fungerar ej

Satt som en zombie igår och funderade på mitt liv. Det som för några veckor sedan var typ ett väldstädat vackert hem har förfallit och det står disk överallt. Garderoben är nästan tom eftersom jag inte klarar av att tvätta och kylskåpet är oroväckande tomt. Jag borde tvätta mina lakan men känner att jag får nått tomt i blicken bara jag tänker på att göra något. Har dock börjat äta lite smått och igår när jag stod vid ett av mina lunchställen blev jag sugen på lasagne. Antagligen kommer det att smälla som en stor bomb och jag kommer att äta mer än någonsin. Orkar inte ringa fler gånger.
Känner mig bara tom.

fortfarande borta.

Har börjat spela wow igen med min bror eftersom jag inte klarar av att vara själv. Mestadelen av tiden orkar jag dock inte med nånting. Känner mig helt slut och fungerar inte alls just nu. Fattar inte ens att jag klarar av att klä på mig när jag ska gå ut.
Sitter på jobbet men så fort jag måste använda hjärnan så är det kaputt.


tjock och lycklig

Jag är tjock vad kan jag säga. Men nu när jag mått så dåligt har jag inte ätit någonting. I själva verket kunde jag idag utan svårighet dra åt svångremmen ett hål till.
Jag hade hellre varit tjock och lycklig.


redeem myself

Natten var go och glad. De hände inte särskilt mycket men ändå kändes det inte särskilt långsamt. Kom hem och sov få timmar. Redan halv tolv var jag vaken och var inte ens nästan så trött som jag var igår.. öh förrgår O_o Måndag morgon.
Grät lite mer och grät ÄNNU mer när jag lyckades tappa mitt tangentbord på min tå som nu har en rödlila nyans och är alldeles svullen :(
Min bror är ett oändligt stöd och jag skulle inte klara mig utan honom eller de andra underbara personerna runt om honom.  
Idag när jag kom till jobbet var det lite småstruligt och det var ganska kul. Det var inte alltför mycket utan helt klart körbart.
Sen kom ett signalfel och jag blev väldigt osäker på hur det skulle lösas. Kanske lite väl mycket men jag vill inte börja mitt andra arbetspass med att göra så fel att jag måste ha samtal med cheferna. Säkra före det osäkra.
Jag önskar att jag kunde reagera bättre än vad jag gör, det är fan pinsamt ibland.
Fick chansen att visa vad jag går för och jobbade in mig igen.
Arbetade med en ute-i-spåret kollega som gör det lite svårt för sig själv och för oss genom att vara mer otydlig än vad jag är. Eftersom jag kände igen hans namn satte jag igång varningsblinkersen och tvingade honom repetera NOGA. Förra gången han var i spåret hos oss fick ett tåg tvärnit eftersom han befunnit sig på spår han inte skulle vara på.
Frågan är ju då varför man inte hyperkollar varje gång och det är väl helt enkelt så att om nån låter som att den har koll och även i telefonen hjälper till med lösningar eller vad  de nu kan vara litar man mer på personen.

Tre G

Multipelångest på precis allting just nu. Senaste veckan har typ spenderats grinandes. Det har varit så illa att jag bara ätit en gång om dagen. HALLÅ Rebecka äta en gång om dagen !!!!!!!

En sak är i allafall underbar - jag har fått komma tillbaka till jobbet som jag längtat efter i tre veckor :D Efter att ha legat i soffan och sängen hela dagarna och mått bajs kändes det skönt att gå ut och åka pendeltåg för första gången på en vecka.

Dock är ändå de tre G:na ledandes för den här semestern: Gråta, Gått upp i vikt, Gått ner mig.

