The Julkort!

Idag kom det. Det som tyvärr alltid verkar dyka upp i närheten av födelsedagar och julen.
JULKORT.
Fast det är The Julkort vi pratar om. Det som kommer från den sidan av familjen som jag totalt förnekar men ändå tänker tillägna ett inlägg åt. Känner vi av lite förbittring här kanske?
Det brukar alltid vara ett sånt där billigt julkort som inte känns som att någon spenderat några känslor överhuvudtaget på. När jag köper julkort så står jag och väljer LÄNGE och sedan bestlutar mig för vilket kärlekskort som kommer att glädja mest. Mamma och jag köpte julkort i Kina för ett gäng år sedan för hyfsat stora pengar men de korten är fulla av kärlek och julkänsla, så klart!! Folk ska bli glada när de ser julkort.

Iallafall den ONDA hälften av mina föräldrar väljer alltid ett kärlekslöst kort som denna person sedan signerar "Pappa" ... JA med " " som om man inte försöker förneka det tillräckligt ändå.
Iår var det en stor skillnad och redan när jag såg kortet ligga där med tomtebilden uppåt visste jag att det kom från honom. Hur kunde jag veta det? Jag säger ju det, kärlekslösa kort!
Det kan också bero på att tomten på bilden ser sjukt deprimerad ut, det är lite osäkert faktiskt.
I allafall så plockade jag upp pestsmittan vände på det och läser med stor ... skräck? förtjusning? hat? 

FAR

Va fan! Han har övergett det som jag och storebror har HÅNAT i åratal. 
Allt jag kunde känns var: 
-I AM YOUR FATHER..*flåsflås*.
-NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ringde direkt bb (bigbrother) som också noterat FAR signaturen. Sen hatade vi i två tre minuter och sen levde vi båda vidare våra faderlösa arga liv......

Status: sjuk del 3

Ringde igår runt niotiden vilket naturligtvis känns ganska sent och sjukanmälde mig även för idag onsdag. Det är ganska uppenbart att min kropp är besviken på mig för idag har jag visserligen inte ont i öronen men ont i halsen och jag är väldigt uttorkad. Dessutom gjorde jag misstaget att se mig i spegeln och jag ser ut som 7 svåra år. Blek och mossig för att inte tala om att ögonen hänger -_-  
Har hostat konstant nu i femton minuter men det kommer liksom inte upp någonting och jag har därför druckit av min nyfunna blåbärsjuice! :D Den hade gömt sig på en köksstol.
Snoret som jag snyter ut har en otäck färg som jag inte ens vill börja på att beskriva.
Sedan började jag helt plötsligt nynna på en barn sång. "Denna sjukdom den ska vandra från den ena (kroppsdelen) till den andra... låt den gå, låt den gå låt den aldrig nånsin stilla stå"
Idag ska jag annars göra absolut ingenting igen vilket känns som en repris av helgen.

Välkommen till Beckis sjukvärld.

Status: sjuk del 2

Vaknade och mådde jätteblä. Hade inte sovit många timmar då jag vaknat upp av att inte kunna andas, bland annat. Ligger fan dränkt i snor, det finns inte så mycket man kan göra.
Hade feber och mitt öra gjorde ont som SATAN men jag tänkte åka till jobbet som om det vore de sista jag gjorde!
Åkte in till stan i ett töcken och svettades så mycket att det var BLÖTT på låren. Sånt är trevligt - INTE.
Köpte mat på Tutto Italia, lasagne *_* alltid så jäääävla bra.
Kom till jobbet där de flyttat köket från ett plan till ett annat. Jag ska spara de negativa orden till ett - ILSKA.
Det satt lite folk i de nya desinfekterade köket. Ni vet ett sånt där kök där dammkorn inte vågar visa sig, där ord som operationer och destillerat vatten hör hemma. Ytterligare ord om det kommer här - blä, usch, ofavorit.
Dessutom de personer som var i köket noterade återigen hur VÄRDELÖS fixarfirman som är hos oss är. Kaklet sitter inte fast på rätt sätt, det saknas en list och ... fy fan... Den målarfirman ska fan inte få komma i närheten av mitt boende eller nån jag känner. Dock har jag lite fiender som kanske kan få en påhälsning.
Funderar på att gå upp till en av mina chefer och påtala att jobbet killarna har gjort är SKITDÅLIGT och att de inte borde betala. Det är synd för detta hade alla möjligheter i världen att bli fräscht och treeeevligt och nytt, i stället blir det bara - titta på den här skitfula lösningen, den här kakelplattan sitter SNED, här saknas en list, det finns inget sådant skåp... Synd på så bra planer!

