ändrad tid

Jävligt snabba ryck. Först skulle mamma komma till kvart i åtta och nu kommer hon halv sex för att vi ska åka ut till Kungsängen och träffa lite släkt. Fett najs.
Det känns som att det var alltför länge sedan vi träffade kidsen och min kusin, för de är dem jag tror att vi ska träffa O_o hon pratade så fort att jag inte hann med att höra.
Saknar min eh stora kusin mest faktiskt. Det var länge sedan jag såg henne. Nytt liv, nya rutiner.
Ska packa kameran och se om jag kan ta lite bra bilder, fast med tanke på det skitfina vädret lär det bli sollöst.

Originellt

Åkte in till stan och gled runt i lite olika affärer. Letade efter ett par Converse skor men hittade varken min storlek eller någon färg jag vill ha.
Köpte två linnen, ett vitt och ett gult. Jag vet att gult är värsta kycklingen men färgen är treeeeevlig. Sen gick jag på Lindex för att kolla efter piratbyxor eller vad de nu heter, capri?
Köpte ett par svarta. Otroligt orginellt men vad gör man inte. Jag är ju tokkänd för min originalitet. *blinkblink*
Ikväll blire brasa i Spånga.

distans är blä

Distansförhållande är blä. Att man inte kan göra något tillsammans gör mig tokig. Som idag till exempel när det är en sån fin dag så vill jag sitta ute i gräset och picknicka. Det går inte.
Jag vill gå på nordiska museet och titta på deras utställning. Det går inte.
Jag har inga som helst besvär med att göra detta själv men det är blä att inte kunna göra det tillsammans.
I tre dagar ska jag nu underhålla mig själv vilket iofs inte är något problem det finns gott om människor att umgås med men det hade varit så mysigt att tillsammans göra det som jag vill göra.
Idag blir det nog nån form av shopping - osäkert vad.


Koväska men inte i läder

Eftersom jag har sjukt tråkigt sitter jag och tittar på handväskor och hoppas att jag ska drabbas av kärlek så att jag kan shoppa nått. Okej jag lider av lite light shoppingmissbruk när jag är uttråkad.
Det finns många sidor på nätet som säljer väskor men jag är svårflörtad när det gäller väskor. Dock blev jag lite sugen på denna resväska för kids. Finns att köpa på: http://www.bagsdirect.com
Jag ska surfa vidare och se om jag hittar nått jag behöver. 
  

Frieda the cow

Utvisad

Min nya handväska... luktar ILLA.
Den luktar så illa att jag höll på att få huvudvärk så nu är den utvisad.

I hope you FREEZE bitch!

FISK ÄR ÄCKLIGT!

Hemma igen, fy fan va skönt!
Började direkt med att hämta hem min väska som jag beställde för en evighet sedan. Fick betala 90 pix i tull. Med tanke på att jag inte var helt ärlig så är jag ändå nöjd. Man betalar % tydligen på varan man beställt hem och jag liksom bara rååååkade säga ett pris många dollar under det jag betalade *hosthost*
Annars jag ätit middag *_* MAT!!!!!!
Fy fan, Dalarö var fint men fy fan för typ allt runtomkring. Självklart för att göra allt extra roligt så var jag tvungen att slå i huvudet i bussen på vägen hem så att jag såg stjärnor och nästan kräktes.
Det var på nått sätt pricken över i:et av miserabla händelser.
Först och främst måste jag säga att jag inte kunde äta, eftersom det ALLTID serveras fisk på sånna här jävla ställen och de här stället hade självklart fisk. På vårt jobb får man inte säga att man inte kan äta fisk eftersom det inte är del av min religion eller att jag har allergi. Kräkas av det räcker tydligen inte. Så jag har levt på coca cola
(25 !!!! jävla spänn för en flaska) och kakor. Detta är en del till varför jag H A T A R att åka bort. 

FISK ÄR ÄCKLIGT!
FISK ÄR ÄCKLIGT!
FISK ÄR ÄCKLIGT!
FISK ÄR ÄCKLIGT!
FISK ÄR ÄCKLIGT!

Sen förstörde deras sketna jävla schampo/tvål mitt hår så jag måste klippa mig imorgon, ytterligare 300 pix som jag måste lägga ut. Jag vette fan vad det hade i sin sketna duschtvål/schampo för mitt hår är totalblä.

Dock var stället som sagt jävligt fint, utbildningen var grymt bra, området var fantastisk, rummet underbart men som sagt...

packat och klart

Imorgon ska jag åka på fortbildning. Är mest rädd att de ska servera fisk eftersom det är så jävla äckligt och jag kräks av att äta det men det tydligen inte är tillräckligt för att man ska få äta annan mat. Därför har jag med mig ungefär en godisaffär i proviant om det skulle bli för hemskt. De enda jag inte hunnit köpa är coca cola. Speciellt efter FIASKOT på Rosendals trädgård. Jag vill inte vara utan min cola.

Största problemet är mitt jävla skavsår, som gör att jag inte kan gå längre sträckor. Så jag hoppas att gångavstånden är korta.

Ny hårfärg

Nu är jag brun(are) igen. Det är lite mörkare men annars ser jag likadan ut. Man kanske borde skaffa sig slingor...
Idag var tanken att jag skulle börja spendera mina 158 miljoner som jag skulle vinna på lotto. Dock verkade det som att jag inte fick alla de rätt som krävdes. Ska gå till pressbyrån snart och se om jag vunnit något överhuvudtaget. Är lite sugen på att shoppa nått men vad är det för mening med att göra av med ALLA pengar man har första helgen?

Nyfärgad glad RebeckaTvättad ny brun färg

färgar håret...

Vaknade ganska precis 10. Känner mig jättetrött fastän jag sovit bra. Det var en månad sen sist så nu blir det hårfärgning igen. Även om jag på något märkligt sätt alltid saknar röd så blir det samma brun som det blivit ett par månader i rad nu.
Har även planer på att klippa håret, när jag och mamma var ute igår såg vi en tjej som hade jättefint halvlångt hår och jag blev sugen på frisyren.

Trött, innan färgning..Otvättad brun färgFärgning pågår

Dagens shopping

På väg hem från de sketna Rosendal gick vi förbi Åhléns där jag köpte saker jag behövde. Måste ju vara en första gång för det :P Saker man BEHVÖER liksom *skrockar*

Tvätthandskar (det är i allafall vad jag använder dem till), en lila eyeliner, hårschampo, hårborste och ny hårfärg.
Det blir nog hårfärgning imorgon. Borsten har jag velat ha en längre tid eftersom jag fönar håret väldigt ofta numera.

