Asförbannad

Fan jag är på ASDÅLIGT humör. Jävla idiotmänniskor det finns på den här planeten. Jag börjar tröttna sjukt mycket på att vara åsidosatt så fort vadsomhelst dyker upp. Liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid!

sämst i världen på att backa

Posten hade kommit och det var reklam av en hel urskog i brevlådan. Fem reklamblad med matinriktning, tre med teknik en renodlad möbler och Överskottsbolaget.
Jag önskar att jag kunde få ändan ur vagnen och sätta upp en sån där "Ingen reklam tack" eftersom jag i 99% av fallen lägger tidningarna i en prydlig hög och sedan bär ner dem till *hosthost* sopnedkastet.
Gladast blev jag dock över postavin. Äntligen har Cloverfield kommit *_*
Filmen släpptes i onsdags och även om de är ganska dyra brukar jag köpa mina filmer på Åhléns eftersom man får poäng. Dock hade de inte steelbox som jag ville ha så jag fick specialbeställa. Jag är inte särskilt förtjust i extramaterial på filmer men steelbox-versionen till Cloverfield hade alternativa slut och det är alltid roligt att se!
Beställde även filmen Firman (med Tom Cruise) och kokboken Nigella Lawson "Mat för högtid och kalas".

Inne på Konsum (våga vägra säga Coooop) basunerade en kvinna helt plötsligt ut "jag klarade det!!!!!" och började vifta med ett par nycklar. Alla vänder sig om. Hennes vän som står en bra bit längre fram i kön börjar tjuta av lycka.
Kvinnan med nycklarna berättar för sin kompis att hon körde upp i morse och att hon var sääääääääämst i väääääärlden på att backa på parkeringsplatser. Jag hade lust att fråga vilket registreringsnummer hon har så att man kan undvika henne i framtiden men valde att vara tyst. Ett vagt mummel av grattis hördes i allafall från en del i köerna.
Nu ska jag bläddra i min nya bok och kanske kolla på film. Vem vet!

21 spänn för Coca Cola

När vi lunchat klart gick vi in på Gina Tricot där jag inte varit på typ ett halvår eftersom jag känner mig så fet och de flesta som handlar där är så smala : /
Hittade dock TRE tröjor som jag genast köpte. En collagetröja med blommor på. Alltså jag måste säga att jag är lite tveksam till den. Blommor är inte riktigt min grej. Samt två t-shirt toppar med fina tryck på.
Kände mig så glad och nöjd!
Mamma köpte sedan två luktörtsplantor av svennekärringarna på Hötorget. Mamma försökte pruta till vad jag tyckte var ett ganska rimligt pris och kärringen snörpte på munnen och sa "nej de kostar 45 kronor styck"
Jag viskade lite fula ord till mamma samtidigt som hon betalade.
Hade det varit jordgubbar vi köpt hade det inte varit något problem att få dem lite billigare. Det är bara svennar som är helt jävla dumma i huvudet. No offense svennekärringar.. eller jo förresten.

Vi drog vidare till hårimperiet eftersom mamma ville klippa sig. Hennes favorit var dock upptagen så vi fick vänta en timme. Den timmen användes till att köpa fotkräm eller fotsalva (det var inte till mig) på Åhléns där jag stod och stirrade mig halvblind på färgavdelningen. Nått vill jag göra med mitt hår men just nu vet jag uppenbarligen inte.
När mamma var klar med klippningen gick vi på Vetekatten och fikade. HELVETE va dyrt!
21 jävla spänn för 33 cl. NFW jag fikar där igen. Jag trodde att hon skämtade.
Åkte hem.

idiot på coffehouse by George

Mamma och jag hade en lång diskussion om mig idag. Hon är lite småorolig eftersom jag uppvisat fall av "känslor utanför" och att det inte direkt är bra.
Detta gjorde vi samtidigt som vi vandrade genom Stockholm stad i jakt på köplycka och fotkrämssalvor.
När vi kom in till stan fullkomligt vräkte det ner regn så i stället för att gå på ett tilltänkt matställe hamnade vi på Coffehouse by George under hötorgsskyskraporna. Killen i kassan var en idiot.
Min mamma beställde först och eftersom hon villa ha pasta skulle de ta ca tio minuter. Jag kommer direkt efter och säger att jag vill ha en ... öh.. va de nu hette och att jag vill ha min mat samtidigt som hon där (pekar).
Men det är för sent! Säger killen i kassan.
?!?!?!?!??!
Hur fan kan det vara försent när jag inte ens beställt klart?! O_o
Han blev sur och började slå i ett nummer på sin telefon och förklarade för den som svarade att min mat skulle komma samtidigt som pastan.
Herregud vilket drama över en sån grej. Var inte så jävla snabb då IDIOT med att slå in beställningen. :E
Jag valde därför att inte beställa en kaka eftersom han var så dum.


Chockdöd

Nu kommer ju folk dö av chock där ute.
Jag åt FISK igår.
Ja du läste rätt. Fisk.
Crispies om man ska vara mer korrekt, vet inte ens om det kan kallas fisk. Precis som fiskpinnar fast dyrare och antagligen godare panering.
Värst av allt är nog att jag inte dog heller.

Annars igår gjorde jag bara en sak. Jag spelade Sims 2 IKEA. Hela mitt hus är ett öööh (hittar inget bra ord) en hyllning (kanske) till IKEA *_* Ektorp soffa och Poäng fåtöljer.

mobbare inbjudna

Fortfarande läser jag varje inlägg som skrivt om festen där inte alla var bjudna och det blev JO-anmälning. Alltså det är så sjukt roligt att läsa att det är sanslöst.
Varför tycker vissa föräldrar att man ska bjuda in mobbarna ändå? Så jävla svenskt. Det finns nog inget land i världen där detta kan bli en så stor diskussion som i Sverige. Var det inte sossarna som sa "Alla ska med" Ja hejsan...
Dessutom är det många som viftar med argumentet "skicka inbjudningarna med posten så blir det ingen diskussion" nähä... så barnen kommer inte att prata i skolan om de då?
Det måste ju vara 10 000 gånger värre för en unge att vänta förgäves på en inbjudan och sen måste fråga och få ett NEJ DU ÄR INTE BJUDEN än att direkt få veta.
Jag fattar inte varför man inte får välja?
Det spelar ingen roll vilket argument DU kommer med för DU skulle inte bjuda den som mobbar dig på ditt jobb eller den som får ditt barn att komma gråtandes hem från skolan - no fucking way.
Folk påstår oxå att pappan främjar mobbing. Nej det är inte alls sant. Han skyddar sin son och vill inte ha hem idioten till sitt hem. Den andra ungen som inte bjudit på sitt kalas känns mer i gråzonen. Det kan finnas anledningar till det.
Men jag skulle aldrig bjuda hem en mobbare till mig.

Diskussionen jag hade med en kompis spårade ur totalt när vi kom in på om man skulle ha tjejfest. Betyder det att transvestiter får komma eller inte? eller är de uteslutna eftersom det är av manligt kön? Jag menar då bjuder man ju en man och dissar alla de andra.

Fy fan, jag är ledsen för alla gånger jag bjudit hit folk och inte sorterat in dem i olika kategorier tex: homosexuella / muslimer / judar / hinduer / annan religion / vegitarianer / laktosintoleranta / dammallergiker /

Jag ber alla oinbjudna om ursäkt. :P

festbjudning spårar ur

Dagens nyhet har definitivt varit åttaåringen som inte fick bjuda vilka han ville på sitt kalas. Varpå pappan JO-anmälde skolan.
Jag har under hela dagen läst alla inlägg och nu när jag läst igenom inläggen på aftonbladet har jag skrattat så mycket att jag börjat gråta plus att jag fått ont i magen.

Min ställning i det hela är att jag tycker att man får bjuda vem fan man vill. Om jag var tvungen att bjuda alla på jobbet skulle jag bli ruinerad. Om jag bjöd de 150 pers vi är och bara lade 10 kronor per person skulle de blir 1500 och im sorry jag betalar inte det för ett sketet jävla kalas.
Det är lika bra att be alla på jobbet om ursäkt, er som jag inte bjudit speciellt om ni känner er kränkta.

Argumenten som florerar har handlat om att man visst ska bjuda alla, mobbare eller ej eftersom barn inte ska utesluta andra barn. Så mobbare är tydligen bra att bjuda in trots att man ska ta hem de här MONSTRENA till sitt hem. Fy fan.
Föräldrar är dumma i huvuvdet.

Dagens vinnare än så länge:
"Om man skulle vara tvungen att bjuda ALLA i sin klass så borde det också vara TVÅNG att alla kommer på kalaset... eller hur? för något vore väl inte mer kränkande än att någon inte kommer som man bjudit på sitt kalas... om nu "Lisa" ska till landet eller är sjuk och inte kan komma skulle det alltså behöva tillämpas en regel eller en blankett: "frånvaroansökan för barnkalas" för att det inte ska verka otrevligt.. eller vaddå?"

"Ska skolan bestämma vilka som får komma in i mitt hem? Ska skolan bestämma vad som skall hända i mitt hem? ALDRIG. Så länge kalaset är i MITT HEM där JAG betalar hyran så är det JAG och bara JAG som bestämmer vilka som kommer in i MITT hem och vad som händer i MITT hem.

Med andra ord ska våra barn som blir mobbade mot sin vilja sträcka ut en hand till de som mobbar för att skapa försoning. Och alla ska vara glada och lyckliga och äta tårta ihop på kalaset.

Då förutsätter jag även att ni som vidhåller detta att ni på de mest självklara grunder bjuder in kriminella, mördare, våldtäktsmän, narkomaner, pedofiler osv till era festliga högtider i era hem.

"Man ska som förälder bestämma över barnen så till den milda grad att det inte spelar någon roll om de som kommer är vänner, ovänner, fiender eller totalt egala för barnet..."