Iallafall så fick jag min cola *_* gick ner till arbetsplanet där jag satte mig och började svettas ännu mer. Kan ju avslöja äckliga detaljer som att när jag tog bort min halsduk så var håret BLÖTT. Charmigt va! Tänk då ställen där man har typ tightare kläder typ underkläder.. *ger elaka bilder*
Min instruktör för dagen gjorde korstecknet mot mig och planerade snabbt in ett annat datum. Samt hämtade saneringsdukar för att rensa bort mig. 
Åkte hem direkt utan att byta in min sketna jultriss (läs tidigare inlägg). Ringde direkt mamma för att kolla om hon kunde ta hand om mig, men hon var upptagen av att berätta hur glada kidsen var från gårdagen vilket jag inte hunnit skriva om än. Så när jag kom på att jag ville att hon skulle komma hem till mig och baka kakor (eller liknande) så hade hon lagt på för länge sedan och jag pratade i telefon med min bror. Snabba ryck.
Han pratade världsherrvälde och hur man skaffar sig allierade.
Nej han vill inte bli diktator, men han vill ha ett bra guild i World of warcraft.

Dagens hatobjekt/person/företag

Vinnaren är .... Svenska spel.
Jaha tänker du, säkert på grund av att det är så många som fastnar i spelmissbruk och Svenska spel skänker så lite som möjligt till rehab. Eller att de är onda och inte vill släppa sitt monopol.
Nej det är JÄVLIGT mycket värre än så!
Det handlar om de jävla jultrisspaketen man nu kan köpa för 100 kronor på närmaste lotteributik nära dig.
Jag köpte en sådan igår eftersom jag tycker att triss är det helt klart roligaste skrapet, jag gillar gult, vad kan jag säga?
De berättar stolt i lotten att det är miljarders med vinster och det är klart att man går på det direkt (jag är lättköpt).
Skrapar hela lotten och vinner 25 kronor...... YAY ..... vänta här nu... den jävla lotten kostade 100 spänn. Alltså gick jag back 75. Börjar då självklart läsa lite närmare och det är lite över 50% av lotterna som ger en vinst på 25 spänn. Ser också att det lagt till med en massa extra summor man kan vinna, 200, 2000 osv osv.
DU kanske tycker att det är okej att vinna så lite men jag tycker att minimum ska motsvara de belopp man lagt ner på lotten. Taskig present om man lägger ner 100 pix och sen bara får 1/4 glädje. Du köper en fyra dagars semester i Thailand men får bara stanna en dag liksom.
FETT DÅLIGT SVENSKA SPEL!

Dagens hatperson är Pernilla Wahlgren. Dels för att jag avskyr sådana där "hurtiga" personer och att hon och hennes familj är med i alla animerade/tecknade filmer som släpps dubbade *kräks* men också för att jag har jävligt svårt för personer som säljer ut sig till tamejfan allting.
Det började med den där plackers grejen (tandtråd), sen kom den sjukt dåliga Nutrisse hårfärg (vägra köpa) och sen fick jag se att hon designar smycken på nått av de större julvelföretagen. Men PLEASE.
SELLOUT!!! Jag är så glad att jag inte gillat henne förrut och nu kan jag tycka hur illa om henne som helst MUAHAHAHAAHAHHAAA *horn i pannan*

Dagens hatobjekt är helt klart min blåbärsjuice som jag köpte för typ en vecka sedan på konsum (våga vägra säga coop) som jag inte hittar här hemma :S Någonting kommer att börja lukta förr eller senare.
Snart ett ruttet blåbär nära dig.

