Farväl söndag

Dags att ta farväl av den här dagen. Har hunnit med ett gäng saker och söndagsångesten har varit långt borta, förvånande nog. Måste vara första gången någonsin. Imorgon måste jag komma på nått bra att använda min gula skål till. Pannkakor kanske? Mer av Petras plättbröd? Finns ju oändliga möjligheter.
Får se vad morgondagen bär med sig.
Men inga jävla fler bilder nu.

Jätte- gult, triss, trist, dyrt..

Efter baket insåg jag att solen faktiskt visade sig ute till skillnad från igår, så jag blev överlycklig och fick genast något gult i sinnet.
Först sminkade jag mig i gult. Känns lite osäkert på om gult verkligen är snyggt. Det fungerar någorlunda tillsammans med mina ögon (som är gröna) men det är ändå gult liksom. Gult = fult.
Eftersom jag är Åhléns största fan så köpte jag dagens alla inköp där och hela tiden med ett litet snett leende på mina rosa läppar. Åhléns må vara de bästa stället på jorden i min lilla shoppingvärld men det är lite dyrt.
Startade med att tackla två äckliga ungar i rulltrappan. Fan va skönt det kändes!!!

Kom till köksavdelningen där mina ögon snabbt noterade att de rosa Rosti skålarna inte fanns (slutsålda). Men eftersom jag idag lider av gult sinne så fastnade min blick på de gula skålarna och snart hade jag en 4-liters-rosti i mina händer. Letade runt efter kråskavel (eller vad de nu heter) hittade ingen, däremot så fann jag något annat jag letat efter ett tag, ett genomskinligt decilitermått med olika mått utritade. Min lycka var nästan gjord!
Hamnade på någon ytterst märklig anledning nere på sminkavdelningen där jag hade turen i oturen att stöta på en kvinna som jobbade för Lumene. I deras höstkollektion av smink så har de en grå/svart ögonskugga och jag ville veta om jag hade de rätta färgerna för att klara det. Hon tittade inte särskilt noga på mig utan gör som alla de där sminkmänniskorna gör och började ta färg och rita på sin hand. Som att det skulle lösa MINA problem.
Jag plockade på mig den och även en av Max Factors ögonskuggor, även den från höstkollektionen.

Köpte en JÄTTETRISS på vägen hem. Fjärde gången gillt liksom. Jag vann inte. Det betyder att nån JÄVEL har MIN vinst! Är det DU!?

Köpte lite coca cola på hemvägen, ställde upp dem för att fota och här är dem. Njut *_*

Genomskinligt Dl-mått från ÅhlénsRosti-skål i kycklinggulCoca Cola Armé


Petras plättbröd

Bakade brödet och resultatet blev FETT MUMSIGT! Det var inte heller särskilt svårt vilket var skönt, jag har aldrig bakat bröd i stekpannan förrut. Smaken påminde om tunnbröd men brödkryddorna gjorde det hela lite mer spännande. Konstigt att de inte tänkt på det innan, att smaksätta tunnbröd?

IngridienserIngridienserna i bunkenBrödet i pannan


Här ska de bakas!

Nu är det dags för Petras Plättbröd. Har velat baka dessa bröd i flera dagar nu och idag söndag blir det dags. Jag hoppas dock att jag har bikarbonat hemma, låter inte direkt som något standardkök har. Shopping har dock aldrig hindrat mig för att nå mina mål. Bild på bröden kommer eventuellt senare.

Tandborstning

Igår premiärade jag med min nya tanborste och tandkräm. Tandborsten är bra mycket hårdare än jag vill ha den. Dumma Hemköp hade inte soft. Enligt tandläkare ska man aldrig ha tandborstar hårdare än soft om det naturligtvis inte är något speciellt bakom tydligen för att det är dåligt för tandköttet, med tanke på hur hårt jag borstar borde jag har ultrasoft.

Ännu mer tandborstningMera tandborstningTandborstningMer tandborstningRosa ny tandborse + ny tandkrämFan va snyggt det blev!

Jag måste säga att resultatet av min tandborstning var helt otrolig! :P

JÄTTETRIS(S)T

Tog ett långsamt varv runt Vällingby och insåg att det inte är mer spännande där än sist. Slutade med att jag hamnade på hemköp där jag handlade mat för 335 kronor. Det kändes som ångestmycket pengar för så få saker man plockar på sig. Fyra bitar entrecote 130 pix, ny tandborste (ÄNTLIGEN), tandkräm (fan va dyrt det har blivit, 33:90 - Sensodyne), opoppade popcorn för 40 kronor, rödpepparsås, tre burkar barnmat (!). 
Barnmat? jajamensan! :P grejen är den att företagen inte får använda sig av konserveringsmedel eller annat fabricerat så man får the real thing när man köper barnmat. Nu köpte jag iofs inte maten utan två drickor (som smakade typ ingenting) och en blåbärspuré. Blåbärspurén borde vara sjuuuukt bra att ha till glass, jag är iallafall naiv nog att tro det. 

Kom hem aggroade lite på min man, grät, gud jag är värsta sållet numera. Har fuskat med medicinen och det märks. Bäd beckis. Började prata med en kollega som satt på jobbet och  jag bestämde mig för att åka och hälsa på henne, vi har pratat om att ta en fika men saker har kommit emellan. På stora Stockholm Central köpte jag en JÄTTETRISS och ett glassogram till min kära kollega som kört tårta (jag kommer att förklara detta när jag råkar ut för det). Vann ingenting på trissen vilket var JÄTTETRIS(S)T. Dessutom var det dåligt för min ekonomi då de kostar 100 jävla spänn. Det är tredje jättetrissen nu som jag inte vinner på. Kan någon påminna mig om det nästa gång jag tänker köpa en?
  
Använde kvällen till att lyssna på musik. Jag är antagligen den enda i världen som är heeeelt galen i Britneylåtarna och på rent ALLVAR funderar på att köpa hennes skiva som släpps 14 november.
Lyssnade även ungefär en miljon gånger på Kents nya.


Mot Vällis centrum

Dagen har knappt börjat och jag vaknade senare än jag önskat. Ringde till mamma direkt för att fråga om vi kunde ta en fika eller träffas lite kort. Hon var upptagen med att flytta hem från sin sommarstuga så jag nämnde inte ens förslaget. Känner mig fortfarande lite snurrig men om jag måste sitta inne en hel dag till kommer jag att göra något dumt, seriöst alltså. Duschade innan jag en dragit bort gardinerna och blev ledsen när jag såg att det regnade. Känns tveksamt att överhuvudtaget gå ut  redan från början och måste jag då även anstränga mig med att bära paraply är jag inte säker på att gå ut är det bästa förslaget. Hade helst velat åka till Vällingby, då får man gratisluft samtidigt som man går mellan affärerna men hur roligt är det om det regnar.
Jag är dessutom ganska nyfiken på vad det är som är så speciellt med Vällis, jag bor ganska nära och får därför reklam för "köpcentrumet" men när jag är där tycker jag att det är sjukt tråkigt. Jag kommer dock tillbaka dit eftersom jag suktar efter kunskapen om varför Vällis är så bra och fantastiskt som det står i reklambladen.
För att försöka att få ny klarhet gick jag in på sidan där de stoltserar med att ett gäng nya butiker öppnar september/oktober - Hemtex, Hårskulptörerna, Länsförsäkringar, Specsavers Blic, Telenor

Shit jag har alltid längtat efter länsförsäkringar!!!