Versace i badrummet

Gick ut i badrummet för att spana in min påse med topps. Igår när jag var på Åhléns hade jag sett en väldigt söt burk man skulle kunna använda som toppsbehållare, shoppingsuget sätter in. Påsen med topps köpte jag förra milleniumet, jag är ingen stor toppsanvändare så det har minskat. Då slogs jag av idén att jag skulle kunna använda ett till av mina versaceglas.
Jag använder redan ett sådant till tanborsten, sminkpennor och mascaror så varför inte. Sagt och gjort letade jag upp ett glas och nu har mitt badrum fått ännu mer flärd. ^_^
Varför har man versaceglas i badrummet? Jo för att glasen väger sjukt mycket och därför inte är sköna att dricka ur plus att det är snyggt. I botten på glasen har Medusahuvudets grävts ut så det ser väldigt vackert ut att titta uppifrån men eftersom jag mest dricker Cola så märker man inte det.

Toppspåse - beforeTopps i Versaceglas - Efter och mer flärd!Tandborstar, mascara och pennor Versaceglas i botten

nääh :/

Hade än mer svårt att sova i natt trots att jag stannade uppe överdrivet länge för att kunna somna.
Hade världens ååååångest över hela veckan. Det har gått så sjukt dåligt på jobbet :( Jag har missat mer än vanligt och jag har ofta känt att jag ligger så mycket efter. Värst är att jag hela tiden känt att jag inte lyckats jobba in mig i det utan att det fortsatt och fortsatt att vara så där ultrablä och i stället för att komma tillbaka idag och på nått sätt få det att kanske fungera så måste jag ha skitsemester.
Jag är fan DÖD av tristess.

hatar semester

Slutade jobba 1915 åkte hem, handlade, fem minuter i åtta satt jag i soffan och var uttråkad. Jag hatar min semester redan. Är lite sugen på att boka en resa nånstans och bara skita i allt.
Ingen jävla solsemester. Känner mig så FET och vem vill flasha det bleka fläsket?
Varsomhelst i världen känns lockande.
Men hur roligt är det att åka själv på semester? 
Jag hoppas att någon på jobbet är frånvarande så att jag kan jobba.

sömnproblem

Det var på gränsen till omöjligt att somna igår. Vände och vred på mig i flera timmar. Värst tycker jag tråkigheten är. Sömnen kommer när den har lust men mörkret och väntan gör en uttråkad.
Sov sedan lätt resten av natten och var lite halvvaken hela tiden.
Jag är var inte särskilt stressig eller har särskilt mycket att tänka på. Desstom kände jag mig inte helt bra så sova hade varit det ultimata.
Det som förstört min sömn är helt klart att jag precis jobbat dubbelnatt. Kroppen fattar inte vilken tid det är på dygnet och att den måste somna.
Idag är dock sista dagen på jobbet före semestern så ikväll kan jag lägga mig när jag vill och imorgon kan jag gå upp nära jag vill.
Fast jag ska ändå försöka ragga ihop något extrapass på jobbet.
Vill inte ha tråkigt.
Dessutom visade det sig att ha pengar var farligt eftersom jag gjorde av med ca 1000 pix igår.
Just det., smyckena jag köpte på Pilgrims pås-rea.... köpte två likadana smycken utan att jag noterade det. Ska försöka få tid att gå dit och fråga om jag kan få byta.

nya färgen blev.....

Okej. Jag blev inte blond. Jag blev nog lite ljusare men det är svårt att se i det artificiella ljuset som jag har i mitt badrum. Hade hoppats att det skulle se ännu ljusare ut men det var det inte.
Vilken lame-ass färg jag än har i håret just nu så kommer den att sitta i åtminstone tills jag färgar om håret igen :P Vilket antagligen inte kommer att dröja alltför länge. 
Det är lite konstigt att brunt blandat med blond blir brunt. Det ser inte ens ut att vara ljusare än det var innan. Den här gången tänker jag dock inte avfärga håret eftersom jag hade i lite rödfärg förra gången jag färgade och jag VÄGRAR vara carrothead igen. Jag såg fan sjuk ut.  

shoppingdag *_* del 3

Efter fiaskot på McD gick vi till bion för att se The Mist.
Det var lite dubbla känslor. Jag köpte boken/novellen för någon vecka sedan och läste ut den så sent so i morse!
Anledningen till att jag inte ville se den var för att de är spindlar med och spindlar är OTÄCKA. Dessutom är de jättestora i boken så jag kunde bara (mar)drömma om hur de skulle se ut på bioskärmen.
Två småbarn satt bakom och gjorde så mycket ljud att jag mådde illa. Eftersom de var mycket kvar av reklamen så kom jag på lite sköna dräpande kommenterar att använda om de skulle fortsätta prata. De höll dock käften när filmen visades.

Efter filmen var killarna så satans långsamma att vi missade pendeln hem. Vi drogs in på O'Learys för att ta en öl/drink och matchen mellan Tyskland och Turkiet spelades.
Precis när vi klev in gjorde Tyskland mål och ljudet hade kunnat lyfta taket.
Vi hann med tåget och väl hemma gjorde jag det modiga - omfärgar till BLOND!!! HORRORRRRR!!!!!
 
Färgar håret BLOND!

shoppingdag *_* del 2

Hulkenglassen var inte direkt någon höjdare utan lämnade bara spår av en sårad tunga. Antagligen var jag sexigt grön men det är svårt att se.
Gick via Åhléns (igen) för att köpa de sista och det jag längtat efter mest under våren - fuktkräm. Den jag har från Kanebo har börjat ta slut och nu köpte jag en ny. Men fan man måste trycka ihop läpparna hårt för att inte stöna av missbehag över priset. 6 7 5 kronor. Men helvete va snygg jag kommer att vara i fejjan om 30 år man får se det på det sättet.

På Stockholm Central var det som att all luft hade tagit slut. Det var som att varenda människa var där för att andas och ta upp luft. Vi hittade varandra och gick genast därifrån i riktning mot Sergel.
Köpte våra biljetter och gick på McDonalds (blä) jag kom fram först och var fan inte sugen på någonting. Ööööh har ni nått med kyckling? svar svar svar men det tar två minuter.
Det blev en Chicken tasty. Jag åt en sådan med en kollega för några veckor sedan och då gillade jag den inte så det var ingen större överraskning att de inte var gott nu heller. Jag kunde beställt nått annat men det var fan tilt i huvudet på mig.
Markus lyckades hitta näringsvärdestabellen och blääääääääääääääääääää. 800 jävla kalorier i en burgare!

shoppingdag *_*

Åkte in till stan klockan tre och kom hem klockan tio. Många kronor försvann däremellan men det blir vackert i slutändan.
Gick först till Åhléns där jag skulle köpa Cloverfield. De hade filmen men inte steelcover som jag ville ha, den som har extramaterial med deleted scenes och alternativa slut. Det hindrar ändå inte att jag gick omkring på Åhléns med filmen i handen för att känna efter hur viktigt det är med alternativa slut. Det var heller inte helt lätt att ens hitta filmen då de håller på att flytta om. Jag tycker fortfarande inte att Åhléns lyckats hitta de bästa hyllsystemet så jag har höga förhoppningar om det här.
Gick till Megastore för att kolla om de hade steelcover men de hade de inte så jag vandrade vidare och hamnade på Souk där en ny butik öppnat. Jag hittade inte den utan gick på pilgrim som hade någon slags smyckesrea. Köpte sex smycken i tygpåsar. Folk rafsade runt som galningar, jag stod där längst och tror att jag fick de bästa. Fast det verkar ju alltid coolt med en mörklila halskedja i plast när man befinner sig i affären så vi får se hur jag känner senare.
Pratade hela tiden med storebror för att bestämma var och när vi skulle träffas för en bio. 
Bland resebyråernas Mecka (Sveavägen) med en hulkenglass i min hand fick vi tag i varandra.

Dark Beckis is coming out

Fick ju som sagt lön vid midnatt och det var ett av samtalsämnena i nattens arbete. Hur mycket fick du? Vad betalade du i skatt? fick du några konstiga tillägg? Vad ska du köpa för dessa pengar? och så självklart När får du semester?
Livets just nu viktigaste frågor.
 
Jag fick som sagt ut en bra lön och har med den betalat den nya förhöjda hyran och massa extra på min IKEA skuld. Annars har jag inte överdrivit mitt shoppande även om lusten för shopping i nattens sega timmar är otroligt hög.
I själva verket blev jag lite anti när jag surfade in på mina vanliga shoppingsidor. Ingenting känns intressant just nu och det är ju tråkigt. Slutsumman av min shopping blev exakt 0 kronor. Kanske lika bra.
Har bara ETT shoppingmål idag och det är Åhléns så att jag kan köpa Cloverfield.
Finns väl risk att det blir någon sminkprodukt eller ny hårfärg. I måndags köpte jag blond hårfärg och nu när jag kommit till mina sinnens fulla bruk så undrar jag va fan jag tänkte på. Blond? Så fort jag blir ljus på huvudet så känner jag inte igen mig och färgar snabbt om igen till något mörkare. Dark Beckis is coming out.

good morning how are you?

Solen skiner köp gardiner - månen ler - köp fler.
Min avbytare kom redan tio minuter i sex. Älskade människa. Så jag gick i lugn och ro till pendeltåget. Stannade till vid "fotoplatsen" och tog ett kort på stadshuset Tre kronor med min mobil. Måste ju se hur bra kvalitén är på bilderna.
Mötte fyra personer som var på väg till jobbet och 3 av dem kommenterade vädret på ett mindre positivt sätt. Det var ganska kyligt men det är också det som verkar vara de mest fantastiska vädret för skön upplevelse.
Luften är så klar och det är lätt att andas och om det brisar lite lätt kan man känna doften av något annat än storstad och damm.
På pressbyrån köpte jag nya numret av Vogue och denna gång var numret helt sjukt bra. Alla repotage och bilder passade mig utmärkt och jag satt och njöt hela resan hem.
De två personer jag satt tillsammans med löste Sudoku och det gick tydligen inte så bra. Men de pratade ryska så jag kunde inte hjälpa till.
Sen började jag fundera på att Vogue är för kvinnor som Playboy är för män. Man köper tidningen för bilderna inte för artiklarna även om de är bra skrivna. Fast jag tvivlar på att någon man kan bli lika upphetsad som jag över de nya pradaväskorna. Hahaha

snart sova *_*

Hemgången är nu jättenära! Dock är det ett arbetspass till innan jag får semester. Fast nu när den ruggigt obehagliga sanningen dykt upp som en otrevlig räkning på posten vill jag inte längre ha semester och jag hoppas att någon ska liksom fråga om jag skulle vilja stanna kvar och jobba en vecka till. Flytta fram min semester.
Seriöst jag skulle göra det!!! Som jag sagt alla tidigare år så är semester det jag längtar efter MINST på hela året. Totalt värdelöst att inte ha något att göra.
Det spelar ingen roll att jag fick en mycket fin lön när jag ändå inte kan använda den till någonting.

