Månadens måsten för mig

Lön! Fick massa cash *_* och det är alltid välkommet. Firade detta genom att köpa deo. ... Det var ungefär de jag behövde och det var inte ens på lönedagen!!!
Efter deon har det tillkommit saker som ny hårfärg, schampo, tre par trosor (skulle inte ha behövts om jag faktiskt gick ner i tvättstugan och tvättade..*suck*).

Har kollat igenom de viktigaste siterna med nyheter.. Jag hoppas VERKLIGEN inte att du tror att jag menar aftonbladet och expressen. Jag menar självklart Cdon, yesasia och discshop.
BoA släpper singel i slutet på månaden och album... fast det visade sig vara efter nästa löning (even better)... 1408, resident evil box släpps 27 februari. Ytterligare något att skjuta på framtiden *jippie*.
Började i min vilda fantasi ana att det här skulle bli en shoppingfri månad då jag i min outlookkalender på jobbet (där jag antecknar skitviktiga grejer som skivsläpp, releasdatum för biofilmer och dvdsläpp och så när jag jobbar fast det är förstås inte lika roligt). I min kalender kan jag läsa att jag varit en ond lite flicka och inte varit snabb nog med filmköp eftersom Micke & Molle och filmen No reservations (Kärlek på menyn) släpptes 23 januari. TVÅ jävla dagar sen med filmköp, det borde fan vara olagligt.
Nu ska ni inte för ett ögonblick tro att jag glömt de här. Jag bara lägger det hemska minnet åt sidan att jag inte kan köpa filmer i tid. Onsdagar SKA man köpa film på, så är det. BASTA!!!!!
Loggar in på en av mediasidorna och beställer genast de två filmerna, tre singlar i mainstreamets tecken (Craig David - Hot Stuff, Cascada - What hurt the most, Vincent - Miss blue), råkar även i ett mycket försvagat shoppingmoment plocka på mig Kents platta (Tillbaka till samtiden)... Rebecka köper musik... Slutet är nära...
Eftersom det då saknas lite pengar för att få det fraktfritt blinkar jag lite extra med min handledare som beställer två skivor med två band jag typ bara känner till av namnet.

Fast nu när jag skriver de här inlägget inser jag att jag nästan kanske eventuellt kommer att köpa boken: Älskade jordgubbar från drink till dessert och så behöver jag en ny väska (alltid) och sen årets stora

Wrath of the Lich King
*_*


Mage

Jag har ont i magen och det beror på maten jag ätit och ingenting annat.
Tack gode gud så får jag sluta jobba om 1h 20 minuter.

blä

Har mått jättedåligt hela helgen. Känner mig så trött och sliten och då tappar jag koncentrationen och humöret. Känner att jag skulle vilja ha semester och sova eller bara inte göra någonting. Detta är dock inte möjligt.
Just nu är det tydligen Usa - Sverige på tv. Var ett tag sedan jag lyckades se lite fotboll. Ska bli kul!

Sluta

Igår kom typ senaste raden av idiotiska misstag. Jag tror faktiskt inte att jag kan jobba kvar där jag jobbar. Nån som gör sådana askorkade och dumma misstag som mig ska inte jobba på ett sådant företag. Har mått så dåligt senaste tiden av massa olika anledningar och detta var bara ännu ett.
Sen när jag kom hem höll jag på att få en attack när jag insåg att jag helt glömt bort att gå på mitt sista rehab.
Något är seriöst fel på mig och jag vill inte längre vara med.
Mamma var noll stöd och jag tänker inte ringa henne igen.
Orkar inte med det här.

Känsla för andra

Klockan 6:30 kommer ett sms om att en av mina kollegor är sjuk och det behövs gnet-arbetare. Fan va trist ligger jag och tänker samtidigt som jag försöker somna om. Massor av folk på "info" är antingen sjuka, bytt tjänst eller annat och därför ser situationen inte så bra ut. Det är väldigt tråkigt och jag känner med mina kollegor. Det är så slitigt att jobba när det är för få på arbetsplatsen och allt bara handlar om hur många som är borta under dagen.
Jag minns själv ett halvår då jag bidrog till sjukstatistiken då vi på info var 24 personer varpå 13 var sjukskrivna (jag tänker inte svära på siffrorna men det var därikring).
Det är dock positivt att infosarna överlevt och står ut som det ser ut. Det kommer bättre tider.
På trafikledarsidan vågar jag inte riktigt uttala mig då jag är dålig på att se när folk saknas och dessutom har jag inte pluggat in schemat särskilt noga då det ska bli val av nya turlistor om 1½ vecka.
Jag har riktat in mig på två av dem men det blir nog en i slutänden. Jag hoppas att jag kommer att få den jag röstar på tyvärr räknas år i tjänst och jag har inte jobbat här alltför länge.
Jobba förmiddag och sen natt på det känns inte direkt som ett alternativ eftersom jag periodvis lider av migrän. Vi får se hur det (ur-)artar sig.

