mitt hem är nu komplett

Ny tvbänken var så himla fin! Läste i den 10 sidor ! långa beskrivningen hur man skulle sätta ihop den för att få lådorna i rätt läge. Luckorna blev lite sneda så de ska jag skruva lite mer på.
Annars var stora besvikelsen att de inte var några hål på baksidan. Vilket skämt! Så nu står min dvd, wii, digitalbox brevid tvn, precis som innan. Jag ska dock be mamma om hjälp och se om vi kan ordna några hål.
Det är sån otrolig skillnad på mitt hem nu. Som jag sa till Wiiiiibööö igår så känns mitt hem så otroligt vuxet numera.
Det som nu saknas för att hemmet ska bli bra är att köpa nått slags hörnbord eller något liknande till en av mina hörnor.
Önskningar för andra saker jag vill byta  ut är min soffa som jag haft i snart tio år. Det är dags att skaffa nått nytt liksom.
Fan va vuxen jag är!

Ny tvmöbel på ingång

Vägen hem från jobbet kan bli dyr. Jag började med att handla lite varor på konsum och gick sedan förbi Spånga Bosättning. De har många fina saker och ligger lite väl högt i pris men jag handlar inte där så ofta så jag gissar att det på nått bissart sätt jämnar ut sig.
Idag när jag gick förbi hade de fått in lite nya tvbänkar och jag kände tyvärr en ganska stark dragning, gick in, nickade instämmande åt bordet, pröjsade och gick därifrån.
Bänken är vit vilket inte alls är något jag drömt om eftersom mitt hem går i svart, ek och lite rött.
Det framgick snabbt att möblen de hade i affären var den enda och att den inte gick att skruva isär. De skulle fixa bärhjälp och återkomma till mig. Drygt en timme senare kommer två gubbar och levererar den skräpiga nyheten att bänken väger otroligt mycket och att de inte klarar av att bära den. Runt halv åtta ska nån stark förmåga (antagligen vältränad man *_*) komma och leverera. Jag väntar spänt. Möbelmärket är för mig okända Kontinentmöbel.(se).

Min bänk är vit med fyra lådor men har valnötstopp. Därav de två bilderna:
 

Rätt färgsättning men inte riktigt mitt bord.Min nya tvbänk men utan valnötsskivan.

Doutzenhår bra eller dåligt?

Okej, okej nu tar vi det lugnt!
Det var pyssligt på jobbet igår, värmen börjar ta ut sin rätt och folk som var lite småtokiga innan har nu förlorat sig fullkomligt. Det var folk i spårområdena mer eller mindre hela dagen på olika delar av fjärren och många samtal blev det. Två solkurvor i närheten av min bana med förseningar som följd av detta.
Blev avlöst så att jag inte hann med mitt tåg, blir alltid lika ledsen även om jag har arbetstid till .40.
När jag väl kom iväg och fick chansen att möta holland2 visade det sig att han var upptagen med att snacka med lite annat folk. Fett irriterande. Jag hade väntat på honom hela dagen och fick nu ingen chans att prata med honom ensam. Försökte vänta ut honom genom att gå och färga håret till Doutzen blond men det hjälpte inte ett jävla dugg.
Har inte riktigt bestämt mig om jag gillar färgen eller om den är för obestämd för att jag ska gilla den.
Det lutar mer åt gilla men jag måste erkänna att jag är lite rädd att den innehåller röd och då går det inte att blonda till sig på lååååång tid.
Just nu är jag i allafall Doutzenblond. För bilder se tidigare inlägg.

Doutzenblond

Köpte ny hårfärg för några dagar sedan. Det var en halvblond variant. Var hos frissan för några dagar sen och när jag satt där inne tyckte jag att jag såg så jävla mesig ut. Dessutom känner jag mig inte så blond längre. Eller gör jag det? osäkert.  Jag är ju en sån där som läser amerikanska Vogue, så när jag såg att supermodellen Doutzen fanns som öh färg var valet enkelt. Hon är ganska het och jag småleker ju med en holländare så varför inte? Hon är holländare och jag är .. jag. ! Vi får se när jag färgar om mig. kanske jag ändrar mig innan färgen kommer i håret.

För att göra livet lite enklare så fick jag ändan ur soffan och städade i ungefär två timmar. Det blev så otroligt fint. Känner mig så nöjd och glad över det jag uppnått.

Fast tårarna lät inte vänta på sig. Min holländare sa något som lät som att han hade flickvän och jag fick värsta attacken och tårarna bara sprutade. Det visade sig att han sagt något annat och då rann ju förstås tårarna ännu mer. *suck.*

Här är i allafall Doutzen.
 