Nej till bläckfisk *urk*

Har sovit dåligt i helgen och denna natt blir inget undantag. Känns bajs eftersom jag ska sitta med en instruktör imorgon som ska avgöra hur jag klarar av det här. Vill egentligen sjuka mig då jag sitter här med feber och är snurrig i huvudet men jag vet att om jag inte kommer imorgon så kommer det att dröja SJUKT länge till innan jag får sitta med en instr. Har ätit trettioelva olika tabletter idag och ingen verkar ha hjälpt, mina öron har nu börjat låta så där som de alltid gör när jag är på väg att få öroninflammation. Jag ber dock till varenda gud att jag inte ska bli sjuk som förra året då jag stannade hemma 37 !!!! dagar i sträck. VIlket sedan åtföljdes av ytterligare 5 eftersom jag var så svag att jag inte kunde arbeta överhuvudtaget :( Klarade inte ens av att stå upp. Fy fan vilken tid det var.

Har förstått att bläckfiskkorv har gett ett gäng höjda ögonbryn och jag funderade på varför folk inte förstår när jag skrivit ett inlägg om det. Men inlägget finns inte O_o
Jag kommer ihåg hur jag skrev det, men det finns inte kvar.
Så fort jag får chansen ska jag lägga upp den förlorade bilden igen så att folk förstår att bläckfiskkorv är gjort av GRIS och inte bläckfisk.
Jag äter INTE INTE INTE INTE INTE nått från havet. Thought you knew me by now.

Status: Sjuk

Vaknade upp på lördagen och hade ENORMA planer på att göra så lite som möjligt. Det blev tyvärr inte så då jag hade ont i halsen och näsan var fylld av ... otrevligheter.
Spenderade dagen i soffan med att spela WoW och snyta mig. Ett helt berg av snorpapper har växt upp här brevid mig och tyvärr var det inte Lambipapper så jag ser ut som Rudolf med röda mulen och min näsa är FETT irriterad på mig. Lite julpynt alltså.
Lyckades ta mig ut till Vi(vo) där jag köpte julskinka, läsk, kycklingspett och potatisgratäng. Orkade inte laga mat.
Flippade lite mellan kanalerna men var för sjuk för att orka titta på något.

Idag söndag hade jag ÄNNU STÖRRE planer på att göra något, denna gång handlade det om att jag vill åka till Skansens julmarknad. Det var ju bara att vakna för att inse att det inte skulle ske. Blev lite ledsen i ögat. Jag har inte ens tänt min adventsljusstake och nu får jag ännu mindre jul :(
Ingen julmarknad överhuvudtaget i år. Nästa helg ska jag nämligen jobba och Skansen marknad är stängd då.
Jag är dessutom jätteglad att jag inte ska jobba imorgon måndag, hade varit alltför svag för det och jag HATAR att sjukanmäla mig. :(

Snabbfredag

Innan jag lyckades ta mig in på restaurangen, eftersom jag var tidig beslöt jag mig för att gå in i affären Inneboende som låg precis brevid. 219 kronor senare kom jag ut med en jävligt snygg cornflakesburk som jag ska använda på jobbet till att ha makaroner och müsli i. Restaurangbesöket var väldigt trevligt. Innan de andra kom tog jag en drink eftersom jag var tidigt. Jag blev direkt lite light headed.
Fan, trodde inte att jag var så svag för alkohol. -_- Valde att inte dricka en droppe till! Mycket prat om barn (två gravida med). Maten var jättegod och när jag orkar, lägger jag upp bilden på min mat. Höll på att frysa ihjäl när vi skulle gå ut därifrån.
Mötte ytterligare en arbetskamrat på tåget hem och vi pratade snabbt igenom jul/jobb/ledighet innan jag äntligen kom hem.


