grinolle

Jag har varit ganska hängig ett par dagar och antagligen pga att jag blev så dålig igår blev det som en utlösande faktor. Massa saker jag hållit inom mig kom ut and it wasnt pretty.
Jag har försökt att hålla humöret uppe men det gick tydligen inte längre. Jag kallar mig ibland grinolle men jag gråter faktiskt inte så ofta men nu verkar jag göra det :(
Försöker boka tid så att jag kan få råd om hur jag ska göra för jag kan inte spendera mina dagar med att grina - det tar all min energi.

Jävla dummens

Jag mår illa och kan inte sova. Himla kul eftersom jag ska ha morgonpass.
Varför släpper inte den här jävla skiten?
DET ÄR MENS för helvete sånt ska kunna botas med piller och motion men tydligen inte. Om jag somnat när jag velat hade jag kanske vaknat och mått bättre och varit pigg, nu även om jag blir av med illamåendet kommer att vara svintrött.
JÄVLA SKIT! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

menssjuk

När jag var runt 14 år hade jag sånna taskiga menssmärtor att jag inte ens kunde komma ur sängen om det inte var för att spy eller . Jag kunde knappt ta mig ur sängen utan mådde illa, svettningar och smärtan jeeeeses.
Jag vaknade ett i natt av att jag hade alla dessa plus en pulserande huvudvärk. Fixade allt som går att fixa med piller, värme på magen och en bön till nån högre makt att jag snart ska må bättre.
Tog mer medicin några timmar senare dels för att bli av med sideffects från migränmedicinen och även nytt hopp om att skiten skulle släppa. Hjälpte det? nej.
Fyra gav jag upp och sjukade mig.
Har fortfarande inte sovit något och känner mig lika illa som ett par timmar sedan men nu går det i allafall att gå promenader ute för att få frisk luft.
Det är så jävla dåligt! Mensproblem ska man fan inte behöva sjuka sig för 2009.


Frukost halv 5?

Vaknade tolv och var just då pigg. Blev lite ledsen eftersom jag efter dubbelnatt vill sova ut. Gick på damrummet och kröp ner i sängen igen och vaknade halv fyra. Inte riktigt vad jag räknat med.
Jag trodde att jag skulle vakna två så att jag och mamma kunde åka in och hämta min matta och ta en fika - pyttsan.
Ringde och måste ha låtit som jag låg på dödsbädden och vi bestämde oss ändå för att åka in fast vid femtiden i stället.
Tog tillfälle i akt att plocka undan disken, dammsuga hela lägenheten och vika undan gamla mattan.
Borde skynda mig att ta en Before bild innan jag drar men jag tänkte blogga och om jag hinner ta en dusch.
Hellre en ofräsch Rebecka än ingen matta - typ. Haha.
Nu när jag blickar ut över min lägenhet är jag faktiskt otroligt nöjd över hur rent jag faktiskt lyckats hålla det. Jag trodde att lägenheten skulle vara förstörd vid det här läget om jag ska vara helt ärlig. Förstörd av saker som liksom inte dammsugs upp eller disk som bara är.

Mattan har kommit!

I kön på Flash buzzade min mobil och jag blev så glad att jag fått sms. Alltid lika spännande!
Det var från Mio Möbler.
Poletten ramlade ner ungefär samtidigt som jag laddade smset - min matta har kommit!
Hurra!!!!!
Min röda Minari storlek 140x200 cm har kommit och finns för avhämtning. Det är ju helt galet, tänkte jag eftersom jag befann mig ca 200 meter från Mio. Funderade på att gå dit och hämta den och ta taxi hem men av någon anledning så gjorde jag inte det.
Tänkte att jag skulle få med mig mamma imorgon vilket då tyvärr ledde till en annan otrevlig sak - städning.
Om jag ska ha en ny fräsch matta måste jag städa upp i min lägenhet. Det är inte alltför stökigt men nya saker kräver en ren miljö. Åh det ska bli så fint! Mitt hem är nu ett steg närmare att bli färdigt!
 