Dagens shopping

Recension Rosendals cafe

Jag och mamma planerade att gå på Skansen men pga mitt fantastiska skavsår valde vi det mer platta alternativet Rosendals trädgård. Lite förtydligande, Skansen är väldigt backigt och skavsår vill inte bli skavda på, hur snygga och mysiga skorna än är.
Vi kom fram till Rosendals cafe och ställde oss i den mil-långa kön som ni kan se på bilden nedan. Det var två köer för att det antagligen skulle gå fortare. Det hade gått mycket fortare om de hade delat upp det så att folk som ville fika hade en kö och de som ville köpa mat en annan. Alla i kön fick passera en kakbuffé med sinnessjukt dyra kakor och för oss som bara ville ha mat var det 20 minuter extra i det redan stekheta växthuset.
Kom fram till kassan och jag noterar att det som finns att dricka är två sorters bubbelvatten i sjukt äckliga smaker, en 33 cl äppeljuice för 25 spänn (OMFG!!) och apelsinjuice. För nästan första gången i mitt liv beställer jag VATTEN eftersom det inte fanns någon Coca Cola. Det här är så hemskt att jag måste repetera, de hade INGEN coca cola.
Alltså de hade INGEN cola..........

Jag beställde en av deras tre rätter (rostbiff med potatissallad för 125 krrrr) och hon säger att jag ska ställa mig vid ett bord brevid kassan så kommer hon med maten. Paret innan mig har också beställt mat och står redan vid bordet. Efter ett par minuter frågar en av personerna i paret tjejen i kassan om hur lång tid det kommer att ta att få maten varpå tjejen i kassan säger att man ska hämta den själv O_o eeeeeh!
Maten får knappt godkänt (senig rostbiff) men servicen är ju sjukt oplanerad och kösystemet är värdelöst, dessutom, för de kakpriserna borde kakorna vara godare än Delicato hallongrottorna som är större och kostar en 5-del av deras pris.  Ytterligare en sak som drar ner betyget är diskhanteringen. Jag betalade 227 kronor för mammas kaffe, min mat med kaka och får själv sortera min disk på en vagn ! utanför cafébyggnaden. ÄCKLIGT då det inte finns några servetter att tillgå.

Rosendals cafe får slutligen 1½ köttbulle. Potatissalladen var god och ... ja ... nu när jag tänker efter kanske jag bara borde ge 1 köttbulle.


Rosendal cafe-köRostbiff med potatissallad

Skor till salu

Jag har ett par Skechers i storleken Us 8.5, UK 5.5,  Eur 38.5 och Cm 25.5 till Salu. Jag inhandlade dem i New York förra året men det är för små för mig. Jag har använt dem två gånger. Jag har fler bilder om så önskas och är det ingen som bjuder här så hamnar de på Tradera. Sjukt snygga.

Glitter glitterSidan med detaljerUppifrån

Gårdagen är borta

Fan va skumt. Igår publicerade jag ett inlägg som inte kom igenom och nu finns det inte O_o
I allafall så handlade det om hur mkt jag hatar den svenska tullen. Min väska har äntligen kommit och nu har den fastnat i tullen och de vill att jag ska betala en miljard (typ) i tull. De (posten) kan ju dra åt....  =#!)¤#=(%@£$@$?{.

Hade mina Skechers från Njuuuu Jorrk på mig igår och tänkte att de här året ska de minsann passa.
Jag hann komma till Helmers kafe på Gamla Brogatan då jag insåg att det nog skulle bli något slags skavsår. ... Jag gick hem i mina jobbtofflor, det är allt jag har att säga och att jag tog bort den största skinnbit (urk) jag någonsin sett.

Rosa ektorp

MEN GUD! Stoppa pressarna, Ektorp finns i ROSA! Mitt liv kan nu bli helt komplett! Hoppas att Dennis kommer att känna detsamma.

Ektorp gulligullgull

Ränta is a bitch....

Jag satt och förberedde alla onda räkningar som ska betalas imorgon. Räknade ut att tillsammans med pengar som ska in på sparkonton och åkkort blir det ca 8 286 krrrrrr.

Det är jävligt mycket pengar.

Flera av räkningarna var lite omotiverade som tex en prenumeration. Sen alla dessa jävla avbetalningar jag har på onödiga saker, som tex Lindex. Om jag bara betalade med "riktiga" pengar skulle jag inte behöva betala till dem varje månad. Den här månaden behövde jag dock inte betala av på min dator som jag köpte på avbetalning när jag startade min trafikledarekurs för 1½ år sedan, den blev klar förra månaden!
Det verkar alltid så väldans bra med avbetalning men seriöst... IKEA har 18.05% !!!!! i (straff)ränta. Plus deras jävla avi-avgift på 17 kronor. De kan ju brinna i helvetet (fast jag kommer ändå att fortsätta handla där).... Förra månaden betalade jag 350 kronor i en delbetalning och min skuld har sjunkit med *trumvirvel* 233 kronor. Ränta is a bitch....

När jag och D diskuterat klart hur EVIL ränta är, kom vi fram till att IKEA trots allt har en trevlig snällränta, dvs om man sparar, 4.45%, det är ganska mycket pengar men det lääääär ju vara en hake med det. Så nu ska jag bara betala av min skuld så kan jag spara där och tjäna sjuuuuukt mkt pengar.

Allt jag behöver nu för att mitt liv ska vara komplett är en personlig bild på mitt betalkort *_*

455 får en stor kram

En mycket intressant dag idag. Gav en kollega en kram för att hon bytte av mig så mycket var det idag. Alla dagar är inte fyllda av rosor men det var fett roligt. Dagen avslutades med att en pendel hamnade åt helvete och hade inte nån ringt och sagt det hade jag inte sett det. O_o
Dagen började med att blockvändningen inte fungerade ut från (m)Uppsala så alla tåg fick gå mot stopp. Efter rasten var det ganska struligt med många arbeten och många samtal. Självklart mitt i allt detta så fick jag ett fint växelfel, en dubbelmagg och efter det var det bara att be tröstande böner till alla stackars resenärer.
Lokföraren på tåget som inte åkte genom den trasiga växeln ska ha en stor kram för sitt engagemang och att han inte lät den otur han drabbats av förstöra humöret för någon.
Två tåg fick backa och det känns fortfarande konstigt att ge tillstånd om det, jag känner att jag är rädd att det ska bli fel och stakar mig därför. Men va fan, hur kul skulle de vara om jag var helt perfekt?.

