-10 kilo *_*

Sov väldigt dåligt i natt. Inte för att jag egentligen låg och tänkte, det var mer att jag inte kände mig så trött. Imorse vägde jag mig och det är +-noll. Det var inte riktigt vad jag hoppats på. Min tanke var ju att jag skulle vakna upp -10 kilo, ha fastare tuttar och en rumpa som min kille skulle kunna döda för. Det hände alltså inte.
Mensen är säkert på gång. Läste i aftonbladet att en kvinna med pms hade dödat sin pojkvän pga sin psm, grattis.
Jag är mer en sån som kastar grejer. Min dröm om mössan lever kvar *_*

My zipper catch my balls

Okej vad kan jag säga jag har hittat mössan som jag alltid drömt om.. .. eller i allafall öh kommit på att jag alltid velat ha då jag såg bilden på den. Det började med att jag köpt en fantastisk jacka på Vero Moda. Självklart måste jag ju ha matchande väska, mössa, halsduk osv osv osv.
Letade runt på ellos, la redoute, haléns, hm och ett gäng andra butiker då mina handledare loggade in. Hon är världsbäst på att sticka och virka. För att lämna ut mig totalt så är hon min idol när det gäller sånt!
I vilket fall så kom jag då på att jag kan hyra in henne för att sticka halsduk/mössa/vantar till mig.  Den underbara människan länkade in mig på drops där jag direkt hittade mössan och en alldeles fantastisk halsduk.

Anledningen till den "roliga" rubriken kommer från min pojkvän som jag endast pratar engelska med uttryckte detta då jag sa bollarna skulle fastna i min jacka. Han förtydligade med den fantastiska kommentaren med inlägget att det naturligtvis skulle vara hemsk om en kille utsattes för det problemet. Jag älskar honom.


Becks nya höstjacka
röd halsduk Dröm mössa


Break a leg

Började gråta på Stockholm Central idag när jag åkte hem från stan, jag har verkligen ingen resistans längre. "But you need me" .. ja som tusan men HÄR inte där borta. In a country far far far away..
Var ute på promenad och för att göra dagen lite extra special så fick jag plötsligt en massiv smärta i ett av mina knän. Fantastiskt, nu kan jag inte ens träna.

Mediciner

Var bara en tidsfråga men nu äts det mediciner.

Ledsen

Konstig dag idag. Det gick hyfsat att jobba natt. Ibland går det mer eller mindre bra. Sov fram till halv fyra. Pratade med D och allt blev bara fel fel fel fel mellan oss.
Jag är så glad att jag är ledig ett par dagar nu och planerade att åka och hälsa på honom, för det är ju sånt som man vill göra som flickvän. Det lät inte direkt på honom som att han ville att jag skulle komma och jag blev så sårad. Vi hade även en diskussion om att jag ville köpa honom något. Det är ju sånt jag gör. Jag försöker alltid köpa uppmuntrande presenter och godis och sånt. Det slutade med mer tårar.

Gick på en promenad och grät precis hela tiden. .. Läste sedan Harry Potter i en timme eller två.
Började prata med D igen och återigen så blev presentdiskussionen en gråtfest. Jag tycker om att ge bort saker men när vi pratade kände jag mig bara dum för att jag ville ge honom något. Det är nog fel på mig. Det skulle kännas bättre om någon kunde bekräfta att det faktiskt är nått fel på mig.

Han gick och lade sig för ett bra tag sedan och jag har gråtit sedan dess.

Tandläkarmottagningen är dum

Jobbade natt vilket gick ganska dåligt i början. Fick den där hopplöskänslan men min handledare fick mig att tänka på bra saker. Som tex att jag var satans mycket bättre än för en månad sedan och det är ju förstås sant.
När jag kom hem var det en evighetsväntan på att klockan skulle bli halv åtta så att jag skulle kunna ringa till tandläkaren. Det gick så där. Den dumma åsnan som svarade sa att det skulle debitera mig för att jag lämnade återbud. Jag blev skitförbannad och jag har en känsla av att hon kände det, så hon backade. Muahaahah
En till natt sen är jag ledig ett tag, det ska bli jätteskönt.

frukostgucamole

Gucamole med morötter och champinjoner till frukost. Allt mättes och vägdes. Även om jag på nått sätt vill hata det så kändes det helt okej och faktiskt lite roligt! Jag är ganska strukturerad och det här med att mäta och väga är ju en bra del av det. Jag hade bara inte fattat hur mycket jag faktiskt hade saknat det.

Imorgon är det tänkt att jag ska till tandläkaren 11:45. Muahahahaha. Det kommer så INTE att hända. Speciellt som jag jobbar natt i natt. Måste bara hålla mig vaken tillräckligt länge imorgon för att kunna avboka. Det kommer att bli en kamp.


Nervös

Har spenderat större delen av kvällen med att titta på O.C. Det går ju inte direkt lysande för Marissa i slutet.
Annars så har jag ju så klart funderat. Vi kanske kan reda ut det. Fan va jobbigt det är att komma på lösningar på problem man knappt kan hantera. Jag har dock på känn att det faktiskt kan bli bra det här.
Har legat strax över gränsen på viktklubb och det är ju naturligtvis inte så bra som jag skulle vilja men nu är det så här att det är dag två och jag försöeker, jag vill inte trycka ner mig själv för mycket.
Det kanske är meningen att jag ska börja mitt nya liv. Jag vet två personer som skulle bli väldigt lyckliga av det.

