tråkgit

i måndags hade vi en funktionsdag på jobbet och jag fick ett sånt där anfall av otysthet. Jag tror att jag pratade oavbrutet i tre timmar. Ibland fattar jag inte att folk står ut med mg.
En del av sakerna som sades var väldigt spännande och givande andra mindre bra. Hade jag hållt käften hade nog dagen sett annorlunda ut.
Annars gjorde jag inget som helst vettigt fram till igår då jag jobbade natt. Vilket aldrig är vettigt heller eftersom det är ett missöde att jag måste gå till jobbet. Lol.
Insåg att jag tappat bort kuveret med alla lotter jag fick i födelsedagspresent. Det är hemma någonstans jag vet bara inte var. Ibland är det fan för illa liksom.

En kille jag spelar med sa en jävlgt taskig sak idag som fick mig att vilja sluta spela helt. Fan att män ska vara sådana idioter. Fattar de inte att saker de säger sårar på riktigt?

en ny holländare...

Jag har fått nog av killtorkan och valde ut nästa offer kille att ha kul med. Jag är ju sådan att jag har svårt att roa mig själv och leechar (utnyttjar, hänger på) därför på andra som är mer påhittiga än vad jag är.
Människan har ett namn som uttalas Viiiibööö. And what do you know ... han e holländare. Fast att han är det spelar inte direkt nån större roll men det är ju oundvikligen så att man jämför med tidigare holländare.
Min erfarenhet av holländare är att det äter sjukt äcklig fet mat, dricker mjölk till allt och är sjukt inriktade när de hittat nått de vill ha. Detta säger jag efter att ha träffat tre av dem.
Svennar är stela, amerikaner högljudda och skrytiga, holländare hårda (på ett inte alltför roligt sätt).
Iallafall så ser han ganska ordinär ut, skrattar mycket och har lätt att skratta och jättebästast av allt - han är kock! *_*
Jag vet ju inte om det är skryt eller inte men han säger att restaurangen han jobbar på är på gränsen att få en guide de Micheline stjärna. Stället är alltid jättefullt och det är miljarders med övertidstimmar.
Jag kan inte på långa vägar se att vi skulle leva lyckliga i alla våra dagar men det hindrar inte att jag vill ha lite kul.


fyllde ju år...

Fyllde ju år i söndags och vi hade stort grillparty hos mamma!
Maten har planerats i flera veckor och det blev väldigt lyckat! Fick se Emma och Anton (de enda barn jag tycker om) som jag inte sett på hur länge som helst. Shit va stora de blivit!!
Fick lite roliga nyheter.
Värst var det att Fredrik inte kom. Jag hade det på känn när han kom hem stupfull och antagligen inte hade nån aning om vem han var eller var han bodde. Hur hård ska man vara mot kompisar liksom?
"Jag kan inte komma eftersom jag är bakfull" känns som en urusel ursäkt när man blivit inbjuden flera veckor innan. Oansvarigt.
Fick i allafall jättefina presenter, en svart vas med en rosa pelargon som får bo hos mamma, sex burkar dragon (ja jag ÄR störd), en hårfön, masssssssssssa lotter, en lion godisbar, två blombuketter, Wiiiiii spelet Klonoa, salt och pepparkvarn från Pegeout (eller hur det nu stavas, som bilen) och jättebäst av allt - en påse baconsnacks!!!!

Mat: gästerna bjöds vid ankomst på ett glas champagne/cider/coca cola. Till det serverades Nöt och fruktmix från olw.
Middag: Fläskfile med ingnuggade kryddor samt även marinerat tillsammans med årets första färskpotatis, Till det mammas egengjorda aioli. Sallad. Bröd med fyllning av mozzarella prosciutto och basilika, de andra brödet hade ajvar relish och svarta oliver. Allt gick åt.
Desert: Mammas egengjorda pannacotta med sås gjord av jordgubbar, hallon. Garnering blåbär och choklad i mönster.
Dricka: Öl, cider, coca cola och rabarbersaft.

jubla till ost och pasta!

Igår natt hade jag en otäck mardröm om en familjemedlem. Det är inte första gången jag har det och dessa drömmar brukar dyka upp när jag är lite småstressad och sovit dåligt. Trots att jag kommit i säng sent har jag vaknat tidigt på morgonarna och även när jag gick och lade mig tidigt för att jobba morgon för några dagar sedan hade jag svårt att sova. Jag tycker att det är fett störande. Ligger man i sängen vill man ju sova eller hur?