Botoxperelli

Är det bara jag som tycker att Charlotte Perelli verkar ha ehum.. JÄTTESTORA läppar? Botoxvarning?

Bild här! 

Om hon har opererat läpparna blir jag ledsen. Hon verkade ju inte vara den typen men nu tydligen så har hon gått över till operationssidan. Skulle jag fixa läpparna om jag hade cashen? Nej jag gillar mer eller mindre hur jag ser ut. :D

eko-kris

Hade ju tänkt ha en liten gathering senare i maj eftersom mamma fyller år och ju fler folk ju bättre. Problemet är att jag skrev fel datum och fel dag *suck* så nu måste jag göra om det hela. Dessutom är jag inte helt säker på att jag vill betala kalas för ett 20 tal personer.
Det är ju på väg att bli sommarmånader och eftersom jag gått upp typ en miljon kilon i vikt har jag få/inga kläder att ha på mig och måste därför köpa upp mig på en ny garderob. Med den kostnaden i åtanke blir jag lite fundersam.
För att inte tala om att jag måste köpa present till mamma. Spara pengar är något jag är ultrasämst på och har därför inga extrapengar just nu att ta till för att köpa present.
Roligt att ha panik INNAN man ens fått lön . INTE.

filminspelning del 3

Jag bevittnade en filminspelning från min lägenhet för några veckor sedan (klippet nedan) och så idag helt plötsligt såg jag det på TV! Det är till tv4's humorgala 1a maj.  Lite skojsigt så där!




30-års fest igår

Jag kom till mamma kvart över tolv för att hjälpa tll med alla förberedelser. Jag fick ta hand om de mest med maten som att skära den i bitar så att den skulle kunna träs på spett, göra sallader, pynta och mycket mycket mer. Mamma pysslade med tusen andra saker. Så småningom dök gästerna upp och vi tog en välkomstdrink. Bålet mamma gjort var sjukt gott! Hade jag inte vetat att det var alkohol i hade jag inte märkt det.
Efter det gick vi alla på en tipspromenad med omöjliga frågor (jag kom på tredje plats YAY!) och efter det gillades det. Mamma hade köpt korv från ett riktigt charkeri där kötthalten var MINST 85%. Det var den godaste korv jag någonsin ätit. Scan skryter om att de har så mycket kött i sin korv, det är ju bara larv!
Vi sjöng sånger och Markus öppnade paket och alla hade väldigt trevligt.
En person blev lite överförfriskad och blev hemskickad men det var det enda som var mindre bra.
Otroligt trevliga människor som förgyllde kvällen.

födelsedagstankar del 2

Skickade ut lite inbjudningssms till folk för min lilla gathering 16 maj. Problemet med min telefon visade sig genom att inte skicka iväg sms:et eller eventuellt så gjorde den det. Så jag får skicka mail. Insåg snabbt att det blir mest folk från jobbet men jag tycker om väldgit många därifrån. :D
Det står mellan grillat och be mamma att göra en RIKTIG smörgåstårta. Vi har fått smörgåstårta ett par gånger på jobbet och allvarligt talat = BLÄ. Fuskkonditorivarianter. Jag är för bortskämd med mat :(

Har fakitskt bjudit BARN (.........)

30-års fest

Idag är det dags att fira Markus (min storebror) och hans årsfyllnad av 30. Han har lagt ner mycket pengar på sin fest och det lär bli en del fulla människor att ta hand om. Jag känner få av hans vänner men det ska bli roligt att träffa dem och kanske lära känna lite nya människor.
Har redan trots den tidiga timmen lagt ansiktsmask och känner mig som en baby på vift och sitter nu och funderar på vad fan jag ska ha på mig.
Eftersom vi ska vara både inne och ute känns det klurigt att klä sig. Vill inte se för vardag ut men jag har inte direkt några festkläder.
Sen kommer nästa problem som är mitt dumma hår. Tvättade det och sprejade i lite för mkt hårvax så att håret kommer att ligga plattare än de brukar om några timmar. Mina grandiosa planer att åka in till någon frisör och få de gjort försvanna av ren slöhet men nu ångrar jag mig : /
Ska äta lite blodpudding nu för det kommer att dröja länge innan det serveras någon mat.
Får se om det blir några bilder.

dejt test

På Expressen bland alla deras test kan man göra "vilken känd tv-personlighet skulle du helst vilja ha som partner" naturligtvis så måste jag testa och nu kommit fram till frågan: 

Du vill helst på dejt med en: 
Läkare
Polis
Postbud
Hantverkare

och jag kan helt enkelt inte bestämma mig vad jag ska välja. Egentligen är postbud det jag tycker är minst intressant men de andra yrkena är alla intressanta och skulle säkert kunna skapa roliga diskussioner. Inget illa om postbud men jag tänker¨på Allan Svenssons roll i Svensson Svensson. Finns det någon i det här landet som lägger ner lika mycket tid på denna typ av test? Haha jag måste vara knäpp, det är ju bara att klicka på en liksom.

OS-invigning med bästis

Det är nästan klart att Jay Chou ska sjunga på öppningscermoning till OS och allvarligt talat så bryr jag mig mer om det än protesterna mot Kina och hur onda de är. Några personer har faktiskt VALT Kina till det här.
Naturligtvis är jag inte dummare än att jag tycker att många av deras hrm hrm "problem" inte sköts på ett demokratiskt sätt.  
Kom ihåg att allt som sker i musikvideos är byggt på verkliga händelser!
 



arbetsdagen osummerad

Hade en ritkigt trevlig dag på jobbet. Hade flera favoriter till sällskap och sånt är alltid glädjande. Vann dessutom 75 spänn på en trisslott. Trots att jag sagt att jag aldrig jävla nånsin ska spela på de där skitlotterna något mera.
Var halvt medvetslös av trötthet när klockan var runt elva. Den kan eventuellt ha varit halv elva eller kanske fram till klockan tolv. Det är lite mörkt däremellan hehe -_- Hade 6 tåg som jag var tvungen att manuellt ge grönt i signalerna för och det är största möjliga försiktighet med dessa. Om tågen hamnar fel blir det smisk på baken (fast mest i plånboken) och det vill vi ju inte!
Detta efterföljdes av att ett bom-par nära Järna slutade att fungera. Ytterst obehagligt! Ett tåg hamnade lite på sniskan men det gick bra till slut!

Min träningsguru fick mig mot alla odds att sätta mig på roddmaskinen och rodde i 15 minuter. Cykling är det som är roligt men jag gjorde i allafall nått! 15 minuter är jag dessutom nöjd med eftersom jag är så slö.
Dagens bild är mitt brio tåg som följt med ett tag.