Jag måste börja idag om jag ska kunna förändra det som händer imorgon och dagen efter det. AMEN.

Promenad

Var tvungen att få ur mig allt och tog en promenad. Rensa huvudet? komma på någon lösning? Jag vet inte. Jag kunde bara inte sitta stila hemma. Jag skulle ha blivit galen. Fullständigt galen.
Lyssnade på ett fåtal låtar och mkt repeat. Travelling Willburys - Handle with care, Pogues - Love you til the end,  Tatu - Gomenasai, Kent - Gravitation. Inte rikgtigt vad jag brukar lyssna på när jag är ute.
Kom inte på något nytt. Kanske att mitt hjärta blöder lite till.

Tänkte på Burger King på Kungsgatan/Vasagatan. Någon har uppenbarligen dött där. Igår var det ett gäng blommor där. Idag var det dubbelt så många. Någon är saknad, må han/hon R.I.P

Terminate - Judgement day

Har gått med i viktklubb igen. Det är aftonbladets viktsida och att jag gått upp de tio kilona handlar mest om att jag varit så nere att jag inte klarat av att hantera mitt ätande. Den vackra ljuspunkt jag haft under våren kanske kommer att försvinna. Jag är så rädd för det att jag inte vet om jag vågar svara i telefonen nästa gång han ringer.
Jag älskar honom mer än jag älskat någon annan.
Jag fattar inte ens varför jag gråter så mycket när jag pratar med honom. Jag gissar att han är min livlina och är den som hållit mig över vattenytan. Jag kan inte ens sätta ord på hur jag själv mår eller hur jag känner och när det är så; hur ska jag kunna förklara det för någon annan.

Jag dränker min älskade och jag måste släppa honom men utan honom är jag ingenting.

Funderade en stor del av kvällen på vad jag vill göra och hur jag ska lösa det här. Jag vet inte eller jo jag vet visst jag måste sluta vara en sån som jag är (hjälp någon) och sen leva lycklig i alllllllla mina dagar med den jag älskar allra mest.


Roligt?

Gick på rehabkurs idag, i stresshantering. Det var ruskigt tung. Ställde in min träff med Terry. Frågan som verkligen påverkade mig var "när hade du senast något roligt att göra" .. Vet inte rikgit varför jag fastnade så på den frågan men något var det. Jag saknar Dennis :(


Rikard Erik

Varför ska allt hända på torsdagar?
Jag jobbade natt, fick sova typ fyra timmar och ska nu på rehab och sedan träffa en kompis. Båda viktiga.

Träffen med mamma igår gick dåligt.


12 händer det

Klockan tolv ska jag ta bussen hemifrån och åka till mamma, plocka upp henne och åka in till stan och äta lunch.
Detta hade varit normalstandard om det inte varit så att vi haft lite olika uppfattningar om saker och ting.
Vi har inte pratat på hela sommaren men nu ska de bli dags. Fast ju närmre klockan närmar sig tolv så ångrar jag mig. Tycker inte att hon varit särskilt juste mot mig.
Nu när jag tänker efter så känns det heller inte som att vi har något att säga varandra. : /


Y/X = Å(ngest)

Det är tokigt hur livet kan se ut. Mycket i mitt liv består av att räkna ut saker för att sedan försöka följa det.
Pengar är naturligtvis det som alla räknar, jag med. Mitt liv består av hur många kronor jag knan spendera på en dag. Det brukar börja med kvällen före då jag ser att jag har... låt oss säga 1200 och 3 dagar kvar till lön (detta är någonting som aldrig händer så var inte oroliga att jag är någon tät person).
Detta ger mig en formel på  Y (kr) / X (dagar) = Å(ngest). Å(ngest) är alltså antal kronor jag får spendera under dagen. Som i det här fallet så skulle jag ha 400. Tyvärr så ingår det inte i min hjärna att man kan spendera mindre än 400 och faktiskt SPARA pengar. Så jag måste spendera exakt 400 kronor innan dagen är över. Det är faktiskt ganska svårt speciellt som jag just nu känner mig lite... ehum...*host* över *host* viktig *host* ... och inte alls känner för att köpa något över huvudtaget..

Dumtre

Tre är onda.
Var i en av deras butiker och hälsade på eftersom jag ville köpa den supersnygga LG siffrasiffrasiffra Shine.
Så jääääääääävla snygg. Jag väntade mig att gå därifrån med en fin papperspåse med min nya flashiga mobil.
Kvinnan bakom disken kom plötsligt med den fantastiska komentaren om att jag inte kan byta telefon förrens tidigast MAJ nästa år.
Jag var i sån stor shock att jag inte lyckades klämma ur mig frågan hur i HELVETE mitt 18-månaders abonnemang plötslgt förvandlats till ett 24-månaders. Jag blev fett förbannad.
Min kollega och vän N som var med tyckte att jag skulle ringa till Tre och skrika lite. Jag fick stora Hollywood-action tankar. Bomber som exploderar, bilar som kastas runt som vantar i luften med eld sprutandes på grund av all gas i luften, militärer och JAS-plan, sen mitt i all denna uppståndelse står jag iklädd något tight och sexigt i min ehum nya(?) sexigt slimmade kropp och skriker att 24 månaders inte är lika bra som 18 månaders.

Intro

Beckisblogg. Låter lite beckis men vad gör man inte?

Tror att jag kommer att använda min blogg mer som dagbok än som en blogg. Text som text.

hits