Fastnade precis på ett avsnitt av Rachel Ray. För att vara ett matlagningsprogram lagar hon väldigt lite mat. En rätt på en timme. När hon väl kom igång med sin ceasar-sallad-pasta började publiken jubla. Härligt.
Hon fortsatte med att berätta att hon skulle lägga i pastan och publiken börjar jubla igen. Wow jag vill också ha en publik som JUBLAR när jag lägger i pasta. Märkligt.
Nu hände de igen, hon tar fram pecorino (ost) och säger att det går lika bra med parmesan och publiken jublar. Ursäkta?


Stolnazist

Den här veckan har jag haft svårt att koncentrera mig. Idag tex då visserligen lite störd av sjukt trevliga kollegor. Störd är väl inte direkt nått ord jag vill använda heller då jag tycker om att prata med människor. :D
Gjorde tre grövre missar som var direkt pinsamma. Dock är det ju så ibland att det går åt skogen!
Den här veckan (eftersom jag inte uppdaterat) har handlat en hel del om ESC. Jag har aldrig tippat Malena som vinnare och jag är inte så där överkär i låten heller men det hindrar inte att man blir lite nationalistisk.
Dock tyckte jag att norges bidrag sög getpung så att den vann var verkligen en chock av det negativa slaget.
Jag och Tommy satt och spydde över låten och över Norge.
I lördags köpte jag ny dator (snälla säg inget till mamma) och ÄNTLIGEN kunde jag börja använda datorn ordentligt igen. Feeeett härligt.
För typ tre månader sedan så hade Vogue en add med Maybelline Lash Stiletto Mascara och jag blev ju självklart intresserad. Mascara liksom hur kan man INTE bli intresserad? Den har i allafall kommit till Sverige och jag köpte den på Åhléns för 95 pix. Normalpris 119 men eftersom Åhléns har guldskimmer av kärlek så hade man jävligt lägligt fått en rabattkupong på 20% för valfri mascara I love Åhléns.
Jag har dock inte hittat The Mascara Of My Dreams ännu men jag har inte hunnit pröva denna så kanske kanske. 
Jag ska försöka gömma mig för Stolnazisten sista timmen !!!!

gult är inte fult

Spelade wow under lördagen och det är inte särskilt mycket att rapportera om. Iofs kanske jag borde skapa en wow blogg där jag skriver om vad jag gör i spelet.
Till söndagen var jag inbjuden på fika hos min kusin och det var lite typiskt eftersom det var dagen då jag bestämt mig för att fixa färdigt med mätningen och även målandet.
Började dagen med att bli ASFÖRBANNAD på hur dåligt det gick att mäta så man skulle kunna säga att jag tog en paus.
Gjorde annat i lite drygt 3 timmar vilket tyvärr gjorde mig ännu argare.
Tejpade på 5 minuter i ren ilska och sedan målade jag på 45 minuter.
Kan ju säga att jag trodde att det skulle ta minst en till två timmar med tanke på ytan som skulle målas och hur crappig jag är på att göra sånna här saker. Ställde mig och stirrade på väggen.
Gult är fult?
Nej gult är coolt.
Färgen kändes kanske inte direkt solsting (som den heter enilgt Alcro) utan den var mer Äggula. Djup och stark.

ommålning pågår.

Igår hade jag en dag semester och utnyttjade den på allra bästa möjliga sätt. Började redan i onsdagskväll då jag skulle vila lite runt åtta så jag lade mig i sängen och myste och vaknade nästa gång kl 10 på morgonen. Uppenbarligen var sömn något jag verkligen behövde.
Använde dagen till att fråga fler vänner om färgvalet i vardagsrummet, ibland behöver man höra lite olika åsikter för att få en bra infallsvinkel. Alla har ju sina egna erfarenheter av inredning.
Hittade en underbar gul på Beckers hemsida men när jag kom till affären var deras färgkartor väldigt utplockade. Kände mig lite motvillig men bestämde mig till slut. Det blev Solsting från Alcro. Jag vill inte länka då färger på datorer ser heeeelt annorlunda ut mot vad verkligheten visar. Men som sagt vill man kolla finns det på alcro.se.
Sov dåligt i natt och när jag vaknade tio i nio gick jag upp och började mäta för att börja måla.
Kanske borde förklara vad jag ska göra innan jag börjar säga att jag blev svettig, irriterad och fick min aggrorynka att gräva sig djupare in i pannan.
Jag har nämligen fått för mig att jag ska lämna en ram av vit-färg runt de gula för att de inte ska bli för påfrestande eftersom det är en stark färg. Det som gör allt det negativa med det är att det är sjukligt jobbigt att mäta ut och markera när man inte har nått vattenpass att förlita sig på så jag måste loda (snöre med tyngd i botten).
Kan få vem som helst att börja gråta.
Black and Deckers laservettenpass kostar ca 700 men för det slipper jag botox så vad ska jag göra?