Natten var annars lite jobbig. Hann inte riktigt med och jag har upptäckt att när hjärnan börjar gå på högvarv (åh gud) så blir jag dålig i mina beslut och detta leder ju till att jag gör ännu sämre beslut. Jag har en del att lära men hur roligt är det att kunna ett jobb utan och innan redan efter ett par månader?
Det är dock inte så roligt att känna att man gör dåligt ifrån sig.

irriterad

Jag vill inte blogga. Jag är på SKITDÅLIGT humör. Och NEJ det är inte den tiden på månaden.......

kärlek på SonyEric C702

När trafiken äntligen lugnat ner sig och de flesta av jobben ute och galna människor i spåret, brofel och klämskador var över fick jag lite tid att pilla på min telefon.
Fan den är ju ascool!
Man kan göra egen musik (precis vad jag behöver) och så kan man lägga till effekter på bilder som text "roliga" bubblor över huvudet på folk. Jag vet att det är en funktion som inte är ny men den är ny för mig.
Kameran är riktigt bra och ingen av bilderna jag tagit har blivit dålig, trots att jag är en så kass fotograf.
Naturligtvis premiärade jag genom att fota spårfelet i Spånga som blivit lite av en daglig besöksattraktion.
Spelen är roliga, ljudet är jättebra och greppet på mobilen är så skönt! Den känns robust och jag kommer inte att tappa den i första taget. Skön vibration också :P Smygvibration.
Fett neggit är förstås då att jag inte gillar skrivsystemet och att gps-systemet inte vill vara mer nära än 1700 meter.
Väldigt mycket positivt om telefonen!
Mest negativa är snabbuppringningen, T9, att man inte kan välja hur länge man vill att skärmen ska lysa (eller så har jag inte hittat det), knapparna är små och snygga men min mamma kommer aldrig att kunna ringa någon, wayfinder (som är är kartsystemet man ska använda kostar 495 JÄVLA spänn).

Ny Mobil!

Jag gjorde det! Jag köpte en ny telefon idag!
Det blev en Sony Ericsson C702. Min andra SE mobil någonsin. Har försökt klura med menyerna hela eftermiddagen och har nu hela natten på mig att klura då jag ska jobba natt. Om det inte är alltför mycket att göra kanske jag hinner skriva en rad eller tio. Stor kärlek! 



Min nya mobil

megalön *_*

Vaknade, ringde mamma för att fråga om hon ville följa med mig till stan och kolla på mobilen. Jag hörde direkt när hon svarade att vi inte skulle göra någonting idag. Snorigt och hostigt värre. Jag blev lite ställd för jag hade verkligen ställt in mig på att hon skulle följa med.
Ringde till lönekontoret för att få reda på hur mycket lön jag skulle få ut och för första gången nånsin från BV får jag över 25 000 i lön *_*
Storhetsvansinnet lurar bakom bankomaterna så jag har i samråd med mamma kommit överrens om att göra en lista på saker jag vill köpa eller betala av.
Tex betala av min IKEA-skuld, köpa ny TV, sätta in pengarna i min pensionsfond, betala ett par månader av hyra.
Det finns många varianter och jag vill kolla igenom dem alla noga innan jag bestämmer mig. Jag kan ju faktiskt göra alla ovanstående i mindre proportioner men jag vill även njuta av sommaren.

sony ericsson ångest

Vad kan jag säga LG totaläger mitt hjärta sen flera år tillbaka och nu helt plötsligt har den där drömtelefonen ploppat fram från Sony Ericsson!
Anledningen till att jag hatar SE är deras ordlista när man skriver sms. T9. LG har också T9 men på något sätt är deras sjukt mycket bättre man slipper bläddra i den där listan.
Jag vet att detta är det fjantigaste inlägget som antagligen skrivits i världshistorien men vad kan jag säga, jag BRYR mig alltför mycket. Noterade imorse när jag åkte hem att det fanns reklam för telefonen och jag letar efter den här på internet.
Vill man se telefonen finns det att läsa om på
SonyEricssons hemsida ananrs kan man helt enkelt titta på videon.
Skönt att man kan bada med telefonen och lägga den i sanden.
 

nyvaken

Var lite sugen på att inte gå och lägga mig när jag kom hem eftersom solen sken så vackert och jag vaknat till. Hade chansen till lite sömn på jobbet och tog den. Fast jag måste säga att mitt förhållande till godismaskinen är lite småhatiskt. Brrrrrrruuuummm brrrrruuuuummm.
Hade klockan på ringning tolv och vaknade då och självklart var jag så trött att jag trodde att jag skulle falla sovandes ner på marken om jag ställde mig upp. Känns inte alltför roligt.
Jag får se vad jag hittar på idag. Det lutar åt grillning hos mamma och ett par avsnitt av Project Runway.

nattjobb inget för töttisar -_-

Åh gud ... har nästan avslutat ett extrapass som kommer att generera en del extraslantar nästa månad men fy fan va trött jag är. Kan knappt se rakt framför mig. Längtar så otroligt mycket till min säng just nu att det nästan är löjligt.
Blev två filmer i natt Sunshine och Hero. Jag vill som tidigare sagt bara ha action när jag jobbar natt eftersom storyn inte brukar vara för hjärnskrynklare vilket jag inte är när klockan är halv fyra på natten.
Sunshine är ganska läskig och läskiga filmer undviker jag helt. Det kan ha med bunkerkänslan jobbet förmedlar.
Tio minuter till jobbet slutar för idag.

bakåtsträvande konserverade

Låg halvvaken hela morgonen med märkliga drömmar som sällskap. Tanken var att jag skulle åka till mamma idag och mysa i hennes trädgård men vädret var inte tillräckligt roligt för att göra något sådant.
Jag började spela tv-spel och har fastnat framför tvn nästan hela dagen. Bara för att göra allt extra nyttigt så bakade jag pizza till middag.
Första gången någonsin blev degen bra, jag är SÄMST på jäsdegar men det kanske kan bli en ändring nu. Eller så får jag helt enkelt förlita mig på turen igen. Som idag.
Hade inga champinjoner hemma så de fick bli kantareller vilket inte alls ger samma goda smak på pizza. Jag är bakåtsträvare, jag vill ha min pizza med konserverade champs. Som tur var för mig så hade jag lite färska champs som fick duga.
Ikväll ska jag jobba natt på info och det kommer att bli lite läskigt när ingen av infosarna kan assistera om något oväntat skulle dyka upp. Jag fattar inte att man kan tappa så mycket på den korta tid jag varit borta - på gränsen till pinsamt.


Blommor i trädgård

Mammas trädgård har nu börjat explodera i färger av alla blommor som slår ut, min favoritblomma som jag inte har en jävla aning om vad den heter har börjat vissna men lämnat plats för andra minst lika vackra blommor.
Jag har som mål att hitta en blomma som jag vill förstora upp stooooooooooort och ha som tavla över sängen.


Mamma visade sin Jane Austen (omg fråga mig inte jag vet ingenting om blommor) som tydligen var en ros, det är den orangea blomman. Samt sina finaste blommor. Jag tog flera kort på alla men hur många kort jag än tar blir jag sällan nöjd, jag är inte särskilt bra som fotograf och ljuset blir ofta knas men sådant kan man kanske lära sig. Dessutom är jag inte alltför kär i orange. Den röda blomman var något ovanligt kan de ha hetat dillros O_o jag tror att det var så det hette.
Sista blomman är mest en kärlekshyllning till min kamera och pioner. En minihumla(?) samlar på sig så mycket den kan från blomman. 
 

Jane Austen ros i orange - ovanlig sort.Specialros i röd.Min favoritblomma som mamma har i flera färger. En annan färgkombination av min favvoblomma.Rosa mixpion. Rosa med rosa.En pion med gästätare

Midsommar

Vaknade kvart över tolv. Det var aningen senare än jag förväntat mig men ringde direkt mamma för att fråga hur man bäst kom till henne idag eftersom hennes koloniområdes midsommarfirande ligger en bra bit från hennes kolonilott.
Hon förklarade, jag klev in i duschen och då surrade telefonen igen. Nice timing!
Min kollega som jag skulle på bio med, vi bestämde tid när vi skulle träffas.
Skyndade mig för att hinna med bussen och hann med den. Men det var på håret!

Det var kul att se hur mycket folk som kommit. Midsommarfirandet bara växer och växer, det är verkligen roligt att se. Jag spelade på fiskdammen (vinst varje gång YAY), chokladhjulet utan någon större tur och åt lite fika.
Efter det tänkte jag försvara familjeäran i pilkastning, fem pilar maximal poäng - 45. Jag hade .... mindre. Man skulle kunna säga att det var tur att jag faktiskt lyckades träffa tavlan med så många pilar.
Mamma som var ansvarig för pilkastningsståndet hejjade på mig men inte hjälpte det.
Vi gick därifrån vid tre-tiden och jag tog masssssssa bilder på de snyggaste blommorna vi gick förbi. Vi stannade till vid en kolonilott och frågade en kille om vi fick fota hans vackra pioner. Det fick vi och han blev så glad att någon gillade dem att vi fick varsin enorm blomma.
 
Glad midsommar 2008

Jerry Springer - Lovers Attack

TV när den är som BÄST!