Minari matta från Mio Möbler

duschdraperidelen

Pastaångesten byttes mot något helt annat!
Jag hade nämligen lite ehum outgrundligt *hosthost* gömt undan en 40-grams påse med chips som jag åt till frukost.
Ett mycket bra smakval, nyttigheten går ju att diskutera men eftersom det inte var 200 gram är jag mycket nöjd.

När matfrågan var avklarad och Yoanna blivit korad till Americas next top model (säs 2) bestämde jag mig för att ta tag i
mitt liv. Ringde till en kollega som jag visste jobbade och mötte upp honom på rasten för 45 minuters skrattande.
Det var skönt att möta människor för första gången sedan i måndags. Har känt mig lite ensam och JÄVLIGT uttråkad.
Målet var dels att träffa honom men även att kolla på helt underbara tvålpumpar till mitt badrum.
Åhléns hade varken roliga duschdraperier eller några snygga badrumstillbehör och jag gick besviken därifrån och hamnade på NK. Deras handduksavdelning är det jag gillar mest med NK, vilka underbara färger!
Fastnade framför pumphyllan och kunde inte bestämma mig, rosa? blå? svart? vit? genomskinlig? rund? rektangulär?
Gick vidare till duschdraperi-delen för att se om detta kunde sprida något ljus över mitt TP val.
Det gjorde de inte och jag gick därifrån.
Köpte Spagetti Bolognese i gallerian, åkte hem, käkade, diskade, klädde på mig - åkte till jobbet.

Pastaångest 8 timmar tidigt.

Okej. Antiklimax!
Till lunch blir det pasta av någon sort. Shit att de ska finnas så vansinnigt många olika recept på internet. Det ena godare och mer inspirerande än andra.
Biff - grädde - soya - vitlök.
Tomat - bacon - ruccola.
Persilja - olja - citron.
Pesto.
Ketchup.

Gaaaah vad ska jag välja!

doomsday

Shit asså. Tanken var att jag skule tvätta idag men jag totalsket i det.
Sen började väntan. Jag har försökt att hålla mig undan från allt med en viss person att göra, mest för att skydda mig. Fast idag kom tiden ikapp och jag är lite skakig.
Har inte gjort något vettigt alls idag. Käkat mat, glott på Top Model och väntat.
När jag insåg att jag inte skulle tvätta så tänkte jag att skulle åka in till stan och kolla på badrumsgrejer men jag lät vädret vinna även om jag inte brukar låta vädret styra. Låter man vädret styra är det ganska mycket aktiviteter som kan gå förlorade. Hur kul är det?

snabbsöndag

Igår åkte jag och mamma till IKEA. Det var ett äventyr som alltid.
Köpte mycket mindre än jag brukar och listan jag hade med mig på saker som jag behövde var lång men sakerna jag hittade var få. Dessutom var det sjukt mycket folk - hur fan hade alla de där människorna råd att vara där?
524 kronor slutade det på.
Åkte hem, åt popcorn, glass och våfflor ... do i need to say more? :P Fetfest på det och kollade på Top Model första amerikanska säsongen. Det är lite sugigt att de inte släppts på dvd. Säsong ett är nog min favvo.
Idag måndag är det tydligen årets mest deprimerande dag, uppmuntrande.
Fast jag har varit glad hela tiden.

