Dagens hat person/företag/sak

Dagens hatperson är ... eh JAG!
Jag skulle skriva ett ilsket inlägg om tulpaner och nu kommer jag inte ens ihåg vad det var. Fan va sur jag ÄR!
Rebecka är dum dum jättedum! :E


playtsbyte på inlägg

Av någon anledning har mitt inlägg pengar kvar bytt plats med öh vad jag nu döpte inlägget till O_o
Määäärkligt.
I allafall så idag tänker jag nog åka hem och sova, märker att kroppen gör sitt bästa för att jag ska luta mig fram eller åt sidan för att somna. Ögonen fastnar på en punkt och ögonlocken känns jävligt tunga. -_-

Pengar kvar

Öppnade msn för första gången på 3 veckor. Sju fönster började blinka direkt med människor som ville veta hur det gått med uppkörningen, när/var vi ska träffas och allmänt hej på dig prat.
Dock var inte Hanna online, har saknat henne, hon peppar bra och har såvitt jag vet inte gett upp på träningen på det sätt som jag har. Förrut försökte jag i allafall en gång i veckan, nu är det ingenting. Det stör mig som fan. Det visar sig direkt när man försöker ta på sig en tröja. USCH känns som att man vill ta en häcksax och klippa av extraringen liksom.
Har i helgen ätit katastrofalt dåligt. Det beror mest på att jag har absolut NOLL fantasi när det gäller mat just nu. Det kanske blir bättre nu när jag fått lön, då brukar jag bli lite mer intresserad eftersom jag i regel har mer pengar.
Dock hade jag masssssssssssssssssssssa pengar kvar från förra månaden. Hur det kom sig har jag ingen jävla aning om! Jag hade innan helgen 2200 enorma jävla kronor kvar. Såg genast till att köpa upp mig på lite saker som är slut i skafferiet och så åt jag ute två gånger så månaden slutade på den enorma summan 1700. Hur fan är det möjglit? Varför har jag så mycket pengar kvar? vad är dte för fel?!

nya kokboken

Det var som sagt stor kärlek igår och hade en försening plus ett fel som orsakade sjutusen följdförseningar..Lite tråkigt faktiskt att man inte kan få trafiken att gå ihop.
Sedan läste jag fel i grafen på ett tåg och orsakade en sexminuter försening på ett annat, vilket i sin tur ledde till att resenärer hade kontaktat kundtjänst eftersom vi var så onda. Jag har stor förståelse när jag står och väntar på mina tåg så jag orkar inte lägga ned all den energi som många resenärer verkar göra.
Åkte hem och spelade mer eller mindre hela eftermiddagen med min darling samtidigt som jag bläddrade i min nyinköpta kokbok: Stora Kok Boken. Många spännande recept och inspirerande. Även om jag efter ett tag kände att jag liksom läste samma sak om och om igen.
Innan jag åkte hem kom jag dock på något som skulle kunna bli min signatur-förrätt.
Kokta rödbetor, uppskuren smält mozzarella, ruccola och skalad apelsin.
Apelsinen bör vara där för att bryta av de starka smakerna. Rödbetor och ruccola kan nog fräta sönder munnen om man inte bryter av med något sött. Egentligen för att göra det lite galet skulle de kunna vara några hackade pinjenötter i... mmmmmmm matporr *_*

Stor kärlek

Sitter på min "favoritplats". .... kan ju säga att det är stor kärlek idag.
Min handledare har bytt till sig den här turen. Och förhandlar nu fram att vi ska sitta här resten av dagen.
Stor kälek....

Ingen mirakelrea den här lönedagen heller...