Tisdagsterror

Kommer till jobbet tisdag morgon och det första som händer är att en instruktör kommer fram till mig och säger att jag ska få köra upp andra veckan i februari.
Vad händer då?
Jo, Rebecka börjar storgråta.
När jag lyckas få ur mig tillräckligt många ord är det mest att snyfta över hur ledsen jag är att jag inte ska få vara med min darling då. Kommer ner till jobbet där jag försöker agera normalt men hur bra känner man sig nu liksom.
Dessutom för att göra anspänningarna liiiiiite tuffare så skulle mamma opereras under morgonen för sina handproblem.
För att göra det extra roligt får jag ett sms från min chef där det står att hon hörde att jag blev arg. Om någon som såg mig i köket upplevde att jag blev ARG då måste ju den personen gå en kurs i känsloförståelse.
När jag äntligen kommer hem så är jag värsta vraket och grinar hela tiden. Jag är inte så här jävla överkänslig utann det handlar helt klart om att jag måste få SOVA.
Självklart ger detta ännu en natt där jag sover katastrofalt dåligt. Beckis mår inte så bra just nu.

Måndag i dimmor

Gick efter att jag avslutat inlägget för att borsta tänderna trots att jag inte slutat gråta. Blev skakis och kräktes. Det hör inte direkt till vanligheterna. Dett gjorde mig än mer upprörd. Lyckades ta mig till säng där jag somnade nästan omedelbart trots att tårarna rann.
Vaknade 01:18 och trodde att klockan var fem. Kände mig utvilad men väldigt snurrig i huvudet. Gick på toaletten och gick sedan och lade mig igen och somnade nästan omedelbart. Vaknade igen ca kvart i tre och mådde både illa och hade dunderhuvudvärk. Ringde och sjukanmälde mig och jag har en känsla av att jag lät helt påtänd när jag ringde.
Tog två ! av mina migräntabletter och fick sedan sova ostört. När jag vaknade var jag fortfarande skakig och huvudet kändes inte alls rätt. Orkade inte göra någonting de fyra första timmarna och då kom min darling "hem" så att vi kunde prata.
På kvällen kände jag mig fortfarande väldigt skakig. Fan vad är det här liksom?!


Utslagen

Okej det här är inte bra.
Tydligen var jag aggressiv på jobbet och sånt är ju inte roligt. Bad om att få gå halv nio så att jag skulle hinna mitt tåg som går 2040 i stället för att vänta i hundra år på att få komma hem.
Självklart blev det en situation och min handledare kom och frågade hur det gick och lite annat. Klockan blev över halv och till slut blev jag utsläppt, sprang mot tåget. Kände i ena fickan och hittade inte mobilen och paniken sköljde över mig, om jag skulle gå tillbaka skulle jag inte hinna med tåget och skulle komma hem mycket senare och inte få sova så mycket som jag behöver för att inte ... jag vet inte vad men jag kände mig svimfärdig när jag kom hem.
Jag grävde i nästa ficka, handen ner i väskan och grävde runt men mobilen var inte där.
Helt utan förvarning började jag storgråta och fick världens andnöd. Det varade hela vägen hem. Satt en timme tillsammans med min darling för att lugna ner mig det fungerade inte riktigt då jag fortfarande sitter och torkar tårar mer än två timmar efteråt.
Allt jag vill är att sova men jag får inte. Imorgon måste jag upp fem.

Mobilen? den jävlen låg djupt ner i väskans djupaste hörn och gömmor.

Invito

Okej det här är ett inlägg som riktar sig till alla som inte jobbar där jag jobbar.
Vi har fått några stolar till det "nya" köket på planet där jag arbetar och jag har inte alls gillat kontorsmiljön som dessa skapar men de är fett snygga och jättesköna. Jag vet att det är nästintill OLAGLIGT att säga det högt så jag skriver det här i stället. Har funderat på att kolla upp dem om de finns i lite roligare färger än de vi har på jobbet, skulle nämligen vilja ha en sån fåtölj hemma.
Frågade min handledare som har bil om han kunde tänka sig att hjälpa mig om jag snor en stol. Han sa nej. Beckis ledsen.


Invito Modell 288 Grå


slagsmål i isgropen...