Lurrrdag

Lurrrrdag.
Sov fett länge. Så jävla skönt! Har sedan jag vaknat inte gjort något vettigt överhuvudtaget och även om det är lite irriterande så är det även ganska skönt.

fredag

Igår började ryggen värka igen och jag blev så där urless. Jag har varit jätteduktig med min medicin men det har ändå inte tagit bort allt de onda. Hade därför oerhört svårt att sova och låg länge och vred på mig. Hur jag än ligger så blir det tryck på ryggen vilket i sin tur leder till att de gör ont och jag kommer ännu längre från att somna.
Morgonen var ingen höjdare för tågtrafiken men jag känner att det inte var mitt fel. Jag såg till att de blev kör vid snabbast möjliga tillfälle men inte fan verkade tågen rulla för det.
Under de vi arbetare kallar rasten gick jag och en kollega till Kungshallarna och kollade efter något att äta. Hittade massa kött så klart. 

Top Model säs 12

ÄNTLIGEN!
Jag har sedan säsong 5 av Top Model väntat på att de ska åka till Saõ Paolo i Brasilien eftersom Brasilien av alla ställen har den coolaste modeveckan. Sydamerika, säga vad man vill, men de har spännande mode med mycket färger och jag gillar ju färg!
Nu är det i allafall klart att säsong 12 ska åka dit. Ska erkänna att jag tyckte att Holland som brudarna åker till i nuvarande säsong är ett märkligt val.
4 mars om jag inte minns fel börjar det sändas.

obalans

Gårdagen spenderades i soffan och kringgåendes i lägenheten. Njurarna kändes inte okej och det gjorde fortfarande ont att skratta. Kunde därfrö inte sitta still alltför länge och inte heller gå omkring för mycket.
Åt alldeles för mycket till middag och jag tror att jag gått upp i vikt igen. Jag verkar inte hitta någon balans och just nu är den helt off. Äter för ofta och väldigt mycket för mycket.
Det stör mig, jag vill gå ner i vikt, inte upp.

njurpaj del 2

När jag kom tillbaka till jobbet efter doktorn kände jag mig helt slut. Vilket egentligen är knas eftersom man borde känna sig bättre efter att ha varit hos läkaren. Tog en diskussion och valde att åka hem och vila.
Trodde att det skulle släppa iomed att jag fått medicin men när de smärtstillande tabletterna släppte på kvällen fick jag en känsla av att jag nog varit på gränsen till att spendera natten i sjukhussäng och inte i min säng. Tog flera tabletter som inte hjälpte och vid tretiden insåg jag att det var en hopplös fight och sjukanmälde mig. Jag ville in i det sista att det skulle släppa så att jag kunde jobba, jag vill inte ha mssa jävla sjukdagar.
Det gör fortfarande ont nu men det är inte på samma nivå och jag känner mig bättre och piggare även om jag fortfarande är blek. Febern är i allafall borta.

Så vad har jag lärt mig av det här?

Kissnödig del 340952489237

Gårdagen var ingen höjdare man skulle kunna säga att det var årets sämsta dag hitills.
I allafall, fick ingen vettig tid till vårdcentralen så jag bestämde mig för att jag skulle gå till doktorn idag, onsdag eftersom jag slutade tidigt. Svettades rejält när jag kom till jobbet trots att jag satt på jobbets kallaste plats. Det gjorde så ont i ryggen att jag inte kunde sitta rakt och mina gulliga kollegor noterade att jag såg ut som ett lik. Berättade tillslut vad det var som var felet och de alla tyckte att jag var oansvarig. Min kommentar var att jag kunde gå imorgon (alltså idag) till doktorn) eftersom jag slutar tidigt och då har hela eftermiddagen på mig.
Jag tog mina smärtstillande och tänkte fan inte ge mig, vad kan jag säga, jag är envisare än en envis åsna.
De finns extrafolk GÅ TILL DOKTORN!
Jag vill ju inte erkänna hur jävla kasst jag mår, hur bra är det att säga att man liksom ser stjärnor dansa framför ögonen varje gång man tar ett djupt andetag? Jag blev avlöst och flåsade mig hela vägen till akuten.
Innan jag lämnade iväg mitt urinprov var jag tvungen att kolla. Jag är ingen expert men kunde säga att det såg fel ut.
Efter en stund kom läkaren och frågade om jag hade feber för hon var orolig att jag skulle ha bäckenbensinflammation med tanke på hur jag såg ut. De tog Sänkan och kom även fram till att jag hade liiiite feber, 10 minuter senare stod jag ute i kylan med medicin i handen och en tom plånbok.

