag ingenting och blev lite fundersam, gjorde de alla 80- 90-tals kids gör. Vi letar på internet. 
Google, Wikipedia och de gav mig direkt uppslag till varför jag har så satans ont. Jag är ingen doktor men troligheten för att de tär min urinvägsinfektion som gått very bad är mycket hög.
Jag är fett orolig. :(

Vogue, daim och kryddor

Amerikanska Vogue

Lite bilder på måfå samtidigt som jag lagade mat, alla mina kryyddor, tidningen Vogue - dyr reklam och ashäftiga saker. Daim och Nougat - mina sista? tveksamt.

Mina kryddorDaim & Nougat

peas of ass, give me peas on earth

Dags för lunch, eller brunch. Jag valde makaroner och köttbullar. Det tog dock ett tag att komma till det bestlutet, jag funderade länge mellan korv och hamburgare. Det är skitfarligt att ha för många saker hemma man kan aldrig bestämma sig.
När jag väl bestämt mig insåg jag att jag skulle börja mitt nya liv idag och därför letade jag även upp lite ärtor. Ärtor är ganska gott. Dessa smakade dock ingenting. Tror att de legat i frysen alltför länge. Blä på det.
Sämst med frysta köttbullar är att de blir så fyllda av vätska och om man sedan inte äter dem tillräckligt snabbt blir det stenhårda. Jag gissar iofs att det för min del beror på att jag helt enkelt steker dem i för hög temperatur och för länge. Mycket intressant humhum...
Käkade och pluggade SÄO samtidigt, jag insåg att det finns en jävla massa jag kan men nog ännu mer som jag inte kan. Provet närmar sig. Onsdag morgon.

SnabbmakaronerÄrtorKöttbullar i startfasenKöttbullar fas tvåMan tager vad man haver..Upplagt på tallriken...

Säo..

Kom hem och skippade morgonmackan, jag hade ju trots allt ätit godis under natten.
Tog min tablett och sov halvt medvetslöst fram till kvart över ett. Diskade lite och har nu fastnat framför datorn. Ska strax gå härifrån och läsa på till jobbets kommande prov. Intresset är högt men orken är det lite si och så med.
Dessutom känns det jobbigt att jag snart ska vara på jobbet igen. Dagarna blir så konstiga mellan nätter. Det känns tråkigt och tungt. Jag och min handledare har dessutom valt att ha ganska mycket nätter eftersom det ger bra övning. Fick en onda-ögat av en av de som jobbade ute i spåret. Det var ganska jobbigt. Jag gjorde rätt och fick då så jävla mycket skit för det. 

Idag skulle ju dessutom mitt nya liv börja och än så länge har jag inte orkat äta någonting, däremot har jag diskat och det får väl klassas som lite träning.  

Jag är FÖR fet :(

Okej this is it! 
I lördags hade jag SJUKT ont i ryggen, låg hemma och gnydde med snutteplutten tappra försök att lindra min smärta med vackra ord. 
Idag när jag kom till jobbet hade jag suttit på mitt numera FETA arsle i ungefär en timme när min rygg började göra ont igen. Det är bara en sak det kan vara och det är att jag är så jävla otränad och att jag börjar väga så mycket att det är på bristningsgränsen. Nu jävlar.


Jag MÅSTE gå ner i vikt.  Jag börjar idag!

Slap me if you see me with candy, löst tack. 

Rata(ss)touille

Rats-ass på det här

Var precis på Ratatuille, riktigt tråkig enligt min smak. Den tillförde ingenting som var nytt och vad folk än säger så är råttor äckliga. För att inte tala om att det är så förutsägbart att man blir tårögd redan i början.
Vi har fadern som tycker att sonen borde hålla sig till råttorna, laga mat är bara larvigt, vi har den klantiga killen som ser en snygg tjej i köket och matkritikern som hatar mat - gissa hur alla de tre slutar. *Kräks av tristess*
Den var dock som alltid med Pixar - sjukt snygg. 
Jag ger den 3/5 men det är bara för att den är snygg. 
Tack gode gud släpps Totoro på onsdag så att nån vettig tecknad film kommer. 

Ikväll ska jag jobba natt så jag ska typ ta något slags lobotomipiller så att jag glömmer de här. 
Min urinvägsinfektion har inte blivit bättre. 

American Gangster

Ridley Scott som gjort Gladiator, Alien, Black Hawk down har nu gett sig in i en genre jag har en känsla av att han borde hålla sig ifrån. Gangsterfilm, svart gangsterfilm?. Jag har naturligtvis inte sett filmen än men Russell Crowe och Denzel Washington brukar leverera ganska hyfsat lite då och då.
Släpps i november i Usa. Är man nyfiken kan man kolla in lite klipp och trailers
HÄR.
Spike Lee hade jag annars trott om en sån här film. Kanske.
Vi får se.

Dekorationsäpplen

Fastnade på filmen Kinsey. Jag kommer ihåg reklamen för den och den unga kvinnan som får fråga om olika ställningar och hon utbrister "theres more then one?" .. Fast det måste ju ha varit så då när informationen är långtifrån lika lättillgänglig som den är idag.
Hanna min msn-bästis har lovat att hjälpa mig med ett nytt utseende till min blogg. Det ska bli tufft. Hon och jag har väldigt olika syn på vad som är snyggt så det blir nog en del skrikande innan vi blir klara. Haha.
Till middag nudlar, imorgon ska jag, mamma och kusinkidsen på bio och se Ratatouille tyvärr på svenska. Ve och fasa. Till min sena middag blev det nudlar. Som vanligt är äpplena på slutet endast med som dekoration.

Nudlar - SataysmakKryddor i kastrullBlandat med vattenI med nudlarnakokar...Dinner is served


kunskapsluckor

Min handledare ställde sådana där frågor om jobbet som jag kommer få när jag kör upp och jag kunde inte svara på en enda.... Börjar få ett visst slag av PANIK eller egentligen ganska mycket. Varför kan jag det inte? är det något fel på mig?
Läser papprena varje dag men ingenting går in. Hur ska jag klara det här?
Ska göra ett diagnostiskt prov på onsdag nästa vecka och allvarligt talat så har jag full panik för det med.
Gjorde en sån där miss som man bara inte ska göra och jag blev så ledsen att jag inte kommit längre. Fan jag har övat sedan i februari, är jag inte bättre än så här?
Hur ska de bli när jag kör själv? kommer jag att göra fel varje dag? utsätta folk för fara? Jag är oroad.
Jag läser nästan varje dag för att få till det men det går bara inte in, jag tror att det har med att jag är så nervös. Man kan ju jättemycket men jag vill kunna så pass mycket att jag känner att jag kan behärskar det utan att känna mig dum när jag inte kan.

Annars så har min sketna jävla urinvägsinfektion gått från bättre till sämre, jättesämst. Kissade blod igen och sade därför nej till att delta på pokerkvällen jag egentligen skulle på. Det kändes helt jävla =Q(@£$£?{[$£@ skit eftersom jag sett fram emot det här och jag har längtat efter att få prata med Frida. Vi har inte pratat på evigheter och jag gillar henne även alla de andra tjejerna i en annan miljö än jobbmiljö. Satt på jobbets toalett och gjorde konstiga ljud, hoppas ingen gick förbi utanför och undrade vad som försigick där inne. I så fall så stönade jag högt och gnydde för att det gjorde så ont :(

Kom ut från jobbet 1345 och såg fram emot att få skynda hem så att jag obehindrat kunde sitta på toaletten resten av dagen då mamma för miljonte gången sms:ade om att jag måste byta biobiljetterna. Jag ville skicka ett sånt där fett otrevligt sms tillbaka och in a way så gjorde jag det.
Kanske var det för att jag tänkte onda tankar som Gud valde att straffa mig på Kungsbron. Det högg till i ryggen, som om någon sparkat mig i magen och jag kunde inte andas. Knappt röra mig
Varför drabbas bara jag av sådana här märkliga saker?. Jag känner mig som världens klumpeduns hela tiden :(
Kom hem och hade inget annat val än att svälja ett gäng painkiller för att sedan försöka slappna av. Medicinen fick mig halvt medvetslös och när jag vaknade upp var smärtan borta.
Självklart hade min uvi blivit sjukt mkt värre och det såg ut som mens i toastolen, ska inte medicinen ta bort det här!?!?!?!?