Jerry Springer Show

Fy fan va freakigt de här är. Dagens avsnitt heter Lovers Attack och handlar om folk som slåss om sina pojkvänner.
Sholanta som varit ihop med David i tio år gör allt hon kan för att slå ner Shanta ( som varit ihop med David 2 månader) medan ordningsvakterna håller kvinnorna isär.
När tjejerna är tillräckligt röda (eller chokladröda eftersom de är svarta) i ansiktet frågar Jerry om David ska komma ut. Publiken vrålar naturligtvis JAAAAAAAAAAAAAA och David kommer ut och det blir mer slagmål.
David förklarar att det är väl inget fel med två kvinnor och Sholanta (trots deras 10 år ihop) bara var ett knull.
Slagsmål - reklampaus och nästa par.
Ett lesbiskt riktigt aggressivt par. Som inte tillför något nytt utom att de inte slåss bara skriker.
Nu är det Crystal som är ihop med Brian men som haft sex med John (Brians BÄSTA kompis) i nio månader.
Brian vet ingenting och snart kommer det att bli fight fight fight. Crystals dröm är att hon och Brian ska fortsätta efter showen. 

Jag älskar Jerry Springer. Så overkligt så taget från verkligheten. Vilka Människoöden! :P  

Green mean fighting machine

Recension av The Incredible Hulk.
Längd: För lång
Mest minnesvärd: gapflabbet i slutfigthen

The Incredible Hulk. Min bror var inte alltför negativ men jag kände mig uttråkad efter tio minuter och det höll i sig resten av filmen. Den ena klyschiga scenen efter den andra avlöste varandra. Återföreningsscener i regn och oväder, felaktiga beslut, dumma militärer. Den enda scen jag överhuvudtaget brydde mig om var den där "Iron Man" gör ett inhopp. Men det ska erkännas att när den scenen började var min viskande kommentar till min bror "men ... är det inte slut?!"
Kan ju också tillägga att i slutfigthen så gör Hulken ett slag i marken och "effekt effekt" och killen och tjejen bakom mig börjar gapflabba vilket sprider sig i hela salongen. Det kanske säger något om filmen.
Även om jag tycker att Hulken i sin design är ganska ful är ändå filmen sjukt snygg.

Slutligen får den 2 köttbullar av 5 eftersom Liv Tylor inte ser ut som ett Hollywoodskelett och för att den var snygg och Iron Man -inhoppet.


planering

Idag har varit stora planeringsdagen. Ikväll blir det bio med storebror och imrgon blir det bio med en kollega, på lördag ska jag jobba extra. Resten av tiden ska jag antagligen inte göra någonting. Nu ska jag jobba de sista minuterna innan helg.

multipel-blä

Multipelblä på idag. Hade lite svårt att somna igår och idag när klockan ringde halv tolv var jag så trött att jag var tvungen att lyssna på musik i en kvart innan jag kunde gå upp.
Mitt hår ville inte alls som jag ville och jag missade med sminkborsten och målade utanför. Sen när jag äntligen lyckats komma till stationen har jag glömt mig bok och när jag kommer till Stockholm Central för att köpa mer böcker har jag glömt mina presentkort.
Underbar dag änn så länge.... INTE!

kopia!

Var på ICA handlade lite varor och framför mig i kön står en kvinna med en likadan väska från Dolce & Gabbana som jag har. Fast i en annan färg. Hur stört är inte det!?
Sålde den direkt på tradera. Skammen måste bort! Jag vägrar springa runt utan min originalitet!
Surfade dessutom direkt in på Bluefly.com för att kolla om de fått in några nya märkesväskor som jag kan lägga lite tusenlappar på. Jag VÄGRAR vara som nån annan.

Jag vill så gärna tro på Sverige i fotbollen men lets face it. Första halvlek var en katastrof de första 40 minuterna och de blev inte bättre i början på andra.

skärpet borta

Gud vilken rumptråkig dag. Vaknade två och hade absolut ingen som helst inspiration till att göra något kul överhuvudtaget. Bar ner den sista IKEAkassen med kläder, kastruller och annat skräp till soprummet. Hade problem med låset till soprummet men det kanske löser sig.

Detta gör att det nu ser lite tommare ut i lägenheten. Var framtiden än bär på så har jag plats för den. Det känns lite spännande faktiskt. Lite som att börja på nytt. Skulle dock behöva göra en storstädning i den meningen att dammtorka allting och dammsuga även på ställen där jag inte brukar dammsuga. Tråkigast är nog att om man kommer som gäst kan man inte se skillnaden. Det känns trist när jag jobbat så hårt så länge med mitt projekt.
Städning tar aldrig slut.


snart slut

Kom till jobbet och möttes av en imponerande hög av arbeten som skulle avklaras innan natten var över. Det är alltid lite läskigt med att jobba natt då det är så ojämt med arbetsbördan. Ibland är det ingenting, ibland är lagom och ibland är det så mycket att man inte ens vet vad man heter när man äntligen får åka hem.
Det började med att en tillsyningsman för ett arbete ringde och berättade att hans jobb blivit inställt på grund av dödsfall :(
Lämnade ut lite mer än hälften av arbetena och sedan skickade jag en kollega att vila. Bara 2½ timme kvar till hemgång och det ska bli skönt. Har inga direkta planer för eftermiddagen.
Kanske ser jag klart på Project Runway men jag är sugen på att göra något.

Hata Skandiabanken

Jag måste byta bank. Skandiabanken är idioter. Eller deras designer är det snarare.
Vad är det för IDIOT som designat de här korten? Jag måste stå ut med dem i flera år och jag ser inte fram emot det.
Orange liksom? Vilken idiot valde ORANGE?! Jag får tyvärr inte kortet i svart utan de gråa vilket är ÄNNU fulare.
 
Ful - Fulare - Visa BetalkortFul - fulare - Visa bankkort

dagens agg (mot IKEA)

Jag är så fylld av agg idag.
Först mot IKEA som vägrar låta mig logga in på deras Handla-hemsida. Jag och IKEA har ett långt förhållande av bråk, kärlek, aggressioner och ännu mer kärlek men nu börjar det gå till ytterligheter. ARRRRGGGHHH!!!
Jag vill logga in så att jag kan se mitt saldo, ska ju få lite extrapengar nu i sommar och håller på att lägga upp en budget då säger den dumma inloggningsfunktionen att jag har har fel lösenord. Hur nu det är möjligt då jag har automatisk inloggning. SUCK. Dessutom när jag försöker att få ett nytt lösen efterskickat så säger den att mitt IKEA-kort inte excisterar. Men jag håller de ju i handen :(

Dagens andra agg är mot Blondinbella. Varför ogillar jag henne? jag vet inte. Hon kanske är världens trevligaste person men varje gång jag läser nått om henne, av henne, med henne blir jag sur. Jag känner mig inte särskilt misslyckad i livet eller att jag är i behov av att shoppa lika mycket som henne, jag hittar sällan något jag vill ha ändå och när jag hittar nått - köper jag det.
Gud vilket fjantigt inlägg. Att jag ens orkar lägga ner energi på sånt här. Skärpning Bexs!

Pengaregn!

PENGAR! *_*
 
Min chef kontaktade mig idag eftersom det blivit något fel på min lön. Tydligen skulle jag fått en höjning när jag blev klar som trafikledare men jag hade ingen aning om det och eftersom det verkade rätt såg jag ingen anledning att ifrågasätta det. Satt och funderade idag på vad jag ska göra med min höjning. Mamma som är tråkig tycker naturligtvis att jag ska spara och pensionsspara - boooooooooooring. Dock är det ju så att med den lön jag har redan nu så klarar ag mig väldigt bra så skulle jag få mer pengar på kontot skulle jag spendera mer. 

Frågan är dock vilken sparform som är bäst. Jag slits lite mellan att be löneavdelningen dra ännu mer extraskatt än vad de redan gör, fördelen är att jag får "prisa Gud här kommer skatteåterbäringen" och jag får en trevlig extra semesterkassa.
Spar jag på vanligt sparkonto så finns alltid risken att det snattas från det kontot. Pensionsspara - ja men Gud man hör ju hur tråkigt det är och dessutom sparar jag redan ganska mycket på det.

Så i juli kommer den nya-nya höjningen och jag kan inte säga annat än att jag är väldigt nöjd. Pengaregn över Beckis!

vaken på jobbet

Vaknade med ett ryck när klockan ringde. Förstod inte vad det var för konstig signal innan jag insåg att jag bytt väckningssignal. Total förvirring!
Trots att jag sovit lite halvknackigt kände jag mig inte alltför trött och kunde utan större svårigheter rulla ur sängen. 
Jag lovade min darling att göra en sak idag men det kommer inte att bli av då det saknas verktyg för det. Mycket tråkigt för jag hade nästan sett fram emot det. 
Någon på jobbet saknas idag och det betyder att jag får sitta och arbeta operativt, väldigt skönt faktiskt i stället för att sitta i soffan i fikarummet och vänta på bättre tider.  

jävla blogg.se

Det har tagit typ FEM timmar att lyckats ladda upp en jävla bild. Så får det fan inte vara. Fett uselt! Varbildning på blogg är allt jag vill säga!
 
Ajajajaj blåsor är onda!
     

var i varet

Jag hade min satan-tröja på mig idag, det var en chansning och inte fan gick det. Den här tröjan sprider förödelse omkring sig och idag var verkligen inget undantag.
Klockan är dock snart läggdags så det finns en övervägande chans att jag kommer att överleva dagen utan några större missöden. Jag orkar inte ens gå in i detalj på allt som blev fel men det slutade i allafall med att jag nu sitter och ogillar min stortå. Det började för några dagar sedan då det var lite kyligt ute och jag tog på mig mina blå skor. Direkt fick jag en blåsa på min stortå som gick sönder. Mmmm skönt.
Idag fick jag en blåsa på den andra tån. Den har inte gått sönder än men det blir nu ett par dagar i mina andra skor. Tur att jag har så många skor.

...

Fan va trött jag blir på den här bloggportalen, jag har en bra bild men självklart går den inte att ladda upp.

Mongol - film om Genghis Khan

Letade på nätet efter någon bra film till kvällen och hittade filmen Mongol. Det såg först ut som en asiatisk krigarfilm och det kan antingen vara de bästa man sett eller så sjukt dåligt att man i ren desperation väljer SVT 1.
Det visade sig att filmen handlar om krigaren Genghis Khan (engelsk stavning?), hans uppväxt och hur han blir den erövrare han så småningom blir känd som.