pain pain pain

Jag fattar inte hur jag ska överleva idag det gjorde så ont i ryggen igår att det svartnade framför ögonen. Eftersom jag börjar efter ett idag så finns helt enkelt ingen tid att gå till doktorn så det får bli imorgon. Idag lever jag på smärtstillande.


fett ledsen

Vilket jävla skit. Kunde inte sova och tog en sömntablett. När jag kom till jobbet var jag fett snurrig i huvudet och bad om att få vila. Fick chansen och la mig. Den jävla mobilen ringde inte och jag kom ner miljoner år senare än planerat.
Blev jätteledsen och kände att mitt humör inte direkt var på topp efter det.
Efter jobbet träffade jag storebror och vi försökte hitta en fläkt till honom - hittade ingen. Sen lunchade vi.
Åkte hem, köpte läsk, tranbärsjuice och rödbetor *_*
Spelade lite och sitter nu och pratar med en kille från Götebord.

buy me a bag darling!

För ett par veckor sedan eller om det var månader så köpte jag mina DEM SKA JAG HA skor och har älskat dem nästan varje dag sedan dess. Det var ett par dagar i början då jag hade stora aggressioner mot skavsåren men dessa är nu över. Skorna kommer från Vagabond och idag letade jag upp deras hemsida för att se om jag kunde hitta några nya fina par till våren. Skor är egentligen inget jag gillar att köpa online då storleken är svår att avgöra och bilder är ibland lite förskönande med undantag för ett märke - DKNY. Har ju typ sju par från dem i samma storlek. 
I allafall så beställde jag ett par i seriern Diez som mina älsklingsskor kommer från. Klippetti klappetti..

Jag är inget fan av Vic Beckham men jag gillar färgen på hennes birkinväska. Tydligen är skinnet från nån ödla som bara finns i Himalaya (vet ej om detta verkligen är sant), väskan kostar nästan 1 mille och har diamanter, frågan är varför min darling inte köpt en sådan till mig!  
 

Vagabond DiezBirkin Himalaya 

Servettångest på IKEA

Tanken var igår att jag efter jobbet skulle åka till IKEA. Det blev inställt.
Hade ett par personer på min kanskelista men typ alla har blivit sjuka, utom en som inte ville. Förkylning och magsjuka är tydligen "inne" just nu. Jag har inga problem med att shoppa själv men IKEA kräver ju att nån följer med och har åsikter jag behöver nån som kan hindra mig från att plocka på mig ytterligare förpackningar av servetter. Efter min flytt då mycket slängdes har jag fortfarande typ 10 paket med servetter. Som om jag har 100 barnkalas om året liksom. Men skulle du behöva några servetter i gult/grönt/rosa/vitt/blått så säg till..  
Dessutom handlar de inte bara om servetter.
Jag vet inte vad det är med IKEA men jag ska handla EN grej men kommer ändå ut med 2 kassar och känner mig nöjd med mina inköp av jätttttebra saker som jag inte ens visste att jag behövde innan.
I <3 IKEA


njurpaj

Tanken var ju att den här jävla uvin* skulle släppa, det har hänt förrut men tydligen inte denna gång. Trots att jag sov flera timmar igår efter att jag kommit hem, trots att jag lovade mig själv att inte göra det, sov jag nästan hela natten.
Kroppen är helt klart trött och slutkörd. Den får ju aldrig riktigt vila när jag känner mig kissnödig hela tiden. 
Idag började ryggen krångla och det betyder bara en sak - njurpaj!
Dags för doktorn alltså.
Om du skulle se mig på stan eller så - rör du min rygg så kommer jag ge dig en karatespark i ansiktet bara så att du vet.