Gårdagen plus idag

Grillningen hos mamma var trevlig. Markus kompis (och min) hade blivit nedslagen förra veckan men såg inte ut som en blålila smurf. As a matter of fact så såg man ingenting men det är ju jättebra!
Det blev massa wow-snack och fan jag blev alltför sugen. 
Köpte en månad för att testa. Vi körde en instans (grotta) och sen sov jag.
Idag blev det lite drama, mamma var lite light frånvarande men vi lyckades hitta varandra på Stockholm C och sen gick vi på Åhléns så att jag kunde köpa den där satans eyeliner borsten.
Slampan i kassan, oh ursäkta, den dumma subban, nej vänta.. den OTREVLIGA expiditen på MAC tyckte att alla produkter som inte var MAC var totalvärdelösa och hon tyckte inte att deras borstar skulle nedlåtas ! att användas till mindre dyra märken.
Jag kände att jag blev 55 och gav henne en medusablick av svag grad. 200 jävla spänn för en borste som ska vara sänd från Gudarna eller MAC's fabriker i (valfritt fattigt land).
Sen lunchade vi, köpte ett uuuuuuuuunderbart tyg *_* som kommer att bli fotograferat.
Gick på konsum och löste lampkrisen och köpte lite käk.
Nu sitter jag och porrar mig med D som läser danska för mig..


Dagens smink

Okej idag är tanken att det ska grillas hemma hos mamma. Är det bara jag som tröttnat på grillat? Tänkte då att jag skulle sminka mig i nån tuff färg men valde två grön och gul. Jag vet att en sminkregel är att man inte ska ha samma färg på skuggan som sina ögon men jag ignorerar det eftersom jag är kär i grönt.
När jag gluttar närmare på bilderna inser jag att det börjar bli lite rynkigt. Beckis is going OLD! Dessutom i slutskedet av sminkningen så har jag inte orkat ta bort resterna under ögat. Dessutom är jag en sån där typ som inte plockat ögonbrynen...


Mina ögon helt utan produkter.Närmare ögat än så här kommer du inte. Själens spegel...Med krämeyeliner på waterline. Blink blinkFärdigmålat


 


platthårad

Vaknade och insåg att jag hade ont i magen och ryggen. Magen får jag helt klart skylla mig själv för med tanke på att jag åt mindre bra mat igår. Ryggen är helt klart för att jag är TJOCK och inte sköter mig. Dumma mig.
Duschade och sen fastnade jag i soffan. Orkade inte ens föna håret så det kommer att se ut som en platt svamp idag vilket är det absolut värsta jag vet. Jag är VOLYM. Jag kan inte vara platt även om jag fått en del positiva kommentarer om det.

Kärlek på Jerry Springer Show

Okej jag kommer aldrig att kunna sova så länge det är Jerry Springer på tv.
Den här showen oavsett om den är på riktigt eller inte ger mig PRECIS den förnedringen jag behöver för att inse att mitt liv inte är så tokigt ändå!
Mitt liv är fett bra uppenbarligen. Mitt liv är sällan så här mycket drama.
Best of JS var i allafall när jag, mamma och Markus tittade på JS Julspecial på julafton förra(?) året. Ytterligare ett bevis på att min familj är underbar.
Vissa människor tittar på Kalle, i vår familj kollar man på Jerry Springer.
Bapapapaparia barabaiiibaiiii same same diffrent channels.

Stor Kärlek på:

Make Up Stores Gel Eyeliner som jag köpte idag för 155 kronor (på Åhléns, var annars).
Tredje dagen med inlägg om den här eyelinern men detta kanske blir det sista! Vem vet!
Eller så lägger jag upp lite filmer och bilder och collage och gud vet allt.
Tjejen på makeupstore var jättegullig och hjälpte till med att hämta den svarta. Lite synd att det bara fanns svart då jag är blekare än vitmålade geishor och allt som är svart gör att jag ser ut som depprockare alternativt ännu blekare.
Jag och min kollega gick och kollade på penslar men jag köpte ingen, ville ha den där böjda penseln som används i videon. Ja, jag är besatt, eller uttråkad.
Kom hem och letade upp en sminkpensel för att måla på och jisses va lätt det var. Pennor måste man ju ibland trycka med så att man blir orolig att ögonen ska ploppa ur om man gudbevaremigväl skulle slinta men med pensel bara gled det så fint över öh vattenlinjen(?).
Resultatet var grymt snyggt. Nu hade ju jag smink redan innan men trots det kunde jag se resultatet på ögonlocket så det här bådar gott. Nu är då naturligvis mitt nya mål att hitta en pensel som jag kan använda till de här.
MAC here i come! För visst är det MAC som har de bästa penslarna eller är jag förd bakom ljuset av onda marknadsförare?
 
