alla jobbar så hårt :D

Jag hade ju planerat att uppdatera varje dag med hur det går för oss att bo sambo. Man kan ju säga att tågläget i Sverige med tyngdpunkt på Mälardalen har ställt till det för oss.
Jag har varit halvt döende de dagar jag kommit hem från jobbet. Så jag har bett honom ha mat klar ståendes på bordet när jag kommer och sen ätit för att direkt gå och lägga mig. Det är knäppt men så är det ibland.
Man kan se på folks ansikten att tröttheten tagit över och att många jobbar på ren vilja.
En stor eloge till alla som kämpar!

Jag och Wiebe har i allafall sett film varje dag och spelat wiii varje dag. Sen har jag väl gråtit typ 3 gånger, fått hysteriska utbrott 2 gånger och allmänt varit sur vid ett flertal gånger.
Imorgon är det dock dags för helg igen och då hoppas jag att livet går tillbaka till de normala.

köpt en sak på ikea, EN

Jag är så ledsen att jag inte bloggat men det har verkligen inte funnits tid för det. I fredags som sagt flyttade Wiebe in.
Efter lite humhumhum :D åh oooh oooh åååh så fixade vi med hans saker. Upp på väggen, in i skåpen, in i hyllor. Det gick bra fram till hans flyttlåda med dvd:er. Det är ganska klart att vi gillar film - för mycket.

Därav bestämde vi oss för ett besök på Kungens Kurvas Ikea. Stort runt mäktigt. Vi köpte EN sak. Jag vet, en sak! EN ! EN EN EN!.
Jag var orolig att vi skulle bli gripna och de skulle fråga vad det var för fel på oss. Köpa EN sak liksom :O
Efter det åkte vi IKEA bussen, värsta sightseeing haha, drog en snabb promenad till sergel för att kolla om vi kunde gå på bio, men vi kom dit helt fel tidsmässigt så vi åkte hem, stekte pyttipanna (med ägg men utan rödbetor) och såg på Terminator 4 som var katastrofalt dålig.

I söndags kom wow-folket hem till oss. Vi beställde pizza från Pizza Express. Jag vet inte riktigt om express är rätta ordet när det tog 90 !!!! minuter att få hem de halvljumma pizzorna som inte ens var goda.
Vi spelade Wii sports och hade sjukt roligt. Efter maten spelade vi poker. Jag och mamma spelade i lag vilket inte direkt var ett bra drag av mig, vi tokförlorade.

idag blir jag sambo.

Var så nervös igårkväll att jag inte kunde sova. Kom i säng sent somnade ännu senare men vaknade .. och somnade igen. Kände mig som ett lik när jag klev in på jobbet.
Ett väldigt lyckligt lik. Det är ju idag, om bara några timmar som min älskade man flyttar in hos mig.
Det känns overkligt och jag kan knappt fatta att jag, JAG har sån tur.
Blev därför överlycklig när ett möte (som visserligen var väldigt viktigt) blev inställt och jag kunde gå hem tidigare från jobbet.
Jag har därför använt dagens än så länge lediga tid till att sitta i soffan i underkläder, ätit min lunch halvt med fingrarna och när jag sedan känner för att gå på toaletten och göra det ena eller andra, tänker jag sitta med dörren öppen och NJUTA.

I och för sig har jag lite fler saker att göra innan han verkligen kommer, som tex bädda rent i sängen, dammsuga, diska och panta de där satans jävla tomburkarna som stått i köket i sisådär 100 år. Pantingen lär bli det som jag tänker förtränga in i det sista.
Wiebe min älskade, har önskat sig pyttipanna (eftersom det är svenskt) till middag och hur kul det än är att laga mat tänker jag fanimej inte göra det från scratch. Jag tänker köpa den frysta varianten. Man kan ju då tycka att det vore naturligt för mig att helt enkelt ta med mig flaskorna och panta dem. Att du gjorde det antagandet är en stor indikation på att du verkligen inte förstår hur dålig jag är på att göra saker.