Tuuut tuuuuut

Radiotjänst

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih. De ringde precis till mig. Jag kände mig tvungen att ljuga :P
Våga vägra betala tv licens!
Det gäller att inte tappa fattningen och säga att man HAR TV då är man illa ute. Men nu har ju inte jag det *blinkblink*
Nu är det andra gången som de försökt fånga mig men inte lyckats. Hurra för mig och mitt tv-fria liv!!

Paraply ply ply eh eh eh

På två nu spelar det en version av Rhiannas Umbrella. Rhinnas version är ohotat bäst, fast av alla andra tokiga versioner jag hört så är Lillasysters bäst. Just nu är det dock Vanilla sky. Som förtjänar lite attention för den otroligt seriösa videon. :P Överst är Vanilla sky. De enda tragiska med Lillasysters video är att den inte fått kosta så mycket som jag helst hade sett.





födelsedagstankar del 1

Jag fyller år samma dag som jag ska jobba.. Verkligen lustigt, hoppas att någon ska byta med mig på jobbet. Hade faktiskt i något slags stilla sinne trott att jag sökt semester då. Får kolla upp det..
Tanken är att jag vill ha något slags kalas då, bjuda lite människor, vara ute hos mamma i stugan och grilla. Känner att listan på personer jag vill ha med mycket består av folk från jobbet. Jag gillar många där.

slötrappan

Idag blev jag väldigt hatisk mot min arbetsplats. Jag drog mig till och med så långt att det blev lite ord av #¤)(/@£${$-kalibern. Anledning? Jo, jag lyckades slå i mitt knä i ett arbetsbord och det var jätteskönt - NOT.

Kunde knappt gå och på vägen hem övervägde jag att ta rulltrappan. Det kanske inte låter alltför mycket drama men jag åker bara rulltrappa om jag är allvarligt sjuk eller om jag har enormt mycket bagage.
Vid stationen blev valet långsamt då rusningstidmänniskorna kom hem och de väljer ALLTID slötrappan.

Illa, jag mår iiiiilla del 2

Igår mådde jag konstigt hela dagen. Hade en slags molande huvudvärk tillsammans med att jag var sjukligt trött. Men att vara trött är inte direkt en bedrift när man jobbar skift. Det är mer regel än undantag.
Igår var jag i allafall ledig och orkade bara med en enda sak - tvätta. Så när jag vaknade i morse så förväntade jag mig att jag skulle vara pigg och glad.
Jag vaknade och mådde inte alltför jättehejsan. Mådde lite illa och kände mig snurrig i huvudet. Dock tänkte jag inte låta det hindra mig då jag för förata gången på miljoner år kände en enorm lust att TRÄNA!
Käkade gröt, packade väskan och åkte in och cyklade 20 minuter. Efter det började jag mår riktigt illa. Satt på ett möte i en timme och trodde att jag skulle kräkas. Vågade knappt röra mig. Diskuterade en stund med min närmsta chef vad jag skulle göra och jag lade mig och vilade i ca 1½ timme vilket inte alls hjälpte så jag valde att åka hem.
Har sovit men mår inte ett dugg bättre och funderar på hur jag ska göra imorgon. Det är ju fan värdelöst med sjukdagar men jag har svårt att koncentera mig ordentligt och sitta och må illa gör ingen glad.

skärp dig!

Första två timmarna på jobbet var ett kaos men det var bara för att jag förvandlades till en hysterisk kyckling när jag kom till jobbet. Jag vet inte varför. Det tog en timme innan jag lyckades lugna ner mig och en kollega tyckte att jag skulle skärpa mig. Det var faktiskt vad jag behövde, fan jag var all over the place liksom. USCH.
I allafall så gick det bra på slutet och jag hade lite problem med låsningar som jag antagligen skapade själv men nu vet jag hur man INTE ska göra :D:D
Var så trött på rasten att jag somnade mitt i en konversation = inte bra.

Kom hem, sov lite och åkte sedan till mamma där vi kollade på klipp på Youtube, mamma är youtube-oskuld så det var roligt att hon änligen fick se sådana där livshöjande klipp som bidragen till Eurovisions-festivalen, intron till gamla barnserier som fragglarna, mupparna och Joelbitar.
Sedan väntade vi på min storebror Markus som var och handlade med två vänner. På söndag är det dags för hans 30-års fest och det är ungefär 30 personer bjudna. Det kräver förberedelser och framförallt sjukt mycket mat och dricka. Men det får jag skriva om i ett annat inlägg, nu ska jag ge min fulla uppmärksamhet på Dennis som väntar på andra sidan luren. <3


Engla är död

42-åringen har erkänt. Det är verkligen tragiskt. Tragiskt på flera sätt. Mest tragiskt att det kommer att komma nya sådana här fall. Idag blev det i allafall klart att hon är död och jag skänker en tanke till familjen.

För att göra allt extra spännande ikväll så har jag fett ont i magen. Det bara värker liksom och jag springer på toa typ hela tiden. Fantastiskt.

Håller tummarna

Blir så trött när man läser "nyheter" på aftonbladet. Jag har absolut ingenting emot nöjesnyheter i själva verket är jag mer intresserad av vilken frisyr Katie Holmes har än vad Reinfeldt gör i Kina.
Dock så är jag sjukligt trött på den här människan Schulman. Jag har läst lite av hans blogg och förstår inte alls storheten. Jag tycker att han är pompös och egentligen inte har någonting att säga. Dessutom blir det larvigt när man följer hans familj i någon slags följetång med någon sida om apor.
Mest är jag dock irriterad på att jag känner att jag måste skriva ett inlägg om den där idioten. Hoppas han försvinner snart. Jag håller tummarna!

deprimerad älg

Sitter på jobbet och har gjort det sedan klockan 7. Det är inte mycket som händer här. Lyssnar lite halvhjärtat på musik. Känner mig sjukt understimulerad och det är jättejobbigt, vill liksom ha något att göra. Det kommer att bli en bra dag för tågtrafiken det är jag väldigt säker på. Tack vare fina insatser har jag sparat in ett par minuter idag igen.
Problemet är att de enda som syns är de minuter som är efter tidtabell. Så antagligen ligger jag på plus minus noll om man ska hårddra. Det är dock inte mitt fel att tåg dräller kvar vid plattformen i väntan på bättre tider.

Än så länge idag har det inte varit några kandidater. Den här helgen måste ha något slags rekord, det har varit sjukt mycket människor i spåret. Bara för mig personligen har det varit 2 personer i spårområdet varav en inte längre är med oss plus en deprimerad älg som inte verkade vilja vara med längre då den stod nära spåret, dock gick den därifrån. Kanske ändrade den sig och ville leva vidare.