Det är ingen tvekan om att scenografin är underbar med tanke på Mongoliets platta karga landskap. Dessvärre är inte alla filmer som är snygga bra och jag måste erkänna att det inte är en film som slår sig in på min Topp 5 2008.
Efter att ha läst på lite om honom känns det som att filmmakarna vill visa precis ALL fakta som finns om honom bara för att göra det så verklighetstroget som möjligt, det är väldigt bra! Det jag dock stör mig på är att alla delar som visas upp avslutas med utzomning i svart och man förväntar sig något i stil med "five years later" men det får man inte utan det blir nästa faktadel. 
 
Det blir inte heller bättre av att min version av filmen dubbats till RYSKA och det är EN person som gör alla röster.
Dock är filmen så där sjukt snygg som bara högbudgetfilmer är och när jag vant mig vid den där ryska rösten blir det nästan okej med skådespeleriet. En annan sak jag stör mig lite på är att skådespelarna är så svåra att placera i ålder. När man får se Temujin (som G.K heter egentlingen) när han är 16 trodde jag att han var 35 och han såg tillbaka på sitt liv. Okej nu har jag bara skrivit negativa saker - filmen är bra mycket bättre än jag skriver! 
 

eftermiddagsdravel

Blev äntligen utsläppt vid två och åkte raka vägen hem, lade mig på sängen för att slumra lite vilket alltid känns mysigt. Problemet var att jag sov i FYRA timmar. Kan ju säga att de inte ens NÄSTAN var vad jag räknat med.
Jag hade ju räknat med att vila en timme - högst - och sen laga något mastigt till middag som jag sedan skulle kunna avnjuta framför tv:n och fotbollen. Pyttsan!
Kastade mig framför tv:n och det stod 1-1. Fick en känsla av att det här inte skulle gå alltför bra varpå jag började fixa lite med datorn.

tröööött -_-

Skrik, gråt och arga ord avlöste varandra men det kändes riktigt bra efteråt. Fan my man is hot when he is angry <3
Jag har varit tvungen att tänka om när de gäller vissa saker och jag har fått upplysning om människor i min närhet som inte är så bra. Det är lätt att bli lurad.
När vi var klara med varandra försökte jag sova. Kom i säng väldigt sent och hade efter det svårt att somna för att sedan vara lite halvvaket tillstånd hela natten. Dessutom började jag drömma mardrömmar mitt i allting.
Jag fattar inte riktigt det där, jag gillar att sova och även om det bara är några få timmar sömn jag kommer att få stressar jag inte upp mig eftersom jag vet att sömnen kommer att komma. Det som stör mig är att jag ibland bara inte somnar trots att inga felaktigheter förekommer och sen när jag väl somnar sover jag oroligt. Som i natt.

När klockan ringde hoppades jag att det var ett skämt och att jag ställt klockan fel - det hade jag inte.

kvällsstress

Mötte en jättetrevlig kille idag på Stockholm C. Det var länge sedan och det var precis vad jag behövde för att få de tankeställare som ibland behövs. Ska hoppa in i duschen strax och se vad det leder.

Ny frisyr IGEN

Fem minuter innan jag skulle gå hemifrån märkte jag att mitt hår såg ut som sju svåra år. Kom till jobbet och i stället för min timme till förfogande så hade jag en timme då jag fick jobba. Av någon märklig anledning kändes det som att det varit flera veckor sedan jag jobbat.
Blev arg, skrek mitt hjärtats röst, fick inget gensvar.
Fick rast och tog mig till frisörimperiet som just nu har "rea" på klippningar. Endast 150 kronor!
Trots att jag såg ut som sju svåra år tyckte inte tjejen att jag behövde tvätta mitt hår. Jag var dock alltför stressad för att kunna bråka.
Jag märkte till min förfäran att jag var sådär hysterisk som jag ibland blir. Någonstans mellan tårar och någon slags glädje. I vilket fall så började hon klippa och mitt huvud blev lättare och det kändes så skönt!
Dock vände och vred hon på mina öron så att det gjorde ont men vill man vara fin får man lida pin.
Äntligen fin i håret igen!

Lego Indiana Jones

Det släpptes förra veckan och jag har haft mina tvivel men nu har jag bestämt mig. Jag ska köpa Lego Indiana Jones.
Jag har de tidigare släppta spelen Lego Star Wars (I och II) som är mycket roliga och bra som tidsfördriv.
Indiana Jones ska tydligen vara minst lika bra. I september släpps Batman och det kommer nog att bli minst lika roligt!
Jag är ju som sagt inget Indiana Jones fans så jag kan inte säga så mycket om historierna men Star Wars spelen var trogen, nästan bättre. Haha. Vill man ha en liten försmak kan man få det på den
officiella sidan. Mycket nöje! Det har jag haft!
 
Lego Indiana Jones.

surar....

Gick och lade mig igår och var på dåligt humör, vilket tyvärr har följt med till idag då jag sitter och småsurar av ett par olika anledningar.
Något jag absolut inte ens funderat på är att det är fredag den 13:e idag. För min del har det till skillnad för alla andra betytt tur för mig så idag ska jag köpa extra många lotter på väg till jobbet.
Om jag fattat mitt schema rätt så börjar jag 14.30. Få se vad jag hittar på tills dess, just nu ska jag bara sitta och sura.


Matkärlek

Peugeot har utöver sin biltillverkning även satsat på att tillverka salt och pepparkvarnar. Detta har de gjort sedan första halvan av 1800-talet och still going strong. Du har säkert sett de knubbiga kvarnarna. Själv har jag två stycken, en natur och en choklad. Stor kärlek på dem *_*
Nu har jag noterat att det även finns i olivträd men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud va dyra de är! Dock är det ju så att det lite betalar sig självt då det på alla deras kvarnar är livstidsgaranti. Mellanstorleken på olivträdsvarianten 13cm kostar runt 700 !!!! Jag är även lite småsugen på muskot-eh-krossaren inte för att jag direkt använder muskot särskilt ofta men det vore tufft att ha möjlighet :P
 
Peugeot - choklad. Peugeot natur saltPeugeot olivträd

torsdagsmatporr

Hemma i verkligheten igen gick jag på ICA för att handla grönsaker. Har varit sugen på sallad sen i tisdags. Lyckades hitta salladsdelen som inte bara är fylld av isbergssallad och vanlig sallad O_o sallad med sallad O_o
Det blev romanosallad och nån annan slags sallad som fanns i både grön och rött. Shit jag är så bra på grönsaker.
INTE
 
Blandade ihop det med pulveriserade morötter (hade fel inställning på min matberedare), paprika, blomkål, gula coctailtomater, nudlar,  pinjenötter och sesamfrön.
När jag käkat färdig hittade jag champinjonerna som borde varit med men det kan jag ha imorgon i stället.
Har bestämt (önsketänkande) om att jag ska äta pannkakor imorgon, köpte hallon idag som jag tänk ha lite honung, krossade valnötter och turkisyoghurt till. 
Matporr alltså! 

dagens göra

Tog ungefär tre timmar att kliva ur sängen och sedan flytta min bak från datorn och göra något konstruktivt. Eller i allafall något. Jag åkte in till stan för att kolla in Esprits rea. Fick ju ett rabattkort från dem. 68 kronor rea.
När jag kom fram till centralen insåg jag att jag glömt mitt kuvert med presentkort på Pocketshop, vilket var ett annat uppdrag jag gett mig själv. Läser just nu Flyga drake och behöver snart en ny bok.

Framme på Esprit plockade jag bland lite tröjor men det är bara att inse - jag är för tjock för att kunna välja och vraka. Det är två saker, ledsamt och billigt... Hittade i allafall en topp fast till skillnad från bilden så är blommorna svarta. Stor kram till Esprit som ÄNTLIGEN fått nya påsar som är mycket snyggare än de där asfula röda de haft sedan starten för miljoner år sedan. Gled sedan omkring och visste inte riktigt vad jag skulle hitta på så jag åkte hem.

 

Tjejen på bilden är inte samma som skrev inlägget :P


vaknat inlägg

Aftonbladets del Nöjesliv når hela tiden nya bottennapp men ibland kommer det någon nyhet som man faktiskt kan ha användning av, tex så skriver de idag att Katie Melua ska komma till Sverige i höst. Men var ligger nyhetsvärdet i det egentligen? Eller att smurfarna ska bli film?
I vilket fall släpps biljetterna 16 juni och eftersom jag skriver det här behöver jag inte notera det i någon kalender.

Idag är tanken att jag vill göra något som inte innefattar sitta framför min dator och glo som jag gjorde igår. Sjukt tråkigt. Dessutom börjar det sina bland tv-serier jag har på datorn som jag kan titta på.
Har senaste tiden lyckats hinna med mer eller mindre alla säsonger av amerikanska top model. Esprit har rea men jag vill egentligen inte göra av med några pengar, förra veckan om man bortser från IKEA så rann pengarna iväg. Inte bra.

Stoppa FRA-lagen!

Det ska röstas bland riksdagsledamoter i frågan om kabelbunden avlyssning (telefoni/internet) i Sverige, detta sker den 17:e juni. Detta är en TRAGISK och OBEHAGLIG lag.
Om den går igenom betyder det att allt DU gör som privatperson får övervakas - vad du gör på internet och vem du ringer!
Visa DITT motstånd mot denna horribla demokratidödande lag 17:e juni kl 9 på riksdagsbron.

