SL en bra deal

Köpte filmen Twilight igår, flera bloggare som jag läser har gråtit hejdlöst över hur soglig/bra den är.
Jag såg filmen och kände att jag inte gav den, den uppmärksamhhet den krävde. Dock var jag inte helt okänslig utan kände att jag blev lite dragen till den och det är finfin kemi mellan huvudrollsinnehavarna.

Tanken var att jag och mamma skulle äta middag idag men det blir lunch på Clarion Sign hotell.

Jag är så trött att jag inte kan se klart. Däremot berättade en kollega om en bra deal - säsongskort på sl - 2060 kronor.
Gäller maj till sista augusti så man sparar ungefär ett månadskort. Fett bra ju! :D

penna i vasken...

Efter att ha jobbat förmiddag i söndags gick jag ut på stan för att hitta en grå ögonskugga eftersom jag fått stark inspiration av ett gammalt nummer av Vogue. Hittade en skitfin grå hos Lancôme som jag köpte. Sedan gick jag till MAC där jag efter mycket ilska skulle köpa en ny pensel att måla på krämeyeliner. Anledningen till att jag behöver en ny är för att jag är en idiot.
Jag målade på eyeliner som vanligt en vacker dag, letade efter ett ställe att ställa penseln mot eftersom jag skulle fortsätta måla med den efter en stund. Hittade de perfekta stället - hålet i handfatet.
JA JAG VET!!!! men det var en jättefin liten avsats som den vilade mot. Tills det att jag stötte in i handfatet och den ramlade ner... Whoooops.
Jag vet att man kan skruva loss men ... .. öh.... ... . . öh.... orkar inte?
I allafall så fick jag fram till kassan och ställde mig. Bruden i kassan tittar på mig och börjar prata med dem bakom O_o och säger att det är deras tur sedan pekar hon bort mot en annan brud och SEN är det min tur. FETGLÖM tänker jag och går till Makeupstore som är helt okej.
Måndagen var högst ospännande för att inte tala om tisdagen då jag satt 5 timmar i sträck på Skype med en kille jag spelar med så man kan väl säga att jag inte direkt var aktiv.
Imorgon Valborg har jag NOLL planer. Eller hade. Min uttråkad-nerv ringde upp mamma och bad om aktivitet tills det hon erbjöd var pensionärskören och krovgrillning i tunna.....
Jag erbjöd därför att vi kunde äta en finfin middag ihop på nån av Stockholms middagsställen.
To be continued.... .

ekonomiska bryderier

Meeen GUUUUUUD.
Igår loggade jag in på mitt bankkonto och va händer, jo en hel sida av "kortköp" .. okej ... det säger ju inte så mycket.
Kortköp 65:- det kan ju vara precis vad som helst.
Jag satt i kanske 15 minuter och funderade över vad varje inlägg kunde vara.
Kortköp 81:- två triss och en aftonbladet med billaga.
149:- två böcker på pocketshop.
Osv osv osv.
Jobbigast var att komma på vad jag åt till lunch på lördagen (pasta från sandys) eftersom mitt minne är som ett såll och jag bara kunde tänka på min goda parma/mozzy sallad som jag hade till middag.
Nu när jag rett ut mina ekonomiska mysterier kunde jag börja fundera på vad jag ska göra av resterande pengar *_*
Bland annat har jag fått ett totalt psykbryt på att måla en vägg i mitt vardagsrum i pastellgul. Hallen är ju i barbierosa så varför inte fortsätta det mysiga färgtemat. Problemet med den gula var att när jag kom till jobbet och satte mig insåg jag att ett av våra program har som ordinarie bakgrundsfärg precis den gula jag vill ha. Så frågan är ju om jag står ut med jobbgul eller om jag målar i turkost vilket oxå är väldigt fint.

Burj al Arab!