Lön på kontot, soljäveln lyser och jag är på väg till arbetet. Till och med jag drabbas av lite små
Det är lite lustigt vad lite sol på lönedagen kan göra. Jag känner mig alltid extra spenderig (eeeeeh?) och har alltid naiva tankar om att det ska vara rea precis där jag går, att man mirakulöst ska ha gått ner 10 (15-20?) kilo, för att sedan dras in i en affär av en person som är en treeevlig stylist som tycker om en så mycket att hon tar med en på en resa till Paris (nu på direkten med hjälp av nån supersnabb transfer) där man hela tiden bjuds på chokladcrossianter och bästa märkeskläderna till löjligt låga priser.
Inget utav detta händer utan jag går till Lindex och provar 5 tröjor som alla är snygga men inte direkt gör att jag ser ut att ha gått ned 10 (15-20) kilo. En av dem ger till och med intrycket av att min mage som redan lider av badring ser hiskelig ut. Drar vidare till Åhléns där dagens mat är marinerad i fläder, fläder är gott men jag väljer kinamat idag. På Lucky Garden köper jag nudlar med entrecôte, spiller oavbrutet på min tröja, bordet, golvet och omgivningen innan en kollega hämtar en handuk och lindar in mig i... trotts detta spiller jag på min tröja... och bordet. Hitills på min lön har jag gjort av med... 0 kr på annat än mat och räkningar.

men herre fanta! Nej, jehcola!

Okej jag är tydliegn inte så bra som jag tror!
Var ute på lunchen och tog den vanliga rundturen för att läsa vad mina favvoställen serverade till lunch. Alla dagens måste inspekteras.
i början var jag sugen på att köpa lasagne på Helmers men sen tänkte jag på Tutto Italia (som bytt namn men jag vet inte vilket) och då började jag fundera på pasta. Det slutade med pastasallad från Helmers (gnocchi i sås av turkisk yoghurt och philadelphia ost med äckliga pinjenötter och ännu äckligare fetaost).
Till detta av någion jävligt märklig anledning tog jag FANTA. Trevligt att variera sig, tänkte jag.
Men för FAN! FANTA! BLÄ!
Jag fattar inte vad jag tänkte. Så när jag kom tll jobbet så kastade jag mig direkt på godisautomaten och köpte en cola.
Världsordningen är återställd till det normala....


Coca Cola in my <3 4-everCoca Cola in my <3 4-everCoca Cola in my <3 4-ever
mmmmm cola *_*

sanning i pocketbok

Så mycket just nu. Lvl 70, känslor, nästan jobba själv, det känns som att jag jobbar själv, min handledare sitter ju dääääääääääär borta och ser ingenting. Dessutom har jag varit väldigt avslappnad trots att det varit störningar. Mitt problem har alltid varit att jag tänker för mycket. Vi håller på med en slags stress-rehab på jobbet nu och det känns inte som att det är stress som får mig att må dåligt utan snarare min inre kamp. Shit vilket dravel! Ber om ursäkt för detta...
Ändå känns det mer stabilt än det gjort på år och dag. Så man behöver uppenbarligen laddas ur. Tragiskt bara att det blev så dramatiskt. Anledningen att man mår så bra är enligt nån bok att man lever på en slags efterchock. Vilket gör att man kan vara "överlycklig" i en period som sedan går över i normallivet.
Det var en pocketbok, så hur sant detta är vet jag inte men det känns lite så nu.

På tal om pocketböcker så läser jag just nu Middag med Mr Latte av Amanda Hesser. Otroligt skittråkig och ointressant handling som handlar om en bruds middagar med sina vänner. Ungefär som att läsa bloggar om folk som skiver "jag var hos X vi åt glass" ... fett ointressant, jag vet inte vem X är och det för inte handlingen framåt.
Men boken har miljarder med recept som är coola och det är ENDA anledningen att läsa vidare.

Tjurigt

Gick till jobbet idag, första dagen efter välbehövd semester *_* det kändes konstigt. Hade jag skrivit provet i fredags hade jag suttit helt ensam och tagit hand om alla evil problems all by myself och varit nervös av den anledningen. Idag var jag nervös för att det blev så mycket DRAMA i torsdags och fredags och jag idag skulle sitta med en ny handledare. 
Det var ganska struligt och de ena problemet avlöste de andra, hade inte alls varit beredd på det, uppenbarligen är jag en sån där det är SJUKT mycket störningar kring.... Underbart, ingen kommer att vilja jobba med mig - NÅNSIN.
Iofs gör inte det så mycket, man lär sig så sjukt mycket !
Självklart så missade jag EN sak och då blev en förare på asdåligt humör och ringde för att berätta det. Det jobbiga med att de är arga är att det inte spelar någon roll om man ber om ursäkt, det är stora HATET i allafall. 