Imorse somnade jag efter klockan 5. Kan ju säga att när klockan ringde trodde jag att det var för att nån ringde. Jag är helt oanständigt trött idag och om det varit lite skakigt senaste dagarna så är det ingenting mot vad det är nu. Nu är jag livrädd att göra fel eftersom jag är så trött. Mina knep från stresskursen har inte direkt fungerat och då blir jag stressig av det. Stress på stress. Dessutom har jag fått lite ont i huvudet vilket inte är ett bra tecken.
Vill inte ha några sjukdagar alls. Hatar att vara hemma, det finns ingenting att göra och det är SJUKT tråkigt.

Duschade och höll mig knappt vaken, funderade på att inte sminka mig så att jag kunde stänga mina ögonlock ett tag utan att vara rädd för följder. Tydligen så är det dåligt att sova med smink på sig, speciellt för huden och då om jag skulle somna vill jag inte utsätta min hud för påfrestningar. Gud jag fattar inte ens att jag orkat skriva så långt?
Fattar man något? jag är så trött att jag inte kan sitta upp ordentligt och folket pratar om att köpa pizza.
Dessutom måste jag sitta på ett av de ställen i lokalen där man måste slåss med isbjörnar och pingviner bland frostvindarna och isbergen eftersom det är så satans kallt.
Fan nu kom även en säl och stal fisk!!!
Slagsmål på gång i isgropen.

Fy fan va trött jag är!!!

Otydliga situationer

Den här veckan sömnmässigt sätt har varit under all kritik. Det har dels haft med mig att göra som gått och lagt mig sent men även för att jag legat mycket och funderat. Dels så var de den där situationen med en lokförare här om dagen som sagt att jag tagit tillbaka signalerna mitt framför nosen på tåget.
Det var inte alls sant, jag pratade med honom och sa att jag skulle ta tillbaka signalerna och jag avslutade även samtalet med att säga att när han var redo att åka skulle han ringa upp för nya signaler. Ändå ringde han sin lokledning och sa att jag gjort det.
Jag kan svära vid gud och min mors odöda grav att det var vad ja sa och därför blev väldigt ledsen när jag blev anklagad för motsatsen. Det är skönt att man vet men i de här läget så hade jag till och med funderat lite på samtalet men fan tänk om det kommer fram senare en sån sak att  nån klagar, jag har ju massor av samtal om dagen. Hur ska jag komma ihåg varje enskilt samtal?
Vet inte varför jag började fundera så mycket på det. Det är ju bara att släppa. Tydligen inte. Mest är det skräcken att det ska hända något där jag är skyldig och gjort helt fel. Känns alltid som att det bara är en tidsfråga.

I lördags hände ytterligare en sån där sak som jag funderade på båda under dagen och även kvällstid. En person som skulle växla och jag kom HELT överrens tyckte i allafall jag, tills han passerade en signal han inte får passera. Jag frågade flera gånger vad han ville eftersom hans önskan var så konstig men jag fick samma svar och uppenbarligen blev det ändå fel och då tänker jag att det säkert är mitt fel. Min uppfattning kanske är fel och vi försökte reda ut det jag och min handledare men jag är övertygad om att jag fattade rätt men att han som ringde sagt fel men det var ändå jag som tog samtalet. Jag har ibland en tendens att fega ur om det händer eftersom jag blir osäker på vad som ska göras. Det är inte alltid så självklart. 

pepparkaksbak

Grät hejdlöst när min darling åkte hem. Fan vad jag hatar det. Hjärtat slits ur bröstet och någon stampar på det.
Direkt efter fick jag åka hem sitta och glo in i väggen och vänta .. vänta på något jag inte vet vad.
Dagen efter fick jag sitta med en trafikledarinstruktör som skulle se hur det gick för mig.
I slutet av dagen så kom vi överrens om att februari kanske är en bra uppkörningsmånad.
Jag är jättenervös! Min största fiende har ju hela tiden varit mig själv. Vi får se hur det kommer att urarta sig.
Fortfarande många känslor kring jobbet men jag är en känslomänniska vad kan jag säga.

Sen fattar jag inte att jag glömde förra årets höjdpunkt!
Jag mamma och storebror lyckades låna mina kusinbarn för att baka pepparkakor. Det var helt SJUKT roligt.
Mamma hade massa pepparkaksformar och jag bidrog med mitt lok jag köpte i Ängelholm. Skönt att de finns lite gott från den stan! Jag tog massa kort och lyckades faktiskt få en bild på min storebror hur otroligt de än må låta!
Det var lite väl mycket slickandes på pepparkakorna och jag som inte gillar pepparkakor var glad att jag slapp äta några.