Svensk trappuppgång

Oh lord in heaven. Jag måste flytta. Genast, Nu, igår!
Stötte på min granne i trapphuset. Sånt är alltid livsfarligt, jag vill leva i en svensk trappuppgång, ni vet en sån där, där man väntar tills grannen lämnat trapphuset innan man går ut själv, eller där man ser till att man slipper hälsa på varandra eftersom det är FARLIGT! Ringa på hos någon annan och fråga om man får låna något är totalt livsfarligt.

Min granne tog i hand och hälsade och sa att det ÄNTLIGEN var trevligt att träffas :S och att han väntat på de här, han berättade att han bott där i två år och undrade hur länge jag bott där jag bott osv. Jag vågade inte säga att jag faktiskt bott i hans lägenhet. Dessutom med tanke på gångna veckans "övningar" så sa jag att jag hoppas att jag inte stör, störde, kommer att störa .. och om han mot all förmodan skulle höra nått så är det bara att dunka i väggen så uppfattar jag det... :S
Han ba: vaaaa neeeeeeej jag hör aldrig dig. Jag gissar att jag ska dra en lättnadens suck eftersom jag kan vara ganska högljudd vid olika tillfällen. :S

Nu ska jag bestämma mig för vilken slags middag jag ska ha, ostschnitzel med bearnaisesås eller Pepparbiff (båda färdigrätter från Findus). Kan man äta båda?

Harry Potter-omslaget

Äntligen har de lyckats komma ut med framsidan till boken som släpps 21 november.
Men vad är det för IDIOT som gjort detta skitfula omslag? Borde fan bli spöstraff. De svenska omslagen har ju varit SJUKT snygga än så länge. This is outrageous!!! *upprörd*



En annan fantastisk sak är att jag fick medlemsbrev från Åhléns där de ska ha någon slags bokvecka nästa vecka. Det är ju alltid trevligt med böcker och min stoooooooora barnbokshjältinna Stina Wirsén ska komma och signera hennes "nya" böcker Vems Mormor? och Vem är ensam? ... Fett irriterande eftersom böckerna släpptes hundra år sedan (7:e augusti) och jag redan har köpt dem. Den enda bok jag saknar i samlingen är förstås Vems byxor?, så jag får väl köpa den nu.
Okej tänker du.. barnböcker.. Vem är arg? är tamejfan den bästa barnbok jag läst. Ingen är så arg som den gula katten. 

urinvägsinfektion del 2

Började räkna hur många gånger jag varit på toaletten senaste två dagarna. Det är nog 20 gånger per dag än så länge. Har tamejfan blivit helt GALEN på de här. Jag sitter på toaletten och trycker ALLT vad jag har får ut en liten droppe. Ska precis resa mig från toaletten och jag tror att jag ska kissa på mig igen. Blir lite light arg går ett varv i lägenheten och tvingar mig att vänta minst 10-15 minuter.
Det gör ju så satans ont :( Sen tillkommer paniken att man kanske mot all förmodan kanske faktiskt ÄR så kissnödig som kroppen antyder.
Fast värst är när de kommer blod. Mens är en sak men de här är ju inte direkt mensblod.
Lyckades efter mycket om och men få tid hos läkaren idag, lyckan var total. Det visade sig att vårdcentralen låg närmare än närmsta pizzeria. Sånt är lite pinsamt med tanke på att jag bott i den här stan sedan 2001. Please dont tell anyone.

Darlingen åkte hem i morse. Det kändes ungefär lika bra som den här infektionen.
Kysstes farväl på ett Jennifer-annonserat Arlanda Express och jag gick från perrongen utan att vända mig om. Skulle snyfta ihjäl mig om jag gjorde det. Måste se värsta filmiskt ut.  
Sen kliver man ombord på pendeltåget hem och det är som att det inte ens hänt.

Veckan har bland annat gått åt till att prata om emo. Jag känner mig lastgammal när vi pratar om detta "folkslag" jag säger att jag är emo, han säger att jag är deprimerad. Skillnaden ligger tydligen i kläderna, håret och musiken. Vi har även möblerat om lite, byggt ihop min nya säng, kollat på film och ja, ni vet.. sånt man inte kan göra när man bor alltför långt ifrån varandra :P
Vi har självklart även färgat om håret.. håren? Det gör vi alltid. Fett kul att göra tillsammans. Han väljer färg till mig och jag till honom. Naturligtvis får man säga emot om det är för fruktansvärt.
Jag läste dock fel på min förpackning så jag är nån slags mesblond istället för charmigt bimboblond. Som tur är så kan jag ju inte se mitt eget hår så jag kan inte klaga så mycket och det är inte så där horribelt som de där jävla orangea som jag hade ett par fruktansvärda dagar för ett tag sedan. Jag tror att jag blivit sams med mina blonda rötter.

urinvägsinfektion

Vaknade, gick på toaletten. Lade mig i sängen. Funderade, gick på toaletten. Gick ut från badrummet blev funderssam, gick tillbaka. Något var fel här..
Tio minuter senare är det bekräftat att jag har urinvägsinfektion.
Loveley!

Emo-wannabe

Känns som en evighet sedan jag uppdaterade. Måndagen blev en ytterst märklig dag med min darling. Vi åkte till IKEA för att kolla på ny säng. Min rygg har gjort ont varje dag i alltför lång tid för att jag ska kunna bortse från det. Vi hittade ganska snabbt en säng jag ville ha. Han också för den delen. Om vi ska tillbringa resten av våra fantastiska liv tillsammans så vill vi ha en snygg säng.
Han satte även upp på önskelistan en Lamborghini. Ja sa att allt han behöver göra är att börja spara. Vet inte om det var så populärt....
När vi kommit hem och väntade på att hemkörningsbilen skulle komma lagade vi spagetti med köttfärssås. Sjukt roligt att laga mat tillsammans. Det är som att upptäcka att någon vardagssyssla är tio gånger så roligt som innan. Vi har ännu inte haft någon candlelight dinner men det kommer nog imorgon om jag kan överraska. :D
Bilen med varorna kom när vi skulle bära den varma maten till bordet. Det var bara att ge upp det för att bära de ONDA möblerna. Seriöst, väger en säng så jävla mycket?!
Boxen med sängpinnarna.. öh på långsidan vägde SEXTON kilo! Min kropp gjorde som den alltid gör när jag tar i så mkt att jag tror att jag ska dö, jag får ont i huvudet. Blev dessutom sjukt yr i huvudet.
Försökte vila men det blev inte bättre och jag stannade hemma.
Om jag inte hade något huvud skulle jag tamejfan ALDRIG vara sjuk. Jag ska stämma mitt huvud!
Det fanns inte så mkt annat att göra än att bygga ihop så att jag skulle kunna sova så vi byggde ihop sängen och jag mådde ännu sämre efter. Ursäkta men kan jag byta huvud med dig som läser det här?
Dessutom blir det ju multipelångest på att man inte går till jobbet även om jag inte hade kunnat jobba ordentligt överhuvudtaget.

Min pojkvän är lite emo wannabe. Det tog lång tid innan jag fattade vad emo var för något. Emo är nån som alltid har svarta kläder, lyssnar på (enligt min smak dålig, skrikig) deppig musik och f'ärgar håret svart.
I allafall så ville han kolla på Stockholms utbud av emo-kläder men eftersom jag lider av depression vilket inte alls behöver leda till svarta kläder eller svart hår hade jag ingen aning om några affärer att besöka. Det slutade med Blue Fox som var den enda affär jag kunde komma på. Nån annan som vet nån bra affär för sådan???
Vi köpte inget, däremot blev det hårfärg på Åhléns. Jag ska bli ÄNNU blondare. VARNING ni där ute!