Jag har bett dig om ursäkt nu TVÅ gånger, jag har senat ett annat tåg för att du ska få bättre kör, du har månadslön och du kommer att vara i tid på Stockholm C vilket är enda stället du stannar på ... vad fan mer begär du? Fred på jorden? Lösning på världssvälten? Lokalt regnväder över dina ex? ... och som vanligt så säger inte Rebecka dessa saker utan tänker dem.  

DESSUTOM!!! har den jäveln mage att ringa till tågledaren för att säga att jag lät SUR! Han kan ju äta HÄSTBAJS!

vikten av vikt

Jag har sagt det förrut och jag säger det igen, jag är fan för TJOCK nu. Såg mig själv i spegeln och upplevde att jag liksom såg tjock ut på ett sätt jag inte sett ut förrut. O_o Större liksom.
Jag är många saker i mina tankar och tjock är INTE en av dem men om jag inte slutar äta för mycket måste jag börja acceptera fetfakta. Det smärtar lite då jag varit så sjukt nöjd med hur jag sett ut tills för ungefär ett år sedan.
Vad som har hänt? ja, säg det.
I vilket fall så trodde jag mig ha lite bra vanor men efter senaste veckorna är jag lite konfunderad. Jag har ätit ganska hyfsat men ändå gått upp i vikt.
Den här veckan är komplett död i min almenacka och jag tackar en massa människor runt omkring mig för det. Just nu är tystnaden och lugnet jag söker. Det har varit hysteriskt mycket och det har tärt sjukt mycket på mig. Mitt hår ser sjukt risigt ut och som sagt midjebältet är inte vad det varit.
Hur het känner man sig då?

Det trodde du inte!

Intressant. Min kropp jätte-överreagerade på en situation där det hade räckt med lite tårar och jag har fler läsare än jag någonsin haft förrut....

Nu är ni alltbra NYFIKNA va!?

Krämpor

Efter att jag jobbat natt hade jag sjukt svårt att sova. Vaknade flera gånger. Mycket beror på att min darling är här och då sover jag alltid jättedåligt, ligger liksom och spänner mig plus att jag sover så otroligt lätt. Varför gör man det? Det är ju då om någon gång jag borde sova hur bra som helst när man känner sig trygg.
Någon av hans kompisar ringde och mycket kan man säga om min darling men hans ringsignaler..... FY FAN.
Fast jag blev mer rädd än arg. Hårdrock is NOT in my <3 4-ever....
Vi åt frukost och spelade lite spel, jag pratade med mamma i telefon om Christer Sjögren, om fredagen och att hon varit förkyld i en vecka och låter som sju svåra år och inte kan sova för att hon hostar så mycket.
Jag och Dennis åkte in till stan och gick på Cloverfield. Fan va coolt !! Det var lite störigt med handkameran men ball film! Definitivt något man ser på bio, annars kan man låta bli.
Mådde inte särskilt bra på kvällen och knapprade huvudvärkstabletter. Om jag inte får vara ledig snart tror jag att jag faller isär. Imorse när jag vaknade mådde jag så illa att jag trodde jag skulle falla ihop. Fick upp en del i munnen och svalde. Min instruktör ringde 1138 och frågade var jag var. Jag fattade ingenting. Vi skulle ju börja 1330 ?? Tydligen inte. Skyndade mig in till stan och mådde så illa att jag var tvungen att stanna till vid ett ställe och luta mig mot väggen. Fan va min kropp reagerar nuför tiden. Var snurrig i huvudet hela måndagen efter att jag fått blodtrycksfall. Jag måste få vila! Köpte pastasallad eftersom det är lätt att kräkas upp om det skulle behövas.
Uppkörning dag 2 startar nu.


fåordig...

Uppkörning..... har egentligen ganska mycket att säga men håller det till andra forum.

Signalare Mosell och Larsson

STORT HAHAHAHAHAHAH! Tack Mr Johnsson du räddade min morgon med de här.

Jobbade natt och fick höra av min för natten special-handledare att jag ibland pratar SJUKLIGT snabbt.
Min motkommentar var att ingen hade klagat på oförståelse eller att jag sluddrade så helt värdelöst kan det inte ha varit.
Annars var det ganska mycket att göra fast under en trevlig ström. Trevlig ström betyder att man hinner fatta vad man gjort och gör och ev bläddra lite i SÄO (säkerhetsordningen) för att kunna göra rätt och sen låta sjukligt proffsig när man svarar fast man för typ två minuter sedan var ungefär lika smart som en elefantunge inlåst på Vivo med jordnötterna i frysdisken.