Bläckfisk-korv

Jag tipsade för flera miljoner inlägg sedan om bläckfisk-korv, hur man gör sin smalkorv lite roligare att äta. Om man tycker att det är tråkigt att äta vanlig korv så kan man hotta upp den lite genom att skära den i tex fem bitar och sedan göra ett X då får man detta resultat och det är sjukt mycket roligare att titta på men smaken är densamma.
Salladen och lasagnen kommer från Runt Hörnet (vilket är det töntigaste namnet i världshistorien på en så bra restaurang). Restaurangen ligger korsningen Sveavägen/Olof Palmes gata. Det är lite ojämt i deras prestationer i köket men jag återkommer ofta och personalen är trevlig.

Prosciutto salladLasagne *_*Bläckfisk korv

Ny handväska beställd!

Danbistyle väskan som jag beställde för typ tusen år sedan var slut ändå in i lagret och jag kommer därför inte att få en sådan väska närmsta månaden varpå jag gjorde de ända riktiga, jag beställde en annan, en Yah. Vi får hoppas att den ännu finns i lager. Jag valde mellan vit, navy, svart och violet och valde en violet.
Dock var jag så korkad att jag inte beställde en av Danbistyle i svart, varför vet jag inte och jag känner mig onödigt irriterad. Jag hinner nog kontakta företaget i tid för att få med en sådan i ordern med.


Yah - VioletDanbistyle 1

hundbajspåsar

Jag verkar ha fått en släng av urinvägsinfektion igen. MORRR.
Har varit på toaletten typ sjuhundrafemtioelva gånger sedan jag började jobbet och så fort jag reser mig upp är det som att jag håller på att sprängas igen. Så det blir doktorn på måndag gissar jag.

På jobbet är nu sanitärpåsarna "lägg din använada binda här" tillbaka i vitt efter att ett par dagar ha varit svart som hundbajspåsar. Jag undrar vad som hände? Tog de vita påsarna slut? Har vi ingått i något spännande kundexperiment?. Jag behövde dock inte använda hundbajspåsarna och det vita passar bättre.

äta kakan nu

Idag igen har jag huvudvärk och fick för typ en halvtimme sedan ett sånt där schysst blodtrycksfall så att det bara dansar framför ögonen. Det händer ofta när jag har mens men nu har jag inte mens så vette fan vad som hände.
Mina blodvärden är väldigt bra men jag gissar att något kanske inte är 100% i min kropp eftersom jag då och då drabbas av migrän. Dock ska de tilläggas att jag nu inte haft migrän på typ två månader bara vanligt ont i huvudet. Jag undrar vad det kommer sig för jag lever inte särskilt mycket annorlunda från tidigare.
Sitter på jobbet nu och drömmer mig bort, händer inte särskilt mycket idag och det är jätteskönt efter gårdagen.

Innan jag gick till jobbet köpte jag mat för 180 spänn. Lasagne, pastasallad och en ENORM kaka. Pastasalladen var en likadan som jag gav bort till en kollega för nån vecka sedan, den såg inte lika indränkt ut av såsen (philadelphia ost och turkisk yoghurt) och det måste betyda att det inte är samma kräkvarning på den. 
Kakan tänker jag äta NU.  

efterdyningar

Jag skrev ju inget igår. Blev lite jobbigt igår, påkörning på jobbet. Det var inte så jobbigt när det pågick men efteråt blev jag lite ledsen. Det var inte så många tåg som rullade när de rensades upp men efteråt kom det typ 5 tåg som skulle möta 3 tåg och det låter kanske inte alltför avancerat men det lev lite mycket, speciellt som det var sista 30 minuterna av mitt arbetspass. Det gick bra till slut. Mötte en av infosarna som slitit på sydkant och det kändes så bra att prata om något annat än "vi spårändrar de där tåget till de där spåret" eller "de där tåget blir så och så sent" ..
Tanken var att jag skulle ut igår och tacka av två kollegor som ska lämna jobbet en kortare period för ökning av populationen/pluggande. Men när jag kom ut ur lokalerna så bara tappade jag all lust. Jag insåg hur blä-ig jag kände mig. Ville inte lägga sordin på den glada feststämningen så jag åkte hem. Egentligen ett ganska dumt drag då man kan få lite glädje av de andra men men...

vakna till klockan

Okej jag erkänner, jag gick inte och lade mig tidigt men normalt sett vaknar jag upp runt typ tio kanske elva om jag får sova ut. Idag vaknade jag av att mobilklockan ringde halv tolv. Det var inte alls vad jag räknat med och blev både rädd och överraskad när de ringde. Fast det var inte en sån där hjärtattack man får vid fem när man ska börja jobba klockan sex. Sitter nu och funderar på om jag ska äta något hemma eller om jag ska äta inne. Det lutar åt inne i stan frågan är bara vad jag ska äta, måste ju även ha mat till middag. Pasta kanske. Vi får se.

Nu ska jag lyssna klart på Utadas nya album Heart Station. Kanske ger jag ut lite köttbullar senare..

Chuck Norris

Min darling tipsade om att Chuck Norris äger Google.
Gå in på google, sök på find Chuck Norris och klicka sedan "Jag har tur" eller "I feel lucky" eller vad det nu står.

Jag tror att man måste vara ett CN fan för att förstå hur roligt det här är. Min favvo kommentar har alltid varit
"There is no chin behind Chuck Norris' beard. There is only another fist."

Hotmail

Jag fick ett kedjebrev idag av en vän. Jag är en sån som aldrig skickar vidare de där breven eftersom, ja, de är lite jobbiga att läsa med allt scrollande och så plus att jag inte vill skicka vidare breven till At least 5 ppl and you will get a kiss from someone special, 10 ppl and at this time tomorrow the love of your life will propose, osv osv osv .. eftersom jag inte riktigt tror på det..
Jag känner inte fem person, vad jag vet som vill ha kedjebrev så jag skickar aldrig vidare men som sagt jag tar gärna emot dem även om jag slänger dem, efter att ha läst igenom. Denna gång fick jag dock ett brev som hade en ny touch som jag inte sett förrut, ett riktigt hot om ond bråd DÖD!

CASE 2:
Take Katie Robinson. She received this poem and being the believer that she was she sent it to a few of her friends but didn't have enough e-mail addresses to send out the full 5 that you must.
Three days later, Katie went to a masquerade ball. Later that night when she left to get to her car, she was killed in  that spot by a hit-and-run drunk driver. 