Det var en tågolycka utanför Virsbo igår som fick mig lite ur spel. Glömmer nog aldrig den där lilla ungen som skrek i bakgrunden när vi ringde. Satt fan med hjärtat i halsgropen när en person berättade att tåget krockat med en traktor. Jag vill inte säga vad jag trodde men det var inte att alla mådde bra i allafall.
Åt riktigt riktigt god mat idag och är sååååå nöjd *_*
Varm pasta i curry och kycklingsås och även sallad med pasta och mozzy.
En kollega berättade att han skulle till Dubai och jag är avis, jag vill ju se Burj al Arab *_* Det där segel-öh-hotellet som ser ut som ett segel. Dessutom vill jag ju se de där 850 meters huset.
Det måste ju finnas mer att se där så klart!

hejja mig

Jag klarade mig! Med ganska god marginal till och med. Räknade ut att jag hade 81% vilket är bra mycket över 75% som är den vanliga gränsen. YAY.  Kinderägg åt alla.
Fast jag måste erkänna att direkt efter provet var jag såååå nervös. Tyckte att jag på slutet inte kunde nått men skrev ändå i och det gav mig poäng.
Åkte hem efter det och vilade det har än så länge varit en ganska påfrestande vecka men det blir bättre nu va?

provdax

Rasten innan provet. Jag har total TILT i huvudet och är livrädd. Dock vet jag att jag kommer att överleva och antagligen leva ett långt liv efter detta. Det hindrar dock inte att man är lite öööh nervös.
Blev förbannad igår då flera av de saker jag köpte förra veckan dragits från mitt konto.
800 spänn som liksom inte dragits gör ganska stor skillnad.

less fortfarande

Kunde inte sova i natt heller och vid halv tre var jag fortfarande vaken och funderade. Varför måste killar alltid välja de sämsta möjliga tillfällena att göra sånt här på?
Jag har ju viktigaste veckan framför mig med den här utbildningen på jobbet. Fattar inte hur jag ska överleva att vi ska ha prov imorgon. Igår kunde jag inte läsa alls eftersom min hjärna är totalmos.
Jag är dock jävligt nöjd att jag fattar allt som sägs på lektionerna mitt problem är alltid att skriva prov inte förstå.

Om jag inte får sova i natt blir jag tokig.

tycker inte om dig längre

Göteborg skickade ett brutalt sms som avslutades med "jag tycker inte om dig längre" så jag har spenderat större delen av natten med att ligga vaken och gråta.
Egentligen är det väl inte så mycket att han gjorde slut, det var mera själva grejen att jag haft ytterligare en katastrofal dateomgång. Känner mig less på allt och har återigen börjat tvivla på mig själv.

Dumle stars!

Dumle Stars är inget att satsa på.
Tre olika sorters dumle, en mörk kola, en vanlig dumle och en som jag tror skulle vara vanilj fast jag är osäker.
Den mörka kolan var jättegod och den vanliga dumlen var god men den tredje som smakade konserveringsmedel och E kändes otidsenlig och tråkig. Dock kul med en nyhet men jag ska hålla mig till vanliga dumle och längta tillbaka till den underbara dumlen med äppelsmak som antagligen bara jag tyckte om med tanke på hur snabbt den försvann.

musrecension

Gå och lägga sig? oooonej det är för mesar ... och typ vettiga människor.
Min käre broder fyller år snart och han har länge velat ha en ny fläkt till sin dator. Nu äntligen ör det dags för inköp, dessutom så vill han ha en ny mus och som alltid vid enklare teknikgrejer gick vi in på webhallen för att kolla utbudet.
Efter många sidklickningar hittade vi en som han gillade som recenserades på följande sätt av Alatest.se

Logitech MX518 Optical Gaming Mouse:
"Kraven på våra pekdon blir allt högre och de stackars kulmössen hamnar snart på den internationella listan över utrotningshotade djur. Evolutionen har hunnit ikapp de tappra gnagarna och flockarna med optiska råttor har trots ett par skakiga första år nu tagit över jaktmarkerna helt och det snackas megapixlar och dots per inches som aldrig förr."