MakeUpStores Gel-Eyeliner (155 kr)MakeUpStores Gel Eyeliner

This day this will happen...

Hade en märklig mardröm inatt igen. Vette tusan var alla de där drömmarna kommer ifrån.
Igår drömde jag att en atombomb exploderade när jag var i skogen tillsammans med en kollega som jag inte känner så bra och en unge av okänt ursprung. Vi lyckades gömma oss i någon militäranläggning men maten var ju ganska begränsad.
I nattens dröm var jag tillsammans med några andra människor och det var något slags grottsystem. Någon flippade och låste in alla de andra på utrymmen stora som vanliga garderober. Hade jag blivit instängd hade jag fått panik. Jag är inte så förtjust i trånga utrymmen.

Dagens agenda: åka in till stan och luncha/fika med en kollega som snart fyller år och köpa den krämiga eyelinern naturligtvis är också jakten på något till middag något som antagligen kommer att uppta hela dagen.


Städa i städskåpet / mounteverest av julklappsdekorationer

Jag har i åratal varit trött på att min dammsugare inte fått plats att gömmas i något skåp utan den har fått varit framme eller gömd under något bord. Det är helt enkelt bara ren slöhet från min sida att jag inte orkat trycka in den i något skåp men nu tänker jag skylla på att den inte få plats nånstans vilket naturligtvis inte är helt sanningsenligt.
Iallafall så valde jag idag att städa ur mitt städskåp.
Slängde nästan alla gamla julpapper och snören och klistermärken och adresslappar. Nästa jul vill jag köpa nya saker. Det känns lite träigt att de saker jag köpte för en så där fyra-fem år sedan fortfarande pryder mina paket. Kommande jul vill jag ha nya saker! Jag skröt ju i något inlägg för några veckor sedan att jag hade sånna där grejer att sätta på paketen i 16 olika färger. Det visade sig att jag hade fel. Jättefel. Jag hade betydligt fler, jag vågade inte fortsätta räkna när jag passerade 30. Jag får helt enkelt ta ett kort på berget av julklappsdekorationer som fyller upp en hel KASSE.
Vem hade kunnat ana att mitt hem även innehöll en kasse (!) med julkort/påskkort.
Det blev ganska mycket skräp och det är ytterligare ett skåp som är tomt på onödor.

Stay tuned for a preview of the next episode of Beckis cleaninghybris to hear her swear about all the crap she has in her kitchen cupboards. Its getting closer to the final episode called Clean home. Will the judges/visitors notice the diffrence?
Stay tuned!

servetthållare med makaroner och chips

Jag duschade, sminkade mig, klädde på mig ... och tappade modet. Kände att jag liksom inte orkade åka in till stan för att köpa en produkt jag egentligen inte behöver (krämig eyeliner) eller en produkt jag kan köpa om ett par månader (dammsugarpåsar).
I stället gick jag på konsum för att hitta något världsrevolutionerande att ha till middag. Plockade på mig färskpotatis, två energispararglödlampor, ett paket korv och den där satans jävla helvetes chipspåsen.
Totalt asviktiga saker som jag verkligen behövde. NOT.
Dessutom när jag kom hem fungerade ingen av de nyinköpta glödlamporna så jag måste gå tillbaka. Till middag blev det chips och makaroner.
När det var klart placerade jag baken i framför datorn och ÄNTLIGEN lyckades jag hitta en servetthållare på Tradera för en liten peng. Färgen är egentligen fett ful och blommor är inte min grej men direkt när jag såg den fick jag en sån där loveatfirstsight-attack så det var bara att ge efter.
Alldeles nyss skulle jag tvätta bort sminket och min penn-eyeliner var utsmetad ganska rejält runt ögat och då kom jag ihåg varför jag ville köpa krämvarianten - den smetar inte ut sig.