Så hur fan gör man om man inte har fler adresser då? Stackars Katie som offrades för att hon inte kan några adresser. Frågan är ju nu om också jag överlevt eftersom jag publicerat det här i bloggen som förhoppningsvis fler än fem läser.
Jag hoppas att folk förstår att det här inlägget dryper av ironi. Men bara för säkerhets skull så skicka detta vidare till 5 människor så kommer du att få en kram, 10 personer och den du hemligt älskar kommer att be dig om din hand om inte kommer du att få jobba övertid varje dag under resten av ditt liv!!!!!!!

nyttt utseende

Jag mår illa och har ont i huvudet och för första gången sedan dinosaurierna vandrade på den här jorden så finns det ingen ramtur som kan skicka hem mig. Vägar knappt röra mig i rädsla för att kräkas. Men jag vill inte gå hem när de inte är nån som kan täcka upp. :(

Har ju även nytt utseende på bloggen som är under utredning. Det ser inte alls likadant ut hemma hos mig som på en dator som finns här på jobbet. Fett irriterande och skumt.

Vemod

Den senaste i raden av kvinns på vårt jobb som ska hem och öka populationen lämnade oss idag. Seriöst, folk borde inte få barn. :( Känns som att jag är ensam kvar nu.
Saknar dem allihopa så mycket. De små orden och uppmuntrande sakerna är det man behöver varje dag.
Jag saknar er även om ni har barn...


ner med barn

Jag skiter i att det är en kollegas unge. HÅLL KÄFTEN!  
Anledningen till att barn INTE ska vara på arbetsplatser är för att de STÖR! Jag har ont i huvudet och barnskrik gör det ungefär -1407239058235876% bättre.

Jag tar tillbaka det jag sa i morse. Lägg ner alla barn! 

Detta är inget emot mina kollegor, bara deras barn. Skönt att jag sitter så långt bort att jag inte behöver oroa mig för att säga något som folk kan diskutera eftersom folk vet att jag är barnhatare.

världshändelser i Dubai

Viktiga världshändelser: Hamdan bin Mohammed bin Rashed al-Maktoum har köpt en kamel för 16 miljoner!
Anledning? Det var den första provrörsbefruktade kamelen.
Skönt att det nu går att föda upp kameler på ett säkert sätt. Speciellt eftersom de har ett så uttalat problem med att föröka sig.  

Stor tanke till alla er MÄNNISKOR där ute som försöker skaffa barn och det inte går så bra för som till skillnad från Dubai-prinsar lägger pengar på en stor och viktig investering.
Detta kommer alltså från mig som avskyr barn.

Andra världshändelser är att jag känner mig hängig idag, mycket lägligt eftersom jag varit ledig nästan fem dagar och borde varit hängig under dem i stället. Min deo har försvunnit från badrummet och det är lite skrämmande. Where are you? Jag och min playstation är osams.

kvällsklagomål

En person från jobbet ringde och berättade att jag fått semester från 1 juli och framåt. Hoppas att solen är framme då. Kanske borde boka någonting? Har inte varit utanför landet på evigheter evigheter. Fast som jag har levt senaste tiden är det inte särskilt konstigt.
Tanken var ju att jag skulle städa men det blev inte av, däremot plockade jag ihop alla syltburkar och fula glas och gick till glasbehållaren. Fan vilket najs ljud det är med krossat glas. *_*

Efter det gick jag på en promenad, hämtade lakanen från tvättstugan som hängt där i en månad, diskade, fixade käk och diskade igen.

Gud va vettig jag är!


Vad ska hända nu så här sent då? sömn? Only God knows!

Jo just det, jag har ju inte klagat så mycket idag så här kommer dagens klagomål: Fun Light Rhubarb. BLÄ! Är det verkligen rabarber i den? eller är det precis som alla andra idiottillsatser att någon som arbetat på fabriken en gång i sitt liv faktiskt luktat på en rabarber?


Englas no show

Tragiskt med den lilla flickan Engla som försvunnit. Jag undrar vad som hänt, fast jag vill nog egentligen inte veta. Om någon kidnappat henne hoppas jag för hennes eget bästa att han (för de lär ju vara en han) ser till att det går snabbt, whatever han nu tänker göra med henne.

Innan jag somnade igår tänkte jag på köttbullar. Jag var inte särskilt sugen på dem men jag drömde mig igenom hela receptet. Från köpet i affären, till uppsvällandet av ströbröd, till rullandet, stekandet och slutligen uppläggningen i en av Sagaform skålarna. Jag undrar om mina tankar vill säga mig någonting. Jag som mer eller mindre bestämt mig att jag inte skulle köpa dem. Nu kommer jag ju tänka på det varje gång jag gör köttbullar. Nästan på gränsen till irriterande.
Aquafresh iso-active skummande gel var riktigt bra. Mycket skum som inte var mjukt utan mer fast, som hårmousse.

Idag är tanken att jag ska lämna mina glasburkar i glasinsamlingen och städa lite extra för att få tillbaka den rena känslan som varit borta ett tag. Grandiosa planer som har stora möjligheter att misslyckas.


Mirakeltandkräm

Aquafresh har en ny tandkräm som jag köpt. Aquafresh iso-active skummande gel som tar bort 25% MER baktrier än vanlig tandkräm. Shit värsta miraklet på tub ju!!!
Den har den ascoola sloganen: Borstar hela munnen! Det är något med den sloganen som är sjukt roligt. Jag kan dock inte sätta fingret på det.. eller en tand men något är grymt roligt.
Med tanke på att den kostade 42 jävla spänn hoppas jag att mina tänder kommer att bli vitare, bättre stå emot farliga sockerattacker (som i Extrareklamen, plink plink plink) och framför allt bli RENA! Rena är egentligen det jag eftersträvar mest. Stort plus till god smak och den sketabra flaskan som gör att man inte överdoserar. 
Om den skummar vet jag inte och hur den ska borsta resten av min mun utöver mina tänder återstår att se, det jag dock vet är att  Aquafresh iso-active skummande gel kommer att göra jobbet åt mig!
För er nyfikna så finns det fina bilder på
Aquafresh.se.

Observera att denna blogg INTE är någon reklamblogg utan helt bygger på mina underliga inköp. På tal om inköp hittade jag Sagaforms skålar och det var liiiiite för stora för min smak. Nu måste jag på allvar fundera ut om jag vill ha skålarna eller inte. Dagens viktiga i-landsproblem.

Monsterhuvudvärk

För att göra allt extra spännande så har jag nu monsterhuvudvärk.
Ska iväg till mamma strax och grilla och det känns inte alltför spännande. Jag mår iofs inte så illa nu. Tack gode gud att jag inte ska jobba imorgon.