*urinvägsinfektion


Nyckelharpa skapar tystnad!

Jag och Hanna har gått igenom ungefär hela sortimentet på IKEAs hemsida för att hitta de mest perfekta grejerna. Hanna gillar att hålla saker och ting enkelt medan min smak nog skulle beskrivas som enkelt, nytt och dyrt. 
Hittade en lampa igår som jag ville ha som kostade £999. Jag menar 999 pund inte ens jag pröjsar så mycket om man bortser från Snowflake <3. Hanna klickade direkt fram en liknande på IKEA som kostade 699 kronor. Jakten på en snygg lampa fortsätter.

Ska försöka samla ihop nog med intresse för att åka till IKEA imorgon. Vill köpa en matta till hallen, helst en trasmatta och en svart hylla att ha över tvn samt en av deras smala speglar. Om jag åker till IKEA Barkarby blir det nog även Plantagen eftersom de har ett ganska stort urval av plastblommor, jag är så seg med att vattna.

Jag måste ha mer tyg i mitt hem, har insett att om jag sitter i vardagsrummet och pratar i telefon så ekar det jag säger i köket. Eller kanske så borde jag hänga upp lite saker på väggarna i vardagsrummet för att fånga upp ljuden med, typ tavlor eller varför inte nyckelharpan.

kissnödig del 1239081640237

Ytterligare en dag av tjurighet!
Eftersom den dumma jävla uvi inte släppt ännu så har jag jättesvårt att sova som om jag inte hade det redan innan - gaaaaaah. Jag sover så lätt att när jag som nu störs av infektionen får känslan av att vara vaken hela tiden.
Halv fem hade jag fortfarande inte somnat och gjorde ytterligare ett besök i damrummet tog det sista av toapappret och  insåg jag att jag gjort av med två toarullar sen i söndags.
Det kan säga två saker, antingen att jag går på damrummet jävligt ofta eller att Lambi har jävligt lite papper på sina rullar - det är bara att välja. I vilket fall som helst så är uvi dyrt, det är doktorsbesök, medicin och toapapper.
DUMMA!

Vad är snyggast? omröstning

Jag kan inte bestämma mig så enkelt är det. Provade en annan lösning i mitt kök idag men kan helt enkelt inte bestämma mig vilket som är snyggast. Efter en diskussion  kommer jag låta mina läsare att få gör det livsviktiga valet i den avgörande inredningsfrågan. Det givna svaret är förstås utan disk men tänk bortom disken.  

-Vad är snyggast att ha på väggen?

Studera bilderna noga och känn efter med hjärtat. Rösta genom att klicka på länken.
 

Mitt kök - välstädatMitt kök med annan dekoration. 


Rösta HÄR ---> Vilken är snyggast?

irridag

Irritationen var ett faktum idag.
Vaknade, gick upp och städade precis som planerat om det skulle vara så att Fredrik skulle följa med hem efteråt. Öh alltså hem som i för att bära möbler, inte öh annat. Haha.
Han kom hem och hade börjat spela spel, varpå jag börjar kvinnokampen "men vi skulle ju, du lovade, men men men" och det slutade med att han spelade och jag satt och surade.
Dukade upp för fin middag men lyckades få min kyckling så torr att den inte gick att äta, så min middag bestod av egengjorda potatisklyftor med beairnassås.

Eftersom jag då surade vidare slängde jag mina gamla köksstolar och bar ner min puff i källaren, diskade massa extragrejer och har nu planer på att baka en sockerkaka. På nått sätt så har även denna dag passerat och jag får väl säga att jag trots allt är ganska nöjd även om de var massa irritation tidigare.