Episkt cute

Min polare aL_ var gullig nog att länka en sån där underbar sida där man bara sitter och ler lite fånigt och drömmer om leende mat och regnbågar. Epicute.com  .. . Ett bra besök för nån som tycker om söta i ordets båda bemärkelser.


dödens kaviar i min närhet

Det är dödens kaviar att jobba i närheten av mig numera. Två dödsfall, en skadad, några döda rådjur och en påkörd hund. Imorgon är det dock två veckor sedan jag hade den första av alla dessa händelser så vi kan väl avsluta det med att ha en lugn dag där ingen mister livet och ingen blir ledsen.
I övrigt har jag haft lite pyssligt på jobbet och det är alltid roligt. Dock fick en av mina kollegor mycket att göra och det är inte alltid man kan vara ett bra stöd. Det är inte alltid det finns bra saker att hjälpa till med.

Jag fattar inte att det kan vara så mycket man kan städa ut ur en lägenhet när man städat i snitt en timme om dagen i flera veckor. Ändå skulle jag direkt nu om jag reste på mig kunna slänga minst tre soppåsar till med tidningar, kläder, skor, papper och andra småsaker. Jag anser att jag borde ha städat klart, att det borde vara komplett tomt och endast de allra nödvändigaste men så är det inte. Imorgon efter jobbet är det absolut sista chansen att städa ut saker som är pinsamma eller helt enkelt alldeles för onödiga. Inte för att jag har några pinsamma saker. Jag skäms inte för mina vibrerande saker inte heller för mina briotåg som står i ett köksskåp (i ögonhöjd, längst fram, går ej att missa).
Imorgon som sagt är sista dagen som jag lever själv. På fredag börjar tvåsamheten och allt vad det innebär.
Wiebe du är mer än välkommen.

briotåg


ensamt besök på ikea

Jag lämnade mamma ensam i lägenheten för att fixa spisen. Hon kom med betalningskrav som inte var alltför hemska så betalning kommer att ske när tid finns.

Väl inne på IKEA var jag ganska ensam och det kan man ju inte direkt klaga på. Lite för tomt nästan. Januari är väl kanske inte den största shoppingmånaden och därför passas det på att möbleras om (haha) och pysslas. Köpte en sänglampa till darling, plastpåsar, lågenergilampor och anledningen till att jag kom dit - anotonius hyllförvaring. De var placerade i varulagret så man skulle ju kunna säga att det var liiiiiite panik när jag väl fann dem. Självklart var trådbackarna slut så jag fick ninja plastbackarna som bara var för visning. *visslar oskyldigt*
Åkte taxi hem eftersom den dumma jävla busshållplatsen blivit flyttad.

ikea antonius


snåla politiker

Sista lediga dagen innan darling flyttar in på fredag. Jag vill ju att han ska känna sig så välkommen som möjligt och slippa känslan av "Rebeckas hem, Rebeckas saker" och därför har jag halvt gjort iordning en garderob som han får. Jag är givmild, en hel garderob :P
För att han direkt ska få plats med sina saker så behövde jag åka till ikea för att köpa en klädställning av typen Antonius, den passar utmärkt och har bra med plats för kläder och även andra prylar om sådant skulle behövas.

Mamma kom vid ettiden för att fixa spisen eftersom jag har haft renhållningsproblem med den. Problemet är att jag inte städar.
Vi pratade länge om läget i Haiti och hur jävla snåla svenskar är. Aftonbladet hade gjort en förfrågan bland politiker och kändisar vad de var villiga att skänka. Jag vet inte hur frågan var ställd men flera svarade 1000 kronor eller en timmlön.
Det låter ganska ädelt tycker jag tills vi började prata om att tex finansministern tjänar ca 50 000 i månaden och inte ens skänkt något, men nu när tidningarna frågar "ska skänka 1000 kronor" .... Varför är det så, att många av de jag känner redan HAR skänkt pengar och större %-sats av sin lön än så medan politiker/kändisar inte känner någon vilja att ge ? Man måste inte ge pengar.