Another day xmas

På annandagen kom min darling ÄNTLIGEN efter ett enormt bidrag av min mamma. Vi var upptagna av varandra och gjorde bara roliga saker som dels var väldigt barnförbjudna men även kollade på massa film, åt massa god mat och hade väääääldigt trevligt. Det känns alltså så stressigt när han är här, bara några dagar att få till saker på.
Eftersom jag uppenbarligen lider av alzheimer så hoppar vi till nyårsafton då vi lagade mat i flera timmar.
Marinerade kycklingspett med filodegsknyten och sallad. Till efterrätt frukt och bär med turkisk yoghurt, honung och valnötter.
Okej, jag snattar idéer från mamma, men jag kan inte hjälpa att jag gör maten ännu godare. :P
Vi spenderade eftermiddagen på Pizza hut som hade sjukt mycket gäster och sedan åkte vi hem och tittade på film och fixade maten.
Filodegsknytena krävde lite (underdrift) svordomar men när jag fick det under kontroll blev det så jääääävla bra.
Kycklingen blev perfekt och allt blev så himla bra! Det enda ord som stämmer överrens var faktiskt PERFEKT.
Sedan kommer det obligatoriska väntan på att klockan ska bli 12 så att de otäcka fyrverkerierna smälls av och man kan återgå till sitt vanliga liv.
Jag som tycker att raketer är sjukt otäckt stod och grät medan Dennis stod och höll i mig för att jag inte skulle krypa ihop och gömma mig under häcken nära det hus vi stod.
Gick hem kollade på Rush Hour som gick på tv och åt efterrätten. De 29:90 kronorna jag spenderade på jordgubbarna var sjuuuuukt värda det.
Bilder kommer senare.
Recept på förfrågan.


Julafton

I äkta orka-stil gick jag och lade mig sent. Blev skitförbannad på nått onödigt på morgonen  och var arg hela morgonen fram till 3 då jag åkte hem till mamma. Höll på att glömma hennes julklapp hemma vilket blivit dåligt med tanke på att jag inte hämtat ut biljetterna till Fredrik Lindström ännu.
Markus var sen så jag hade ätit upp ALL gurka och ALL paprika som mamma skurit upp innan han slutligen kom.
Klädd i skjorta och slips. Mycket snyggt.
Vi åt traditionsenligt med massa mat som jag undviker men som ändå måste vara där. Ni vet typ tunga (kräks) sill (fy fan). Tack gode gud så serverade mamma ingen lutfisk då hade jag fan gått hem. Det luktar så jävla illa att ... nej fy fan jag kan inte ens nämna det. Vette fan om inte den där äckliga fisken som folk äter på sommaren (surströmming) är i samma klass.
Efter den odramatiska middagen gick vi ut i köket och åt negerbollar och smågodis, en bra avrundning när man redan är så mätt att man kan dö.
Notera här att vi inte sett nån Kalle. I vår familj tittar man inte på vi väljer kvalitets-tv Jerry Springer Julspecial.
Det är minsann riktiga hederliga och ordentliga människor i den showen.......
När vi sett klart på del 1 kom del 2 med minst lika härliga människor som berikar på ett sätt som få saker kan och vi valde då att öppna klapps. 
Jag fick en ballongvisp i genomskinlig plast och rött, glitterpuder från Dolce & Gabbana (räck upp en hand om du visste att de saluför smink), en vitlökspress (som visat sig vara helt jävla värdelös), ett vitt underlakan och senap!!!
Jag fick mina tre önskesenaps, whiskey, calvados och likör. Najs som fan!
När jag kom hem njöt jag för första gången någonsin av julen. 

Jag var NÖJD

Uppdatering

Till att börja med vill jag skriva att jag varit upptagen av mig själv och av att spela WoW (World of Warcraft) och har därför inte haft någon lust överhuvudtaget att skriva något. Fast egentligen är det jättelögn eftersom jag faktiskt nån gång ibland varit sugen på att skriva.
Fick ett gäng julkort av glada människor och sånt värmer. Skulle lämna julkort till ett 10-tal personer på jobbet men lyckades pricka in en fin förkylning som gjorde mig obrukbar sista veckan innan jul.
Den 21:a december fick vi lön och jag hade under hela dagen tankar på att skriva ett sånt där mirakelinlägg som man bara kan skriva på lönedagar. Detta inlägg skulle handla om miraklet att jag hade pengar KVAR när jag fick lön. Har det hänt någon gång? Svaret är nog nej.
Åkte in och köpte mammas julklapp presentkort på Ving för 2000 krrrr. Som alltid blev det lite blött i ögat när hon fick det. Jag är lite förvånad, verkar inte det lite snålt egentligen, jag tjänar ju FETT med cash och klarar bara av att hosta upp 1000 pix i julklappar. Iofs så köpte vi också biljetter till Fredrik Lindströms sverigeshow i februari så 1500 för mig och 1500 för min bror.
Min darling och jag beställde min julklapp på nätet efter att ha surfat otaliga sidor. Vad kan jag säga jag vet vad jag vill ha!

hits