Fick reda på att jag tydligen ska ha uppkörning på jobbet andra veckan i november med start den 5:e.
Remember remember the fifth of novemvber..
GAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH!
Jag är livrädd men ändå ganska glad att det är dags!
Nu ska jag jobba det sista (35 minuter) och sen hem och sova för att vara med min darling

Tack gode gud för Danmark ! och kvinnors 25% amen i kyrkan!!!!!

Inneboende: OND

När vi haft lite ehum... åh, mmm, mmmmmmm, oooh, mmmmm, aaaaaah och mmmmmmm. Bestämde vi oss för att gå på dejt. Det är ju lite svårt att göra det när man inte bor i samma länder liksom :(
Bio var enklast och dessutom var det ju sånt jävla pissigt väder idag att göra något annat inte kändes särskilt intressant.
Han fick välja film och betalade utan att jag fick se, på internet alltså, svårt att slippa undan mig annars. Vi åkte in till ett regnigt Stockholm där vi åt nere i kungshallen på taco bar. Nacho Deluxe in my <3 4-ever.
Svepte över Hötorget och övade på kissing in the rain. Väldigt mysigt om än blött på flera sätt.
Köpte popcorn *_* och satte oss i salongen, min onda darling vägrade tala om vilken film det var AAAARRRRGGGHHHHH. Det var dock sagt så att han inte skulle tala om, göra det lite mer spännande.
Blev jätteglad då jag hörde första tonerna av Resident evil-themet *_*
Mycket våld, blod och flesh men superbra var den inte. Dock måste jag tillägga att jag skulle kunna DÖDA för Millas underbart vackra hud. Jag vet att det är väldigt specialeffektat men fan det måste vara bra i början *_*

Resident: Evil

Baka platt kaka

Bakade till frukost och det blev Petras plättbröd.. eller hette hon nått annat? Receptet är från aftonbladet i allafall och med tanke på hur mkt jag bakar det så borde jag dela med mig av receptet till er vanliga dödliga som inte orkar gå in på länken. Tex sådana som mig eftersom jag har det uppskrivet och inte ens orkar komma ihåg brudens namn, hon som kom på det.

I allafall här är det och det blev fett fantastiskt. Händerna ni ser på bilden tillhör min darling som bär namnet Dennis. Nej det är inte den D som jobbar på banverket. Han är inte min typ. Försök dessutom inte få för Dig att jag faktiskt åt de där äpplena till frukost. Det är bara där för att öka på nyttighetsstämpeln.

IngridienserBlandaBanka..Kavla..Stekning av bröd.Frukost is served!

Pytt i panna

Gick ut för att köpa filmjölk så att jag kunde baka frukostbröd (housewife beckis).
Då såg jag den första skylten, jag var lite trött så jag fattade inte vad de var för idiot som inte kunde stava till Pytt i panna ordentligt. Jag läste bara den feta röda stilen och det var från ganska långt håll..

Pytt i panna?

När jag kom ut ur affären så jag baksidan av skylten där det inte direkt var någon tvekan om vad det handlade om.

Mer pytt i panna? eller?

Php är dumt!

Min darling är äntligen här och vi har haft lite roligheter för oss. Som tex sova, laga mat och planera veckan :P
Jag har tagit massa matbilder men eftersom mitt php (photoshop) är helt mongo så får vi alla bli utan. Uppdaterar vid annat tillfälle.

ÄNTLIGEN!!!

Ska åka och hämta min darling nu *_*
Bullfest bullfest.. nä vänta.... knu...
ehum....

Det blir nog en anständig tillställning :P

Raka vägen till hispan

Tåget stannade och precis som många andra som kliver av tåget halvspringer man till Vi(vo) för att hinna handla innan de stänger... snacks... jag svär vid Gud fader himself (även allah, jehova, buddah) på att alla som kliver in på Vi(vo) köper något som går att äta. Vakten står och stampar med foten för att visa hur ONDA han tycker att vi shoppers är som kommer och stör när det är dags att stänga. Jag gav honom onda ögat tillbaka.
Detta är ju något som händer VARJE dag så varför ens orka engagera sig att skälla ut alla som kommer in, alla vi wannabe-ätare som tar en påse chips/ostbågar eller en/flera påsar godis och sen stressat står och väntar på att få betala.
Jag chockade genom att plocka på mig Lambitoalettpapper (läs om priserna ett par inlägg längre ned om du är intresserad, de hade även ökat på nu med ett annat märke, 4 rullar för 25 kr), rakkräm(?) och självklart de obligatoriska godiset bestående av Kinapuffar.
Skyndade hem för att städa, prata med min darling och kanske få en skymt av Christer Sjögren. Jag berättar om härliga CS vid något senare tillfälle. So you think you can dance? watch Christer Sjögren säger jag bara!

Inne i porten stannar nästan mitt hjärta när jag ser den stackars stackars stackars vanten som ligger där ensam i trappan :( Får genast ledsenångest över att den ligger där övergiven. Funderade på att ta med den hem till mig för att den inte skulle vara ensam, en hel natt MINST ensam i trapphuset :(  Ännu ett sånt där tillfälle för "du är ju tamejfan helt jävla galen" ... Det trodde jag också tills jag läste på internet (var annars) att det finns en term för folk som blir ledsna när de ser "övergivna/tappade" saker på marken - att man är minst lika galen normal som alla andra, yeah right. Jag skulle vilja påstå att det är raka vägen till hispan, men jag har aldrig erkänt att jag lider av de här *blinkblinkblinkblink* *eeeeh he he he.... 
Det kan tex handla om ensamma vantar, godisbitar (fatta hur tragiskt att nån tappat det), nappar, leksaker, whatever. Nu kommer jag dock inte vad termen hette men om man drabbas av ångest när man ser övergivna saker på marken så är man precis lika galen normal som många andra i den här världen.

Tappad vante

Så tänk på det när du släpper vantar omkring dig, PUCKO!


Onda ögat i telefonen!

En förare hade väldigt starka åsikter om hur jag körde tåg idag och jag ba: jaa, tycker du så, jaaa, va tråkigt, jag kan ju inte trolla, hade jag vet att han skulle köra så långsamt skulle jag inte gjort så, neej, nej, jaa, jaaa, nämen va tråkigt, mmm, ja så är det, nej, ååh så synd, men ska vi rulla vidare nu då?.
Jag ska inte vara svennerasist mot folk från andra delar av Sverige än stället där jag bor på, men de är inte Stockholmers som klagar.... Ju mer söderut de kommer från desto mer onda ögat får man. Man fattar att man får onda ögat även genom telefonluren, trust me.
Iallafall till middag blev det kyckling med cashewnötter och jag fotade det och tyvärr så var jag inte tillräckligt snabb för tre personer upptäckte det och började fråga vad jag höll på med.
Jag förklarade då att jag inte vill ha nån dagens-outfit / modeblogg eftersom jag inte är tillräckligt ball för att ha det så jag har i stället en matblogg där jag fotar all mat jag äter.
Det var ju typ världshistoriens största lögn eftersom jag även snackar massa annan skit på min blogg, tex som inlägget under om tonfisken i kylskåpet eller mina shoppinginlägg.
Dessutom vill jag inte ha bild på allt jag äter. Så många chipsbilder kan det OMÖJLGIT få finnas på ett och samma ställe. Viktklubb, GI-viktklubb och Viktväktarna skulle ringa paniksamtal till mig direkt och be mig ta bort bilderna.
-Du sänker våra medlemmar.

I allalfall så här är min grymt mumsiga mat:
Kyckling med cashewnötter m ris *_* Vill man ha ÄNNU större bild så har jag dem tillgängliga i 3072 x 2048.