lycklig

Åh jag är världens lyckligaste. W har hittat en som skriver på och han passade direkt på att köpa biljett så på fredag. PÅ FREDAG. Kommer han hit. Min älskling. Min vän. Min kärlek.
Jag har varit så nervös att jag gått runt och städat ännu mer. Jag fattar knappt hur det är möjligt men man kan ju säga att antalet saker i lådor och skåp minskar och inte fan känner jag mig ledsen för det. Det är absolut tvärtom. Nu finns det plats för massor av nya saker och framför allt - hans saker.
Wiebe min liebe, sexy bexy väntar....

städgalen

Det går inte så bra för darling att hyra ut sin lägenhet. Jag skulle vilja drista mig att säga att jag börjar känna en viss oro att det inte ska gå. För många som säger nej eller ja fast de egentligen menar nej.
Jag gissar att marknaden där i Amsterdam är lika dödshård som den kan vara här i Stockholm.
Han var lite fyllekelig igår efter en heldag ute. Säger jag att det var mysigt är det väl lite som att uppmuntra att dricka men killar behöver mjukna lite ibland. 

Tv har inte direkt något utbud som lockar mig numera och använde tiden till att rensa och flytta om i mitt linneskåp. Sparade ett par favoriter och slängde de lakan som inte har någon likadan kompis. Det är liiiiite smärtsamt. Jag är otroligt materialistisk och slänga favoriter är svårt men tanken är ju att vi ska "live happily ever after" och då vill jag inte ha ett prickigt och ett randigt lakan i sängen. Det ska vara likadana. Ja, jag erkänner, jag är snobb.

Idag söndag har jag öppet krig med två nasty finnar, inte folk från nationen brevid vår utan acne. De känns som att ansiktet håller på att explodera, innifrån.

cråsstrainer

Jag funderar alldeles för mycket. Hormoner hjälper inte direkt till i rätt riktning. Jag och W pratade länge igår och använde tiden till att spela bingo. Ja jag vet, bingo, men det var kul och jag vann.
Det har än så länge varit HELT omöjligt för mig att vinna mot honom och nu äntligen hittade vi ett spel där det inte är förnedrande statistik.
Har lite smått börjat med crosstrainerträningen hemma. När jag säger smått betyder det att jag inte gjort det längre än typ humhum antal minuter per gång men det är en början.
Jag måste bli kompis med mina maskiner innan jag kan använda dem ordenilgt. Ja visst är det en utmärkt ursäkt att inte träna ordentligt.
Min inspirationskälla just nu är Dance your ass off. Jag gillar viktförlorarprogram, inspiration om än på ett kanske skrämmande sätt. Serier som tex du är vad du äter fyller inte samma funktion då man inte följer människorna längre än en timme. Detta ska dock inte vara mindre inspiration men det är lite för snabbt för min smak.

dålig morgon

Usch vilken skitdag det var på jobbet. System som inte fungerade, strömmottagare som inte fugnerade.
Dessutom hörde jag fel på ett tåg som ringde till mig. Jag kan inte fatta att jag hörde så fel. Det var som att nån sa godis och jag hörde fisk. Jag upplever inte mig själv som så döv men tydligen är jag det.

Annars så är det jag skakig över hur det går med hans lägenhetsuthyrning. Han är lika envis som jag så hur det här slutar vet ingen.

blåmärken på röven (obs inga bilder)

Hade en sjukt obehaglig mardröm och vaknade genomdränkt av svett. Det fanns ju naturligtvis en fördel med detta - tidigare tvättid. Det gick alldeles utmärkt tills det att jag skulle bära ner alla handdukar och lakan. Halkade i trappan på väg ner i tvättstugan, allt blev svart i några (någon?) sekund och jag vaknade på botten och allt jag kunde tänka på var hur ont det gjorde i kroppen.
Lyckades fixa klart nere i tvättstugan men varje steg och varje rörelse kändes svår. Nu flera timmar senare har jag ont i häcken och ena armbågen är inte direkt min bästa kompis.
Hade hoppats att det skulle gå bra att ta lite foton för att visa upp.
Var dessutom inne i stan ett kort tag och funderade på att starta nån slags fight och sen stämma någon för övervåld.
De där sista är ett skämt !!!!!