Kanske det är någon annan som vet vad som är så bra med Vällis, snälla dela med dig!?

Ensam

Fick sjukt mycket ångest. Började tänka på hurdan jag är. Vad jag gör..
Till att börja med så verkar jag fortfarande ha den där auran runt mig att jag inte släpper in någon. Det gör mig ledsen för jag vill inte ha den där, jag vill vara som alla andra.
Sen är jag ju också sådan att ju mer nere jag blir desto mer söker jag mig till ensamhet vilket leder till mer ensamhet. Umgås sällan med människor längre. Finns egentligen bara när jag är på jobbet.
Jag har inget eget liv att gå till.
Skrattet når inte längre till ögonen och är det egentligen så roligt?


Stora tvättstugeäventyret

Tvingade ner mig själv i tvättstugan även om det var jävligt energikrävande och jag var helt slut efteråt. Jag vill inte behöva köpa kläder för att slippa gå naken. Fast så här efteråt vet jag inte om det var så vettigt jag tror iofs att det är ganska bra att röra på sig så att man inte bara ligger stilla. Tvättade fyra maskiner tvätt vilket vanligtvis tar två timmar eftersom vi har två tvättmaskiner i tvättstugan, idag tog det tre. Hänga all tvätt, få den torr och någorlunda hopvikt tog fyra timmar (normalt 1-2 timmar). Tvättstugan det mest "spännande" jag gjort under dagen. Har liksom inte orkat med något annat. Det har helt enkelt varit dundertråkigt.
Jag orkade inte ens titta på hela Mitt stora feta grekiska bröllop som är en av mina romantik/komedi favoriter. Jag orkar inte fokusera längre perioder och jag känner mig korkad och dum. 
Som om jag inte har nog av de känslorna redan innan. 

Hyreshöjning

Vaknade, behövde ca 5 sekunder på mig att känna att huvudet inte var i sin ordning, ringa jobbet för att meddela samt fundera ut hur jävla skittråkigt jag kommer att ha det idag.
Tanken var att jag skulle tvätta tidigt på morgonen efter att ha skjutit upp det i över 1½ vecka men det blev inte av. Jag får väl gå naken imorgon men jag har absolut noll energi.
Var väldigt besviken, hade tänk köpa kaka till min älskade S eftersom det var vår sista dag tillsammans och nu är jag inte ens där : / Tanken var ju även att jag skulle äta lunch med en kollega men det är också inställt.
Känns så jävla bedrövligt och sen får jag brev i min dörrbrevlåda (inte mailen) att min hyra gått upp med 82 kronor.
Det som dock måste klassas som positivt är att hyreshöjningen kom separat tre månader frammåt så jag kan betala alla den här månaden och sen "spara" 164 kronor för oktober och novembers höjning.
Fett tragisk dag.

Lördag 15:e december 2001

Det är många år sedan nu men det var 15:e december 2001 som jag slog i huvudet förra gången på jobbet. Jag minns det som igår, jag minns pelaren och jag minns vad jag tänkte precis när det hänt.
Skulle skaka håret tillrätta och kastade huvudet bakåt så där som man gör och drämde i så hårt med huvudet att min enda tanke var att "om jag svimmar nu, dör jag" så illa upplevde jag dock inte den här smällen men inte långt ifrån. Det var mest HELVETE.
Tog ett varv i lägenheten efter att ha suttit i soffan nästan hela eftermiddagen för att se hur det kändes och det är bara blä. Mår illa precis hela tiden och det mesta av känslorna kommer när jag sätter mig ned igen. Jag är livrädd att det ska sitta i till imorgon. Dessutom är jag arg på mig själv att jag är så satans klantig.
Jag har gjort det en gång i mitt liv redan och det var nog pinsamt. Det händer faktiskt att jag får höra om de där fortfarande trots att det är närmare SEX år sedan. Varför jag är så besatt och kommer ihåg just det datumet kan man ju fråga sig men det är ganska enkelt, Sagan om ringen skulle ha premiär på onsdagen och det skulle vara en strejk på måndagsmorgonen. Jag var hemma hela veckan från jobbet och jag mådde illa långt in i januari.
Torsdagen åkte jag, mamma och två kompisar in till Karolinska där de sa de klassiska ta en alvedon och gå och lägg dig.
Jag gissar att anledningen till att jag skriver de här inlägget är för att jag är lite småorolig inför att gå och lägga mig. Stressig inför morgondagen då jag vill vara frisk.

Pratade med min man som berättade att det för en satans massa år sedan just idag var dagen då E=m2 presenterades samt att bengaliska tigrar blev utrotningshotade.
En annan sak som jag lovat ett par dagar nu är min mössa och den kan man se nedan.

MÖSSAN!!!! *_*

Gillar du den inte så skit ner dig, den är jättesnygg!


Theres a hole in my head..

Hur jävla klantig får man bli.
Vaknade ganska tidigt och lyckades starta dagen med att ladda hem Sim City till min mobil. Låg i sängen i nästan en timme och spelade. Fan va jag älskar Sim City. EA games in my heart forever.
Gick upp duschade och åkte in till stan där jag åt en fantastisk lunch på Åhléns bestående av Biff stroganoff med potatismos. Fett gott potatismos som var gjort av riktiga potatisar. Fett imponerande.
Sen gick jag ner på undervåningen där jag letade efter kajalpennor. Hittade en som jag gillade och sen kom en Åhlénsarbetare och påpekade att "de där kajalpennorna är jääääättebra... och om du köper två får du en gratismascara.." .. Jag går alltid på allt sånt där och köpte naturligtvis en penna till och fick då välja mellan en svart och en grå mascara. Grå mascara lät väldigt tufft så jag valde det.
Köpte även en fyrdelad ögonskugga från ett märke jag vägrar erkänna att jag använder. Anledningen till hatet är att jag tycker att de pudrar så mycket och för att många fjortisar använder det. Jag har råd med dyrare märken och vill därför bara använda sådana. Vad kan jag säga lyxhora.
Köpte två lakan så att jag och min MAN kan sova som en matchande lycklig familj. Jag har sedan tidigare inga matchande lakan så det har sett fullt ut och eftersom jag gillar saker som passar ihop så kommer detta att bli en fantastisk ny start på min ... öh ... mina sängvanor.

På jobbet kom jag in i köket köpte en coka cola *_* kastade mig ner i en av fåtöljerna och SMACK så var jag knockad. Det var tyvärr så här att bakom fåtöljen så stod en OND betongpelare som jag självklart lyckades pricka in med mitt huvud.
Två medarbetare blev oroliga som fan eftersom det hade hörts enda in i RÖKRUMMET när jag slog i. Tårarna började droppa trots att jag egentligen inte kände mig ledsen och när sen min fantastiska handledare kom började jag snyfta. : /  Huvudet dunkade, jag mådde illa och kände mig yr men eftersom jag är som jag är så vägrade jag erkänna det och satt kvar i ... öh... några minuter? en kvart? innan jag slutligen gav upp och gick till vilrummet där tårarna återigen började rinna innan jag kunde slappna av.
Så småningom gick jag ut igen för att säga att jag mådde sämre än innan och ville åka hem men S var borta. Jag fattade ingenting och frågade var Per hade gjort av S, jag kunde inte fatta var hon tagit vägen. Det tog mig nästan en minut innan jag insåg att hon måste ha fått rast. Light efterbliven ....
Mötte en chef och en tågledare och sa att jag tänkte åka hem pga min egen klantighet. De tyckte att jag såg likblek ut och inte särskilt frisk ut. Sånt känns ju skönt att höra.. eller inte.
Försökte ringa mamma så att hon kunde komma och hämta mig för jag ville inte åka hem ensam men hon var som vanligt upptagen och på nått sätt så vill jag inte be henne om hjälp längre, det kändes sorgligt. 
 Tänkte ta en taxi hem men på nått sätt så slutade det med att jag satt på ett pendeltåg på väg hem.