Hur kan man inte dela med sig av en så rolig recension? Naturligtvis stod det mer saker men det var ingressen som var roligast. Imorgon utöver inköp av mus och fläkt.. humhumhum... ska jag försöka färga håret. Klippte mig idag och vill ju hålla skönheten uppe - den som går.
Jag har länge tjatat om min vikt men det börjar närma sig en gräns där till och med jag börjar känna mig äcklig över mig själv, det har jag i alalfall inte gjort tidigiare.

vilken fars!

Seriöst igår asssså!
På jobbet har vi sovrum vilrum en trappa upp från var vi jobbar och jag hade bäddat i ett av rummen och skulle gå och kissa för att sen kunna sova (förhoppningsvis) ostört under större delen av förmiddagen.
Går in i badrummet och det är en sån där skön knarkbelysning och jag känner mig lite pömsig.
Golvmönstret börjar flyta ihop och jag börjar skönja mönster. Shit vilken tragik att man somnar så där och på jobbet dessutom, för att inte tala om att jag skriver ett inlägg om det. Tragiskt.  
Jag har ingen uppfattning om hur länge jag sitter där inne men det är ändå tillräckligt för att jag ska bli helt groggy när jag går in i sovrummet vilorummet för att sova. Mycket att göra på jobbet? oooonej hahaha.

Vaknade och gick till affären för att hämta ut en tidigare beställd telefon och va händer puckot har SÅLT den till nån annan. Jag gjorde fågelholkminen :O och han började be om ursäkt. Jag blev så paff att jag bara lämnade butiken så nu vet jag inte när telefonen kommer så jag får helt enkelt gå tillbaka dit imorgon. Vilken fars!

tröööööötttt

Asså shit. Natten har varit så jobbig att om jag inte får sova snart så döööööööööör jag.
Sjuuuukt mycket att göra och jag kände mig så otroligt ringrostig.
Jag hann inte ens äta mitt godis, det kanske säger nått om hur bra det var...

men hur kokar man ägg?

Har spelat wiiiii preciiiis hela helgen. Sjukt tråkigt.
Har dock ätit en hel del god mat så jag ska väl inte klaga alltför mycket.
I lördags skulle jag dock koka ägg för första gången på ett år, jag äter bara kokade ägg på påskafton och vad händer, jo jag har ingen aning om hur man GÖR!!!
Nått så basic som att koka ägg borde man väl kunna?
Jag lyckades i allafall få äggen kokade fast det var lite vridande på plattan. Shit va larvigt!
Nu vet jag dock hur man gör - inför nästa år.

lååååååååångfredag

Idag är det ju meningen att man ska känna jesus pain och inte göra ett jävla smack. Tack gode .. eh.. gud..?... har vi kommit länge än så i civilisationen och numera har man datorer och spelkonsoller och annat som gör livet roligt.
Själv valde jag att åka en kort stund till Sundbybergs Webhall och kolla vad de hade för fina spel att sälja.
När jag var färdig där gick jag till Ica Maxi. Shit det var ju hur stort som helst! Jag gick runt och kollade och lärde mig hyllstystemet samt imponerades av deras chipshylla *_*
Dessutom hade de en entrecôtebit där som var 332g, de är det största jag sett, självklart tog jag även bild på mina Breton kex som jagade mig förra veckan fast jag köpte inget paket. Jag hoppas att de kan förlåta mig.
Åkte hem och lade kycklingfilén i honungsmarinad. Fattar inte att folk är så hysteriska över de här med glasbitarna, hur många är det som drabbats åtta personer? av 9 000 000? känns lite som att skrika efter nålar i höstackar. Man får väl tugga försiktigt och eftersom jag skrvier de här inlägget dog jag uppenbarligen inte.
Köpte även en ny sorts gifflar som heter chocolate chip. Eller de kanske inte är nya men jag har inte sett dem förrut.
Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, kanske blir nån bio.

rosatorsdag

Kom hem, såg ett avsnitt av Nya Zeeeelands next top model och ett avsniiiitt av ameriiiicas next top model (säs 11) iiiiinnan jag kopplade iiiiin miiiiiin wiiiiiii.
Miiii god jag brukar vara ganska haj på att koppla iin saker men jag var tvungen att läsa miiig tiiiill hur man gjorde. Sen iiii typ en tiiiimme har jag provat på wiiii sports och miiii god va kul det är! *_*
Eftersom jag spenderade så mycket pengar iiiidag ska jag därför spara miiiina pengar och bara köpa två spel iiiimorgon.. ehhh... hum...? Påskpresent typ tiiiiill miiiiiig.