inget särskilt

Något slags action den här helgen har det inte varit så mycket med. Mamma var över igår och vi hade en lång fika.
När hon åkt hem gick jag och pantade burkar för andra dagen i rad. Denna gång blev det 42,50:- och fredagens pantning blev 40 kronor.
Det är fortfarande 4 påsar kvar så mycket pengar finns att inkassera. Hur kan man inte vara glad åt det?
Har sovit många timmar den här helgen vilket lett till att jag funderat ännu mer på vad som kan vara knas. Numera äter jag ju massa sallad så det finns liksom inget i min kost som är fel. Eller ja.. alltså, jag är ju inte direkt skinny men det är mer sallad i min kost.
Okej motionen är typ helt borta.
Har sett många avsnitt av Desperate housewieves och de börjar intrigera med mina drömmar. Inte helt bra.
Nu tänker jag använda söndagens sista timmar till att åka in till stan bara för att inte sitta hemma i soffan hela tiden.
Diska? fy fan.

Makaroner på Versace

Igår morse hade jag min första påkörning. Det var verkligen avskyvärt. Jag blev alldeles skakig.
Det är så mysigt hur mågna av de jag jobbar med som är ett sådant otroligt stort stöd. Underbara människor.
Åkte hem till mamma efteråt där vi smaskade i oss semlor och noblesse.
Storebror kom lite senare och vi hade en mysig eftermiddag. Ibland är livet så overkligt, på morgonen tar man hand om död, på eftermiddagen fikar man och har mysigt.

Sov dock som en liten minigris och idag hade jag en kollega på besök hemma hos mig, Andreas. Vi käkade bullar och myste med hans lilla hund Kärstin. Vi pratade tallrikar och att varje dag är viktigt. Äta makaroner på versace är lite smaskigare liksom. Själv har jag dock inte kvar några versace tallrikar, mamma har dem.
Varför ska man bara ha finporslinet för besökare? jag är väl minst lika mycket värd?

ny design

Hanna har äntligen blivit halvklar med den nya designen så nu är det grönt som gäller. :D Det ser olika ut på våra datorer vilket naturligtvis är lite spännande. Vi har flera olika webbläsare, datortyper och skärmupplösningar och ändå ser det inte likadant ut. Sånt är spännande.

Ska nog fortsätta kolla på Desperate housewives (säsong 4) innan jag går och duschar och går och lägger mig. Börjar kl 6 imorgon.

en mindre bra dag...

Idag upptäckte jag fått röda fläckar på mitt bord som inte går bort. Jag vet inte ens var de kommer ifrån men de är fula och jag kommer att se dem "for the rest of my life" ....
Utöver detta så använde jag propplösare igår eftersom det är så konstigt i mitt avlopp. Jag tyckte att jag var så noga så imorse när proppen inte försvunnit var jag besviken men det som fick ögonen att ploppa ur var att jag måste ha spillt för på min träbänk var det en jävla frätfläck.
Så nu är jag skitsur och ledsen.

När jag surat färdigt gjorde jag pannbiffar som blev ganska lyckade lökskyn jag försökte med blev bara blaj.
Nu när jag ändå är besviken på den här dagen kan jag ju fortsätta klaga och då kommer vi snabbt till King Edward potatis som är sån jävla FAIL, Jag vet att det är en sån där mjölig potatis men det gör det inte roligare när den faller i bitar, trots att den var kokt i typ 11 minuter. Jävla dumpotatis.
Dessutom är jag sur på min asfula bloggdesign. Tack gode gud för Hanna när hon blir färdig.
Sen är jag besviken på att det är så satans jävla kallt. Jag hade planer på att åka till IKEA idag men vill inte gå ut.
Sen är jag besviken på att jag äter fel och för mycket och ... GAAAAAAAAAAAAAAAAARRRGGGHHH.

sömn, är överskattat.