snabbsomning

Idag är jag så trött att det inte finns några gränser. Det är väldigt konstigt för jag kom tidigt (i mina mått) i säng sov bra men sen när jag skulle upp var jag halft döende.
Fick en liten längre rast på jobbet och gick till ett av våra sovrum vilrum, bäddade lade mig ner och sen minns jag bara att mobilen ringde.
Jag och Fredrik hade en lång diskussion om huruvida vi äter och kom fram till att det inte direkt kunde klassas som bra. Vi satte upp småmål som vi ska försöka hålla för att skapa en bättre hälsa.
Mitt har ju i ungefär en vecka varit att äta en sallad om dagen. Det har gått sådär men det är i allafall ett steg i rätt riktning.
Om jag inte är döende av trötthet efter jobbet så kanske jag åker och köper färg men känner jag mig själv rätt så blir det gosiga sängen hemma.

arbetsam helg - NOOOOT

I helgen var det annars tänkt att jag skulle grilla hos mamma, gå på bio (wolverine) och måla om i vardagsrummet.
En av dessa saker inträffade; grillning hos mamma.
Surade till på min brorsa och ville inte följa med på bio och målandet föll på att jag helt enkelt inte öh hade lust att gå utanför dörren. Jag använde hela helgen till att spela Wow och njutit av allt som de erbjuder.
Kanske är det de att jag känner ett visst motstånd till kroppsarbete och välja färg. Jag vill ju ha gul men sen började jag fundera och då tog det stopp.
Fredrik, en kompis var sugen på att fixa en köksträdgård och tänkte köpa lite saker för detta men inte heller han kom iväg. Vi hade dock väldigt mysigt under helgen.
Oroväckande är att jag har haft flera mardrömmar under helgen sånt gillas inte.

Happy meal vs Clarion Sign

Sad to say men Happy meal hade varit en bra deal!
Jag hade bokat bord till 12:45 och var på gränsen till orolig att vi inte skulle få någonstans att sitta eller att stället skulle vara överfullt. Vi kom dit och det var 11 personer i restaurangen, detta inkluderar mig och mamma.
Vi försökte komma på någon ursäkt för detta men fick vårt bord.
Vi båda beställde ribs och dessa kom in ganska snabbt. Det var lite tomt på tallriken men servitrisen kom ut med lite tillbehör, pommes, sås, cole slaw och majonär som såg ut som ... ... hum..
Jag tog snabbt en tugga och kände att min haka föll ner till golvet.
Inväntade snabbt vad mamma tyckte och hennes min avslöjade PRECIS det jag kände.
MEN GUD var är smaken?
Pommesen var översaltad, majonäsen smakade vagt av nånting .. det fanns typ tre saker som var positiva, glacen var god, kniven man fick var snygg och bra och öh... det var en tredje grej.
Råvarorna var fina men smaklöst käk och det bestående intrycket var att mitt skämt om Happy Meal var något vi båda hellre velat ha.
Jag går inte tillbaka till Clarion Sign Hotell.

Dagen efter talade jag och mamma om hur besvikna vi båda varit och hon återkom till en punkt som jag också reagerat på och det var när servitrisen frågat vad vi tyckte och vi a att det inte var bra. Mammas kommentar om det hela var att "hon såg inte särskilt förvånad ut" vilket alltså måste betyda att hon hört detta förrut. Clarion sign får EN köttbulle i betyg.
Toaletten får FEM köttbullar eftersom de hade svart toapapper. *_*

hits