Nu flera timmar senare är jag fortfarande långsam som fan och väldigt yr. Känns tveksamt om det blir något jobb imorgon, som tur är börjar jag kl 14 så jag behöver inte stressa upp klockan fem. En god natts sömn kurerar säkert mitt huvud.

Fetma 1.01

Hur man behåller sin extra kilon:.
Normala personer som är skithungriga går till en restaurang, köper sin mat, bär den i sin påse, går tillbaka till jobbet och slafsar i sig.
Rebecka har en egen teknik som jag gärna delar med mig. Du går till lunchstället, köper mat, sen bara "råkar" du hamna på pressbyrån där du trycker i dig en varm korv med bröd. Trots att din arbetsplats ligger 3½ minut bort.

Som jag skrev igår så fick jag huvudvärk och den satt i även i morse när jag vaknade. Missuppfattade mitt schema och kom 30 minuter för tidigt. Det hade varit 30 extra minuter i sängen och det spelar stor roll när man kliver upp runt femtiden. Mådde illa som tusan och hade ont och det blev bara så fel. Stämningen var så irriterad när vi väl satte oss och det gjorde de hela värre. Bad aldrig om ursäkt men det kan jag göra imorgon. Det blev lite bättre efter lunch då vi satt och bläddrade i den japanska vogue som jag handlade på pressbyrån (för 148 JÄVLA spänn men mode kostar). Hade glömt bort att man läser baklänges i Japan och Vogue var inget undantag.

Japanska Vogue  - Vogue Nippon

Tänkte gå och hälsa på min handledares vovve men jag fick erbjudande om sällskap hem och det var precis något jag längtat efter. Så det får bli en annan gång.
När jag kom hem forsatte min matångest då jag köpte en bakelse ! som jag sköljde ned med chips. Jag fattar inte varför jag gör så. Det är ju sjukt onödigt men ändå så gör jag det.

Ringde mamma när jag kom hem för att eventuellt boka en middag ute på stan. Hon har blivit en doggiewalker. Jag har bilder i mitt huvud av hur det ser ut men tydligen har man inte hand om 20 små skithundar utan det är bara några få, idag var hon ute med en hund som hette Sigrid. I vilket fall som helst så för att göra en lång story kortare så gav hon mig tillbaka semesterpengar för att jag sagt en sak som inte alls är sann och det småkrossade mitt hjärta.

 


Flygande tv-kontroll.

Något säger mig att det är dags för en minisemester snart. Lackade ur så jävla mycket idag att jag kastade min tvkontroll tvärs genom rummet.
Varför? Jo, de mina jävla ungar i Sims gjorde inte som de skulle. OBEY YOU F-ING KIDS!!!! :E
Vad kan jag säga, jag känner väldigt mycket och alldeles för ofta. Har nu suttit i typ femton minuter och försökt lugna ner mig. Känner hur huvudet bultar och jag är skitskraj att det ska bli en sån där dundermigrän : /
Allt detta på grund av några spelkaraktärer.
Det har dock inte gått så långt som i Final Fantasy 7 där jag slet av mig hårtussar. Jag skojar tyvärr inte. Jag var så JÄVLA förbannad att jag tvingade min stackars kompis Äl att komma och rädda mig ur ilskan. Det är till och med vissa saker i vissa spel som han inte tillåter mig att göra för att jag blir så arg.
Jag gissar att det är trötthet plus att jag behöver ladda ur, det blir liksom aldrig av och jag sparar allt inom mig. Jag läser min blogg ibland och tänker att "lilla gumma, dagen efter så är allt överspelat" .. problemet är att jag lever med hela känsloregistret hela dagarna och det gör livet jävligt jobbigt.
Jag försöker dock som sagt att behålla det för mig själv och det skadar mig mer än vad jag vill erkänna för mig själv. Dark thoughts!

Orkar inte skriva något om jobbet idag, vi hade ju överlämningsmöte. Mössan är dock klar och den är lite stor kanske men jag hoppas att jag vänjer mig. Bild kommer vid senare tillfälle, vågar inte hålla i nått som kan gå sönder just nu.

Gossip Girl

Fan vad jag har väntat på den här serien! Jag har älskat Taylor Momsen sen hon var typ såhärliten i Grinchen (som stal julen, hon var den lilla flickan som Grinchen blir kompis med) och nu spelar hon vääärsta braten.
Alla pratar dock om Taylor Blake(?) som har huvudrollen att hon ska bli nya Mischa Barton men allvarligt talat så är hon fett leeeejm och ser inte så där insane-rich ut som man vill att den som är skolans rikaste(?)/mest populära brud ska vara.
Jag har inte läst böckerna ska tilläggas så jag har noll aning om vad det ska handla om eller egentligen vem som är vad eller varför. Detta inlägg skrivs dessutom när jag tittat ca 15 minuter av första avsnittet och jag måste säga att det är en jävla massa namn och det är det värsta jag vet eftersom namnkunnighet är min sämsta ability.
Vi får se hur det urartar.

När jag är färdig med Gossip Girl är det dags för första episoden av Top Model säsong 9. Det finns ingen serie i världen som är bättre än Top model. Jag har sett ALLA, ja säkert tänker du men det är faktikst så att jag sett alla!
Jag har japanska avsnitt, alla australienska säsonger, alla amerikanska, engelska, tyska osv osv osv...
Dock finns det ingen chans i HELVETET att jag kommer att ladda hem den svenska skitversionen. Har de svenska brudarna ens läst Vogue? Vet de ens vad Haute couture är för något? Vet de vem Patrick Demarchelier är? Tveksamt.
Amerikanska versionen är helt klart dyrast, det svärs mest i den austrilenska och brudarna där är mest syndiga *_*
Rebecka är sveriges okränkte topmodell-öh-tittare.

Jobbet, vad kan jag säga. RUMPA! 
Det gick inte så bra i Uppsala, tappade koncentrationen och det höll på att gå riktigt illa ett tag kändes det som.
Imorgon ska de vara överlämningsmöte och jag känner inte mig redo att ha det än... 

Blodpudding :/

Alla har en åsikt huruvida blodpudding går att äta eller inte.
Jag är ett fan men äter nog inte blodpudding mer ofta än en gång per år. Idag blev det brunch bestående av två skivor blodpudding samt en stor klick av mammas nylagade lingonsylt. Himmelskt *_*

Stekande blodpuddingBlodpudding med lingonsylt

Nattscensfilter, dumma Hollywood

Vaknade kl 4 i morse av att magen var i uppror. Sånt är aldrig roligt men jag lyckades somna om efter ett tag, vaknade halv 6 för ännu ett uppror. Efter det var det över och jag kunde sova i lugn och ro.