 


Vem äger burkarna i kylskål 2?

 Ofta är mitt jobb sjukt roligt sen kommer de perioder då man känner att man liksom måste ha lite ledigt från alla tankar om vilket tåg som kanske kommer att hinna fram till målet först, eller vilken förare som kanske minst troligt kommer att ringa upp och säga att jag inte klarar av mitt jobb eller vilket ställe som lämpar sig bäst för möten eller hur många spårändringar som behövs för att folk snabbast ska byta tåg.
Lång mening *puh* ...
En av Elitnissarna* har nämnt vid ett tillfälle att det är mest kul att ta hand om tåg som går mellan Södertälje till Eskilstuna. När den här nissen sa det så började jag fundera på vilken som är min favvoplats.
Jag tycker bättre om att placera arbetsplatserna efter hur LITE roligt jag tycker om de olika platserna. Tex är jag rädd för alla farliga tåg som går mellan Stockholm - Uppsala. Fyra spår = Fyra gånger så läskigt.
Trettioelva ställen där allt kan gå fel. Jobba natt där är som att gå till sin egen avrättning i en åtta timmars lång vandring. Där varje samtal kan vara de sista man svarar på innan man går ut på tex Kungsbron, hoppar ner på spåren och hoppas på att bli överkörd av något barmhärtigt tåg. Jag tycker inte att jag är tillräckligt bra än för att göra det som förmodligen är den bästa lösningen - men man lär sig!
Men det är ju också det som är utmaningen, pressa sig själv att få tågen att rulla och hjälpa till!
Alla de andra platserna är mer eller mindre okej. Det finns förstås ställen man knappt visste fanns som man numera känner viss avighet emot.  Skavstaby, Jädersbruk, Järna och i viss mån Arlanda. Jag har aldrig påstått att jag är bra på geografi....
Alla som jobbar som mig kanske då frågar varför inte Uppsala är med men det som är roligt med Uppsala är att om man lär sig alla konstiga felaktigheter så har man den coolaste stationen ever *_* som jag skrivit i ett tidigare inlägg så är jag komplett jävla galen.

I två veckor har diskussionen nu gått och jag måste fan få veta. I kylskåp två på den översta hyllan står dem. Diskussionsämnet. De är fruktade. Vems är dem? Varför försvinner de inte? Hur länge ska de stå där innan den som ställde in dem tar bort dem? Det jag pratar om är sex burkar med tonfisk.
Någon ställde in dem innan sommaren och de har inte rörts sen dess...
Jag tycker att tonfisk är skitäckligt precis som alla annan fisk så jag är jätteoskyldig.
Själv ställer jag bara in saker som börjar lukta. Jag är dessutom smart nog att INTE skriva namn på, vill ju inte bli anklagad för nått. Mitt senaste tillskott i märkliga saker var Sojade, yoghurt som smakade just yoghurt men är gjort på soja. Mumsigt!

Men vems är tonfisken? (´O`) gaaaaaaaaarrrrggghhhhh vill veta!!!

Tonfisk i kylskåp 2Soyade - sojayoghurt


Elitnissar = bara den som frågar mig får veta!


Finsk tango

Gaaaaaaaahhhh!!! Jag är på jobbet och försöker få allt att gå ihop. Det går hyfsat bra. Sitter med en av alla Mariorna och pratar finsk tango ! Jag har absolut noll koll inom det området av musik .. Det hindrar det dock inte från att vara ett inspirerande samtalsämne, man kan alltid lära sig något nytt.
Nu diskuteras middagstips och jag kan inte riktigt bidra med någonting.
Al Gore fick nobels fredspris och vad kan man säga om det? jag har noll koll där med. Jag gör vad jag kan för miljön, sorterar sopor hemma i den mån det går, tidningsinsamlingar och pantar burkar.

Blä vill gå hem.

Ovilja att städa...

Vaknade upp med den skrovliga rösten, smärtan och sväljsvårigheten idag igen. Drog igång min mobil för att lyssna på lite musik och sjunga upp mig. Det tog nästan en halvtimme men nu kan jag prata i nästan 10 sekunder innan jag börjar hosta eller att jag måste sluta för att andas.
Imorgon kommer min darling och det betyder att jag måste städa lägenheten. Måste direkt erkänna att jag känner en stor ovilja att behöva göra det. Städa är ju så sjukt tråkigt. Turen är dock att det mesta handlar om kläder jag inte orkat stoppa in i skåpen så det bör inte ta alltför lång tid. Det försöker jag i allafall intala mig varje gång jag ska storstäda, jag liksom förtränger att det är lite saker att diska, dammsuga, torka av tvn och sådana saker, i mitt huvud räknar jag snabbt tio minuter men verkligheten för ett bra jobb kommer att vara kanske en timme eller två, om mamma skulle komma förbi skulle hon skrika om hur oansvarig jag är att detta kommer att ta ett årtionde att få iordning.
Jag har iofs en ganska hög toleransnivå när de gäller städning eftersom jag tycker att det är så tråkigt.
Dock betyder inte det att jag tänker tolerera att det ligger kläder på golvet eller är något odiskat när han kommer.
Problemet är nog alla papper, tidningar och småpyssel. Det blir nog bra, nu ska jag duscha sen åka in till stan och luncha, Lucky Garden hade något gott som dagens lunch idag. *_*


Hata Tre

Har degat i soffan och gjort egentligen ingenting. Har inte ens tittat på tv vilket annars är ett lätt tidsfördriv.

Har blivit påmind genom dagens post att jag måste ringa till 3 och fråga va fan de håller på med. Förra månaden fick jag en räkning på närmare 1000 pix och den här månaden är den på 1200 !!!! Så mycket har jag fan aldrig haft. Inte ens när jag hade skit-telia och mobilabonnemang. Så jag måste ringa och fråga varför jag straffats med detta.
Det är ju lite märkligt att man får en räkning på 1200 när ens abonnemang kostar 49 kronor och jag inte ringer särskilt ofta .Jag har laddat upp en hel del de senaste dagarna och imorgon skall de skrikas.
Min tv-räkning, åkkort och elräkning blir inte ens 1200 så jävla dumma är tre.

*hata tre*

Jag hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag kan jobba ordentligt igen, det har gått hyfsat bra trots allt skräp vill inte gå ifrån det stimmet.
Doris Lessing vann nobels litterturpris. Vet inte vad jag tycker om det faktiskt.

Jpop recension.


Jag har ju pratat om recension ett tag nu av de tre singlarna jag haft ett tag nu.

Vi tar det i bokstavs ordning och börjar med Ayaka.

Ayaka - Clap/Love, Why, Peace loving people (live version).
Clap/Love var lite för rockig för min smak. och jag känner hela tiden när jag lyssnar att jag vill spola förbi, det är inte något bra tecken. Why är precis en sådan ballad som hon gör bäst. Jag gillade inte PLP i orginalversion och nu live med en minuts förprat innan låten ens börjar ger jag inte mkt för. Missnöjd får man väl helt enkelt säga om denna singel. 



BoA - Love Letter, Diamond Heart, Beautiful Flower.
Det märks att hon börjar bli lite till åren :P Vuxnare musik dock inte sämre för det. Jag gillar Love Letter men det är också allt, jag älskar den inte. Diamond Heart bra upbeat låt. Beautiful Flower är helt klart min favvo, lite disco och inte alltför sötsliskig, BoA när hon är som bäst.




Kinki Kids - Eien Ni, Namida, Hitohira, Mugen Nostalgia
Eien Ni har skitsnygg video *_* och det fick mig att till slut ge efter. När jag hörde den första gången blev jag sur på att det var lite si och så med rösterna när de sjunger tillsammans. Det känns märkligt när denna duo varit känd längre än jag jobbat på banverket. Namida, Hitohira poppig och väldigt skönt att höra något annat än ballader från gruppen. Mugen Nostalgia, typiskt kk-sound, man behöver ingen video för att hajja att de här går att få till fantastiska koreograferade pojkbandsdanser till.