Doutzen Kroes.. I en vardagligt outfit.

nya skor ingen bild

Jag har nu haft mina nya skor i två dagar och är jättenöjd. Det är lite skavsår bad men herregud de kunde ha varit två storlekar för små.
Känner mig somrig i dem. Självklart eftersom jag är så seg så har jag ingen bild.
Jobbade idag, lite småstruligt med en del pillande men inte allför många tåg var sena. Kände mig inte lika hopplös som jag gjort senaste tiden.

effektporr i tramsformers

TRANSFORMERS! eller som min mobil som inte kan skriva - TRAMSFORMERS!
Nått jävla trams var det inte utan action och effektporr från första sekunden till den sista. Det var precis så jävla bra som jag önskat. Storyn?
Decepticons (de onda) är kvar på jorden och de goda (autobots + armén i en liten grupp som heter NEST). Naturligtvis när robotarna slåss går saker sönder och det är svårt att hålla dem hemliga, presidenten är inte nöjd och ber dem lämna jorden.
Sam hittar en liten bit av All Spark och är på väg till college utan Michaela som numera jobbar på en mack med sin pappa.
Decepticons bestämmer sig efter diverse händelser att de vill ha tag i Sam och jakt och våld pågår tills filmen får sitt exploderande crescendo i slutet där gammelmormor skulle få hjärtattack av specialeffekterna.
Det som dock störde som FAAAAAN var att samtidigt som filmen spelades in var Shia (Sam) med i en bilolycka och fick handen bandagerad. Detta sker i en ökenscen, yeah right att man hittar bandage där från en scen till en anna.
Fett usel och ingen förklaring ges.
Annars så är det här porr för själen och alla som gillar effekter och action bör se detta.

hjärnan är inte med!

Men vilken jävla rumpa. Fan va uselt det gått på jobbet senaste veckan. Har ingenting att skylla på men ändå verkar min hjärna vara lååååångt borta i flera fall. Önskar att jag dessutom varit smart nog att INTE boka tid hos doktorn 8:30 efter att jag jobbat NATT.
MEN GUUUUUD JAG ÄR SÅÅÅ DUUUUUM! Men det går nog bra!

inget att förtälja

Av någon märklig anledning är min ekonomi inte alls något problem längre. Har femsiffrigt kvar inför kommande löning. Det har ALDRIG hänt förrut.
Dock är ju pengarna lite märkta inför kommande månader, dels ska jag pröjsa mitt nya fancy köksbord men även semester i augusti. Vi får dock se hur bra pengarna överlever tills dess. Surfade in på en av mina väskfavoritsidor och hittade en väska jag fick en sån där "MÅSTE HA" känsla av.
Har dock näääästan bestämt mig för att boka en resa nånstans.
Egentligen är jag  ganska sugen på Holland - av alla ställen. Har ju hittat flera trevliga killar därifrån och det vore coolt att se landet på riktigt.
Jag avskyr ju sand och barn och terrorister men älskar betong och våldsbrott så stadssemester eller ingen!
I övrigt har jag som sagt iiiiiingenting att berätta eftersom jag spelar typ dygnet runt.

ekonomiångest

Jag skulle ju spendera bra med pengar den här månaden på lyx lyx lyx eftersom jag fick ut så mycket och igår när jag verkligen INSÅG hur mycket pengar som gått åt fick jag lite av en chock.
Sedan började jag räkna, tyckte att det saknades flera tusen och blev jätteledsen. Självklart så var jag tvungen att logga in på min dator hemma och kolla.
Såg att jag fört över massa pengar till mitt sparkonto (bland annat) och sen en hel del dyrare inköp.
Men det var ju så jag planerat men ändå fick jag ett styng av dåligt samvete. Jag vill åka tillbaka till New York men hur ska jag komma dit om jag gör av med alla pengar?
Dock är det så att om jag gör av med mindre än 200 kronor till nästa löning (yeah right) så går jag jämt ut!
Jag hoppas att alla förstår att det INTE kommer att hända men att det ändå är mitt mål.
Hur mycket jag spenderat på mat/kläder/lyxlyxlyx - femsiffrigt

Midsommar är planerad och den kommer att vara hos mamma om det blir bra väder.

life is BORD!

Jag vet inte om jag skrivit det tidigare men efter otaliga surftimmar på blocket, mio, em, ikea, ilva och andra möbelföretag sökte jag kort och gott på Bord på google en förmiddag och som andra resultat fick jag Furniturebox.se och där fanns det. Mitt nya bord. Det var inte kärlek vid första ögonkastet men när jag och mamma var på besök i affären förra veckan så tog jag bestlutet att beställa bordet. Svart känns läskigt eftersom mitt kök är vitt med vitt med vitt och lite valnötsträ. Bordet kommer att levereras om några veckor. Är det då jag ska bjuda in folk? *hopplös* 
 

Orion från furniturebox.se


ostädat värre.