Dagen spenderades framför datorn, spelade Sims 2 med gott resultat. Jag har perioder då jag inte spelar någonting sen kommer sådana här ryck och då tycker jag att det är helt sjukt roligt och kan hålla på i flera dagar med att bygga om huset, möblera och skaffa nya vänner och nya jobb. Råkade dock trycka fel idag och flirtade med en granne framför min man, tog lång tid innan han ville förlåta mig.
Hade lite lätta spänningar i huvudet och trodde att det skulle utvecklas till migrän och gjorde därför de säkra före det osäkra och avbokade middagen ikväll. Jag gissar att huvudvärken ville fram enbart för att min kusin lagat FISK. Fisk är äckligt.

Hyrde filmen Pan's Labyrint från
SF-anytime. Skönt att man slipper gå ut och hyra men sf och min dator har lite agg mot varandra och jag kan inte se deras filmer i fullscreen om jag vill ha text. Det går naturligtvis bra när det är engelska filmer, Pan's Labyrint är spansk. Min skolspanska är lite VÄL dålig för att klara en hel film.
Den var skrämmande på sina håll och handlade inte alls om det jag trodde att den skulle handla om, jag hade förväntat mig en slags mörk Harry Potter kopia och fick typ Fanny & Alexander / Narnia. 
Det som störde mig mest under filmens gång var alla "nattscener" som är inspelade under dagtid, det finns ett slags filter som används ganska flitigt även i Hollywood, tydligen måste det vara dyrt att jobba natt. 
Den första film som jag retade mig på det var i Kingdom of heaven, det är ett visst slags ljus som solen ger och ingen skuggteknik i världen kan ta bort den - uppenbarligen - utan att det syns att det just är ett filter. Detta gör även att det känns fånigt när en skådis står och säger - jag ser ingenting, det är så mörkt. 

Blev ledsen idag igen. 
-Jag har alla medel, alla tips och all hjälp jag kan få, ändå klarar jag inte av att spara pengar, gå ner i vikt eller lyckas med någonting.
-Du tänker för mycket. 

Fisk is evil

No reservations (kärlek på menyn) var heeeelt okej. Inte direkt så att jag kommer att springa till biograferna för att se den igen men mysighetsfaktorn var stor.
Mamma och jag hade en riktigt trevlig eftermiddag och jag var på ganska bra humör när jag kom hem. Hamnade förstås nästan direkt i soffan där jag tittade på en annan Catherine Zeta Jones film - Intolerable cruelty, där även George Clooney är med. Allt för att få tiden att gå.
Mitt i alltihop ringde mamma och berättade att min kusin ska bjuda på FISK imorgon. Fisk är det absolut äckligaste som finns. Fisk is evil.
Mamma erbjöd sig att laga någon annan maträtt men seriööööst hur pinsamt är inte det!

Tog med mig Vogue in på toaletten idag, min gissning är att Anna Vintour (högsta höns även kallad chefredaktör på den amerikanska versionen) har skickat efter lönnmördare som ska göra slut på mig och pinan.

No reservations


No reservations / Kärlek på menynSka möta mamma kvart i två, åka till stan, fika och sen gå på bio för att se No reservations, eller Kärlek på menyn som den heter på svenska. Fett larvig titel på svenska men det kanske finns någon tanke bakom som jag inte känner till. På den officiella hemsidan kan man få recept och det känns orginellt. Kul att de delar med sig i stället för att släppa en svindyr kokbok med receptet om några månader. Besök
HÄR.
 
Tvättstugan har återigen blivit uppskjuten och det börjar dra ihop sig till aningens panik i min garderob. Har jag tur kommer jag hem tillräckligt tidigt för att kunna köra två eller tre maskiner innan tvättstugeterroristen kommer ner och skriker.


Kastrullen var söt.. *suck*

Torsdag användes förrutom till att jobba och gå på stresskursen till att shoppa. Hann med två stora inköp på Åhléns innan jag gick på kursen. Köpte en Weraväska och en kastrull. Weraväskan hade jag nog inte köpt om det inte varit så att Åhléns just nu (fram till 23:e september) har klubbdagar och man kan köpa en Weraprodukt med 20% rabatt. 895 till 716 kronor var enligt mig en stor vinst. Den enda som kommer att lida av detta är mitt bankkonto, dock förnekar jag detta hejdlöst, det är ju lön på tisdag. *_*
Kastrullen, vad kan jag säga, den var söt...

Har sedan i början på veckan tittat mer eller mindre nonstop på Heroes första säsong. Laddade hem *hosthost* och jag hade hoppats att det på nått sätt skulle hända nått under seriens gång. Slutfighten var grymt lam och jag satt med munnen öppen. Hade jag spenderat 23 avsnitt á 42 minuter på detta? Då kan man ju förstås komma med motargumentet, men varför tittade du så länge då? Jo, det ska jag tala om, jag gillar flera av skådespelarna och jag var nyfiken på hur det skulle gå i slutet plus att jag hoppades att serien skulle gå från såpaliknande till något mer actioninriktat. Dock hände inte det. Jag får se om jag orkar med säsong två som startar snart i USA.

Fick ett sms på eftermiddagen av mamma som undrade om vi kunde gå på bio på lördag. Kan inte riktigt säga varför men det känns olustigt. 
Hade velat vara med Ai idag men huvudet sa sitt, sova 2-3 timmar är ingen höjdare och sen jobba. Jag hoppas att han inte blev alltför ledsen, försöker vara folk till lags numera men det har slagit väldigt mycket fel.  
Weraväska

Över

Jag hoppas att det efter midnatt är över.

Yokatta

YOKATTA! Mitt hår är nu ÄNTLIGEN i en färg som jag vågar visa mig ute i.

Mr Högröstad bad om ursäkt

Nej fy fan va dåligt det går. Det var en situation tidigt under dagen där jag fick tåg mot tåg. Tyckte inte alls att det var så jävla dödshemskt (ingen hade kunnat dö ingen var någonsin i fara, två tåg blev sena), men situationen blev eller kändes kaotiskt när en av mina kollegor började bli högröstad. Det var först då som det började ramla utför. Jag är så jävla hyperkänslig just nu och att nån började skrika gjorde saken 10 000 gånger värre.
Tyvärr fick vi rast och jag gick iväg med mina tankar. Jag tyckte inte att det var så hemskt men.. usch.
De värsta av allt var att tidigare hade allt fungerat fullkomligt perfekt och jag kände att det för en gångs skull skulle bli riktigt riktigt roligt på jobbet och att jag skulle gå hem och vara så satans stolt att jag kunde köpa mig själv en pokal. Känna stolthet och glädje över att allt gått bra.
Jag gick som sagt ut på rasten och när jag kom tillbaka kom Mr Högröstad fram till mig och bad om ursäkt. Jag började nästan att gråta för att det var så schysst, miljoner av kramar till honom. Då var det avklarat liksom.

Det MÅSTE bli bra nu...

Mådde jättedåligt hela dagen idag. Försökte skämta om allt jag kom över men shit va trasig jag är.
Mötet med chefen gick riktigt bra. Förde också fram min önskan om att alla som övar ska få träffas nån gång i månaden bara för att dela erfarenheter, fika och prata med en instruktör om frågor som inte handledare kan svara på. Jag hade inte råd men köpte blekmedel för håret idag igen. Det MÅSTE bli bra nu för igår grät jag.

Annars så tänkte jag bara på en enda sak.

Det brinner...

... i mitt hår. Jag ska ha mössa närmsta tiden oavsett hur varmt det är. Känner mig så otroligt ful. Som om det inte är nog illa redan innan. :( Började gråta och känner mig ganska otröstlig just nu.

Jätterödhårig


Avfärgning pågår...