Rödchock

Hemma igen efter en dyr dag ute i verkligheten. Jag visste iofs att det skulle bli en dyr dag eftersom jag hade som mål att komma hem med en matta och nya gardiner. Jag och mamma började i gardinaffären där vi för tre veckor sedan hade hittat de perfekta gardinera. Att säga att jag är petig är universums största underdrift när de kommer till saker jag vill ha, jag har letat gardiner ganska aktivt sen 1a oktober då jag flyttade, precis som många andra saker.
Köpte hakar och tyg och var överlycklig att äntligen vara ett steg närmare ett färdigt hem.
Vi fikade på Hellmers där jag ofta köper lasagne och pastasallader. Fikat och stämningen är alltid bra där så även idag.
Snacket gick om en av mammas kompisar som varit och hälsat på sin son i utlandet och inte varit inne i en enda affär eftersom han inte orkat. Flera dagars semester i ett annat land där man inte går i affärer ? hur fan går det ihop. Kvinna samla ihop dig!
Efter uppdrucken Cola och kaffelatte gick vi till Mio för att kolla på den där oskuldspallen som jag pekat ut för Hanna och även den röda mattan. Mamma höll på att dö åt min rödchock. Mio i Stockholm har ingen kontorsavdelning - ät bajs. Så det blev inget nytt skrivbord som jag önskat, men jag har hittat ett bord på Blocket som är väldigt intressant.
Betalade för mattan som kommer om ca 3 veckor och sen åkte vi hem. Bilderna är i ordningen - min matta - mina nya gardiner - min julklappsköksklocka - mitt kök.
 
Minari matta från Mio MöblerMina nya köksgardinerMin köksklocka - julklapp från mamma.Mitt kök - välstädat

rödfärgshatare

Igårikväll tvättade jag håret och struntade i att föna håret. Det var först på jobbet när jag glodde mig i spegeln som jag såg hur otroligt platt mitt hår var. Självupptagen? Javisst!.
Från och med nu blir det alltid föning jag vill inte vara platt. 
Utöver att jag ogillade min frisyr gick det jättebra på jobbet. Hade nog flest arbeten av alla men alla tillsyningsmän var så där härligt sköna som bara de kan vara halv tre på natten.
Trots att jag är rödfärgshatare så har jag bestämt mig för en röd matta. Ska möta upp mamma strax så ska vi kolla på den och även köpa gardiner.
Jag har aldrig gillat färgen röd och undviker den så mycket jag bara kan. Tror att jag blir lite orolig runt den som att jag reagerar jättestarkt på de där "färgkänslorna" som man kan ha. Tex ska man ju bli lugn av grön. Vit är i allafall den färg som gör mig mest förbannad av alla - helt klart eftersom jag kallar min lägenhet äcklig hela tiden men det kan lösas med färg, jag behöver bara hitta rätt färg. Röd är inte den färgen. 

hellre en plattv i handen än 2 chokladkakor ?

Precis som jävligt många andra svennar har jag haft funderingar på vikt och sånna där saker nu när det nya året har börjat. Nu när jag slutat spela för en period är det utmärkt att byta ut den totalvärdelösa vanan mot en bättre vana, typ träna. Jag har dock tagit steget längre och har fått en hysterisk städmani. Frågan är ju om det är så dåligt med tanke på hur fint det är i köket och badrummet. Låt er dock inte luras, i hallen ligger på golvet just nu en nyckelharpa (!), två IKEA kassar med tvätt och en oprydlig hög bestående av en matta som jag inte vet vad jag ska göra med. Hallen ser alltså ut som en soptipp och vardagsrumsbordet skulle väl få de där städtanterna på TV4 att avlida men i övrigt är det mycket fint hemma hos mig. 
Som sagt, vikten är något som alltid är aktuellt eftersom det är något man arbetar med hela livet och idag läste jag i en av kvällstidningarna att pasta är bra. Det gillar jag, pasta är gott och enkelt.
Däremot i botten av artikeln fanns lite tips varav detta var ett av dem:

Resonera som ekonomen. Tänk på kosten som inkomster och utgifter. Det är tydligt för de flesta att man inte kan köpa en platt-tv varje månad. På samma sätt kan man inte äta två chokladkakor varje dag.