Kan ännu inte riktigt bestämma mig vad som blir årets vinnare i Rebeckas alldeles egna musikgala...
Nomineringar kommer senare.

tåg-i-tid-jag-kan-hinna-om-jag-springer nerven

Stannade några timmar för att känna efter, ibland blir ju halsar bättre om man får prata lite samt dricka lite varmt, så skedde inte och jag valde att gå hem efter rasten. Jag vill inte slita ut min röst, risken är ju att man blir ännu mer sjuk om man överanstränger sig, speciellt när man inte känner någon direkt förbättring.
Fan vilket mongo man är ibland, som idag tex, jag kunde ha valt ett senare tåg och varit hemma hela FEMTON minuter senare. Femton minuter av ren livskvalité till att göra.. vad på.. Men självklart sätter tåg-i-tid-jag-kan-hinna-om-jag-springer nerven in och jag sprang. Trots att det är två timmar och 20 minuter senare så är jag trött. Fan va dum man är, vad är flera timmar mot 15 minuter? *suck*
Handlade mat just in case jag skulle vara för hängig för att komma imorgon. Farligkorv* tomater, champinjoner, toalettpapper.
På tal om toalettpapper. Just nu på mitt  Vi(vo) (nej, jag äger inte Vi(vo)) här i Spånga, har de specialpris på Lambi toalettpapper, 24:90:- för sex rullar det är så där lagom dyrt för att torka häcken på märkespapper.
Sen såg jag ett rosabandet lambipapper - stöd bröstcancerfonden, köp 6 rullar för håll i er nu.. 36:90:- !!! och skänk EN krona till stöd för cancerforskningen.
Väntar här, nu stannar vi upp och gör lite matematik - 6 rullar för 24:90:-, du skänker INGENTING till bcf (snåla jävel) ELLER köp 6 rullar specialdesignat rosabandet-papper  för 36:90:- och skänker EN krona till bcf. 

Jag kanske är helt BLIND eller dålig på att räkna, välj själv, men hur kan det vara bättre att betala 12 spänn mer för att skänka EN spänn? O_o Vad är det jag INTE ser? Vad är det jag inte förstår?
Jag gillar ju rosa så jag stod länge och höll i de specialdesignade pappret innan jag lät snålheten ta över.
Om jag köper två paket får jag 24 spänn över, vilket betyder att jag kan köpa ytterligare ett rosa band och ändå spara 4 kronor. Eller 2 kronor kanske det blir O_o
Jag har redan sedan tidigare skänkt pengar till bcf så jag är inte så ond som det verkar.
Hemma igen lagade jag mat för att sedan kunna vila lite i sängen samtidigt som jag läser SÄO*

Makaroner med någon slags korvsås

Ingridienser till pastasåsChampinjoner uppkuttadeChamps i pannaChamps och farligkorv i pannaMatlagningsgrädde och pepparsåsAllt välblandat, puttrarVoíla! Bon Apetite



*falukorv
*Säkerhetsordning


Sju svåra år för minhals

Det kommer att bli en jobbig dag idag. Min hals upplever sju svåra år och jag kan knappt svälja, låter riktigt illa och fan va det gör ont.
Om det ringer mer än en gång i timmen kommer jag typ att dö på jobbet. Jag ska säga det till min handledare att jag kommer inte att klara mig om det ringer mycket, det spelar ingen roll vad som händer annars.
Jag vill inte sjukanmäla mig men aaaaarrrrrrgggghhhhh jag skulle behöva göra det idag....

Smör till middag

Har velat hela dagen om jag ska sjukanmäla mig inför morgondagen eller inte.. Har haft fruktansvärd ångest idag och det slutade inte bättre än att jag åt SMÖR !!!! till middag. Jag kan inte riktigt beskriva vad som hände, normala personer äter inte smör till middag. Ångesten laddades ur på min darling och vi hade ett gräl.

Allting och lagt sig i en fin ring runt magen. Pratade lite med mamma om det i söndags, att livet efter att jag fått den här jobbchansen varit väldigt jobbig för mig både psykiskt och fysiskt.
Jag umgås inte längre med andra människor, tar mediciner, har helt slutat prata med många människor på msn, flera på jobbet säger jag inte ens hej till trots att jag skulle släppa allt för dem. Jag hade en period i somras då jag inte ens talade med mamma och min bästa vän har jag knappt pratat med, än mindre träffat. 
Normalt när något händer hade jag slängt mig på telefonen och bett om hjälp, nu gör jag inte ens det.  
Dessutom igårnatt när jag "körde tårta" blev jag riktigt ledsen och min handledare verkade inte ta det på allvar. Jag försökte förklara att det var andra gången på kort tid som jag gjorde en sån där dumhet och att jag blir ledsen att jag inte är bättre än så här men han liksom bara viftade bort det. Satt i flera timmar och tänkte på det. 
Det är klart att det var lite lustigt men man får inte göra sådana fel.

Ingen vill ha en idiot på en arbetsplats, jag vill inte vara den som alla suckar åt, att mina kollegor känner att Åhnej måste jag sitta brevid henne, jobba med henne. Fick sådana kommentarer imorse av två kollegor som kläckte ur sig skittaskiga saker. Sådant ger lite panik.

-Ja, ja så du är inte färdig än...

Inlägg 100

Firar det 100:e inlägget med att visa bilder på dagens rätt - makaroner med wienerkorv.
Det får också visa upp min galna tröja jag köpt från banverket.

Smör i pannan, makaronvattnet värms upp..Mäter upp makaroner, en portion pasta är 70g.Snyggare utan våg.. Inte så hysteriskt.Kokande vatten, bara några minuter kvar till mat!Kokar kokarUpplagt på tallrik. Något saknas...KETCHUP!!!!!


I <3 Banverket

Sico

Det går inte att förneka längre. Vaknade upp med öronont och halsen protesterade hejdlöst!
Har inte klarat av att äta något på flera timmar men jag är inte sugen. Ska dock tvinga i mig lite makaroner eftersom det är lätt att svälja. Amen i badhuset för de snabbmakaroner jag köpte på vi(vo) förra veckan.

Hade tänkt städa lägenheten idag eftersom darlingen kommer på lördag och jag är upptagen torsdag och fredag. Det kommer inte att gå. Inte heller har jag energin jag behöver för att plugga inför det kommande SÄO-provet vilket egentligen har FETT störst prioritet. Varför ska de vara så här? jag hade ju räknat med minst en halvtimme för att reda ut lite begrepp. Det är sorgligt.

Nu gäller det att välja, hamburgare eller korv till makaronerna... återkommer med det spännande svaret, antagligen även med bilder. Jag har är ju matlagningsfotografen....

Kört tårta :(

Min handledare jagar kamera och vi har jämfört och jämfört. Min kamera (Sony DSC-W85) vs DSC-W80 skiljer sig inte särskilt mkt. Det är till och med så lite att det som skiljer enligt sonys hemsida är ett strap så man kan ha kameran runt halsen. Seriöst? skapar man en hel serie som skiljer sig enbart genom att man får ett litet band ???

Lyckades köra ett tåg fel och bjöd folket på jobbet på glass. Jag har ju redan sagt att jag ska investera i ett bageri i närheten av jobbet. Jag berättade tidigare om att köra tårta och detta är just det.
När man på vårt jobb gör något större fel, tex tar in tåg på fel spår får man hosta upp pengar och köpa en tårta för att bota sin skuld för de andra som hånfullt njuter.  Detta kallas i "folkmun" för att köra tårta.
Naturligtvis fruktar alla tårta.