Nån berättade ett asdåligt skämt för mig som gick typ så här:
Vet du varför alla emo's gillar denna dag?
Nej?
SKÄR-torsdag..
..... Ska man skratta eller gråta?

kostsam dag

När jag gick till jobbet imorse trodde jag att jag skulle typ dö. Fukt i luften är inte direkt nån höjdare när det kommer till att andas. Dock hade jag hunnit med en trevlig överraskning från CDON där jag igår beställde fyra filmer och idag fick dem levererade.
En salig blandning bestående av: En prinsessas dagbok, Australia, Burn after reading och Ninth gate.
Ikväll blir det filmkväll men jag vet inte vilken eller vilka av filmerna jag ska se.
Tyvärr eftersom jag är ekonomisk som en skrikande fiskmås så har jag handlat för flera miljarders idag och måste fan skärpa mig om det inte ska sluta i total 0 kronor.
Kom in till stan där jag direkt inne på Åhléns (skimmer) hittade en ny maskara, en ny hårfärg (blond), en film (sweeny Todd för 69 pix) samt en cd-skiva. Jag vet, man behöver inte köpa skivor men jag gjorde det i allafall.
Hade Gud varit god hade jag sedan gått till jobbet och inte köpt något mer men tyvärr så är jag en idiot.
Gick förbi min gardinaffär och såg ett par gardiner jag vill ha. Köpte dem inte men lär ju göra det, och man kan få dem uppsydda - kostnad 900.
Under rasten fastnade jag på stockholm central och köpte sånna där jävla Lindt kaniner. Hur många har jag ätit nu? 100? Så jävla goda tyvärr.
Lyckades även fixa en wii för 500 lappen. Så idag blev det 1200 bara att kliva utanför dörren.

reker eller räkor det är frågan

Göteborg har bott hos mig sedan i lördags och tagit hand om mig på alla tänkbara sätt. Klappat mig ömt på ryggen när jag spytt i handfatet, hållit mig i handen på skansen, köpt coca cola och följt med till ikea.
Han vet om att jag bloggar men inte adressen så det är lite svårt att logga in och be honom kolla bort men nu har han åkt hem *snyft* så nu kan jag börja blogga igen.
Vi får se när han kommer nästa gång, jag sa i ett mycket vagt ögonblick att jag var lite sugen att komma till honom nu i påsk då jag är långledig. Men träffa hans familj verkar läskigt.
Massa göteborgare liksom!
Vi spenderade en diskussion på att reda ut huruvida det heter ETER eller ÄTER, dörr eller durrr, reker eller räkor. Upptäckte alltså i diskussionen att vi stockholmare ibland ändra ändelsen till -er, till exempel Kaker (kakor) byxer (byxor) finns ju massa fler ord.
"Råkade" överhöra ett samtal han hade med en av hans kompisar på mobilen som avslutade med "du får la ha det så gôtt" jag höll på att dö. Så sjukt charmigt med göteborska.

Fortfarande så mår jag kass men det ska man tydligen göra enligt sjukvårdsupplysningen. Jag har dock förhandlat om att få gå hem tidigare eftersom jag inte vill riskera något. Min hälsa måste komma först och jag kunde fan knappt andas i morse när det var blött i luften.

dagens görande

Idag har jag vaknat, pratat fem minuter i telefon, kräkts i min hand, diskat, torkat min diskbänk med min nya ajax, kollat på 2 avsnitt av Hell's Kitchen, lagt kyckling i marinad och druckit två glas coca cola.
Vad jag ska göra resten av dagen? Ingen som helst aning. Gårdagens möte med människor skapade mersmak men fan jag orkar inte göra saker längre perioder.
Dock kan jag äntligen sova på sidan och mitt snorande har minskat marginellt. Än så länge är det ungefär 9 rullar som gått åt. Men då ska man även veta att det gått åt en enorm mängd servetter, hushållspapper och tre paket snorpapper.
Tack gode gud för de lambipapper jag lyckats få tag i tillsammans med en enorm mängd Kanebo som räddat min näsa från total annihilation.
På måndag ska jag börja jobba igen! Det ska bli så sjukt roligt! *_*

människor på riktigt!!!