Handen på hjärtat? Jag vill ha chokladkakor varje dag och det går jättebra att äta det och jag HAR råd med en ny tv varje månad.

Löjligt

LOL.
Fan va patetisk man är.

bergodalbana

Fick totalångest för ett tag sen. Över allting. Vem e jag liksom? Jag har mitt hem och ... saker. Bara matriella saker. 
Jag var så nöjd över de jag lyckats skapa de senaste dagarna och det är klart att jag på nått sätt visste att jag skulle sluta upp här, det gör jag alltid när jag tycker att jag uppnått något.
Den här jävla bergodalbanan knäcker mig.

Berättade för Fredrik i söndags hur jag kände det och att jag verkligen inte har något att bidra med. Det finns ingenting för mig här. Han tyckte så klart att jag visst hade något. Men jag känner inte att jag kan bidra med någonting.

True (inspiration) Blood

Inspiration!
För att jag inte ska bli tokig och börja spela igen så gör jag allt jag kan komma på för att undvika spelande. All internetshopping är tillåten *_* och jag har varit inne på över 45 ! shoppingsidor senaste tiden för att kolla allt från en ny toapappershållare till ringar och brödrost med Mickey Mouse tryck på brödet.
Jag har dock inte köpt något - än.
Det är dock bara en tidsfråga eftersom jag knappt gjort av med några pengar den här månaden och den tänkta resan blev inställd.
Utöver all internetshopping (eller öh tittande) har jag städat och plockat nästan nonstopp. Mitt hem har nog aldrig varit så rent. Jag har till och med gjort rent bakom köksfläkten och bakom ugnen. Uttråkad? JAVISST!
Men jag måste göra något.
Har hunnit med 8 episoder av True Blood också. jag har läst boken och det tog mig ungefär 6 avsnitt innan jag började gilla serien. Stephen Moyer som spelar vampyren Bill ser alltför scary ut för att kunna klassas som sexig och jag märker att jag stör mig på att han liksom står och får ögonen i skugga hela tiden. Fast det kanske är det som är charmen och i avsnitt 12 kanske jag blir så där handlöst förälskad som tydligen många blivit. Bite me!

Kissnödig!

Som om mitt liv inte har varit nog spännande senaste veckan har jag nu lyckas dra på mig en urinvägsinfektion - igen.
Jag vet inte vad som är värst att det gör ont när man kissar eller att jag känner mig trött i kroppen.
Imorgon blir det i allafall besök hos doktorn för att se vad man kan göra åt det.
Det som skrämmer mig denna gång från de övriga är att de blöder, inte bara när jag kissar.

I allafall så blev det som bestämt träff idag med Markus (min bror) och Fredrik som jag ibland spelar med. Kändes irriterande att springa på toaletten hela tiden - speciellt när man är på restaurang. Folk kan ju få för sig saker.
Vi hade säkert trevligt, men allt jag kunde tänka på var hur kissnödig jag var. Fett uselt!
Jag ger denna dag en svag 3a av 10.

Lördags aktiviteter

Efter en lång diskussion och velande åkte jag in till stan. Gled runt lite på Åhléns innan jag gick till Sergel. Ställde mig i kö för att köpa biljetter då min mobil började vibrera.
Det blir bio och käk imorgon.
Fan då kunde jag inte gå på den enda killfilmen. Självklart var det minst en timme kvar till nästa filmstart så jag promenerade till Hemköp, köpte lite frukt och åkte hem.
Gjorde något jag inte gjort på åratal - skrev.
Jag kommer ihåg den där evighetslånga sagan om Sered och hans jakt på hans kvinna i någon slags medeltid. Tror att den blev 300 sidor lång. Hur många var det som hade den på sin mailinglista egentligen? 2? 3?
Serien Isbitar var en annan klassiker som de också pratas om.
Jag kommer nog aldrig att få någon bok eller novell publicerad, jag använder alltför enkelt språk men det är ändå kul att det finns läsare där ute. Språket utvecklas ju dock.

