slitning

Känner mig väldigt nere idag. Vet inte om det beror på att det är så härligt grått ute -_- eller om det är för att jag och w inte är helt sams.
Det började med att jag pratade med mamma när jag var på jobbet. Hon frågade hur det går för honom med att söka jobb och lära sig svenska.
Inte alls, svarar jag eftersom det inte händer något. Dessutom har han inte fyllt i alla papper till migrationsverket eller försäkringskassan.
Plötsligt så blev jag så jävla less på allting. Han GÖR inget. Sov lite dåligt - igen.
Sa att jag skulle till mamma och han verkade inte ens reagera. Jag ville bara skrika rakt ut men var alldeles för trött.
Varför ska en sån här sak skapa sådana slitningar?

1685 timmar

Fortfarande sjukt mycket snö ute. Det kan ju också bero på att det är ungefär tio minusgrader som hjälper till att hålla snön på plats. Jag gillar snö men det börjar gå mig på nerverna.
Jag gillar som sagt snö men på jobbet. Gode gud. Enligt nån statistik hade vi 1685 förseningstimmar förra veckan. Det är 10 VECKORS försening sammanlagt på alla tåg - som faktiskt gick. Hur sjukt är inte det.
Spelar ingen roll hur hårt man jobbar, tågen kommer typ inte fram ändå. Haha.
Wiebe letar fortfarande jobb och tanken är fortfarande att han ska börja lära sig svenska men det går trögt.
Jag har svårt att motivera eftersom jag är så satans trött hela tiden. Helt slutarbetad.

schäskig uppdatering.

Usch katastrofal uppdatering av bloggen men det är så det är när det är mkt att göra. Egentligen är det väl då man SKA uppdatera så att man kan läsa senare om de saker man gjort.
Speldagen förra veckan gick bättre då vi spelade plump och jag vann! Vi serverade köttfärslimpa med pasta. Väldigt smarrigt.
Jag och W har även haft ett första smågräl och det gäller hans "intresse" för att fylla i blanketterna till migrationsverket. Han har inte gjort det ännu och man kan ju säga att jag varit lite LIGHT irriterad på detta. Det stör mig att något som är så viktigt har fått stå tillbaka för annat som tex film och spelande.
Åh andra sidan är det tråkiga saker så jag ska inte vara något helgon och säga att jag skulle vara bättre om det gällde mig.
Vi gjorde ett besök på IKEA och handlade. Det blev lite spontant så även om jag ville ha sakerna så känns det fortfarande lite jobbigt. Jag handlade på avbetalning vilket är det VÄRSTA jag vet notan slutade på 5000 kronor.
Det känns oansvarigt. Jag vet att människor gör det hela tiden men jag är inte sån och allt som har med avbetalningar att göra får mig att fundera över min ekonomi när det närmar sig löning.

Snö finns det fortfarande gott om och jag och W har hittat en plogbilssnöhög som vi alltid bestiger när vi går från ICA. Vi har även pratat om att ha snöbollskrig men då krävs det ju nollgradigt.

spela efter jobbet idag

Det är inte lätt att uppdatera när bloggportalen inte går att logga in på. Väldigt irriterande. För när jag äntligen kan logga in och skriva fungerar det inte. I allafall så försöker jag nu planera för alla hjärtans jävla larv på söndag.
Bio? mat? resa? present?
Det finns så mycket att välja på. Jag är lite sugen på att ninja inbjuda mig själv och Wiebe hos mamma på en fika hon är ju så bra på att baka.
Iofs kanske jag inte ska prata alltför mycket om söndag när det är i dag som spel-killarna kommer över. Tanken är att vi ska äta nått gott (som bror min köpt) och sedan spela wii. Wii är ju bra träning och jag tror att det är lite de som killarna är ute efter - sällskap och wii.
Åh det är så kul att spela även om jag inte direkt är den som är bäst.
Vi får se vem som vinner idag :D

jahapp

Det har varit sjukt mycket att göra på jobbet och dessutom är det ju mycket spännande som händer privat, därav ingen tid att blogga. Jag och Wiebe har spenderat tiden med att mysa med varandra, kolla på film, ätit god mat och kramats.
På jobbet har det varit mycket i och med snön. Växlar som inte fungerar och tåg som går sönder. Det har vissa dagar varit helt värdelöst och det har hänt att jag släppt ut mycket genom att gråta, annat genom att skrika och sova.
I lördags var vi på Marie och Äls bröllop. Underbart och vackert i vintersnön. Detta bröllop ledde till vårt första smågräl. Jag ninjaköpte en rosa, vit, grårandig slips. De var små ränder men det var de rosa som skrämde.
Eller skrämde, gjorde förbannad.
Det var lite hårda ord men vi argumenterade bra och det slutade med att han fick välja själv och han valde att ha den på sig. Jag älskar honom.


hits