TRAGEDI i Bexs kylskåp

MEN GUD!!!!!!!!!

Min coca cola är slut hemma. Skulle äta lunch (tomatpasta med bläckfiskkorv) öppnar kylskåpsdörren och där står den. Mindre än 2 glas i flaskan. Fick nästan tårar i ögonen. Det här är inget annat än vild TRAGEDI!!!!!!
Mitt liv är fan över om inte jag får min dagliga dos av coca cola :(

Och annars på tal om coca cola så borde den som gjort årets colareklam att skjutas så att det gör ONT och sedan få piskstraff och sedan få allt hår på kroppen vaxat och och och och...  *SPLAT*
Holidays are coming är ju ASBRA varför byta? Jävla amatörer.

*förbannad*

Paladar

Imorgon... eller senare idag O_o ska jag, min handledare och ett gäng andra personer äta middag på Paladar.En kubansk restaurang. Hur ballt är inte det!?!
Jag har noga kollat igenom menyerna och redan bestämt mig. På deras hemsida kan man se lite klipp från restaurangen och maten. Gimme gimme!!! *_*
Trist är att det är lite dyrt. Jag är ju så satans snål när de kommer till mat. Viss mat ska tilläggas.
Dock så vill jag inte missa det här och massa treeevliga personer! :D
Give me some chickeeeen!!!! ´ v `

inte tillräckligt bra

Det går inte så bra just nu. Jag vet inte om det är för att jag är sjukt trött eller för att jag helt enkelt är för ... *funderar på nått bra adjektiv* .... mindre bra.
Det kanske är så att jag är långsam men borde jag inte jobbat upp det sen jag började här? Det blev världens tjaffs om arbetet som pågår inne i Uppsala. Planeringsavdelningen gör säkert sitt bästa men det blev lite (underdrift) knas och arbetsledaren ute i spåren var lite LIGHT irriterad.
Jag upptäckte inte ens felplaneringen förrens det var för sent.
Jag gillar verkligen inte den plats vi på jobbet kallar Uppsala-platsen. Jag tycker inte att jag är dålig men jag får ALLTID en känsla av att inte vara bra nog när jag sitter här.
Det är alltid något som är fel, någon som är irriterad, arbeten som är helt omöjliga eller något annat fel. Jag tycker att jag behärskar ALLA platser utom den här. De här är den plats jag har rädsla inför.Det kan man ju tolka hur man vill, det är ju inte så att jag ger upp men man blir nedslagen. 
Detta gäller som sagt nattetid.

Men passar inte galosherna är det bara att byta jobb och det är när man sitter här som man känner så. Jag vill verkligen inte känna så. :( 
*ledsen* 

Årets julklapp i Borlänge

Banverket chockade totalt idag när årets julklapp damp ner i brevlådan. Allt jag fattade när posten kom var att det var nått jävligt irriterande för brevbäraren pressade in de stora kuvertet med enorm svårighet. Jag fattar inte att det ska vara så svårt att stoppa brev i brevlådan. Min brevlåda är jättesnäll och tar emot de mesta.
När jag sedan vaknade och gick för att titta och väntade mig så mycket reklam att jag skulle vara tvungen att hämta en hel plasatkasse för att tömma skräpet möttes jag av två brev. Ett brev från comhem som var ytterst miljöoväntligt samt brevet från BV.
Slet upp och där i låg Grötboken. Jag har börjat äta gröt igen efter ett halvår i förnlekelse att jag äter det.
Gillar man gröt ska man absolut köpa den här inriktade kokboken och man stödjer även Frälsningsarmén.