Kom i säng tidigt och var ganska nöjd med det. Dock hade jag lite ont i magen pga maten jag ätit tidigare. Somnade ganska fort sov hårt, vaknade och trodde att det var dags att gå upp. Det var de inte, klockan var halv ett. Somnade om och sov hårt igen. Vaknade och tänkte något i stil med att det snart skulle vara dags att gå upp. Halv tre. MEN GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD! Varför kan jag inte få sova en enda natt ostört?
Jag somnade inte om efter halv tre så den här dagen kommer naturligtvis att bli sned när det kommer till sömnen. Jag är så jävla trött på det här, det här jobbet jag har tar fan död på mig. Är det inte sömnen är det något annat.

utrensning

Tog en titt i mina garderober igår för att få en aning om hur mycket jag måste flytta runt för att Wiebe ska få en egen garderob. Läget är inte katastrofalt men jag har jävligt mycket kläder, skor och väskor som tar mycket plats. Jag bestämde mig för att vara ganska hård, tog en sopsäck och drog ut första lådan bedömde kläderna efter kategorierna: spara, för liten, urtvättad, inte använd på X antal månader/år .. och slängde.
Det blev en sopsäck och som alltid när man rensar ut så känns det så skönt och rent, trots att man inte ser förändringen som skett.
Fem par skor fick lämna min lägenhet, det är lätt att slänga skor man inte ens kommer ihåg att man köpte eller att de ger sån där skön skoskav med fina vätskefyllda blåsor.
Väskorna däremot höll jag mig ifrån - än så länge.
Rensade bland mina ekonomipapper, det däremot är väldigt lätt att rensa, för seriöst vem kommer att bry sig om en telefonräkning från Comviq 2003 ? Frågan efteråt handlade om hur jag skulle kunna slänga dem på bästa sätt, jag vill inte att nån ska öppna min påse (stor chans :P) och läsa sig igenom hela min ekonomi, årsbesked och allting.

lyxfällan skapar tanke

Lyxfällan. Jag är oerhört kär i den serien och ser den som ett skräckexempel på hur det kan bli. Jag har en riktigt bra inkomst och spenderar väldigt mycket pengar på saker som Charlie och Mattias skulle skrika högt åt.
Jag gör av med mycket pengar på mat. I allafall har jag funderat mycket över hur det ska bli när Wiebe kommer till mig, hur vi ska göra med vår ekonomi. 
Målet är att jag ska bli vettigare och börja äta matlåda. Wiebe är ju fan kock. Vi har pratat om det många gånger.
Belöningen är alla pengar vi kan spara och sparade pengar = mer nöje.
Jag vill ju resa och jag vill ha min darling med och jag tänker fan inte betala resan på avbetalning.
Avbetalning är för hus. 
Fast så som jag skriver kan man ju tro att jag gett nyårslöften om detta. Nej det är det inte.

i diiiid iiit myyyyyy way med ?

Ja, ja... som alltid när det är dags för mens är jag värsta känslomonstret.
Tänk om jag vore LITE normal, tänk om?
Jag fick skälla lite senare under kvällen och då blev det nästan bra. Det som fortfarande inte är bra är att han inte är här. Men äntligen verkade poletten ramla ner ..

Det jobbas natt och den bekanta tuben har varit igång och nu har jag hamnat på melankoliska My Way. Finns så många bra versioner. Frank Sinatra, Elvis, Six Pistols .. inga chicks dock. Jag hittade en ny favorit i Robbie Willams. Shit han har sådan skön röst.



.... milt ledsen

Börjar året med att gräla med min pojkvän. Känns ju lyckat.
Tanken är att han "bara" ska få lägenheten uthyrd så kommer han till mig. Problemet är att han inte är särskilt aktiv, han väntar på att någon kompiskompis ska ringa och be att få komma. MEN HERREGUUUUUD. Ring själv säger jag.
Men han vill inte.
Nu har vi haft den här diskussionen i typ tre veckor så jag börjar bli lite MILT irriterad och idag började jag gråta. Varför ska det vara så svårt.
Jag har nog av problem innan för att börja fundera på vad det är som håller honom borta.
Will i start this year with getting dumped?

hits