Köpte avfärgningsmedel idag och tänkte att jag skulle prova det nu. Får se hur det blir.. Måste erkänna att jag är nervös. Har hört historier om folk som mer eller mindre tappat håret och jag vet att mitt hår kan vara grinigt när det är nyfärgat. Om det ramlar av så får jag nog börja bära mössa. Hoppas att S är klar med min mössa i så fall.

*Hjälp*


Din sko? nej Min sko

Glömmer aldrig Hassans busringning om det. De ringer upp företaget Din sko och säger det ganska självklara, "nej min sko" varpå självklart personen som svarar kämpar vidare.

Eftersom jag är världshistoriens mest petiga människa hade jag ingen som helst tanke på att jag faktiskt skulle lyckas hitta ett par skor när jag åkte in till stanför att spana. Gick genom Åhléns för att kolla så att jag inte missat något när jag var där igår, tog en tur till wedins där jag provade tre par skor. Jag måste som vanligt vara väldigt sent ute och köpa skor för det var väldigt utplockat. Jag har storlek 39-41 beroende på tillverkare och i flera av märkena fanns inte ens 37-42. Detta gällde för både Åhléns, Wedins och slutligen Din Sko. Det var inte riktigt kärlek vid ögonkastet men jag provade och blev glatt överraskad. Dock blev det lite hönsrövsmun över priset, 880:-
Det som gjorde att de blev just dessa par skor förrutom att de passade är att de var breda för vaden. Mina vader är ganska stora och med dessa skor ska jag kunna ha jeansen innanför skorna utan att få blodstockning.
 Varför färgskiftningen är så stor på bilderna vet jag inte för de är inte alls så olika i verkligheten.

Din Sko - StövlarDin Sko - Stövlar

Sminkskola?

Hårfärgen blev ungefär som jag trott ganska osynlig. De röda har dock mattats en del men det är nog bara jag som kommer att se skillnaden. Dock om jag klipper mig kommer det nog att bli snyggare om jag färgar om.
Ser bara ut som att jag tvättat håret emellan.

Rödhårig< gammal vs ny >Rödhårig, nej blond...

Tröttnade på att spela Sims 2 och hoppades på att tv för en gång skull ville överraska genom att visa något spänannde som man förhoppningsvis inte sett förrut. Flippade igenom 20 kanaler med de ena ointressanta skräpet efter de andra.
Stängde av och lyckades lyfta på baken för att göra något. Tog ett varv runt i lägenheten och fastnade i badrummet där jag sminkade mig.
Insåg att det blev någonstans mellan ok och hyffsat. Men jag vill se superbra ut. Började därför surfa runt och letar efter bra sminkskolor. Tyvärr är de flesta söksvaren skolor och inga sidor med tips.
Kanske borde starta en sminksida själv men hur bra är jag på att sminka mig?

Hårfärgexpriment

Åkte in till stan för att köpa skivan och hamnade på Åhléns där jag startade med att äta lunch. De överträffade sig själva med den godaste kokta potatis jag ätit på många år. Men säg inte att jag sagt det!!! Potatis is EVIL. 
Skivan fanns inte, bara den svenska versionen (nej tack). Hamnade på snygg-avdelningen, ni vet där man köper skönhetsprodukter. Stod och tittade på hårfärgningsmedel, har velat färga om håret i evigheter nu och tänkte ta den färg som jag skrivt om tidigare, den lila/bruna varianten. Den fanns inte. Hur jävla irriterande är inte det.
Tänkte ta en annan lila/brun då jag fastnade på blondhyllan.
Det slutade med att jag till slut plockade på mig en blonda färg som Pernilla Wahlgren (blä) har. Gick sedan in på sminkavdelningen och köpte en brun ögonskugga, en pennvässare för min sminkpenna, en ögonbindel, massagehandskar (hum vad är det egentligen jag köper) .. I pressbyrån på vägen hem köpte jag amerikanska Vogue. 840 sidor av de mode *_* samt en sketen triss(t) som jag inte vann på.

Nu är jag hemma och har färg i håret. Vi får se hur det urartar, kommer jag att vara blond eller ha någon annan färg imorgon.
Åhlensmat-Biff med lök och kokt potatis
RödhårigHårfärg - Blond
Före - Ny Färg - Vad blir det?


125 gram garnboll

Jag vaknade upp idag och kom varför jag saknade 100-lappen som jag letade efter igår, jag hade helt enkelt gjort av med den. Först hade jag spenderat 50 kronor på Vi(vo) och köpt bröd, pålägg och chips. Den andra halvan plus lite småpengar hade gått åt till att köpa en av de där italienska burgarna som de nu serverar på Max.
Jobbet var lungt. Två tåg var dock dundersena på grund av ett nedfallet träd samt en nedriven kontaktledning.
600 minuter (!!!!) på de ena tåget 340 på de andra. Grattis till de stackare som fick åka tåg igår. 
Spenderade därför mitt arbetsamma pass med att titta på En Geishas Memoarer. Jag gillade den bättre den här gången än första gången jag såg den. Den är väldigt snygg men man har sett historier som denna ungefär 100 gånger förrut. Jag ska dock bli lesbisk och bli ihop med Zhang Ziyi så jag klarar mig. 
 
När jag inte tittade på film eller arbetade så gjorde jag klar min ENORMA 125 grams toffs till mössan. Sjuuuukt snygg men också för tung. På vägen hem från jobbet gick snöret till bollen av och jag var tvungen att bära den i famnen. Fick lite undrande blickar och när jag sedan började fota den inne i tåget tappade folk hakan.
Min vän Bollen som fått namnet Wilson, som den där Volleybollen i Castaway med Tom Hanks. Rebecka har fått en vän!!

Vaknade upp ett, somnade om till två och började fundera på vad jag skulle kunna köpa den här dagen för att hålla igång mitt shoppande. Funderade på väskor på NK eller halsband eller bara dyr god mat.
Svaret kom när jag satte på tvn. Eurovision Song Contest - for kids.
JA, JAG VET! men jag gillar sån musik.
Toffs till mössa

"Bollen" snart på ett huvud nära dig (om du känner mig)

Ode to my eh handledare

Min handledare är så jäääävla bra. Nu har jag sagt det ungefär minst tre gånger per dag i tre veckor. Det kan inte sägas nog gånger. Jag får fan ståpäls varje gång hon säger "men hur tänker du nu?" eller "Vad lider du av?" jag hoppas att jag ska kunna spela in ett klipp när hon säger det och lyssna på det varje gång jag ska sova.
Det är ungefär en lika stor dröm som att få avsluta arbete som Erik Rikard startar.

Okej jag erkänner, jag är helt komplett jävla galen.

Lördagmorgon

Det gick så där på jobbet. Hade gråtit lite innan och kände mig väldigt låg. På slutet innan vi blev hemskickade kände jag att det blev för mycket - på en lördagnatt liksom.
Det är svårt tycker jag att lägga lika stor fokus på alla problemområden, speciellt om det är flera stycken. Skapade lite onödiga förseningar men jag försöker tänka att nästa gång så blir ja kanske någon procentenhet bättre och det är ju det man ska sträva efter.
Det märks hemma i min lägenhet att jag inte mår så bra, jag brukar nämligen ge upp städandet direkt när jag känner mig nere och nu börjar det se riktigt ofint ut här.
Tänker nog spela Sims 2 resten av dagen. Kvinnan i familjen väntar parets andra barn och hon är lite småintresserad av grannfrun, hur ska detta sluta?