Grötboken


Uppe sent

Har ju inte skrivit på flera dagar. Det beror på en sak, ett spel, World of warcraft. Fan va roligt det är att spela. Har ju som sagt var inte spelat på sex månader och nu insåg jag hur mycket jag saknade det!
Enda tråkiga är att jag bara känner min darling och min bror som bara är uppe oanständigt sent, så det är få att tala med.
Största chocken var igår då mamma ringde kvart över tre och frågade om jag ville ha en svart eller beige jacka med röda detaljer. Jag trodde det var min bror som ringde eftersom jag *hosthost* var uppe.
-Du vet väl vad klockan är?
-Va, nej men vill du ha en svart ... ...
Anledningen till att min mamma undrar vad jag vill ha för jacka klockan tre på natten är för att hon är i Kina.
Min mamma har uppenbarligen en större budget för resor än vad jag har. Eftersom hon för två veckor sedan var på späckhuggarsafari (ja det heter så) i Norge. Dock såg hon inga späcks och det var stor sorg.

Wow igen

I fredags var jag ledig och det var sjukt skönt. Spelade lite World of warcraft, jag har börjat med det igen. Det känns egentligen inte helt bra. Jag kände att det var lite för mycket missbrukar-tendenser när jag höll på som värst förra året. Var uppe alltför många timmar bara för att "göra en sak till". Jag kan verkligen förstå folk som helt sugs upp av det och inte kan leva sina liv normalt.
Loggade in på min huvudkaraktär och den första som fick syn på mig var den person jag minst av allt ville träffa. En av de som fick mig att sluta. Han som sa att jag var en idiot som inte ville spela när min morfar dött (hur kan du svika vår grupp för en sån sak) och sen när begravningen varit (har du inte kommit över honom än?). Upprörande.
Min darling gjorde allt för att skydda mig och det slutade i så mycket drama att jag inte ville spela mer.
Spenderade mer tid online med att gråta över mobbingen än att faktiskt ha roligt.
Det var ju självklart diskussioner om att byta värld men va fan man "känner" ju sjukt många människor online det är som att sluta ett jobb. Och om man till 90% trivs vill man väl inte sluta?

Åt lunch med mamma på mitt nya pastahak och det var lika gott den här dagen. *_*
Sedan gick vi till gallerian och fikade. Avslutade det hela med att gå på Claes Ohlsson för att kolla på OBH Norcidas barnköksprylar. De var väldigt verklighetstrogna men fick inte användas tillsammans med mat. Ytterst tragiskt!!!

Fula färger

Ont i huvudet hade jag till halv fem då jag slutligen somnade. Hur många panodil är egentligen lagligt att ta? :S
Kom till jobbet och var på ett uppjagat och ilsket humör. Ville gå hem och sova för att få bort de dova dunkandet i huvudet.
De håller på att måla om på jobbet och jag hade nog inte brytt mig så mycket om det inte vore helt sjukt fula färger de valt. Pastellgrönt och ljusgult. Det spelar ingen roll var DU som läsare säger om att de färgerna passar - det ser tamejfan inte klokt ut. Jag som är färgälskare skulle inte ens välja de färgerna och jag har aftonbladsloga-gult i mitt kök. Den farlig(falu)röda färg som används nära golvet är okej men inte tillsammans med pastellfärgerna. 
Jag ska låta jävligt negativ nu men det är sjukt jävla fult. Jag struntar hejdlöst i vem som bestämt färgerna det är fult fult fult fult.
Förrutom att det är sjukt jävla fult så har målarna gjort ett PISSJOBB. De har inte sandpapprat bort den tidigare färgen så man kan se flagorna av tidigare målarfärg och på en pelare har de målat över klister. Jag önskar att jag skojar men det gör jag inte. När jag orkar ska jag lägga upp bilder. 
Jag hoppas inte att BV betalar något för det skitjobb målarna utfört.