Min nya servetthållare


dammsugarrevolution

Jag fick en kommentar till förra inlägget om att jag ska dammsuga med strumpor på och två gånger. Taget!
Det har tyvärr dykt upp ett annat dammsugsproblem utöver att jag tycker att det skräpar och det är nämligen att påsarna börjar ta slut.
Jag kommer ihåg när jag och mamma skulle köpa påsar till min storebror och vi kom till Onoff och det fanns ca 50 olika varianter beroende på maskin, tillverkare och storlek.
Jag hoppas att påsar till min finns men jag har sparat öh masspåsen med alla dammsugspåsar så att jag ska kunna hitta den rätta till min maskin.

Andra trevligheter som pågått är att jag varit inne på Youtube och hittade en gullig video med en tjej som lär ut hur man sminkar sig och jag började kolla på eyelinervideon eftersom jag tycker att eyeliner är guds straff i sminkvärlden, naturligtvis eftersom jag tycker att det aldrig blir bra. Hon visade på ett enkelt sätt hur man gör och jag var tvungen att prova. Jisses va annorlunda.
Så dagens agenda: köpa dammsugarpåsar och en krämig eyeliner (antingen från FACE Stockholm eller MakeUpStore).

Dammsugsjäveln!

Mamma kom och hälsade på mig idag och det var trevligt. Det kändes skönt eftersom jag kände mig lite konstig idag. Jag fick visa upp mitt nystylade hem och hon fick komma med synpunkter och eventuella lösningar på en del av de fulproblem som fortfarande förfular mitt hem. Tyvärr så var ingen av hennes eller våra gemensamma idéer något som revolutionerade mitt tankesätt och fulväggen är fortfarande lika hopplöst ful och tråkig.
Mitt problem är att jag fastnar lite i "det här är var jag har och det här är vad jag inte kan/vill göra."
Utöver fulväggen var jag och mamma överrens om precis alla resterande förändringar som jag vill göra, jag undrar lite smått och det någonsin hänt att vi varit så överrens. Naturligtvis är detta underbart då hon kan hjälpa mig med de rätta lösningarna om hon skulle ramla på en möbel eller tavla eller rent av en uttråkad miljonär som drömmer om att köpa möbler till en uttråkad 27-åring. För min del förväntar jag mig att det ska hända varje dag ändå....

Annars idag så har jag retat upp mig på min dammsugare. Det gör jag varje gång jag dammsuger. Fram och tillbaka fram och tillbaka drar jag den där öh suggrejen. Det ser jättefint ut. Jag går vidare och fortsätter dammsuga.
Stänger av och ska sätta mig i soffan och njuta och då är det skräpigt på samma jävla ställen som jag precis dammsugit på. Trots att det var helt skräpfritt för typ en minut sen. Detta är inte första gången som detta händer men det är fortfarande lika irri.

Måndagmorgon i ord

Sov ordentligt för första gången sedan jag fick semester. Det kan också ha att göra med att det regnade och inte var bastuvarmt inne i lägenheten.
Plockade upp och bläddrade igenom all reklam. Det hade varit mycket förra veckan men idag var det ännu mer. Behöver man verkligen all den här reklamen? Finns det någon som spenderar hela måndagmorgonen med att läsa igenom allt?
Jag har då som vanligt glömt att sätta upp en sån där "Ingen reklam tack" kanske jag kan komma ihåg det idag eller någon dag fram till nästa måndag. Jag känner inget behov av all den här reklamen.