Ovilda blåbärspannkakor

 Eftersom solen sken och jag inte ville sitta inne hela dagen, jag skulle antagligen DÖ av tristess, åkte jag in till stan. Vandrade runt och tittade i affärer. Är lite sugen på en ny slags väska som jag sett ett gäng människor bära på stan och i olika sammanhang. Hamnade inne på SOUK, jag typ hatälskar butiken, souk vad är det för ord? schouk? so uk? suck?
Det var i allafall väldigt färggrant där inne och jag villa fånga in färgerna med nya kameran, dock fegade jag ur då det verkade vara personal överallt. Hamnade slutligen på Hötorget där jag fick syn på blåbär. Jag har i ett par dagar haft ingridienserna för pannkakor hemma och ett par blåbär i smeten är sjukt gott!
Gick fram till en av de där skrikiga människorna som jobbar där och frågade om priset, 35 jävla spänn! Eftersom jag ganska ofta lider av dumhet så köpte jag en ask. Det var odlade bär vilket gjorde mig ganska sur! Odlade blåbär är gröna i fruktköttet, vilda blåbär är blå/svarta.
Blandade ihop smeten, blåbären liksom råkade jag *hosthost* äta upp samtidigt som jag stekte pannkakorna. Om man ska ha blåbär, majs, blomkål, broccoli eller whatever i sina pannkakor är det bäst att släppa ner den extra ingridiensen när de ligger i pannan. Kom också ihåg att detta bäst lämpar sig med amerikanska pannkakor då dessa är lite tjockare.

Pannkakor är annars topp 10 av mumsigast mat, tycker jag!

Mjöl och saltMjöl, salt och äggBlåbär, ska ej ned i smeten..Tallrik att lägga upp pannkakorna påPannkaka i pannaPannkakor på tallrikNästa pannkaka...Nästa på tallriken, var tog den första vägen? *oskyldig*Dags för middag!

Rak banan i bild.

Tog ett gäng smärtstillande tabletter innan jag gick och lade mig igår och hade ändå svårt att somna. När jag väl somnat första det blev natten hackig, vaknade upp flera gånger. Hela tiden med smaken av bröd i munnen. Åt en macka från ett ställe som heter Masters Salladsbar på Vasagatan (Stockholm).
Under morgonen prövade jag min ögonmask och lyckades sova fram till klockan ett.
Jag mår verkligen inte bra idag men bättre och att jag fick sova så länge hjälpte definitivt till. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, ska ju jobba natt och vill verkligen inte ta ut mig så det måste bli något lugnt.

Som lovat, den raka bananen:

image66

köper mans-horor

Efter att vi fått rast drack jag en cola och det var de enda som höll mig uppe sista timmarna. Trodde typ att jag skulle ramla ihop vid ett tillfälle. Det gick nog över förväntan på jobbet, gjorde dock ett misstag men jag var alltför trött för att orka bry mig. Naturligtvis är inte det heller bra men jag står fan inte ut att döma ut mig själv hela tiden. Nån jävla måtta får det vara.

Hur dåligt är det att köpa sex? MORAL!!!!! jag gissar att jag är lika dålig som alla de män som gör det. Moralen säger fel fel fel fel men om man inte kan hitta någon då?.

Bilden på den raka bananen kommer vid annat tillfälle.

Mer sjuk..

Efter en timme på jobbet konstateras det att det blir värre och värre. Huvudet håller på att sprängas.
Vi ska har rast 1615 får se om jag överlever tills dess.
AP sa att jag inte skulle känna efter och jag försöker men det är bara snor inne i huvudet :(
Det är väldigt tungt just nu.

En kollega på jobbet hade lyckats köpa en RAK banan!!!! Bildbevis kommer senare i eftermiddag eller ikväll. Skämt som EU-banan flöt runt.
Kollade in mitt konto idag och gjorde en omräkning av senaste dagarna och plötsligt så är det inte så mörkt som jag först trott.
Får se hur jag överlever dagen men jag är orolig.

Glömde ju nästan, har fått mina beställda skivor så det kommer en recension senare.

Hur blir DU sjuk?

Vaknade upp och kände direkt att det här kommer att bli jobbigt. Jag håller på att bli förkyld, jag snorar inte eller hostar inte men det är en viss känsla i min kropp när det börjar gå utför och idag lider jag av den.
Den sitter liksom bak i näsan och gör att jag om två tre timmar sådära kommer att få problem med att näsan rinner hela tiden. Ögonlocken kommer att börja hänga och öronen börjar protestera.
Sjukanmäla mig känns farligt än så länge mirakel har ju hänt.
Vill verkligen inte ha fler sjukdagar.
Någon annan som "vet" när de ska bli sjuka?

IKEA - vinterkollektion

Fick brev från IKEA idag. Det var nått med sidan och utseendet som jag verkligen gillade. Jag har alltid var en stor vän av flash. *_* Det handlar om IKEAs vinterkollektion, heter de ens så?
Jag är en stor vän av IKEA och köper ofta möbler och annat användbart *host* därifrån.
Nu ska jag dock sluta göra reklam för IKEA, de har säkert folk som får bättre betalt än vad jag får. Vilket måste vara lätt då jag inte får något alls. För de som vill se vad jag är förälskad i klickar in sig
HÄR.
En stor fet jävla käftsmäll till den idiot som kommit på att det ska vara ljud på sidan.

Lasagne i bilder

Mötte mamma, gav henne kameran och första frågan var har man batteri? *suck* ska undvika att svara i telefon ett tag om det är nån som känner sig påhoppad...
Vi pratade om .... öh...  fan jag kommer inte ihåg .. shit jag vet att jag inte är 15 år och kommer ihåg allting men fan .. alzheimer i min ålder är nog inte helt vanligt.
*sitter och funderar*
.......
.......
......
......
.....
fan jag kommer inte på. :S *senil*

När jag kom hem så lagade jag till lasagnen som jag köpte ingridienserna till igår. Fegar ganska ofta ur och läser alltid receptet även om jag sällan gör som det står. Självkalrt gör jag bas-sakerna men jag adderar gärna ett gäng olika ingridienser såsom kryddor och sånt.
Favoritsaken att addera i köttfärssås och chili con carne är jordnötssmör. Okej tänker du, den där människan är ju tamejfan galen. Det tyckte jag också när jag hörde det men saken är den att js:en ger lite nötsmak och gillar man nötter så är det gott.
I alla fall så kan man nedan följa matlagningen. Även bilder på tårtbiten jag åt idag.

Ingridienser till Rebecka-lasagnePlattor i form
Köttfärs med krossade tomaterRör om rör om.. rör om...
Mozzarella och tomat för ostsåsen.Ostsås på...
Plattor på.Ost på *_*
FÄRDIG *_*Min bit på tallrik - NJUT!
Tårta med mousse från ovanTårta med mousse *_*

diskat disken duktigt!

Packade ihop min gamla kamera eftersom mamma vill ha den och det är lite tala om trollen, så ringde hon och frågade om vi kunde fika. Så jag har sminkat mig, diskat disken (trots att vi inte ska vara här) och gjort mig iordning. Får se vad denna dag bjuder på, det har ju känts lite spänt mellan oss.

Amen i badhuset för att SOLEN visat nyllet. TACK Gud, Allah, Jehova .. whoever!!!!

Långt hår...

Man drar upp gardinerna och vad händer, ingenting men det är fett grått ute. Jag som hade hoppats på lite ljust väder så att jag kan fota med kameran och fånga upp solljus och färger i stället för deprimerat grått och färger.

Började klia i nacken igår på ett sätt jag snabbt blev tokig på, insåg att det var mitt hår, det är nog dags att klippa sig trots allt. Dock vet jag inte om jag vill göra det innan min darling kommer, alltså innan lördag, eller om jag ska göra det när han åkt hem. Vardagsproblem.
Jag har aboslut ingenting planerat idag och det gör mig ledsen. Tiden kommer att sega sig fram och jag vet att jag kommer att äta mig igenom dagen.

Trist, tröst och trots .. det är så jag äter...