Chickenrace

Min bror berättade en "rolig" historia en gång om en person som körde chickenrace med ett tåg - tåget vann. Mycket roligt ... inte.
I allafall så var det en lokförare till mig idag som ringde och berättade att någon haft chickenrace med honom.
Ganska svårt för ett tåg att väja. Jag tog signalement på idioten i spåret och såg till att inga tåg skulle komma in på banan, ringde polisen och hela "save-a-life" kittet.
Efter ca 40 minuter grep de personen och det var fan som att hjärtat började slå igen. Normalt sett när nått händer brukar jag mest reagera med att jag surar till eftersom de skapar förseningar.
Den här gången tog jag illa vid mig. Kanske för att det var jag som eventuellt skulle ta emot ett samtal om någon som blivt påkörd :( Nu blev han inte det och det var jätteskönt!
Eftersom jag höll på att rita för fullt i mitt bästa arbetsredskap svarade min handledare och det var polisen som ringde om en person strax utanför Eskilstuna. Hon/han ville inte vara med längre och hade innan han/hon gått ut i spåret gjort något som involverar en kniv och handleder. Jag måste erkänna att jag faktiskt blev väldigt chockad. Jag hade ju redan innan fullt upp med med mitt psycho.
Polisen ringde strax efter 18 och berättade att de gripit personen. Jag sa nått proffessionellt som typ JAG ÄLSKAR ER eller FY FAN VA BRA! eller MEN GUD VA SKÖNT!!!! *Rebecka älskar polisen*

Min handledare boxade mig på armen och sa BRA JOBBAT!  :D

Årets restaurang

Vinnaren de här året, innan det ens är slut är Tutto Italia på Sveavägen 29. *_*
Jag är ju förälskad i mozzarella så när jag gick förbi stället som skyltade med mozzy och prosciutto var det ju bara att ge efter.
Fett mumsig mat och jag kommer att äta där igen. Lite trist att det kostade 70 spänn för dagens lunch. Nu har ju iofs pengar aldrig varit ett hinder för mig.

Jag utnämner dem till årets italienska restaurang.

Prakti-kant

Fan ibland är jag så rolig att jag bara skrattar. Notera att jag skrev jag bara dvs me alone :D
Som idag när jag kom till info så fick jag sitta med två personer liksom jag övandes för att bli trafikledare. Vårt jobb är uppdelat på Syd-, norr- och västkant och när jag såg att jag skulle sitta med de två andra övarna utbrast jag Prakti-kant. Sheesus vad får jag alla "roligheter" ifrån.

Har varit lite snurrig i huvudet sen jag kom hem från jobbet. Det kan ju förstås ha att göra med att jag började klockan sex imorse *gäsp* slutade halv ett, åkte hem och kom tillbaka till 1530 för att jobba fram till 20:30.
Just nu är jag så mossig i huvudet att jag inte kan få ihop enkla saker som resa mig upp ur soffan.
Nä vänta. Otaliga generationer före mig har misslyckats med att komma upp ur soffan. Risken är faktiskt att jag somnar här :S

Plus i kanten

På jobbet igen. Shit va roligt det är på info. Humhum... Längtar lite tillbaka när man sitter här. Ingen som är dum mot en. *_*
Tänkte på en liten episod tidigare idag då jag befann mig på pendeltåget på vägen hem. Såg en dam som hade ett intatuerat plus ( + ) i pannan. O_o
Jag har sett damen förrut men nu fick jag en chans att titta lite mer noggrant och nu såg jag att det var ett ganska fint plus med lite fina snirklar men det hindrar inte det faktum från att jag aldrig i jävla helvetet skulle ha ett PLUS i pannan. Jag undrar vad som ligger bakom? Nån som vill visa äganderätt? Kult? Frivilligt?
Jag vill i allafall inte ha ett plus i kanten.