Känner att kommuniktationen mellan mig och D har mer eller mindre försvunnit. Båda är i en stressig del av livet och det märks. Längtar efter honom.

Farsta Strand - Världens ände

Ja. det måste ju vara så. För när man ska till Farsta Centrum, och kommer från mitt håll så åker man pendeltåg till Farsta Strand (strand liksom, säger ju allt), sen åker man tunnelbana en station "bakåt".... Detta har lett fram till att Farsta Strand helt enkelt MÅSTE vara världens ände. Inget kan rubba min tro, inte ens en en karta!
Anledningen till att jag åkte till världens ände var för att mitt garn ÄNTLIGEN kommit till stickbutiken. I äkta Rebecka dramastil så öppnade jag dörren, ställde mig i kö och väntade på min tur för att ropa ESKIMOOOOO!!!!!
Fick mitt garn, betalade och åkte hem.

Gick till Baan-thai de lokala thaimatstället. Köpte biff i rödcurry som dagens lunch. Började äta och upptäckte snabbt att detta var en ytterst dålig idé. Det brann i min mun och för första gången någonsin så smakade det inte alls bra. Jag hoppas att min mage klarar sig.

Blev ju som sagt ledsen igår och det håller delvis även i sig idag. Dock senaste veckan har det känts bra och jag måste säga att min handledare är den bästa någonsin, hon gör inte så mkt :P men det är lite det som är grejen. De andra handledarna som jag haft har vakat som hökar och det är lite stressande. Detta fick mig att fundera på om det gått annorlunda om jag haft andra handledare och det går ju att nöta och blöta i all oändlighet. Dock så är av alla handledare jag haft så är S den bästa.
I vilket fall då så är jag grymt taggad nu och tänker köra aggressivt hela natten! AAAARRRRRGGGGGHHHHH!

Jättesist

Köpte ny mobil idag *_*
LG U970 Shine. Så jävla snygg. Det var instant love när jag såg den första gången. Min handledare är ägaren av en sådan och när jag såg hennes så var det - en-sån-ska-jag-ha och nu är jag en ägare av en.
Allt jag behöver göra är att betala den i typ en miljon år. Köpte även en rosa mobilstrumpa men jag ångrar mig, borde köpt den gröna ... eller kanske egentligen ingen O_o

När jag kom till jobbet tittade jag och ett gäng kollegor på Van Helsing, kom ca 45 minuter innan mitt pass skulle börja för att äta min lasagnelunch i lugn och ro. Mötte min gamla handledare Tommy som numera tar hand om Frida (en kurskamrat). Han berättade att hon ska köra upp om två veckor. Jag har inte riktigt bestämt hur jag känner inför det, det betyder att jag blir sist i min kurs att bli klar :( jag vet att det inte är någon tävlan men det går inte att bortse från att jag är sist. Jättesist. ... Jo, jag har bestämt mig, det känns helt jävla förjävligt och jag känner mig jätteledsen. Dum och .... mindrevärdig. Livet ÄR en tävling och jag ligger just nu SIST.

LG U970 ShineMobilstrumpa - RosaMobilstrumpa - Grön

"Oskuld 2nd base"

Äntligen!!! Garnet ska hämtas på fredag. Jag beställde 700 gram vilket är bra mycket mer än vad jag behöver men det är antagligen inte skrivet i sten att det är så mycket jag måste betala för.
Idag var en konstig dag på jobbet. Vissa timmar eller sjok av timmar känns det som att det går riktigt bra, sen andra tider så är det som att börja om från noll igen.
Jag hatar noll-känslan. Känner mig som en liten fyraåring då jag inte fattar och måste be om handledarehjälp. Det känns som att jag borde kommit längre än så. Blev jätteledsen när jag kände att jag inte klarade av det, varför ska jag inte klara det? jag har ju hållit på med det här i en jävla evighet. Jag är för mesig helt enkelt.

Mitt i natten? ja vad kan jag säga, lite nervös och svårt att sova. Eller nä det är inte svårt att sova om man ligger i sängen men sitter man i soffan blir det svårigheter. Tankarna glider runt och jag försöker analysera om jag är nöjd med dagen eller om det känns dåligt. Jag försenade två tåg idag helt i onödan och det är lite dem jag fastnat på men det kändes som att vem som helst skulle kunna göra det misstaget. Dessutom var det ingen som direkt ringde upp mig och sa att jag var dum så helt dålig är jag inte. Jag gissar att det som vanligt kommer att lösas så fort man får mer erfarenhet.
Min nivå nu är fortfarande på typ "oskuld-2nd base" jisses vilket typiskt Rebecka-uttalande.

Det är med stor sorg som jag bara ska ha min nuvarande handledare i 17 dagar till. Saknar henne redan. :(

Mössa och garnfärg i repris:
eskimo 45pDröm mössa


Inte vitt!

Vad kan man förvänta sig. Jag har haft min vita tröja på mig i ungefär 12 timmar på mig och har redan lyckats spilla. Det känns som sådana där fläckar som antagligen inte kommer att försvinna i tvätten. Stor sorg.
Vilade en stund på eftermiddagen och mår nu mycket bättre.
Överkompenserade dock mitt intag av mat och det känns som att magen ska explodera, dumma mig.
Kvällen blir stillsam förhoppningsvis.

Någon gick precis förbi min balkong, alltid lika läskigt!

Vill bli klar!

Måndag morgon. Min handledare var tillbaka och berättade att hunden mådde bra. Det värmde att höra!
Det visade sig att hon köpt en Esprit-väska som jag under gårdagen tittat på fast i en annan färg. Jag visade upp min och det var tvärtom. Stört som fan ju!
Jag klämde ur mig att jag inte mått så bra under en tid, självklart så hände det ett gäng andra saker samtidigt så det blev inte riktigt så som jag velat att det skulle bli och jag är inte så säker på att allt gick fram.
Jag ville mest få fram att jag mått piss men att efter fredagens diskussion med min chef lett till att jag nu mådde mycket bättre och lite lite lite faktiskt ser fram emot att bli klar.
Fick sitta med en trafikledar-instruktör som hjälpte mig med ett gäng frågor gällande SÄO-pysslet som vi fått.
SÄO (Säkerhetsordning) är Banverkets regler gällande öh hur man ska göra när man arbetar i/på/runt spårområdet. Jag blev så glad när han upplyste om saker och ting och jag kände att Åhmigod jag fattar!
*Stor sten föll från bröst*

Under eftermiddagen hade vi ett möte angående den nya turlistan och jag började må illa, mitt huvud klarar inte riktigt av när det är regnväder ute. Får alltid väldigt lätt huvudvärk och ska man då sitta i ett litet rum med många personer med dålig luft är det som att be om en katastrof. Dock är det ju så att jag ofta tappar all intelligens och ändå utsätter mig för påfrestningen eftersom jag ytterst naivt trodde att det inte skulle hända den här gången.
50 minuter senare sitter jag på tåget hem, mår väldigt illa och hoppas att jag ska hinna hem så att jag slipper kräkas ombord på tåget.
Hemma kryps det snabbt ner i sängen och bara ligger och andas för att få kroppen i balans igen.

När jag vaknade till ringde jag till min favorit garnaffär för att fråga efter mitt efterlängtade Eskimo 45p.
"Det har inte kommit än"
Min mössa och halsduk, mi god i need you guys!