irriterad

Vaknade till Celine Dion. Min kära granne kände uppenbarligen för henne och hade bra med volym, en låt men det räckte. Jag hade hoppats på att vakna vid ett och sen ha minimalt med tid kvar på dagen.
Så va fan ska jag hitta på idag att göra? Jag är sjukt uttråkad och klockan är knappt förbi tolv.
Jag behöver inte någonting till mitt hem och har därför inget behov att åka in till stan. Kollade snabbt igenom SFs hemsida i jakt på någon av alla de filmer jag ännu inte hunnit se.
Den film jag mest av allt ville se började 1530. Guuuuuuuuuuud det är ju fan evigheter dit. Om jag får en dag till framför datorn kommer jag att dö av tristess. Seriöst.

Medicintest: Maxalt Rapitab

Innan jag åkte från jobbet kände jag hur huvudet bara ramlade ner i migränens avgrund och jag har ju fått ny medicin så nu jävlar !!!! Sparkade av mig skorna och snabbt in i badrummet där jag öppnade förpackningen för att läsa hur man skulle göra och vilka bieffekter som eventuellt skulle finnas.
Maxalt Rapitab (världens töntigaste namn efter Losec Mups?) skall intas genom att man lägger dem på tungan, de löses upp och man sväljer. Eftersom jag är hyperkänslig mot sånt där valde jag att placera mig i närheten av toaletten med locket uppfällt. Glömmer aldrig när mamma köpt hem nått sånt där förkylningsmedel Achinaguard eller va de nu hette, jag fick in det i munnen och kräktes innan hon han säga "det var väl inte så farligt." Sån är jag.
Tabletterna kostar 80 kronor styck så det måste vara de bästa som hänt mänskligheten och förpackningen kanske är en del av priset. Självklart kartongen i den en blå plastlåda, i den en aliminium förpackning som ska skydda tabletten (utöver alla andra skydd då?) och slutligen en sån där vanlig tablett-öh-grej.
Tabletten landade på tungan och jag höll andan. Mint. Okej bra. Den smälte innan jag reagerat klart på hur den smakade så själva sväljandet var inte alltför svårt. 
BANG 
Bieffekter. Jag prickade in ungefär 40% av de som fanns på listan och låg ungefär en timme i sängen och stirrade upp i taket och hoppades att de skulle sluta. Jag vill inte ha näradöden upplevelser av min migränmedicin och denna medicin vill jag FAN inte ta på jobbet. Jag är ju en trafikfara!

Holländsk glädje

Kom hem några minuter i ett och tänkte gå och lägga mig. Den övertygelsen hade inte mina grannar som festade. Vad ska man göra liksom? Knacka på och säga att de ska hålla käften när det är nyårsafton. Tror inte det. Att ringa på och gå in med en flaska sprit kändes inte direkt heller aktuellt då jag skulle jobba idag.
Halv två kom Holland hem och hörde av sig. Han var lite light berusad hade varit med sin familj.
Jag försökte låta så där casual som om jag inte brydde mig, fast jag är så nervös och rädd för svaret att jag nästan in te kan andas och slängde ur mig nått i stil med;
-Trodde du skulle däcka på en soffa nånstans eller hos nån brud..
I några skräckögonblick innan han svarar inser jag att jag verkligen är tänd på honom, att jag vill ha honom och skulle grina hejdlöst om han skulle säga att han hittat nån som han ville gå hem med.
Han har inte hittat nån annan och han har inte däckad men är glad att han hittat mig. Ledsen att vi inte kunde fira ihop. 
Vi pratade tills festen avtog och jag somnade varm i hjärtat. 


hits