Vill du läsa mer om detta gå in på
http://www.stoppafralagen.nu 

paketstrul

Jag är ganska säker på att jag vaknade halv ett men bara ganska för jag rullade runt lite i sängen för att vakna till och när jag sen kollade på klockan var den kvart i två. Min första tanke var att undra om posten kommit än, jag brukar nämligen vakna när den kommer och någon minut senare hör jag brevlådedunset. Dels var det ett presentkort från Esprit, en postavi och nån tidning.
I sex år har jag försökt sätta upp en sån där "ingen reklam, tack" men har ännu inte lyckats. Problemet är att jag liksom gillar viss reklam och jag kan inte skriva "ingen reklam, tack, förrutom från ICA och Coop" eller kan man det?
Fick nästan hjärtattack när jag insåg att det faktiskt var en paketavi. Anledningen är att jag sålt varor på Tradera och skickade ett av paketen i måndags. Hade puckot på posten satt frimärkena på fel sida så att jag fått mitt eget paket tillbaka? Ilska blandades med försök att lugna ner mig. Det fanns ju faktiskt en minimal chans att det var mitt paket från Yesasia.
Började psyka upp mig för att klara av att möta de onda personerna på posten, posten på konsum är bara besatt av folk som .. ja, jag ska inte vara elak men jag är MISSNÖJD. Jag vill inte behöva betala dubbelt porto när DE har klantat sig.
Som tur var det mitt paket från Yesasia. Stort plus till dem som för en gångs skull inte tar 7 dar på sig att skicka paket.

funderingar i natten

Två timmar kvar innan jag blir befriad. Denna natt har varit en lugn tillställning och det har varit jätteskönt. Det tar mycket på krafterna att jobba natt.
Har inte orkat med någon städning över huvudtaget sen i söndags, min energi är riktad åt annat håll. Jag saknar lite saker i mitt liv och vill därför inte fortsätta med mitt jätteprojekt. Det är lite lustigt att jag faller precis som jag fruktade - på mållinjen. Det är typ bara dammsugning kvar men det verkar vara ett omöjligt hinder.
Jag vet att min energi kommer att komma tillbaka till mig när jag som bäst behöver den.
Har haft lite funderingar kring min semester om vad jag vill göra och så. Det vore skönt att komma iväg och inte varje dag vakna upp i min säng men jag har lite fantasi när det gäller sånt och snål är jag också.

sluta ringa

Gurgel. Vilken jävla natt! När telefonen slutade ringa tre var jag helt slut. Hade gjort en del misstag under natten och det är inte alls roligt. Det blev för mycket vid ett par tillfällen och det hade varit trevligt om man typ kunde stänga av telefonen. Svårast är när det plötsligt ringer någon som vill ha något som kräver mycket tankekoncentration när man har mycket andra saker på gång. För hur mycket man än förbereder är de förberedelserna antagligen över när man avslutat samtalet och cirkeln börjar igen. Man kan hålla koncentrationen uppe ett tag men hjärnan lägger ju av.
Jag säger inte att jag är slö eller dum eller inte kan. Det är ingen som klarar att ligga på topp 6 timmar i sträck och hela tiden ha framförhållningen, göra allt rätt och planera. Speciellt när det är så mycket.
Har självklart huvudvärk idag och de dumma jävla idioterna i lägenheten under har borrat konstant så jag har inte fått sova ordentligt.

Rebecka jobbar hårt

Jag är så trött att jag döööööööööööööööööööööööööööööööör.
Än så länge - nattskiftet är inte slut än. Har jag haft 35 !!! arbeten. Gode gud. Jag hoppas att det finns möjlighet att ta loggen så jag kan se hur mågna gånger jag flämtat Fjärren Stockholmi luren.
Listan är imponerande även om det är sjuuuukt töntigt :P
Vem gillar inte statistik?
Kl 00:55 svarade jag i telefon TRE gånger. Så effektiv och duktig är jag! :D
*klapp på huvuvdet*

den snälla tvättstugeterroristen...

Har inte haft ork till någonting idag och har därför avnjutit mesta tiden i soffan och framför datorn. Den enda städning jag orkat med idag är att bära ner resterande kartonger och skräp ner i soprummet men när jag kom upp därifrån insåg jag att det fortfarande är en del att göra.
Dock tänker jag inte göra något alls idag så jag får risken att folk dör av hjärtattack om de kommer och hälsar på.
För att inte bara sitta framför datorn och glo började jag tvätta kläder och det visade sig vara ett spännande projekt.
Det började bra med två maskiner och jag var så nöjd att det bara skulle bli tre maskiner tvätt i stället för MINST fyra.
Hängde upp all tvätt i torkskåpet men glömde att sätta på det.. så när jag kom ner en timme senare var tvätten fortfarande ganska otorr, men på grund av värmen så blev torktiden betydligt kortare.
När jag slutligen skulle hämta min tvätt kom en av grannarna ner. Tvättstugeterroristen som bor ovanpå är inte direkt bästa kompis med mig så när jag hörde rasslet med nycklar tänkte jag Vad har jag gjort för att reta upp henne nu?
Detta var en annan kvinna som var på riktigt bra humör och väldigt glad att jag var färdig. Vi pratade om den senaste helgens rabalder utanför våra balkonger och jag berättade att jag var en av dem som ringt till polisen. Hon sa att hon även var nöjd att jag var en av de som faktiskt käftade upp mig på balkongen och skriker Håll käften till småkidsen lite då och då. Nu ska jag bädda min säng och sova en stund innan det är dags att göra sig iordning för jobbet.

döden i Spånga

Spånga är rena döden -. uppenbarligen. Den här råttan låg död utanför ICA. Jag undrar lite smått om den dog av plattan i huvudet eller något annat. Med tanke på hur många skitungar som varit ute i helgen och gjort väsen av sig hoppas jag att den inte plågades till döds.
 
Död råtta

sammanfattning av helgens städande

Jag är inte färdig med städningen av hallen än men som jag skrivit av och till under hela helgen så har det blivit en del skräp och det känns som att det borde bli en slags sammanfattning.
Sammanlagt har det än så länge blivit 4 flyttkartonger (av bananlådetypen), två IKEA-plastkassar och ca 5 vanliga soppåsar, detta på tre stora garderober, två mindre garderober och en klädkammare.
Det jag slängt är ungefär 20 par skor, ett stort antal handväskor (allt är relativt), ett berg av kläder (inklusive jackor, mössor, vantar), sängkläder (och överkast) och elektroniska saker (två digtalkameror, en scanner, tre lampor).

Jag hittade en handväska jag inte hade en aning om att jag ägde... *suck*
Sex påslakan går till en loppis och jag har än så länge på min väskförsälning tjänat 355 kronor.
Notan från IKEA för att flytta om sakerna till bättre ställen ligger än så länge på 2299 kronor men varje krona är väl investerad!
 
Nöjdhetsfaktorn på Rebecka: 5 köttbullar av 5 möljliga.

Nu har jag varit uppe nog länge för att klara av att jobba natt imorgon *hoppas*

ramla på mållinjen pga skorna

Hanna har kollen och påpekar att jag räknar mycket dåligt. I ett av mina IKEA inlägg skriver jag om glas, där 2 glas kostar 69 och jag vill köpa 6 av dem och får det till 420 kronor vilket ju inte ens är nästan rätt då det är två glas för 69 och inte ett. Så tokigt det kan bli.

Grillningen hos mamma gick bra, gott kött och mumsig potatis men alla var inte lika nöjda. Varierad grillning med andra ord. Jag tog också flera bilder på mammas växter med hopp om att kunna få en fantastisk bild som jag kan göra en tavla av och hänga upp över sängen.
Väl hemma igen blev det ltie tv-serier och så klart lite mer städning. Det är näääääästan rent på golvet i hallen nu efter att ha slitit ut precis allt och sen rensat, slängt och stoppat tillbaka in i skåpen. 
Det slutgiltiga problemet består av mina skor. Jag har för många par och de är för stora för att kunna gömmas undan. Hur gör människor med många par skor?. Jag vill inte falla på mållinjen på grund av fyra par skor som jag inte riktigt har någonstans att ställa. Två par stövlar och två par vinterkängor.

komplettera senare i livet

Det är bara att konstatera att denna dag är lika vidrigt varm som de tidigare den här veckan och vad man än klär på sig så är det för mycket. Dessutom är det fukt i luften vilket ger känning av huvudvärk.
Jag har fortsatt min städbana och idag har jag slitit ut nästan alla påslakan i mitt linneskåp. Jag hade ju tidigare en väldigt smal dubbelsäng och köpte då idiotiskt nog bara enkellakan vilket är helt värdelöst nu när jag har dubbelsäng. I dubbelsäng tycker i allafall jag att det ska vara två likadana påslakan brevid varandra. Eftersom mina påslakan inte uppfyller kraven åker de ut och genast blir det tommare i skåpen. Självklart så var jag tvungen att spara några favoriter som eventuellt kanske kanske kanske kan kompletteras senare i livet.
Nu ska jag till mamma och grilla *_*

skönja en soluppgång

Igårkväll bar jag ner två fulla blå-kassar (från IKEA), en stor kasse och en kartong ner i soprummet fyllda "skräp" av olika slag. Det slutade så bra att jag i ren städilska grävde fram en kartong under sängen fylld med VHS-filmer och slängde den med. Lådan var förrutom fylld med gamla klassiker även fylld med damm och det är bara att erkänna, vill jag se film numera är det dvd som gäller. Fast filmerna som vi gjorde i skolan i olika projekt sparades. De kommer säkert aldrig att bevittnas men det är en del av min barndom.
En sak är i allafall säker, även om det fortfarande är sjukt stökigt här så börjar man lite smått skönja förändringen och att skåpen inte är lika överfyllda längre.

Vem hade kunnat ana att det skulle bli så här bra? känns så skönt!
Nu ska jag åka in till stan och köpa någon form av fraktkartonger eftersom jag lyckades sälja två väskor på tradera! :D
Yay!


utrensning av själen

Gode Gud!
Om det tidigare idag såg ut som Berlin 1944 i mitt hem så var det fan Hiroshima för lite drygt en timme sedan. Det ligger saker precis överallt. I hallen är det värst fast det är som sagt betydligt bättre nu än för några timmar sedan. Jag fattar inte att man kan samla på sig så otroligt mycket skräp!
Why in the name of God har jag sparat alla kartonger till alla tekniska prylar jag köpt sen jag flyttade hemifrån 2001 !? 
Alla mobilkartonger, playstations, datorer, modem och annat. Varje kartong som grävdes fram var irriterande. ÅH FY FAN!