När jag var färdig med reklambladen drog jag upp persiennerna och får se två män som klättrar i träden utanför. Jag hade ju inte direkt något på mig så det var direkt ner med persiennerna och kläder på.
Sen ställde jag mig på balkongen och tittade. Jävla typer - de beskär träden vilket antagligen för träden är bra men mindre bra för mig som gillar att gå ut i endast underkläder.
 
Människoapor i träd..?

mammas mobil är dum

Mötte mamma inne i stan, vi hämtade biljetterna och gick och käkade i Kungshallen. Berörde viktiga ämnen som "vad är mainstream" "hur kunde den där tjejen fläta sitt hår sådär" vilket var väldigt givande.
Efter det såg vi film och sen åkte vi hem.
Mamma visade upp sin nya mobil och hon har sagt att den är svår och att hon inte förstår hur man ska göra med den och eftersom jag anser mig ganska teknisk har jag varit ganska sval men den är tamejfan omöjlig. Efter tio minuter hade vi fått igång kameran men inte lyckats ta något kort eftersom vi inte lyckades klura ut vilken knapp som faktiskt skulle ta bilden. Jag hittade inget alternativ för att stänga av knappljudet, vilket är märkligt, finns väl inte en jävla människa som vill ha knappljud?! Det fanns flera ljud att välja på men inte tyst.
Sen försökte jag ändra färgen på minidisplayen men det hände ingenting trots att jag klickade och klickade.
När vi äntligen kom fram kände jag mig korkad.
Dessutom har jag huvudvärk.

villig att ge?

Jag valde att ta bort mitt inlägg från imorse om att jag inte känner mig 100%
Vi har beslutat att försöka arbeta fram en lösning fast det ser onekligen lite nattsvart ute.
Vad ska man vara villig att ge i sitt förhållande?

B&W ground zero

Oj va öde det var. Jag minns när jag var liten och tyckte att den parkeringen var den största man sett (och det tycker jag fortfarande) men nu fanns det knappt något av husen hangarerna kvar. Allt ska väl rivas och byggas upp på nytt. 
En skylt var lägligt placerad så att man kunde läsa att det skulle bli ett shoppingställe med 80 butiker !
Jag minns hur treeeeevligt det var att handla där.
Nu finns ett JÄTTE Systembolag där, en zoo affär där man kan få klappa på kaniner *_* siba, onoff och ... åh gud kommer inte ihåg.
Jag och mamma började med att gå till zooaffären och kollade på djuren och köpte kattmat till mammas katt.
Sen gick vi på ultrabesvikelsen Coop. Fan vilken tråkig affär. Så fort jag trivs i en affär gör jag av med typ 5 gånger så mycket pengar som jag räknar med. Idag gjorde jag av med typ 100 kronor mer än vad jag förväntat mig och det var för att jag köpte två paket med glas. Största pluset var skorna jag köpte för 39 kronor. Ja du läste rätt - 39 kronor.
Nu ska jag titta på There will be blood och efter de Firman.

B&W is no more... Blåa skorBlåa skorna från sidan. Nya dricksglasen

dagens agenda

Hade klockan på ringning idag igen för att tvätta. Gick som värsta sömngångaren ner till tvättstugan och till min glädje så fick all tvätt plats i de två maskinerna. Vilket betyder att det bara kommer att bli tre maskiner. Vilket också betyder att jag i stället för att vara färdig klockan tre som jag räknat med kommer att bli klar runt två. 

Planen idag är att jag och mamma ska åka till B&W i Bromma. Jag har velat åka dit nu ett tag eftersom det stället är världsbäst på råvaror.