Man skulle kunna säga att mitt liv är helt i stiltje och absolut iiiiiingenting händer. Jag sitter hemma, spelar dator, glor på tv och funderar.
Dock har min ostädade lägenhet nått ohyggliga proportioner och igår när jag kollade i vardagsrummet så kändes det faktiskt äckligt. Om någon skulle göra inbrott hos mig skulle de tro att någon redan varit där. Det står läskburkar överallt och shit allt damm och alla smulor.
Jag som var så jävla noga förrut. Det är väl bara att erkänna efter Göteborg att jag tappade lite tro och därför lät allt bero.
Det värsta är att eftersom det är tusen år sedan som jag städade så blir det ett sådan jätteprojekt att jag naturligtvis drar mig för att ens börja plocka undan. Var börjar man liksom?
Det bästa vore om jag bjöd hem någon, då MÅSTE jag städa.

sjuk sjuk sjuk

Asså jag är så SJUKT trött. Jag är trött på att fågeljävlarna utanför hos mig inte kan hålla käften så att jag får sova, jag är trött på att jag har ont i huvudet PRECIS hela tiden och jag är trött på att jag är jag.
Fick en sån där tokångest igårkväll att det liksom inte vill släppa. Det verkar inte spela nån roll vilka piller jag äter eller hur mkt jag än sover. Det är som att jag är DÖMD att ha ont i huvudet.
Dessutom så har sådana där otäcka insikter börjat smyga på mig. Allvarligt talat så tror jag inte att jag är ämnad att vara tillsammas med nån. Jag blir för hispig för att inte tala om att om jag tycker att jag inte är tillräckligt bra innan så är det ingen gräns över hur sämst jag känner mig med nån annan människa i närheten.
Som mitt senaste "fynd" han är sjukligt social och bara tanken på det får mig att bli gråtfärdig (överreagera? jo men tjena). Jag tänker att han inte tycker/kommer tycka att jag är tillräckligt bra och välja nån annan.
Jag fattar inte ens varför jag blir så men jag blir det och det smärtar mig för jag klarar inte av att förbise det.
Samlingsnamnet på mig just nu är "jag är inte bra nog"


gief värme NU!

Jag gjorde värsta idiotfadäsen i lördags. Det var så illa att jag satt med öppen mun och undrade vad i helvete jag höll på med. Det får inte hända igen att jag gör nått sånt.
Spenderade lördagskvällen med att hoppas att grannens fest skulle ta slut så att jag kunde sova. Det verkade inte direkt vara något som hon prioriterade. Döden dö liksom.
Söndagen gick åt till att surfa och kanske har jag hittat mina drömmars bord!
www.furniturebox.se har flera runda bord som jag blev otroligt kära i.
Om jag får någon slags energi över så åker jag nog och kollar idag men om jag känner mig själv rätt så blir det nog typ senare.

En sak som stört mig senaste tiden på jobbet utöver alla andra grejer jag klagat på är att det är så satans jävla kallt!
Varje dag den här veckan utöver dubbla tröjor har jag varit tvungen att ha filt för att helt enkelt inte frysa ihjäl.
-Du klagar, fick jag som kommentar.
Sen gick jag till personen som sagt det och lade mina iskalla fingrar på hans nacke. Sen var den diskussionen död.
Bäst är att det är ganska många som märkt av det där med kylan om det nu kan klassas som bra så jag är inte ensam, det ska också tilläggas att det är många tjejer som klagar.
Värst är naturligtvis dagar som denna då jag är lite trött oxå. Jag ÅNGRAR aett jag inte tog mössa !!!!
En på info sitter brevid i TSHIRT och han fryser inte. Jävla typ.

Jävla tönt Källström

Jag har ALLLLLLLTID avskytt Kim Källström och nu har jag fått ytterligare en anledning att avsky honom.  MUAHAHAHAHHAHHA.
Den jävla tönten missade straff.

slutsålt

Fan jag har ju inte publicerat min jävla inlägg ju! Känns muppigt att göra det i efterhand.
Har senaste veckan haft värsta misärmigränen mellan tisdag - onsdag. Det här med väderomslag är inte direkt nått jag gillar om man säger.
Köpte Sims 3 i torsdags och vad ska jag säga, jag är en idiot. Jag hade ju tänkt köpa specialversionen men tror nån att jag förbeställde den då? NEEEEEJ.
*slutsåld* var dagens ord. I allafall gick jag på Åhlle och köpte en normalverion. Åkte hem installerade och spelade lite. Det är lite klurigt med det nya sakerna men ändå roligt att spela nått annat än wow.

Det nya säkerhetssystemet har börjat gälla på jobbet och säga vad man vill men det är klurigt! Många saker tar så mycket längre tid! Och alla dessa jävla blanketter till allting. Det går inte att få trafiken att flyta och värst av allt är att man ligger hela tiden på max vilket antagligen för en del personer kommer att betyda att man inte har nån energi kvar. Vårt jobb har tappat de mänskliga värdet.

hits