Trots att jag rivit kartonger och slängt gamla kläder i över tre timmar idag så ser jag inte ens nästan ett slut på det. Skulle någon behöva komma in i lägenheten skulle den personen antaligen dö av chock.
Fast jag ska inte klaga alltför mycket, jag har samlat på mig allt de här skräpet själv och även om det ser ut som ett katastrofområde ute på golvet så märker man efter ett tag skillnad inne i skåpen. Tex har jag nu byggt ihop Antoniushyllorna från IKEA och lagt in alla kläder och fått en garderob tom. När jag senare förhoppningsvis idag, stoppat in alla väskor i ett av överskåpen (mammas idé) kommer det att bli mer rent och trivsamt.
Anledningen till den här stora utrensningen är som sagt för att D ska ha minst en garderob när han kommer och nu när jag kommit igång på allvar så måste jag erkänna att det känns skönt att rensa ut i skåpen och bli av med saker som jag ändå inte ser, använder eller ens längtar efter.

IKEA del 3

Hemma hjälpte mamma mig att bära upp alla prylar och sedan fastnade vi i hallen där vi diskuterade mina sorteringsmöjligheter. Hon var liiite imponerad av det jag redan tänkt ut och hon bidrog med många fler idéer, både sådana som jag själv naggat lite i kanten på och även helt nya spännande framtidsvarianter. Tyvärr byggde nästan alla hennes möjligheter på att jag måste STÄDA ännu mer än vad jag redan gjort. Haha.
Usch på det. Men hon har helt rätt, när jag stod där med de sex garderobsdörrarna öppnade och såg bergen av kläder, väskor, skor, jackor och skräp såg jag det lite med hennes ögon. Det ser fan förjävligt ut och att det är konstigt att jag orkat leva så här stökigt under så lång tid.
Det skapar lite motivation att fixa de här! Det ska bli så fint när de äntligen är klart och D ska få en helt egen garderob att använda.
Vad jag ska göra nu, förrutom skriva färdigt det här inlägget är att jag ska sätta ihop alla saker jag köpt. Vilket i sin tur kommer att skapa mer avfall och än fler saker att flytta runt.
Har jag tur kommer mitt hem att inte se ut som Berlin 1944 utan mer som ett hem om några timmar dagar.
Några förebilder blir det FAN inte. Jag vill inte förlora jobbet som hon i TV4's program gjorde.
För det är sant Rebecka har lik i garderoben bestående av gamla, fula, skräpiga saker.

IKEA del 2

Mamma och jag lyckades passera lunchavdelningen vilket måste vara något slags mirakel men sånt inträffar det med. Nere på köksavdelningen började ångesten komma krypande. Åh de där glasen är så snygga... 69 kronor för två glas.. jag behöver minst 4.. fast om något går sönder... minst sex... sex gånger 69... räkna räkna.... 420 !!! OMG!!! nej.. men åh de där tallrikarna är snygga.. 29 kronor styck... då vill jag ha... låt se nu... 4? flera? ... räkna räkna...
Efter mycket om och men slutade det med 4 deserttallrikar med blommor i grälla färger. 
Tygavdelningen gick vi långsamt igenom utan att köpa något, ville ju ha något fint till de nya svarta Ektorpsöverdraget men hittade inget i någon färg jag ville ha. Sommarens färger var inte så snygga som jag velat. 
Är den här lampan tillräcklgit snygg? Ger den här mycket ljus? Lite? Inga lampor köptes och vi kom in i förvaringsdelen, den som varit den bidragande orsaken till att jag åkte till IKEA. 
Snabbt plockades de två Antonius hyllorna ihop med tillhörande lådor även om de var många frågor gällande dem. Trådbackar vann men det blev en plaslåda att ha underkläder i. 
Halvsprang genom mattavdelningen, tavlor och blomavdelningen. 
Försökte betala, fick inte använda mitt ID-kort som gick ut för TVÅ år sedan (muahahaa) och fick därför inte betala med mitt IKEA-handlakort, VISA ("Enjoy life's opportunities"), fan va dyrt det blev :S, synade kvittot, surade, gick till återköpavdelningen, fick 600 pix tillbaka, tog taxi hem.

IKEA del 1

Jag och mamma började med att fika på plantagen som ligger i närheten av IKEA i Barkarby. Sen promenerade vi till IKEA och satte oss i den första Ektorpssoffa vi kunde komma åt för att hitta den bästa färgen.
Hur snyggt är grönt? Är egentligen stilistiska blommor i vitt på svart bakgrund något man vill sitta i? Går det att spilla i den himmelsblå? Är rosa verkligen din drömfärg?
Frågorna var många och det slutade med att en svart köptes. Grandiosa drömmar om turkosa kuddar eller någon pläd i någon häftig färg avlöstes när vi gick genom vardagsrumsdelen.
Inne i sängavdelningen stod mamma och jag och tittade på utdragslådor att ha under sängen. Återigen alla de där kontrollfrågorna. Är de snyggare med 19 centimetrar än 17? Är det bättre att ha lådor som sitter ihop eller ska de vara fyra stycken?.  Det blev två lådor som jag kan ha på ena sidan sängen. Fungerar det bra, köper jag två till.
Nattduksbordet som jag fick av mamma i present för miljoner år sedan finns inte längre kvar så det blir ett senare projekt. Även att ha matchande nattlampor blir ett senare projekt.
Fortsättning följer....

Östen med resten plats 84

Strax bär det iväg till IKEA där jag ska köpa hyllor och antagligen ett par 100-pack av servetter (suck) och andra viktiga saker (knappast).
Har även planer på att kolla in ett nytt överdrag till min Ektorpsoffa. Försökte få ur D vilken han tyckte var snyggast, han ska ju också bo här. Det slutade med att ingen egentligen var särskilt intressant. Det kanske är finare i verkligheten.

Laddade hem Oricon's topp 100 från förra året och har hittat flera nya artister att gilla. Fler artister att köpa skivor från - yay. Min cd-hylla är nu nästan fylld med enbart asiatiska artister. 
Oricon är den japanska versionen av svensktoppen, fast till skillnad från svensktoppen så måste man vara japan om jag fattat det hela rätt.
Tappade nästan hakan när en remake av Östen med restens låt Maria spelades upp. Nej jag lyssnar inte på Ömr men just denna låt var med i melodifestivalen. Plats 84 fast den var fan inte bättre på japanska. Fanns även en sång från idolvinnaren Agnes skiva. Det går alltså att tjäna pengar worldwide på att skriva musik.  

yay Sverige!

Vad hände igår? Inget inlägg? Jag hade inget vettigt att skriva.
Vaknde vid elvatiden och ringde runt för att kolla om nån ville följa med till IKEA för att köpa hyllorna. Har gjort plats för dem nu. Ingen ville.
Hamnade framför tvn och spelade lite på Wild Arms. Åkte sen in till den asheta stan och gick och glodde i affärer. Var så häääär nära att gå på bio för att se nån film som började halv fyra men ångrade mig och gick därifrån. På NK som jag hamnade på strax efteråt kollade jag på Webers grilltillbehör. Mamma har en jättefin Webergrill och varför inte köpa något kul till den. Det blev inget av det, sakerna de hade på NK verkade vara gjorda för grillar som skulle ge en 10 barns familj mat.
Fast om man gillar att ge smisk till folk så vore en sån där grill(skyffel)spade ett verkligt bra verktyg.
Spenderade kvällen framför tv:n tittandes på nationaldagsfirandet.

Jag har ett speciellt kärleksförhållande till Gustav Vasa och igår var ju dagen då han kröntes fast året var 1523. Satte upp min svenneflagga på balkongen och jag hoppas att den inte ska ramla ner.

icebear, icebear ahead

Sitter på mUppsala idag. Rebecka gillar inte mUppsala. Inte alls faktiskt.
Det är svårt att få allt att flyta och kör det ihop sig blir det väldigt mycket på en gång. Fast idag i värsta rusningen gick det riktigt bra ett tåg fick invänta och blev alltför många minuter försenat.
Sov lite halvknackigt i natt. Drömde att jag var på något otäckt hotell i någon öststat med diverse kändisar och blev jagad av en isbjörnsunge.  O_o Isbjörnsungen kanske var mitt samvete eftersom jag tyckte att isbjörnskött var den bästa fyllningen på en pizza... humhum
Jag gissar att det var nyheten från igår i aftonbladet om en isbjörn som flutit på ett flak från Grönland till Norge som spelade ett litet spratt.

Jag vet att det heter Polarbear..

livsfarligt på IKEA

Nu är det bevisat att det är farligt att handla på IKEA. En man knivskars idag på IKEA. Det var säkert på köksavdelningen, eller var det kanske sovrumsavdelningen där han blev upptäckt med en annan kvinna?
Förklaringarna kan vara många.
Hade det varit jag hade jag släpat den knivskurna till garderobsavdelningen och gömt honom där.

Spenderade en del av eftermiddagen ute på stan där jag tittade i lite affärer för att försöka hitta något som jag behöver. Det gjorde jag dock inte men jag stod länge på köksavdelningen på åhléns och funderade på en väldigt söt mjölkkanna men mitt förnuft segrade och jag åkte hem och vilade i stället.

gräset ÄR grönare hos mamma

Ja just det ja. Skulle åka till IKEA idag för att spendera mina surt förvärvade skattepengar. Min hjärna tog sig själv till fånga med motiveringen/frågan, vad ska du göra med alla väskor som ligger i skåpet?
Eftersom jag inte hade något svar på det ställer jag tills vidare in IKEA resan till någon annan tidpunkt när jag dels är vid fullt medvetande (just nu alltför trött) och när mamma kan följa med.

Mamma är fullt upptagen med att klippa gräset (som är grönare på mammas tomt) med nagelsax inför morgondagen då något slags trädgårdsmagasin kommer för att fota hennes trädgård. Ja, du läste rätt, inte delen om nagelsax kanske men fotograferingen.
Min mamma har snygg trädgård-hybris och jag vill inte skryta men det är jääävligt fint där och jag vet att flera av hennes grannar som inte känner henne stannar för att kolla och kommentera hur vackert det är.
Mamma åker land (bland annat Nederländerna, Kina) och rike (bland annat Helsingborg) runt för att köpa de snyggaste och finaste växterna.
Mitt bidrag till de hela är att jag ligger i en solstol lite då och då och tittar på när hon gräver plus skänker växtbidrag genom att ge presentkort på Plantagen. Hennes senaste resa innebar köpet av en klematis med namnet Rebecka. Mycket bra namn tycker jag! Bild på klematisen? kolla tidningen :P

fisigt värre på mUppsala

Tröööööööött.
Hade skitsvårt att sova inatt. Låg och tänkte på den där skitsura föraren i Spånga och signalfelet i Brunna och alla de andra felen. Jag ältade inte, jag bara tänkte. Kände bara ånger över hur hysterisk jag blev. Vad är det för jävla idiotdrag jag har? Jag är som en jävla fjortis. Kan ju bara säga FETRUMPA på det.
Jag älskar min lägenhet no doubt där men MEN men MEN det blir så satans jävla varmt på somrarna. Jag har ytterlägenhet där solen ligger på hela dagen.
Igår hade jag 27 ! grader i mitt kök bara för att ta ett exempel. Det är ytterligare en sån där grej som gör att det är svårt att sova.