Men enligt mamma finns det inte kvar. Att B&W var utrotat visste jag redan men inte att det kommer att se helt annorlunda ut. Mamma försökte måla upp en bild och jag satt som en fågelholk.

Jag måste åka dit nu och se!

I eftermiddag blir det därför en tur dit. Hoppas bara att jag inte spenderar för mycket pengar. Haha.


kategorin "du är jättegammal"

Jag tycker ibland att jag är ganska ung, ibland ganska gammal. Idag var en dag då jag kände mig som om jag hade ena benet i graven.
Skulle läsa lite om filmen Hancock på imdb då jag läste att Will Smith blivit oscarsnominerad. Jag blev nyfiken och undrade vilken film. Det var två nomineringar, Ali och The pursuit of happyness.
Av ren nyfikenhet läste jag vidare och hamnade på "du är jättegammal" kategorin där Will Smith både vunnit och fått en nominering.
Favorite TV Actor och Favorite Television Actor - The Fresh Prince in Bel Air.
Jamen det var ju en trevlig show tänkte jag och läste årtalet - 1991.
Det är ju för fan SJUTTON år sedan!
Dock är jag inte säker på att serien sändes i Sverige för så länge sedan men jag gick i högstadiet om jag inte minns fel och det är väl runt 94 och det är länge sedan. Väldigt länge sedan.


(samtals)tiden får visa

Oh lord in heaven va varmt det var idag och fortfarande är.
Klockan var på ringning halv elva i morse eftersom min evil kusin ville åka till mamma redan elva -_- Var så hääääär nära att smsa och säga att jag inte ville komma. GÄSP.
I allafall så lyckades jag ta mig upp, duscha och tog på mig det nya GT linnet som jag köpte igår. Otroligt skönt linne.

Väl hemma hos mamma blev det lite foton på kidsen som jag inte sett på evigheter och fick även titta på hålen efter de tappade tänderna. Jag kommer själv ihåg när jag tappade tänderna hur viktigt det kändes. Haha.
Vi åt pannkakor med vispgrädde och sylt mycket mumsigt. Efter det gick vi till lekparken och lekte.
När Kicki och kidsen åkt valde jag och mamma att åka in till stan eftersom mamma behövde en ny mobiltelefon. Hennes gamla har gett upp helt.
Vi stod säkert 45 minuter inne i 3 butiken för att hitta en lämplig telefon och ett lämpligt abonnemang. Det är så svårt sånt där speciellt åt andra personer. 3 har ett abonnemang för 599 där det ingår 3000 minuter samtal alla när och 3000 sms det låter ju jättebra men eftersom mamma får räkningar på mindre än den summan blev det svårare.
Jag är inte säker på att de blev de rätta abonnemanget till mamma när hon slutligen bestämt sig, det får tiden utvisa. Samtalstiden HAHAHAHAHAHA gud va rolig jag är ... suck....
Köpte I am legend på elgiganten och vi testade alla deras fläktar.. undra varför humhum.
Åkte hem och åt pizza, what the hell is wrong with me...

recension: Narnia

Drama multipel på idag.
Hade värsta grälet med mamma som avslutades med en elak kommentar av mig. Vi kommer väl aldrig att prata med varandra igen... men men.
Så det är lite repris av förra året.
När vi skrikit färdigt åkte jag in till stan. Var tvungen att göra någonting för att inte bli helt tokig.
Tur nog för mig hade Narnia haft premiär igår, jag trodde det var på fredag! Det blev en bio och jisses vilken astråkig film.
Aslan, lejonet är det man väntar på i hela filmen och jag väntar typ fortfarande.
Rollerna i filmen var sjukt tråkigt presenterade och efter en timme, som kändes som tre insåg jag att jag inte hade en aning om varför det var ett gäng som ville ta sig in i en borg. Satt andra halvan(?) av filmen och funderade på att gå därifrån eftersom det var så otroligt ointressant det som hände på skärmen.  
Det var en småsnygg svärtfight i slutet men det var de enda i hela filmen som fångade mitt intresse i sisådär en minut.