Illa, jag mår iiiiilla

Igår åt jag kött, sallad och chips till middag. Det är kanske inte de smartaste alternativet när jag så desperat kämpar för att gå ner mina depressionskilon. Problemet var att jag höll på att tillaga den jävla polentan som jag köpte för flera veckor sedan. De brände fast i kastrullhelvetet och jag blev både sur och tappade orken, dessutom låg köttet redan i pannan. Dum paniklösning.
I vilket fall så vaknade jag upp halv sju i morse och mådde så illa att jag trodde att jag inte skulle klara av att kliva ur sängen utan att spy. Dessutom var magen otroligt uppsvälld.
OMG Gustav Vasa!
De krävde otrolig viljekraft att inte spy vilket är jättedumt, man mår ju trots allt bättre efteråt. Somnade om och mår nu fortfarande illa. Har inte klarat av att äta något idag. Det släpper nog snart... hoppas.

Pilsk efter 24!

Hanna reder ut frågan om vad kfum är: Kan faktiskt svara på vad KFUK-KFUM står för (konstigt om inte :D) = Kristliga Föreningen av Unga Kvinnor och Män. KFUK-KFUM är en svensk orginasation som även är medlem i världsförbunden World YWCA och World Alliance of YMCA.

Vi tackar för det! Jag skaffade digital-tv i måndags och har efter det zappat mig genom dagarna. Över 150 kanaler har gjort det möjligt. Dessutom efter vissa tider på dygnet går det över och blir andra kanaler. Eftersom com hem vill att man ska beställa så mycket som möjligt pressar de in prövotid på alla kanaler så att jag just nu även har alla Tv 1000 och Canal+ kanaler, detta då så att när de försvinner ska man ringa och beställa, antagligen ett smart drag. Efter midnatt är det tydligen porrtimmen på mer eller mindre samtliga av dem, det kanske är trevligt för vissa men för mig som hellre ser film blir jag lite less. En annan sak som jag noterade var att tex playboy börjar sända först efter 00.00, jag undrar varför det inte är dygnet runt? Varför ska man vara extra pilsk efter 24 liksom?
Om man är orolig att ens kids ska se porr kan man med ett par lätta klick lägga in pin-kod. 

k:fem i Vällingby: recension

Jag undrar vad k:fem står för? är inte kfum samma som wmca?
I vilket fall som helst så ligger k:fem i Vällingby centrum i en inplåtad byggnad. På hemsidan pratas det om alla fria ytor och att alla affärer liksom ligger som en enda stor. En sak är sann, det är JÄVLIGT mycket ytor. Vilket gör att det känns som tusen år innan man kommer in i nästa affär som är väldigt inrutad. När jag läste att det skulle vara som en enda stor affär tänkte jag som en vanlig våning på Åhléns. Där det blandas väskor, smink, kläder, skor osv osv osv. Så var det som sagt inte. Det är VÄLDIGT tydligt när man går in och ut i butikerna och de enda som flöt runt i mitt huvud var att detta måste ju vara en hyresvärds mardröm. Man skulle lätt kunna pressa in några affärer till på den överblivna ytan som skulle kunna betala hyra, snarare att några kids springer runt som på ett torg. Nu kan man stå i mitten snurra runt ett varv och se vad alla affärer har och sen gå ut fullmatad med vad man sett. Det kanske är det som är meningen. Då har de lyckats.

Roligt att se att k:fem inte består av kappahl, lindex, wedins, Åhléns (som allihopa ligger utanför k:fem på Vällingby torg, det går inte att komma undan). Alla dessa affärer ingår som oftast i större större köpcentra. Gina Tricot, Esprit och Tre har iofs lyckats tränga sig in men annars bjuds det på uppstickaren Top Shop. Nu gillar jag iofs inte top shop eftersom de stöder Kate Moss (som måste vara en av jordens mest överreklamerade människor), Jerns (skor) och ett gäng andra butiker som jag inte orkar komma ihåg namnet på. En annan sak som drar ner mitt redan aslåga betyg är att personalen i SAMTLIGA affärer såg skitsur ur. Hon i väskaffären hade nog ätit bajs till lunch med tanke på den snörpta minen.  
Vväskaffären var en total katastrof med väskor så högt upp att man inte kunde se priser och vem vill fråga nån som ser ut att ha ätit bajs? Dessutom... var en av dörrarna trasiga vilket är PINSAMT en vecka efter att stället öppnat. Tråkigt också med de få fikamöjligheterna. Mitt intresse att återkomma är obefintligt.

Jag ger K:fem minst en överkorsad köttbulle.
Deras hemsida som buggat totalt när jag kom hem och såg mycket rolig ut detta belönas med en köttbulle i något slags freakypris.

Stort plus tll lampaffären som låg en bit utanför med glad, trevlig och kunnig personal som tog sig tid med sina kunder.
Slutligen vill jag ge ONOFF det största jävla minuset i världen som inte hade rätt pris på någon av de varor jag lade upp i kassan. Eftersom jag aggroade lite följde en av personalen med mig runt i butiken så att jag kunde visa att det visst stod 149 kronor på den där filmen -nä men det var förra veckan. PINSAMT ONOFF!

Var e julskinkan?

Har sett reklam för k:fem och tänkte att jag skulle åka och titta vad det är för något. Problemet är att jag liksom inte riktigt greppar VAR det var någonstans. Surfade in på deras hemsida K:FEM för att hitta adressen och i en mycket liten bubbla fanns den. Vällingby är bara en buss bort och sånt uppskattas. Vällingby har gått från katastrofområde till ganska intressant shoppingställe. Detta påminner mig om att Åhléns ligger där och jag kan kanske med lite tur skaffa mig de där skålarna från Sagaform. Måste rätta mig själv här för tidigare fel. Sidan de gjordes reklam på var alltommat.se och inget annat. På Sagaform.se, om man är jätteuttråkad kan man se skålarna, de är randiga.
Nu när jag är i shoppingtaget så var jag på hemköp igår och letade efter något att mumsa på, hittade då lite nya spännande saker som jag verkligen behöver *glimt i ögat*
Tex köpte jag himalayasalt - den rosa sorten, för HELVETE va salt det var. Tog tio korn och min första tanke var "fan va salt" med en osnygg grimas, mitt falklandssalt är fortfarande de godaste i mat. Köpte en ny sort senap, jag har nu 6 sorter i kylskåpet. Var är julskinkan liksom. Noterade också att Start har kommit med en ny müsli. När jag skulle betala insåg jag att jag hade mina lottokuponger kvar från påskas. Eftersom jag inte fattade hur man skulle kolla dem på svenskaspel så gick jag till närmsta spelbutik och frågade den klassiska frågan
-Har jag vunnit?
-JA det har du!!!!
-iiiiiiiiiiiiiiiiiiiih är det sant?!?!!?!?? *_* (nu kan jag köpa allt jag drömt om, nya tapeter, större tv, återresa till New York och bo på de där vita hotellet, personlig tränare, personlig kock, köpa en ö i Dubai, köpa de där påslakanen i egyptisk bomull jag alltid drömt om, den där guld lelo:n ... ).
-ja du har vunnit 58 kronor.
-Wow va kul! (fan fan fan fan fan fan fan fan fan).