Natten stora spänning skedde i Dingtuna. En signalare kom dit och sa att han skulle ge växlarna smörj (är det bara jag som tänker på barn som läggs i knät och får smisk? he he he heheeeheheeee *tokig*) ...
Efter ungefär 10 minuter ringer han till mig och berättar att växel 132 (alla växlar identifieras med nummer) beteer sig märkligt och att den även gjort detta under andra nattpass. Det var ju tråkigt säger jag och börjar få underbara tankar om att jag ÄNTLIGEN efter 362 !!! dagars övning får göra §70 utan handledare. *_* 
Larsson som han i spåret heter berättar att han tänker ringa en annan signalare som är grym på de här. Fint tänker jag. Samtidigt som jag kämpar med en signal i Västerås som VÄGRAR gå upp i kör och fastnat i kommandot SIS (signalen ställd till stopp no matter what)....
När Signalare Mosell inte vågar ringa upp mig längre efter 14 ! samtal (av misslyckade försök) börjar Larsson medla. Jag hör fula svordomar i bakgrunden som gör det klart för mig att Mosell inte har turen med sig - ännu. 
Mosell vågar slutligen att ringa igen och vi har 6 ! samtal till i tät följd. När felet äntligen släpper och han börjar skratta så där som man gör när man är tokig/galen berättar han kl 05:46 när han får åka från Dumtuna att han blev uppringd kl 01:26 och att Dumtuna inte längre ligger på någon av hans favoritstation-topplistor. Men han och jag hade grymt roligt under natten. Även om man enligt SÄO inte får ha det.  

Nu jävlar ska jag ... ha ... ... kramkalas med kudden, diska, hämta min darling (ÄNTLIGEN!!!!) och KNU... göra barn fast med kondom på :P Och om du är KÄNSLIG av dig. TRIST FÖR DIG!!!!!!!

ordbajserier

Okej, varför kan jag inte bara vara tyst?
På morgonen efter en natt av väldigt lite att göra kommer två trevliga infosar som jag gillar. En utav dem nämner då på ett väldigt negativt sätt den nya arbetsordningen och Rebecka utbrister KONSERVATIV (sen är det oklart om jag säger Kanten eller Kvinnorna). Inser ju självklart att detta var jävligt dumt. Men det var precis så jag kände det.
Ibland blir jag så sjukt trött på vår arbetsplats med alla negativitet som finns där. Jag är sannerligen ingen ängel utan sprider negativitet själv. Men alla idéer som folk jobbat fram är inte av ondo även om det kan verka så.

Mer blä

Sista timmarna på jobbet gjorde jag nog inte ett enda rätt på. En sån där halvdag då absolut ingenting går som de ska.
Kom till jobbet och slogs av den otäcka insikten om att jag ska sitta på Arlandaplatsen. Inte direkt någon favvo. Vill bli bättre först : /

blä på lördag

Fick en sån där funderare på jobbet idag igen. Först gick det sådär sen helt plötsligt så kom de där mäkliga jobben ut, de som gör att man direkt funderar på att byta jobb när de ringer. Det är roligt med en utmaning men inte när allt det säger består av att man ser ut som en fågelholk och faktiskt inte har en endaste aning om vad människan pratar om. Först och främst ville han inte ha några avspärrning - men snälla du, sa jag i ett sånt där tonfall som inte är av den bra sorten. Detta följs av "vaddå måste jag lägga på kontaktdon?" (det är de som kortsluter spåret så att inga tåg kan komma dit för att förklara det väldigt enkelt). Det är A-arbete, då har man don, säger jag, ännu en gång i de där tonläget som inte är av bästa sorten.
Det där två exemplena följdes av en signalare (person som är utbildad i att ta hand om signaler) och säger att jag ska lägga på en spärr - bara för att prova.
Tonläget kommer fram igen. Nej, om personen i spåret vill ha en spärr, vilket han bett om att INTE ha på just det stället eftersom han testar vaddenuvar...
-Men alltså om vi ser att han provar så lyfter vi spärren.
Rebecka som i sina tankar (observera alltså att detta INTE bygger på verkliga händelser) ställer sig upp tar sin kontorsstol, lyfter den över huvudet, kastar den på signalaren, ger honom sedan en dropkick i magen följt av ett gäng snygga karateslag HIYAAAAA!!!!! rullar in honom i avspärrningstejp och häller sedan ur mig sån där rapp kommentar som typ "ja men spärra av de DÄR om du kan!!!!!!! eller "Är det spärrat NOG nu!?!?!?!??"

