jag vann!!!!

Jag vann en tävling!!!
För någon eller några (?) veckor sedan så var jag med i en tävling på internet där man skulle rösta på de man tyckte var årets spel och även motivera detta. Jag röstade på Super mario bros på wii. Jag kommer inte ihåg exakt hur motiveringe löd men självklart skrev jag något i stil med att jag skrattat så mycket att jag gråtit över hur roligt jag haft när jag spelat.
I allafall så loggade jag in på min mail idag och där fanns ett mail från ett spelföretag, jag tänkte slänga bort mailet men valde att klicka och där var det: Grattis du har vunnit spelet Heavy Rain.

:D

Eftersom jag inte ens kom ihåg att jag deltagit så fattade jag inte vad det var för något så jag tänkte att jag skulle göra en fuling och skickade iväg min adress. Ja sådan galning är jag (och naiv).
När jag skickat iväg mailet kom jag ihåg vad det var för tävling och det var så härligt.
I allafall så vann jag spelet Heavy Rain till ps3. Jag hade ju ingen som helst aning om vad det var för spel så jag var tvungen att surfa in på dess hemsida och kolla. Det ser spännande ut.
Tack super mario bros! som gett mig sådan glädje och även ett nytt spel!


makaroner

Jag har insett att även om man offrar en del så kan pasta vara en underbar måltid. Biljetter till Lady GaGa är inköpta och det känns så underbart. Jag har inte varit så upphetsad sedan ... öh..  . .. kommer inte på.
W har äntligen börjat på SFI (svenska för invandrare) och även om han nu äntligen kommit igång så känner han sig stressad. Ständiga diskussioner om pengar. Han maler sönder svenska språket och kan ha långa samtal med mig på svenska. Det går inte längre att säga nått och hoppas att han inte förstår.

Melodifestivalen är över och Anna B vann. Jag måste erkänna att hon inte var min favvo även om jag tycker om hennes låt. Hur det går i Oslo? Bra. Hahaha.

Imorgon eller senare idag ska jag bjuda min darling på något. Det känns som att det behövs för att ta oss ur den här tyngden.

grönt är skönt

Livet bara pågår och pågår. Killarna var över i onsdags och de hade med sig en tjej som också spelar wow. Annsophie hette hon. Det var skönt att äntligen få prata med en tjej om något annat än wow.
Eftersom jag inte spelar så är det tradigt att höra killarna säga saker som "icc har en del bra drops" "min gscore är över 6000 nu" - nån som förstår? jag förstår nästan vad det pratar om. Nästan.
Njuter varje dag av att köket fått ny färg. Tänk att något så litet fått sådan underbar konsekvens.
W har annars blivit förkyld och jag lagade ingefärs/apelsin soppa. Det luktade ljuvligt och var väldigt gott.
Han såg sliten ut så jag hoppas att han får vila under dagen.
Annars har jag inga direkta planer inför helgen. Vill mysa och se melodifestivalen.

ommålat

Idag var jag så trött att jag försökte övertyga en person om att klockan var fyra när den egentligen var halv tolv. Jag känner mig så sliten. Känns som om jag jobbat oavbrutet i flera veckor. Har vaknat med liiiite halsont, snorat och hostat. Nu är jag dock ledig fram till på måndag. Ska göra så lite som möjligt för att återhämta energin.
Mer tjafs med darling men bilden har klarnat efter att han igår äntligen lyckats kläcka ur sig vad som inte kändes helt bra. Hoppet finns kvar. Jag tror iofs inte riktigt att jag börjat tvivla på riktigt.

För att kunna koppla bort jobbet med något totalt annat så har vi tillsammans målat om i köket. Den går i färg som enligt Alcro heter Svavel. Så fort vi båda såg den så fick vi något glittrigt i ögonen och liksom bara nickade.
Vi hade mycket roligt med målningen men några romantiska "filmscener" blev det inte. Alltså inget målande på varandra eller färgskvättande. Vi är båda nöjda.
Nu kommer dock det verkliga planerna bakom - ett grandiost konstverk. Vi får se om det blir av. Jag är nöjd med det gröna.

Fick biljetter till Lady GaGa i globen 7 maj. Fy fan jag är såååååååå glad! <3

Inte sams ännu

Igår var jag ju som sagt lite nere och även om han var gullig mot mig hela dagen så gick det inte riktigt att släppa. Själv är jag dödstrött idag efter att ha haft en jävligt jobbig dag på jobbet.
11 missade samtal, det kanske inte direkt är någon hjälp för att förstå men en söndag, det är ju då det brukar vara sjukt tråkigt och man har tid att reflektera över veckan och planera inför kommande vecka.
Wiebs ringde när jag satt på jobbet och frågade om vi kunde göra något efter - så klart.
Vi åkte och hälsade på mamma i hennes stuga så att han fick se ännu mera snö och pröva på snöskottning.
Alltid sexigt med män i arbete haha.
Efter detta en fika med hans egengjorda cheesekake och cola.
Väl hemma köpte vi käk från thaien och degade resten av kvällen i soffan.
Idag är jag assugen på pizza så jag ska försöka få honom att gå med på detta. Vi får se hur det kommer att gå. Vi åt ju pizza i onsdags.

Är vi sams nu? njä han har fortfarande inte fyllt i alla papper eller varit hos SFI.

hits