4l gul 3l rosa ..

Bråkade med min darling om något väldigt manligt och kvinligt, vi kom inte direkt fram till någonting mer än att vi inte ska tömma varandra på känslor.

Surfade runt på nätet för att hitta något roligt vilket man aldrig verkar göra när man är i behov av det! Så jag tittade igenom lite papper jag fått från jobbet om SÄO (säkerhetsordningen) och det gjorde mig sjukt deppig att titta på. Jag måste erkänna att det är aningens panik inför de kommande provet men jag har tid att lära mig och om jag klarar av att fånga upp en halv paragraf om dagen med kunskap så borde de inte vara något problem men ni vet hur det är, all tid  i världen leder till att man inte gör någonting. Dock är det ju så att om jag inte klarar det här så kanske de ger mig kicken (highly unlikely) och det vill jag INTE.
Efter lite olika små händelser hamnade jag inne i stan där jag köpte en kompletterande skål till min margerethe samling av skålar, har en 4l i gul och idag köpte jag en rosa 3l. Har mer eller mindre bestämt mig för att köpa de som saknas (2l och 1l) i olika färger. Vilka två andra färger än gul och rosa ska jag välja?
Köpte onyttor och gick till jobbet där jag fikade med Jessica och snackade skit i en timme eller var det två? jättetrevligt.
Väl hemma tittade jag på fotbollen som IFK Göteborg vann. Jippie!!!!

De andra bilderna är lite stockholmsrörelse, sergelbion och en bild från Spånga.



Margretheskålar - Sigvard Bernadotte designHötorget - blommorSpånga början av oktoberSF Sergel - Världsbäst *_*SF Sergel - världsklassbio *_*Kungshallen - matställeBankomatkö en vanlig lördag *suck*

Dö Hårt Två

Tittade som sagt på båda och idol.. det blir det nog inte igen. Skulle Amanda vara bäst? kom igen det var ju falskt typ hela tiden.

Nu är det die hard 2 på tv. Kvalitetsfilm *_* Jag älskade den filmen när jag var yngre och jag tycker fortfarande grymt mycket om Die Hard serien. Det jag minns mest från Dh2 är en scen i en lastbil när en kille får halsen avskuren. Det var den första gången jag såg det på film och jag var "chockad" i flera timmar men guuuuuud jag älskade filmen.

Kanal 8 eller vad kanalen nu heter sänder en serie om regissörer som jag tittat på flera gånger den här veckan. Riktigt bra. Fick se om mina två favvosar Jerry Bruckheimer och Michael Bay (Armageddon, gone in 60 secs, bad boys, pearl harbor.. mfl) och det var kul för jag visste egentlingen ingenting om dem men nu vet jag mer.
Mer tv åt mig!

samtidigt tv

Jag har haft rolighetsdipp förrut men nu är det tamejfan flera dagar i rad som jag inte lyckats kläcka ur mig något roligt att säga eller skriva. Ska jag bli orolig nu?

Ikväll är det Idol och någon slags barnmelodifestival. Idol är ju bajs så det blir de andra. Men eftersom jag har två tvuttag så blir det båda, varför missa en av dem när man kan se båda.
Om radiotjänst läser de här så menar jag naturligtvis att jag tar upp en kikare och tittar på grannens tv, för det räknas väl inte? :S

Sunshine

Vilade lite *hosthost* sov i ungefär två timmar. Vaknade och fattade ingenting. Vilket är ett vanligt fenomen när man sovit mitt på dagen. Bestämde mig för att helt enkelt krypa upp i soffan och titta på film. Det blev filmen Sunshine som jag ville se redan när den gick på bio. Den var helt okej. Gillade inte slutet dock som blev lite för mycket för min smak. Den får dock fyra .. nånting av fem.
Jag måste hitta nån bra bild att döma film med, eller godis eller mat eller vad det nu kan vara.

Kanelbulle


Åhléns vs. cdon.se

Fy fan jag är så trött att jag DÖR. Fattar inte hur jag ska överleva dem här dagen.
Det gick bra på jobbet men en påkörd älg gjorde så att tågen blev skitsena. Älgen blev påkörd ca 06:25 och när jag lämnade jobbet 12:35 hade tåget fortfarande inte rullat vidare. Illa illa.
Katie Melua har ju som sagt släppt skiva och jag köpte den på dyr-åhléns. Tanken var att jag skulle beställa den på nätet men skivan plus portokostnad blev 179 kronor och på Åhlle kostar den 185. Same same plus att man på åhlle får poäng. *_*
Mina asiatiska skivor saknas än, ska nog gå till "posten" för att höra mig för om det kommit annars grrrrrrrrr

image45

kaMelbullens dag

Min mobil stavar det så, kaMelbullen.

Jag köpte tre bullar på vetekatten, de dyraste (?) konditoriet i Stockholm, är de bäst? långt ifrån .
Jag vet inte vad det är som gör att VK är så inihelvete dyrt (16 kronor ! för en kanelbulle). Då kanske folk protesterar och tycker att det är väl inte så dyrt men en bulle i Spånga kostar 12 kronor så JO det är dyrt med 16. Vid köp av en tredje bulle får man den ju nästan gratis plus att personalen i Spånga faktiskt är trevlig.
Vetekatten är enligt min mening endast en sak = DYR.

Ska ha rehab idag, igen, hinner knappt smälta infon förrens det är igen. Har varit alltför snurrig i bollen för att klara av att göra läxorna fullt ut. Fyllde i lite en del av sakerna som jag borde gjort under gårdagen. Jag är dock ärlig i min redovisning men det känns konstigt att fylla i känslor man hade förrförra veckan. Dock är det ju så att jag är duktig och läser igenom läxorna så jag tänker på det och noterar inne i huvudet hur det ska vara.

Fett trött

Sitter på jobbet.. törs man säga att det är sjukt tråkigt just nu? Sitter och kämpar med att hålla mig vaken faktiskt. Det känns lite konstigt då jag inte var särskilt trött i morse när jag gick upp.
Fy fan!

Bonde söker bimbo

Hamnade på expressen.se för att läsa nyheter och kastas direkt in i viktigheter som att Nadia i top modell inte ville possera naken samt en av bönderna i något dejtingprogram(?)  som fått brev av en halvnaken kvinna. Rubriken var "men han kommer inte att glömma brevet" varpå jag höjde ett misstänksamt ögonbryn och gick in för att läsa.
Där står att läsa:  "Jag fick inte välja henne för mina tjejkompisar. Hade jag varit på krogen hade jag aldrig funderat på det två gånger, utan tagit henne."  ... Det är sådana här uttalanden som får en att känna sig ful och småbröstad.
Sen undrar folk varför man har dåligt självförtroende och varför folk vill operera sig.. humhum..  Jag blir så jävla förbannad och ledsen. Nu är det dags att åka till jobbet.
Första dagen med ny handledare. Rapport kommer eventuellt senare.

Åh nej rallaren!

Hoppade nästan ur sängen när jag hörde posten komma. Filmen låg vid dörren och det jag trodde var postens avi visade sig vara Rallaren. Rallaren är banverkets personaltidning. Den är bra utfyllnad i papperskorgen...
Nu ska jag ut och promenera och försöka ta lite foton om det finns möjlighet och jag hittar nått snyggt.


Ny kamera (ångest)

Tv-kväll, Gossip girl åtföljt av Top Model. Tanken var att det även skulle bli Heroes men vill spara något till imorgon. Kan man kalla saker man hittar på nätet för tv-kväll?
Gossip girl blev plötsligt sjukt bra och det är kul för då har jag tre serier att följa. Med nerladdning kan man ju välja sina egna tider och det passar mig som jobbar skift.