Dagens inköp i bilder

Som rubriken avslöjar så är det dagens inköp på bild. .
 LindextröjaLindexklänningÅhlénsväska

Gustav Vasakroppsform

Söndag. Vaknade upp halv ett, läste Harry Potter i en timme. Ligger på bok fyra nu (Goblet of fire) och är inte nöjd förrens jag läst igenom alla. Fyllde i lördagens ätande och även en del av söndagens ätande på viktklubb.
Det ser inte alltför dåligt ut inför imorgon måndag då det är vägdag.
Åkte efter det till Vällingby centrum där jag traskade omkring och helt accidently kom in på Lindex där jag köpte en tröja och en fin klänning/tunika. Fan vad jag älskar modet just nu, det passar min inte helt skinny mage helt perfekt.
Prövade ett par stretchjeans i stl 40 och höll på att dö inne i provrummet. Man skulle kunna säga att jag lider av Gustav Vasa-syndromet. Ni har väl sett honom på bild? skinny legs och värsta bollen som överkropp.
Jag kan alltså utan direkta svårigheter klämma i mig ett par jeans i stl 38 men knäppa dem... det finns inte på världskartan. Jag är nog mer stl 42-46 på magen. Inte roligt.

Gled vidare till Åhléns där jag skulle köpa hårfärgningsmedel. C på jobbet tyckte att det var länge sedan jag hade brun/lila så jag tänkte köpa det, självklart fanns det inte så jag återigen accidently kom in på sminkavdelningen och hittade en eyeliner-penna i mitt hatmärke IsaDora. Tragiskt nog så kan man se väskavdelningen från sminkavdelningen och ni förstår ju hur detta kommer att sluta. 329 kronor senare kom jag ut med en skitsnygg röd väska och pennan.
Insåg att detta kunde sluta illa då jag såg ett par snygga skor i ett skyltfönster. Aaaaaaah!!! Tur för min tunna plånbok fanns inte skorna i min storlek och jag hade ett :D leende när jag jäktade därifrån.

En kille stod utanför hemköp och frågade om han kunde få en tjuga eftersom han inte ätit sen i morse.
För en gångs skull så var jag snabb som fan i huvudet och svarade tufft: jag har inte heller ätit sen i morse, jag betalar med kort och om du är hungrig - gå hem.
Han har säkert fortfarande inte återhämtat sig. Jag insåg när jag satt på bussen att jag kanske var aningens för elak mot den stackars pojken.

Lördagen användes till att gå på bio med mamma. Först hade vi en diskussion om varför jag blivit så förbannad på henne i början av sommaren. Det var tungt, jag kanske skriver om det en annan dag.
Ett öga rött, var inte alls som jag tänkt mig men den tog sig mot slutet och som alltid får man sig som svenne värsta tankeställaren. Jag vill tro att jag behandlar alla lika men det kanske jag inte gör.

fredagsångest

Min underbara handledare var sjuk i morse och jag blev så otroligt orolig att hennes hund hade blivit sjuk eller till och med värre. Flera personer på jobbet var verkligen oroliga. Till slut berättade någon att det inte gällde vovven och alla andades ut. 

Samtalade med chefen om diverse händelser och efteråt kändes det så bra. Många skratt och jag hoppas att jag inte verkade för flamsig. Hon berättade att mer eller mindre alla mådde så dåligt att det funderar på att sluta. Det kändes som en lättnad och jag slappnade av så mycket mer efteråt. Nu hoppas jag att min handledare blir frisk så vi kan ha den SÄO (säkerhetsordning, vår "lagbok") diskussion så att jag får ihop allt jag saknat. 

Min darling är på fest idag och han säger förstås att jag inte ska oroa mig men herregud, jag vet ju vilken stor talang han har.. *host* ... ÄR. .. och vill sannerlingen inte att nån brud ska sno honom. 
Min kompis Hanna sammanfattade:
-Du har sett för många dokusåpor.
-Men tjejer är vidriga, hugger varandra i ryggen, snor pojkvänner, är falska och SNYGGA.
-Du har sett för många dokusåpor. 
Jag fål väl erkänna mig förlorad och jag litar på min honey, dock inte på andra tjejer.

På tal om annat så verkar det tamejfan omöjligt att få tag i mitt jävla garn, eskimo 45p.


Samuraaaai Sarmuraaaai

Tackey & Tsubasa är bara för sköna. Var ju så nere igår att jag glömde skriva om nya skivorna.
Namie Amuros - Play, var inte direkt den höjdare jag hade hoppats på. Det ska dock tilläggas att hennes förra album Queen of Hip-hop behövdes ett par genomlyssningar innan jag började ge efter för hennes sound. Det är nog samma med det här albumet största överraskningen är helt klart att hon valt att ha med Violet Sauce (i en remix) som hon släppte som singel för över 2 år sedan.  
Utada Hikaru - (singel) Beautiful World, Kiss & cry + Fly me to the moon:  följer soundet hon hade på senaste albumet och eftersom det är de bästa album jag har med asiatiska artister så får singeln högt betyg. Lycka är också att hon gjort en ny remix av Fly me to the moon (Sinatras gamla klassiker). 
Tackey & Tsubasa - (singel) Samurai, Yakusoku ~Flowers song~, Yakusoku ~World Wing~, Himegoto.
Samurai är ganksa rockig, Yakusoku är i två versioner, inte direkt någon favorit. Lite smörpop. Himegoto är väldigt T&T, glad, snabb och båda sjunger samtidigt. Dubbelsidig affisch tillsammans med cdsingeln uppskattades även om jag är lite besviken att man måste välja T eller T.

För er som orkat läsa ända ner hit och undrar va fan det här är för några så finns i alla fall Samurai att lyssna till på YouTube -
Samurai. Utada Hikaru har spelats på Ztv (då detta var en musikkanal) med låten You make me want to be a man.

Andning upphör.

Jag kan inte andas längre.

Pratade lite med mamma i telefon om stress och hon sa att hon inte direkt hade bättrat sig i sin stresshantering under alla dessa år, trots att hon är rena rama uppslagsboken när de gäller kunskaper om stress.
Lyckades göra min darling irriterad också genom att börja gråta när han sa att han skulle gå och lägga sig.
'Du gör alltid så här när jag säger att jag ska gå och lägga mig'.

Jag vill inte andas längre.


Rajskäjks vs blomkål

100g riskakor är ca 380 kalorier. 100g blomkål är 24 kalorier.
Men seriöst men hur gott är något av dem? Sitter och kollar igenom kaloritabellerna och funktionerna på viktklubb.se, aftonbladets vikttjänst. Har varit medlem där i 10 dagar nu och lyckats gå ner någonstans mellan ett halvt och ett kilo. Min våg är inte att lita på men det är mindre oavsett.
Tanken är att man nu ska börja träna för att få ytterligare kontroll på fläsket vi får se hur det går med det. Har försökt att promenera varje dag för att bygga upp lite muskler, med betoning på lite.
Det går lite sådär. Förhoppningsvis så får jag chansen att sitta brevid min träningshjältinna på jobbet och få den extra push jag behöver för att börja träna. Vi har ju gym på jobbet, inte direkt något att skylla på om man säger så.
Bilden kommer från livsmedelsverket.



Imorgon kommer förhoppningsvis min beställda musik *_*

Hit me Britney

Fler låtar har släppts från hennes album. Prisa GUD (eller Allah, Jehova, whoever) för internet!
Det låter faktiskt inte helt tokigt men det är ändå mycket annan musik ute nu som känns kanske lite mer inne. Jag tvivlar dock inte på att Britney kommer att sälja en massa skivor. Det pratas ju också om att hon ska öppna VMA senare i höst. Lyssna på nya låtarna
HÄR. Dansgolvsmusik.