Problemen i arbetet fortsatte idag i vanlig ordning. 6:28 anmälde jag att Lundby station inte fungerade tillförlitligt och när jag blev rastavlöst klockan 10 hade de fortfarande inte kunnat lösa problemet.
Jag noterar från den plats jag sitter nu att det fortfrande inte verkar fungera :( Stackars tågtrafiken.
När allt började flyta på bra spårade ett tåg ur i Upplands vä........ men guuuuuuuuuuud vilken stank! ... Det var inte jag!!!!!
Upplands väsby.

dumma värmen

Fy fan vilken dag!
Trött, fula ord fula ord aaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrgggghhhhh!!!

Den här värmen dödar tågtrafiken totalt. Började mitt pass (satt på mUppsala) med att nästan direkt få ett signalfel i Brunna (mellan mUppsala och Sala) som pågick i över två timmar med föseningar värdiga att nämna.
När signalarna lyckade lösa felet (nått var knas på åskledaren om jag fattade rätt) så var jag överlycklig och sa tack säkert 50 gånger innan jag lyckades lägga på. En lokförare ringde upp kort efter och sa att hon applåderat signalarna i spåret. Stor kärlek till er som jobbar och felavhjälper.
Satt och njöt i ca 30 minuter av följdförseningar och att äntligen få se tågen rulla innan det blev rast.
Trodde att problemet skulle mattas av efter rasten. Men där minsann trodde jag FEEEEEEEEEL!!
Först och främst var jag av någon märklig anledning uppe i varv och var mer eller mindre hysterisk. Vad är det för jävla drag jag har? Jag blir fan fett irriterad på mig själv och vill ge mig en bitchslap men det kanske skulle bli lite konstigt.
Iallafall sätter mig på min nya plats och får direkt överlämnat alla onda saker.
Solkurva i Tillberga och allt var det innebär, Stackars Lz på info som skulle berätta för de två nya nissarna om vad som försigick, jag förstår att hon var trött.
Självklart fick jag fler fel: Två balisinfofel. Ett signalfel. Sen var det nån dator som lade av så att tågen inte kunde få automatiska signaler. 
Halvt medvetslös har jag nu kommit hem och ska gå och lägga mig eftersom jag börjar imorgon klockan 6 igen.
Jag är trööööööööööööööööööött.


Ner med Surfstaden

Efter två veckor av irritation har äntligen dumma Surftown lyckats hitta mina försvunna pengar och jag kan få fortsätta använda deras konto. Fast det hade nästan varit värt 800 för att slippa de där jävla företaget.
Hur kan ett företag ha problem att hitta pengar som satts in ett specifikt datum med en specifik avsändare och en väldigt specifik summa?
Skulle DU hitta det på ditt kontoutdrag? Jag känner till ALLA mina uttag även om det tar ett tag att komma på vad det är. Jag tvivlar starkt på att de har flera miljoner pengatransfers varje dag med den summa jag satte in med avsändare Rebecka E.
Nu är det i allafall löst. Ett år till nästa problembetalning.

Prisa gud här kommer....

En kollega berättade om att skatteåterbäringen ska komma nu i dagarna och självklart så kollar jag in skatteverket.se som den nörd jag är bara för att läsa om denna världsomspännande utveckling och vad den kommer att göra för min ekonomi *_*
Han talar sanning och pengarna ska betalas ut från och med imorgon om jag fattade det hela rätt. Det är ju förstås väldigt trevligt och mitt planerade besök till IKEA bör nu betala sig själv. Mitt problem är dock att de här pengarna antagligen kommer att försvinna i dagligt användande eftersom de kommer så tidigt på månaden och min lön den här månaden hade storleken av ett u-lands årsekonomi, ett BRA år....  
Jag hade ju planer på att beställa en resa till mig och D vilket iofs inte borde vara något problem men som sagt jag känner mig själv lite för bra och jag tror att pengarna kommer att försvinna innan jag har hunnit boka något.
I vilket fall har jag bokat in med mamma att åka till IKEA på onsdag för att köpa hyllorna till garderoben. IKEA är ju inte direkt heller de bästa stället på planeten att åka om man ska spara pengar.

Resan jag planerat med D?
Geparderna på Borås Djurpark *_* Fast jag undrar om BD har tillräckligt stor plats så att de kan komma upp i sina 100km/h... tveksamt.
 
Gepardungar i Borås Djurpark.

låååång reflektion av idag

Kom hem, brände mig på min stekpanna, spelade tv-spel, surfade lite på nätet och nu är det dags att sova.
Det var en konstig dag idag. På min bana som jag hade hand om var det miljoner småsaker som hände och påverkade allt runtomkring. Dock inga större förseningar men bland annat var det en tjej som skulle spara lite tid så hon sprang framför ett pendeltåg (IDIOT) för att hinna med ett annat tåg. Föraren berättade att han sagt ett och annat till henne, jag hoppas att han gav henne stryk men det är min högst personliga åsikt. Fattar inte folk hur farligt det är med tåg?
 
Sen rök det i spåren utanför Spånga då är det varmt, en station fick alla signaler att gå om till stopp, flera gånger.. Dörrfel och sena tågmöten avlöste varandra men allt flöt på riktigt bra. Ett tåg kom ut i fel läge och blev ungefär 129 minuter försenat när han närmade sig slutdestinationen. När jag sedan stod på Stockholm Central för att åka hem hade det blivit ytterligare ett signalfel, denna gång vid Stockholm Södra - Stackars trafiken.

Under andra delen av passet blev jag rastlös och pratade alltför mycket och högt med en kollega. Fan jag borde vara och agera som den åldern jag har, inte låta som en fjortis. Det är pinsamt och jag vet hur jag själv tycker att sånt är irriterande, det är inte okej bara för att jag är jag. Jag skäms.

fyra tårtor på tallriken

Gud va normal jag är. Fick värsta rycket mitt i natten, gick upp ur sängen och plockade undan all disk i vardagsrummet och köket och satte på diskmaskinen 2:14. Verkligen normalt.
Spenderade morgonen med att döda extrabossen Chaos i Wild Arms. Läste en guide där det stod att han hade 80 000 i hälsa så jag förberedde mig på en låååååång fight. Var orolig att jag inte skulle hinna innan jobbet.
Dock visade det sig att den som skrivit guiden fyllt i en nolla för mycket.

På jobbet var det fullt av kalasande människor eftersom tre personer har födelsedag idag. Jag tog tre bitar på min tallrik och började äta. Det var jättegott men efter ett par tuggor var jag nöjd och SLÄNGDE de som var kvar på talliken vilket var ganska mkt.
OBS alltså att jag SLÄNGDE.
Det ska firas med lite godis ikväll :P Nej skojar bara! Jag tog bild på de fyra tårtorna som kanske kommer upp senare om jag inte smälter bort innan dess.


Vilda Armar och Soul Edge/blade

Började spela Wild ARM's igår. Som titeln talar om så handlar det om Vilda Armar! :O
Nej det gör det inte, det handlar om vapen. Ett av mina favoriter inom rpg-genren.
Självklart är jag totalsucker på Final Fantasy serien men just nu var jag sugen på WA som jag inte spelat på sisådär 10 år. Det gör att man kan återleva alla de där trevliga momenten som gör att man spelar tvspel. Musiken är bättre än vad jag kommer ihåg den så jag funderar lite på att köpa soundtracket. Vi får se hur det blir med den saken.
Skulle bli ett fint tillägg till Xenogears, Lunar Silver Star Story, Dragon Quest, Chrono Trigger, Chrono Cross bara för att nämna några. Ständigt aktuell är förstås Soul Blade/Edge med Cervantes theme (Bravely Folk Song) som jag har som ringsignal så mäktigt när de ringer *_*  Åh guuuud alla minnen. Här är i allafall introt till Vilda Armar.
 

sakerna äger mig

Bara att erkänna jag gick och lade mig sent men att jag skulle vakna ETT hade jag inte räknat med. Mens plus värme brukar vara lika med reducerat antal sovtimmar.
Jag var jätteglad när jag vaknade, tänkte att nu när klockan är typ nio så har jag gott om tid att åka till IKEA och köpa mina hyllor innan jag ska åka till mamma och grilla.
Kan ju säga att det blev INSTÄLLT.Större möjligheter för mig att lyckas med något annat med andra ord. Till exempel städa klart i min lägenhet för det ser fortfarande ut som att det varit något slags krig här inne. Mitt städproblem brukar ofta handla om att jag är dålig på att organisera vilket känns konstigt med tanke på att jag tycker att jag är bra på att organisera på jobbet.

Just nu på mitt vardagsrumsbord bara för att ta ett exempel ligger mitt IKEA handla kort, en Vogue-tidning, en oanvänd glödlampa i sin orginalförpackning, tamponger, en penna, en cd-skiva, två tv-spel, ett briolok, en brödkorg, en burk coca cola, räkningar, en skärbräda, två tallrikar, ett par strumpbyxor, ett måttband, en köttsax och ett kardborrband.
Vissa saker kan man ju direkt lägga på vettigare ställen men det är sakerna i gränslandet jag inte vet vad jag ska göra av tex kardborrbandet eller mitt briolok.

Några munkar i någon religion säger att äger man mer än tio saker så äger sakerna dig.
Det spelar ingen roll hur jag försöker räkna, jag har mer än tio saker redan på mitt vardagsrumsbord.


hits