Jobbardag

Sov lite under natten men kom ändå till jobbet och var pigg. Alla tåg var i tid och det var ju kul! Men det är klart att man vill ha lite utmaning, fast när sen tågen blir sena så blir man irriterad. O_o Jag är alltså lite knäpp.
Andra halvan av passet gick mindre bra och jag tror att jag skapade en 9 minutersförsening. Ingen är dock perfekt.

Åkte hem, handlade läsk *_* och gick sedan hem och åt onyttor i sängen. Läste även lite. Pratade med mamma i telefonen och fick sedan sms från min handledare och vår personalfördeling.
Byte av tur samt ett kort gnetpass som börjar om ca 1 timme.
MONEYMONEYMONEY! *_*

BoA e Bästast

BoA min älskade älskade älskade favorit sångeska. Släpper fortfarande sjukt mycket musik - TACK GODE GUD FÖR DET!
Bara nu i november/december släpper hon två singlar. Hon är dels med i reklamkampanjen Anycall med Anyband samt singelsläppet nästa vecka med låten Lose your mind. Hoppas att hon inte gör misstaget Utada gjorde och försöker sig på en karriär over seas. Jag vill inte dela henne med nån annan *_*


KAWAIIII!!! BoA är MIN!!! `_´

Ofokuserad

Hur ska man ställa sig om någon på jobbet tycker att man är helt jävla sämst?. Jag har förare som varit tokdumma i huvudet som sagt hur sämst jag är och hur dålig jag är på mitt jobb (trist att de känner så för det gör inte jag) och det bryr jag mig inte ett smack om. De skriker på min yrkesroll inte på Rebecka.
Mamma smsade att kakorna hon bakat till folket på jobbet var färdiga och jag tänkte att hon kunde elda upp de där jävla kakorna. Varför ska hon bjuda BV på någonting.
Om en person tycker att jag är så värdelös är det säkert flera som gör det. 


Restaurang J - julbord - betyg

Måste ju sätta betyg på julbordet och jag kan ännu inte bestämma mig. Min mage har dock betygsatt det till en klar -134190856139746 av 5 då jag spenderat mycket tid i badrummet funderandes över hur mycket jag EGENTLIGEN åt. 

Grisröven (julskinkan för er med liten fantasi) var inte alls så god som min mor kan göra den, eller min döda mormor eller andra privatpersoner jag smakat JS från. Det kändes lite ... fattigt på smak och det var ju ingen griljering eller vad det nu heter.Jag ger den 2½ /5 och då känner jag mig givmild.
Tre senapsorter, stark, vanlig, Johnny's. Helt fel. Man måste ha en som är söt så ENORMT minuspoäng på det.   
Rostbiffen var lite oväntad och väldigt god - 4/5, chokladdoppade valnötter helt klart bästast. 6/5 (Brolin och Hysénklass). Knäcken var ganska hård, seg god 3½/5, salamin argh... bet i en pepparkärna så att jag trodde att en tand ramlat ut, hotet om detta ger betyget -1. Hade det varit för smaken hade den fått 4.
Köttbullar, mesig smak 2½, revbensspjäll - bra marinerat, god glace - Brolin och Hysénklass igen (6).
Prinskorv, stark och bra smak utan att kännas billig 4/5, Kanelpannacotta 5/5 hade varit B&H klass om det varit mer. Potatis, äter bara det på resturang, första omgången var underbar andra njäh 4/5.
Och vad är det för j-vla (åh va rolig jag är!) som inte har COCA COLA :E (Jag har låga krav, jag vill ha coca cola så är jag nöjd). Tro mig, det räcker långt *_*

Resturang J var trevlig men inbjöd inte direkt till några mingelmöjligheter. Där var julbordet på telegrafen mycket bättre. Båtresan var .... för att använda små ord - mindre bra - och jag mår illa av och till fram till nu då jag skriver detta inlägg. Nu kan det dock färgas av en massa alkohol. :P Om vi ska åka båt nästa gång tänker jag inte skriva upp mig. Det är jobbigt att vara åksjuk.