Jag märker att jag försöker ursäkta saker jag känner och saker jag vill ha. Som tex kameran idag, jag har velat ha en kamera i mer än ett halvår speciellt efter New York då jag inte blev nöjd med speciellt många av mina bilder och nu när jag köpt en kamera som är bra och tar bra bilder vill jag liksom trycka ner mig själv och säga att det var ett dumt köp och att jag ångrar mig. Det är bullshit! Jag borde njuta och ta bilder som fan med den. Jag gissar att det har att göra med att jag och mina pengar ständigt ligger i konflikt med varandra. Konflikten består i att jag helt enkelt inte gör det jag borde, tex äta mat jag tar med mig hemifrån (köper alltid ute = DYRT). För det är maten i mitt hem som kostar mest. Jag ska tamejfan kämpa för att hålla mig på mattan den här månaden och spara. Jag har i och för sig inte alltför stort val då mannen i mitt liv kommer snart!

Dagens låt är helt klart
Melee - Built to last. Låter väldigt mycket som Keane(?) och det passar mig för jag gillar deras sound.

BoA e Bästast

Tog ett gäng bilder idag men jag blev ganska osäker på bra motiv och fegade därför ur. Jag är nöjd nog med min kamera. Nu behöver jag bara någon slags inspiration så ska jag fota mer. Ska försöka smygta lite bilder imorgon eftersom vår arbetsplats är sjukt svårt att få bra på bild. Jag har ännu inte lyckats.
Mamma tog en bild på mig när vi satt och hade födelsedagsfika - man kan ju säga en sak om min kamera, den auto-photoshoppar inte. Jag såg precis så rund ut som jag fruktat. Ska detta ge mig mer diciplin till min viktnedgång? ge mig inspiration att börja träna? ... tveksamt.
Jag upptäckte dock att jag och mamma är ganska lika. Det var ingen som sa något sådant innan jag fyllt 20 då var det flera som påpekade att vi inte var lika överhuvudtaget och nu helt plötsligt så kan jag se massa likheter. Jag har dock alltid tyckt att mamma ser bra ut.  Tyvärr så tog JM Mattsson och fulade ner henne pga sin dumma jävla arbetstakt och deras fett inkompetenta chefer.

Imorgon kommer min beställda musik:
BoA - Love letter, Ayaka - Clap & Love /Why, Kinki Kids - Eien Ni .. samt filmen Sunshine som jag väntat på lääääääänge.
BoA är ju bästast och detta blir 11 singeln jag köper med henne *_* sedan tidigare äger jag 12 fulla cd-skivor och inte helt oväntat 10 singlar. Ja, jag köper musik, asiatisk musik.

BoA <-- BoA -- Jag --->Beckis på Edelweiss

Ny kamera

Jag gjorde det! Jag köpte en ny kamera.
Det blev en Sony DSC-W85 och enligt människorna i affären var den helt klart jättebra. Vi får se.
Jag ska i alalfall ut nu och ta lite foton, se hur det blir. Ska bli spännande! Jag återkommer.
image42

Säg OST!

Ringde mamma idag för att kolla om hon ville följa med och titta på kamera. Trodde att hon skulle säga nej men hon sa ja. Får se vilka butiker vi besöker. Jag har en olympus nu och är riktigt kär i den så jag vill nog gärna ha de märket igen. Dock är det svårt när man inte vet vilka "riktiga" affärer som säljer.
Det finns många nätbutiker men jag vill inte vänta.

Och blä, det är den tiden på månaden igen.


Kameraångest

Jag har fått filmen 300 tillbaka av Ai. Det tog tid! Har varit på vippen att hyra den till och med. Har dock inte orkat titta idag men det blir kanske lite dregel imorgon då jag är ledig och har storartade planer på att stanna hemma och spara pengar.
Min kamera har bråkat med mig och det är iofs bara 4 år sedan jag köpte den men jag är sugen på en ny. Jag har ju börjat fota en del och jag har många gånger retat upp mig på kameran pga dess ibland dåliga bildkvalité.
Dessutom numera har den börjat med det märkliga beteendet att den helt plötsligt stänger av sig för att sedan starta upp igen. Det händer även att den "hänger" sig. Fick under kvällen en snille-blixt (gud jag är så rolig) och kom på att jag är galen i försäkringar och därför borde ha en försäkring.
Tror ni inte att den satans jävla försäkringen gick ut i juni?! *aggro-moment*

Olympus mju-miniBild på min nuvarande kamera.

Egentligen är det inget större fel på kameran och jag skulle LÄTT klara att ha den här kameran säkert i flera år till. Tyvärr så skriker min shoppingnerv att just en kamera är det jag behöver mest av allt i hela världen just nu. Jag hoppas verkligen att jag kan stå emot. Det behöver ju inte vara så att mina bilder blir suddiga för att kameran är dålig liksom... fast det skulle jag nog inte erkänna :P Jag ska flirta lite med mamma eftersom jag inte fick någon födelsedagspresent om jag kan få en kamera i stället. Fast jag vet iofs inte om jag vågar påminna. :(
Det är fortfarande väldigt svalt mellan oss, eller så känner i alla fall jag.

Beckis nya frisyr?Har även funderat på ny frisyr eftersom jag än så länge är för snål för att klippa mig, det går iofs inte ihop eftersom jag börjar bli otäckt långhårig. Denna bild fick mig även att längta efter att bli rödhårig igen. Shit vad är det för fel på mig? :(

Ernst Krischenegger

Gud, jag känner mig sjukt tråkig idag. Orkar inte komma på något roligt att skriva. När jag kommit hem och suttit och degat i soffan i typ tre timmar kom jag på att jag eventuellt var hungrig. Såg det som ett perfekt tillfälle att använda min gula nya rosti. Det gick riktigt bra att baka idag och brödet blev godare idag. Det kan förstås ha att göra med att jag använde ganska mycket mer sirap idag. Sött är ju gott. Jag tror dock att min mage kommer att göra slut med mig om jag inte äter någon slags form av grönsaker snart.

Det finns en viss typ av personlighetstyp jag hatar och min arbetsplats har två av den sorten. Ni vet den där sorten som man inte ens lärt känna och man får antz in the pantz redan innan man sagt hej på morgonen. Det spelar ingen roll om personen skulle vara den mest givmilda personen på jorden eller skulle kunna bota cancer eller hiv eller något liknande, jag avskyr den. I HATE IT!

Av någon märklig anledning såg jag hela programmet med Ernst Kirschenegger, de där auktionsprogrammet och det var Treeeeeevligt. Alla som läst min profil vet att jag haaatar treeeeevliga program. Dock hindrar det inte mig från att titta på dessa treeeevliga program.  
Trevliga program är sånt som typ-svennen tittat på, allsång på skansen, ernst, mat-tina, bingolotto, ni känner igen det..

Dagens XXX

Dagens låt: Kent - Ingenting
Dagens frisyr: Ovårdat
Dagens smink: Svart/vitt med mörkgrön kajal
Dagens klädsel: Tunikainspirerad tröja i beige från Kapp Ahl 
Dagens händelse: Köpte snabbmakaroner!! Utan fullkorn!
Dagens vill ha: Kuk? humhumhumhum... Flera skålar av Rosti
Dagens drog: Jag är ju cocacola beroende som sagt.. (se bilden nedan)
Dagens tråkigaste: Säo (banverkets säkerhetsföreskrifter) är aldrig roliga, men viktiga
Dagens finaste: Min snutteplutt
Dagens köp: Påstillslutare, snabbmakaroner, 3 pkt nudlar, smör & champinjoner 
Dagens mat: Banan/lime fil med müsli, lasagne och ev snabbmakaroner
Dagens mående: huvudvärk

Hade SÄO utbildning idag och jisses va sjukt tråkigt det är. Eller egentligen inte. Det är intressant men det är svårt.
Kicki var dagens instruktör och hon är lite läskig. Kände också att det var svårt att uttrycka allt man känner inför en grupp människor som är läskigt elit-inriktade. Jag vet inte om jag vågar återkomma i ämnet.

                                       Coca Cola Armé

hits