Fett tråkig film som får typ en halv köttbulle av fem. Hade man kunnat hade jag bytt kanal.

dumma täckning

Behövde ringa till mamma och det är ett jävla HELVETE vad omöjligt det är att kunna prata med henne när man behöver henne. Där hon bor är mottagningen så dålig att jag är tveksam till att man ens kan ringa 112.
Vilket jag inte hajjar då det ligger bostadshus typ 50 meter bort. Dessutom fungerar internet och msn hur bra som helst.
Började gråta av att vi inte kunde prata med varandra. Behöver mamma just nu. : /
Fortfarande 17 jävla dagar kvar innan jag får börja jobba igen. Jag HATAR semester. Låt mig arbeta!


fejkplantor

Fick värsta raseriutbrottet idag och en kvinna med ilska i kroppen ska inte gå utanför dörren, speciellt inte med sitt betalkort. Det är totalt livsfarligt!
Först gick jag till posten och skickade iväg mitt senaste Traderapaket. Sen gick jag på Vi(vo) nej jag menar ICA och kollade på växter. Tog tag i en grön växt och tyckte att den såg lite märklig ut men det var ungefär vad jag ville ha. Siden hette den. Några långsamma kugghjul inne i hjärnan började arbeta.. Vänta här.. jag har varit på tre sidenfabriker. Det är inte sådana här växter, det är typ puppor som man sen drar trådar ifrån och sen gör..... tyg, väv och ... växter ! av. Naturligtvis, tygväxter! Fejkplantor! Perfekt. Då behöver jag inte vara orolig att de ska dö!
Köpte även två andra växter. Kan du se vilka två som är fejk och vilka som är äkta?

Efter detta så har jag endast två av mina "fönsterväggsprojekt" kvar och ett av dem är småtavlorna. Korten jag har nu stoppades i när jag flyttade in i nuvarande lägenhet runt eftersom ramarna var gulliga och dessa var de enda tillgängliga kort jag hade. Efter det har jag liksom inte gjort något åt det. Tanken är att eventuellt använda mina blombilder men det känns som att det borde vara kvist-bilder för att göra väggen rättvisa. Vad tycker du?


Mina plantor, vilka är äkta?Djurtavlor på fönsterväggen




 


inget shoppande idag!

Hade otroligt svårt att sova igår. Trots att det är ganska obefogat är jag väldigt stressig över vissa saker. Eftersom jag köpte nya gardiner igår och dessa med ganska hyfsat resultat stänger ljuset ute på nätterna är jag sugen på att köpa nya växter och började då fundera på plantagen som ligger i anslutning till IKEA i Barkarby. Det är ju bara det att de inte går några bussar. Jag är inte säker på hur man går dit och eftersom jag hellre fegar och inte frågar så blir det inget besök dit. Å andra sidan är shopping inte det jag ska satsa på just nu.
Som jag skrivit tidigare, tror jag, har jag gjort av med mycket pengar senaste tiden och jag måste börja dra en gräns innan det går för långt. Jag kan inte göra av med 500 kronor om dagen bara för att jag har tråkigt, eller för att jag hittar en inredningsdetalj som jag vill ha.
Mitt hem börjar komma in i slutfasen av sin remake och de som är kvar är smådetaljer som tex blommor och framkallning av fotografier att ha i ramar.
Småkostnader som man kan göra vid andra tillfällen.


solen skiner köp gardiner

När jag kom ut ur bion blev jag sugen på att köpa kläder, vad annars liksom? efter att ha sett Sex and the city.
Gled in på indiska för att totalt bli av med köplusten. Jag gillar inte alls indiska med deras märkliga färger och broderier och new-age. För att klargöra här, jag ville altså inte shoppa något och då går jag på indiska för att tappa köpbehovet.