Efter denna event som utspelar sig över ungefär tre timmar ringer en annan person som vill ta sig från ett av sina arbeten till nästa, vilket leder till att han ska ge sig själv godkänt att gå från ena arbetet till de andra. Man kan ju då undra om han för diskussionen med sig själv "är det okej att jag går från A till B eller inte?", värst vore om han skulle säga nej. Dsikussionen som följde gällde om man kunde säga att växlarna låg rätt eller fel. Mitt jobb är en märklig tillställning och jag önskar ibland att jag inte vore så satans långsam i huvudet. Varför fattar jag så långsamt? Varför kan man spela Super Mario Bros 1, bana 1 till 8-4 i sömnen och sitta baklänges utan att se tvn medan det är svårt att komma ihåg hur ett medgivande ska låta?


Fredagen i ord

Det är fredag. Fåglarna sjunger, solen skiner och Rebecka ligger och sover.
Rebecka vaknar av att hon får ett sms kl 11:59 som handlar om att det saknas folk på jobbet och att det finns möjligheter till gnet. Rebecka slås av hur risig hon känner sig och hoppas att hon fått paketet med skivorna hon beställt. Nej det har hon inte.
Hon klär på sig under ovilda protester gör lite saker som borde gjorts för minst en vecka sedan, paketerar sin dator som ska iväg på lagning, ljudkortet har pajjat. :(
Rebecka vandrar iväg till posten och undrar hur det är möjligt att känna sig så risig. Fan till och med håret är risigt.
Arbetspasset startar med att några idioter går på spåret mellan Upplands Väsby och Rosersberg. Varnar ungefär en miljon tåg. Får rast som visar sig innehålla friskvård. På friskvården ska man helt gå och träna. Jag hade ju ingen aning om detta och eftersom jag nått slöhetens topp så hade jag nog gjort mitt bästa för att slippa.
I stället väljer jag att gå till Lindex där jag provar kläder i obehagligt stora storlekar, spegeln i provhytten ljuger inte. Rebecka är TJOCK. :( Jag trivs inte som det är nu men jag känner mig lite för labil för att göra något åt det.
Köper tre tröjor och går ut därifrån med ett leende. Spegeln som var så EVIL visade oxå på att mitt risiga hår har nått sin höjdpunkt och det är dags att göra något åt det!
Jag går till frisörimperiet där jag får träffa en frisörska som klipper mig och pratar om hur tragiskt jobbigt det är att ha kort hår som ska växa ut. Ja ba: JAAAAA!!!!!
Två killar kommer in och beställer ögonbrynsplockning. Jag som tycker att jag är ganska lös i många va mina värderingar och inte bry mig om vad folk gör börjar bry mig. För att lägga till lite extra här så måste jag säga att jag bryr mig inte om VEM du knullar så länge du inte knullar djur, barn eller någon som inte vill.
Men ibland, som idag, blev jag läskigt hetero och konservativ då jag funderade på hur killarna som kom in kunde köpa något sådant tjejigt. Är detta något som andra heteros oxå lider av? Varför dessuom associerar jag detta till "gay-beteende" ? Rebeckar lider av fördomar även om jag vet att det är mixat bland människor vilka som gör sådant.
Jag är ju självklart bara fjantig och jag borde fan plocka mina ögonbryn som snarare ser ut som buskar.
Killarna blir i allafall jättesnygga och jag sitter där och får puler-vax (!!!!!!) i håret samtidigt som jag blir lite avis. Går tillbaka till jobbet där ingen reagerar på att jag har en helt annan frisyr och kämpar igenom de sista timmarna innan jag får gå hem.

hits