Mamma tvingade ut mig i verkligheten idag :O
Var skitskraj!
Inte nog med att hon tvingade mig att komma till hennes stuga för frisk luft, jag var även tvungen att följa med till Vällingby Centrum. Detta med motiveringen att jag inte kan sitta inlåst i lägenheten - dels för att det finns risk för att jag blir tokig - men även för att jag måste röra på mig för att få igång kroppen igen. 
Som längst har jag varit på Konsum och det var läskigt. 
Snorade precis hela tiden men vi tog oss igenom Vällingby där det fanns MÄNNISKOR! :O 
Gjorde flera ärenden jag väntat länge med att göra bland annat ny mobiltelefon och filmen Madagascar 2. 
Men nu är jag helt slut och ska vila flera timmar.

fan jag ger upp på att räkna...

Efter ytterligare en svettig natt vaknade jag och tänkte att jag återigen inte kände mig döende. Provade lite försiktigt att ligga på sidan men det fungerade inte så bra. Rullade tillbaka.
När jag vaknade nästa gång tänkte jag att jag skulle prova att göra en lite längre utflykt precis som jag funderat på nu flera dagar i rad. Kollade på klockan och trodde att det var ett skämt, två. Ytterligare en natt då jag sovit så där jättelänge.
Hällde mig ut i köket och tog mitt pencillin och skulle mata upp hostmedicinen då jag kände hur hela magen vände sig. Jag vägrar dricka de där skiten mer! Det är ÄCKLIGT! För att inte tala om att de får min mage att vända sig utochin.
Tack gode gud så hostar jag inte så mycket idag men man ska ändå inte skippa medicin men jag DÖR om jag måste ta den där skiten en gång till. Jag får se hur länge jag klarar att sitta framför datorn vill gärna ge banportalen den tid den kräver för att jag ska klara mitt jobb. D-skydd och Spärrfärd var de som fastnade sämst när jag hade en dag tidigare att plugga. Dessutom måste jag kolla igenom termerna eftersom jag faktiskt ännu inte gjort det.

Målet för dagen är förstås att överleva.

Göteborg undrade om han kunde få komma till helgen. Jag känner mig lite tveksam, dels för att jag har jobbarhelg men även för att jag vill ge honom den tid han förtjänar om han är här.

sjuk dag 33459438756

Tänkte att jag skulle ta en kortare utflykt idag för att se om jag faktiskt var så bra som jag kände mig. LOOOOOOL på det. Fick en sån där skön hostattack så återigen har jag spenderat dagen i sängen/soffan.
Allvarligt talat så känns det helt sjukt att jag är så dålig att jag inte ens orkar kollla på tv. Jag kan kolla i så där 10 minuter sen måste jag stänga av eftersom jag dels inte fattar vad det är jag tittar på eller reklam börjar och jag kommer inte ihåg vad jag såg eller så är det alldeles för stressigt.
Dessutom kan jag fortfarande inte ha för tighta kläder på mig då det orsakar hostattacker och det känns som att jag ska kvävas. För att inte tala om att jag vill börja kunna sova på sidan igen.
Satt och glodde lite på dataskärmen men var tvungen att gå ifrån, jag kan liksom inte riktigt greppa vad det är som händer. Det kändes som att det faktiskt var lite bättre i morse första minuterna men ... nej...
...
men för helvete
...
skulle klicka på spara & publicera, började hosta och kräktes i soffan. Yay vilken tur, nu är det bara två mattor kvar i min lägenhet som jag INTE spytt på. I övrigt har jag spytt på allt med tyg.
Amen i badhuset för avtagbar klädsel från ikea *_*

hits