Dock har Indiska en inredningsavdelning där man kan få lite inspiration till saker man kan köpa i andra affärer. Jag lyckades självklart hitta en sak jag ville ha - ett sängöverkast som kostade 1085 spänn. Det ryckte lite i shoppingnerven men jag gav mig själv en liten klapp på kinden med "nej lilla Rebecka, inte shoppa mer nu, vi går på Åhléns i stället och tittar" ... för Åhléns är ju så mycket billigare eller har ett utbud som jag ogillar. *suck*
Det jag ville ha på Åhlle var kuddar till min soffa som fått ett svart överdrag. Behöver något färgrikt (läs: grönt). och av någon märklig anledning hamnade jag på deras gardinavdelning där jag tyvärr hittade något jag ville ha.
Numera är det ju så bra när man shoppar och vill ha råd av någon som befinner sig långt bort. I stället för att ringa och beskriva en vara tar man upp sin telefon, fotar de två aspiranterna, mms:ar och ber om åsikter av alla sina nära och kära. De gröna trädet vann överlägset och jag köpte tre våder.
Har lyckats sätta upp en av dem och tycker att det ser riktigt bra ut. Normalt sett så kräks jag på blommönstrade saker men till och med jag har blivit lite modern. Fast nu är det säkert någon annan stil som gäller.
 

Nya gardiner


Sex and the city

Beckis recenserar: Sex and the City.
 
Jag har hela tiden tänkt detta som ett utdraget avsnitt så var därför inte förvånad eller besviken när det helt enkelt var som ett utdraget avsnitt. Skulle till och med vilja påstå att det är det som gör filmen så enkel = bra.
Carrie och Big letar lägenhet och de vill gifta sig. Det blir en stor affär av de hela och brölloppet blåses av.
Carrie blir ledsen. Miranda och Steve har otrohetsproblem, Charlotte är ... lycklig och Samantha spanar på sin heta granne.
Precis som ett vanligt avsnitt alltså och det är så skönt! Så avskalat och egentligen ganska odramatiskt.
Den här filmen kommer inte att gå till världshistorien som den bästa men däremot två timmar av mode, glädje, vänskap och kärlek. För mig behövs det inte mycket mer än så och jag ger filmen fyra köttbullar av fem möjliga.
Jag fick precis det jag ville ha.

Min kommentar om filmen: NÖJD!

Carrie gör ett repotage för satc-Vogue i filmen som brud och dessa bilder kan man se i riktiga Vogue i de nummer som är ute nu med SJP på framsidan.

slagborrmaskiner är läskiga

Jag tror att klockan var runt tio då någon satte på en slagborrmaskin i lägeheten under mig och började borra.
Om det funnits övervakningskameror hade de filmat när jag flyger en meter upp i luften av ren skräck för att sedan landa skräckslagen och undrar om det pågår ett krig. Jisses amalia jag kommer att dö i hjärtattack var en av tankarna. 
Somnar om och det borras lite senare igen och igen men då blir jag naturligtvis inte lika rädd men det hindrar inte att det är läskigt när de borras i väggen "under sängen"
Känner mig lite småsjuk och fortsätter halvslumra fram till ungefär klockan två. 
Häller mig ur sängen och tar på mig en av GT tröjorna från igår och åker in till stan med målet BIO!!!!!

Inne på Sergel var det som vanligt 35 grader och även om man hade svetten någorlunda under kontroll innan man gick in så är det bara att ge upp. Två cdskivor av svett bryter fram under armarna. JAG VET DET ÄR ÄCKLIGT! :( Stackars de som jobbar där.
Köper min biljett och får filmhybris och går till Elgiganten som ska sälja I Am Legend för endast 99 kronor. Det är ju bara det att filmen släpps på onsdag så jag står där som ett fån och fattar ingenting.
Går tillbaka till bion där jag sätter mig ner på mitt säte och väntar på att filmen ska börja.


hits