Aladdin var inte alls roligt. Jag ångrar att jag köpte en extra dricka, jag vet ju hur "bra" man mår efter. 92 spänn är väl iofs ett ganska billigt pris för lite extra toalettbesök, varför kommer man inte ihåg att magen inte gillar sånt?. Dessutom som alltid när man kommer dit så går alla människor upp i rök. :(
Tappade gnistan när en kollega påminde om att det var avstängt mellan Stockholm C och Karlberg.

När jag kom hem funderade jag lite på om jag är tråkig och eller inskränkt som alltid tycker att sådana här fester är jobbiga (av multipla orsaker). Men när trivs du bäst då, frågade någon. Svaret är enkelt men lite otäckt, ensam.

Julbords tips

Ursäkta kan nån berätta för mig mina (finn) fem fel jag ALLTID gör på julfester till nästa år?

1. Maten i världen kommer INTE att ta slut om jag äter för mindre än 2-3 personer.

2. Det spelar ingen roll - sill är alltid äckligt. Oavsett om det är "vanlig" eller svartvinbärssill.

3. Köttbullarna, potatisen, skinkan, prinskorven, revbensspjällen, pastejen, brödet, osten är INTE godare på de sista 2-3 tallrikarna, eller ju mer man äter.

4. 1-2 flaskor cider är inte bättre än vatten att dricka till den salta maten då dessa inte släcker törsten lika bra och kostar mer än en årslön för en rik kines. Oavsett hur spännande det låter med mandarincider eller cactuscider.

5. Alkohol - NEJ, min mage gillar inte blandningen av julmat och alkohol och NEJ, jag blev inte snyggare i år heller.

Lösningen i Rebeckas skåp

Sov typ två timmar inatt. Jag var inte särskilt stressad över något så varför jag inte somnade vet jag inte. Antagligen var jag rädd att jag skulle glömma mina kläder jag skulle ha till julfesten. Sådana saker håller mig sällan vaken om nätterna - hello im miss praktisk. Jag har en hel uppsättning av sexiga underkläder, smink (och skönhetsprodukter), skor, tre sorters hörlurar till mp3spelare, batterier, pengar (ungefär 25kr), mat, brev från en chef, böcker, Vogue, plåster OCH använda träningskläder i mitt skåp på jobbet. Ingen situation är för svår i mitt skåp. 
Halvsprang till jobbet där jag åt gröt (kräksmiley). Egentligen är inte gröt äckligt det är bara det att ... färgen och konsistensen liksom :S
Ett tåg var 245 minuter försenat och samtidigt satt en kollega med vadslagning om en annan kollega. 
Jag ville inte ge mig in på vadslagningen då mina odds låg på en helt annan person var tillräckligt full och tillräckligt smart nog att åka hem för några år sedan. 
Pratade med flera kollegor om hur man skulle tillbringa eftermiddagen - träning, frisören, skitsnack - hem, sova, sminkning i lugn ro. Jag valde de senare. Ödesdigert.
Fick gå hem tio minuter tidigare och fick naturligtvis så mycket skavsår att jag var tvungen att plocka fram mina kära jumpadojjor till kvällen. 
Sängen såg inbjudande ut och jag bara gled ner i mina übersköna lakan och försvann i drömmarnas värld. 


Julkalenderköp

Efter gårdagens pengaregn börjar idag shoppingmånaden på allvar.
Jag har EN person att köpa julkläpps till och det är redan bestämt vad personen få så allt som inshoppas den här månaden är till MIG and ME ALONE *_*
Eftersom det är december är det ett gäng internetsidor som har Dagens kalendervara som är något som ofta är oanständigt billigt.
Tex har discshop Spiderman 3 för 99 kronor och Assasssins creed för 479:-, blogg.se har ju också en kalender fast det verkar vara mer reklaminriktat.
Vet du fler kalenderar så berätta direkt!! Alla extrapris är bra extrapris.
23 dagar kvar!

hits