Mår mycket bättre idag så ikväll blir det jobb. Ska bli kul med tanke på hur länge jag varit borta från jobbet. Saknar det lite. Ja, jag vet att det är sjukt att längta efter jobbet men vad kan jag säga jag är knäpp.

Bläddrade i min kalender igår och insåg att jag missat ett gäng födelsedagar, sånt är pinsamt med tanke på hur bra jag brukar vara på att komma ihåg datum. Jag skäms. En lyckades jag dock pricka in då jag i onsdags blivit påmind om den. Jag har börjat bli lite light orolig över denna miss jag missade ju min BÄSTA väns födelsedag förra året jag menar hur jävla illa är inte det. Min BÄSTA vän. Jag får väl inse att även jag har begränsningar och måste börja skriva ned i kalendrar.

Majgrejn 2

Sov i nästan två timmar efter att jag tagit medicin och vaknade upp och var helt snurrig i huvudet. Satt vaken och snurrig i 45 minuter innan jag insåg att detta verkligen inte skulle fungera så jag sjukanmälde mig.
Sov lite till och satt sedan i soffan för att inte ligga ner mer. Kommer antagligen inte att sova någonting i natt.
Talade länge med min darling och det kändes bra.

Majgrejn

Har inte haft migrän på flera veckor men idag dök den upp. Jag stod i Farsta Centrum vid den röda ingången och kände hur den kom smygande. Fick nästan panik då jag insåg att jag inte hade tabletterna med mig. Skyndade mig till garnaffären där jag plockade på mig alla garnnystan jag kunde hitta och skyndade hemåt. Hade tur med tunnelbana och pendeltåg och var hemma snabbare än jag själv kunnat ana. Har nu tagit tabletter och förvaranat min handledare att jag kanske inte kommer ikväll. Nu gäller det att vänta och hoppas att det går över. Håll
ummarna

Just det färgen jag köpte var som planerat ekimå... eskimo (?) nr 45p
 

Blä

Jaha då var det den tiden på månaden igen då.

Glömde skriva en sak igår som är jobbig mentalt, viktnedgång.
Idag ska jag jaga garn till min skitsnygga mössa *_*

Ljuset i slutet av tunneln kan vara ett tåg.

Usch mitt tidigare inlägg var så deprimerat. Det känns faktiskt inte så deprimerat som jag trodde att det skulle kännas. Inte för att jag direkt skrattar heller men på något underligt sätt så känner jag att det kommer att ordna sig. Det finns nog en plats för mig i den här världen med. Jag började lista allt som pågår just nu i mitt liv och det kändes som att det förklarar en del i varför det gått som det gått och varför min mentala hälsa är nere i botten.      
Till att börja med så har jag börjat på ett nytt jobb med en ganska tuff utbildning där jag för tillfället övar, detta kommer antagligen att avslutas om någon/några månader då jag ska göra mitt slutprov och detta skrämmer mig lite, det är ett ansvarsfyllt jobb.
Jag går en otroligt tung men viktig kurs i stresshantering just nu och den verkar fylla upp resten av min hjärna.
Dessa tre saker (öva, prov, stresshantering) är otroligt tunga mentalt och jag har mått så otroligt dåligt under en så lång tid. Det var väl egentligen bara en tidsfråga innan jag skulle börja bråka med min älskade eller snarare en tidsfråga innan jag skulle börja bryta ner honom också. Detta har naturligtvis gjort att jag känner mig ännu mer värdelös.

Den dåliga spiralen kanske kommer att räta ut sig något då jag nu sitter med en suverän handledare som gör varje dag till en glad utmaning. Då försvinner i allafall ett av problemen.

Paus

Have a break have a ...

1. Kitkat
2. Meltdown


Jävligt ilsken!

Fan va sur jag är! Kan jag slå nån?

Jag tror att det var slut på allt dåligt men när jag läste papprena förstod jag att det bara kan bli värre och värre. Tänk positivt säger folk så fort de får chansen, tänk om det är så att jag är så korkad som papprena visar?

Vad är det dessutom för folk som valt X före Y? är de helt borttappade eller? Det finns ju en klagomålslista på säkert 30 incidenter om den personen, hur många har Y? Vem ska man muta i den här världen egentligen för att få lite rättvisa. 

Har fått de där trycket i bröstet igen. Det känns som en sån sak som folk i typ 45-50 årsåldern säger, inte folk i min ålder (25-30). 

Dumma jävla skandiabanken ljög om sin uppdatering som skulle vara klar kl 14, den var inte klar när jag försökte logga in klockan 16 vilket gjorde att jag förlorade pengar. Jävla idioter. 

Dagens outfit

Jag har noterat att många kvinliga bloggare här tar kort på sig själva varje dag för att visa upp vad de har på sig. Jag är dock inte tillräckligt nöjd med min kropp för att göra det och kommer därför inte att visa upp mig, ännu.
Kämpar ju med att försöka gå ned i vikt och har ingen lust att visa upp mig innan jag är klar. Vilket säkert är jättedum, det lär ju finnas en hel del kvinnor här som är överviktiga men jag gillar att gömma mig. Det är min stil.
En dum stil så klart.

300 x 2

Jag kunde inte hjälpa det. Jag såg filmen en gång till... *suck*
Pratade lite med Ai om olika saker och kom fram till att vissa saker gör sig bättre utan "träd" alla skogspartier är inte att föredra. Ner med miljön!
Saknar min darling som skulle ha fest med några kompisar, jag kan inte hjälpa det men det känns fel att inte kunna vara där. Jag måste nog erkänna för mig själv att jag är lite light sotis.

Blod, jord, krig och svettiga män

Till middag skulle de ha serverats Rubbad kyckling. Ja, du läste rätt, rubbad kyckling. Jag fann receptet i Aftonbladet igår fredag och vem kan motstå något sådant. Förrutom det märkliga namnet står det under punkt 3 i receptet : Mal fänkålsfröna i en mortel eller hamra eller stampa på dem så att de blir grovt krossade. Hamra? Stampa? de kan inte vara riktigt seriösa. Jag klev inte på mina fänkålsfrön utan använde mortel, nån måtta får det vara.

Efter middagen såg jag filmen 300, den var blodig men så jäääääääävla cool *_* satt och gapade ett tag, ni vet fågelholkslooken ('o') över hur blodig och snygg den var. När den var slut tittade jag på både Reigns of fire och The good, the bad and the ugly. Pluspoäng på Gerard Butler.
Vad kan jag säga jag älskar filmer med blod, jord, krig, och svettiga män...

Beautiful world / Samurai / Play

Det tar en vecka för mina beställda skivor att komma hem. Beställer skivor från Yesasia.com. De säljer nästan enbart skivor från den asiatiska marknaden. Skivorna är ganska dyra men jag vill gärna visa att det finns ett intresse för asiatisk musik även utanför Asien. Senast beställda är från Tackey & Tsubasa, Utada Hikaru och Namie Amuro. Inga namn som känns igen? Är inte särskilt förvånad, men dessa artister säljer fler skivor än Britney (vem gör inte det förresten?). För spelare så är Utada antagligen mest känd för sin låt i Kingdom Hearts - Simple and clean. Min favorit är dock Keep Trying.


hits