Oh my g(r)od!

Var på middag hos mamma igår med min specialmarienerade kycklingklubbor. Min beskmarinad av honung, soya och citron. Ögonen poppar ur skallen om man smakar marinaden men det är sjukt gott till kyckling. Om man inte gör som jag och trycker ned vitlökshalvor i köttet ska man ha en eller två pressade vitlökar i marinaden.
Till kycklingen åt vi potatisgratäng och sallad. Efterätt blev apelsin/chokladskorpor. Amen på kyckling *_*

Vi tittade på Sverige har talang, eller vad showen nu heter här i Sverige. Talang 2008?
Mycket är ganska tråkigt, annat är totalt ointressant och mycket är bara blaj. Rebecka är fan kravmärkt och klarar inte av reklam. 7 jävla minuter reklam!
Det väntar inte jag på om det inte är något jag VERKLIGEN måste se och den där showen var inget av de jag ville se. Var är Paul Potts liksom? Leona Lewis?
Mamma följde mig till busshållplatsen där ett gäng grodor huserade. Ska ni med? frågade jag roat. Kvack kvack.
Två tonårspojkar stod en bit bort och försökte fota en groda som stod mitt på vägen. Eftersom både mamma och jag är av misstänkt släkte så fick vi båda avsmalnande skeptiska ögon. Rör de en groda på ett icke önskvärt sätt är de döda, ingen lär ju veta att de är här... Mamma nickade. Bussen kom och mamma gick bort till pojkarna för att kolla vad de höll på med.
De visade sig att en av killarna aldrig hade sett en groda på riktigt och de var måna om att grodan inte skulle bli överkörd och därför försökte få bort den från vägen genom att peta på den.
Stadsbarn! Jag är glad att jag är uppvuxen nära landet och sett riktiga djur i riktiga milöjer.

Prisa Gud här kommer skatteåterbäringen!

JIPPIE!!!!!!!
Jag har fått min deklaration. Amen i kyrkan på det! Masssssa pengar tillbaka som jag ska använda på mig! *_*

Spara tid med mig

Vad är oddsen, växling utanför växlingsgränsen OCH gå mot stopp - kontrollera växlarna samtidigt klockan fyra på morgonen?
Tänkte lite onödigt fel på växlingen utanför växlingsgränsen. Jag borde ha växlat åt andra hållet, djupare in på stationen i stället. Äh va fan nästa gång så kommer jag att komma på det INNAN. Som sagt alla ska uppfinna hjulet igen.
ÅH NEJ! Jag bloggar på jobbet :(
Självklart kommer detta att rapporteras eftersom jag är OND och bloggar på arbetstid. OMG!!!!!
Jag kan ju lika gärna skriva till min chef på en gång vilken oduglig medarbetare jag är.
Jag kanske samtidigt som hon slaps me around  ge henne listan på de saker JAG presterade genom som bra drag sparade BV 60 ! minuter i tågförseningar och arbetstid och gav otroligt glada och NÖJDA medarbetare. 
Vilket väger högst? 60 minuter sparad tid / Rebecka bloggar ETT inlägg på jobbet som tog 2 minuter att skriva och INGEN blev sen, inget samtal missades, inget ritades fel OCH jag läste Säo samtidigt.

Shit jag är så helylle ibland :P

filminspelning del 2

Vad filminspelningen var till utanför mig har jag ingen aning om. Men de filmade en protest "pensionärer mot galor" Kanske 10 talet personer som skrek "Stoppa galorna, stoppa galorna"
Jag försökte få en bra bild på regissören men misslyckades och det var förstås tråkigt.
Kände inte heller igen någon av personerna runt omkring.
Här är i allafall en kortfilm om det hela egentligen ganska ointressanta eventet..


filminspelning!

! Det pågår en filminspelning nedanför min balkong!!!!
Uppdaterar strax igen!

Stoppa galorna ropar en folkgrupp.

Vilka galor? Vilken film? Nån kändis? Kan jag tjäna pengar på de här?!

bidragen är heltokia i ESC

Bidragen från Eurovision song constest är nu äntligen uppe ordentligt med bra sökord på Youtube. Jag har lyssnat på ett stort gäng av dem och jag brukar alltid säga att Sverige är helt uträknade. Svenskarna klagade förra året på bildproduktionen men det handlar inte alls om det. Vi svennar gör alltför bra musik helt enkelt. Det måste tydligen vara lite freaky och tacky för att vinna.
Fast kalkonbidragen är ju alltid sjukt roliga att titta på, jag är väl en av få som tyckte att Ukraina kunde ha vunnit förra året.
I år kan ju Spanien få en topplacering med sin otroligt tokiga låt Baila El Chicki Chicki, folk kommer ju att springa runt och sjunga Uno, el breikindance, dos, El crusiato, tres, El Maiquel Yason, quatro, el robocop..
Den andra astokiga låten som jag tyvärr börjat sjunga på är från Lettland,  We're the hi hi ho and the hi hi hey.. fy fan min musiksmak är alltför tacky! Fast jag undrar om det kommer att bli annorlunda de här året, valet kanske avgörs på Youtube.



Häng kvar älskling...

Eftersom jag uppenbarligen lider av svår alzheimers och trodde jag skrivit ett inlägg om lördagen så tog jag inte upp att jag faktiskt åkte in till stan för att leta lampa på riktigt, i riktiga affärer med andra människor och varor man kan ta på :P

The  great  Åhléns  (Skimmer runt Åhléns)

I allafall eftersom jag inte orkar skriva så hittade jag en lampa som såg ut som en av skapelserna på Bro-station och sen åkte jag hem, köpte glödlampor och amen i kyrkan bra ljus.

i går gav jag bort min lunch till en hungrig kollega. Det började med den där jävla cotti frutti som jag åt i lördags natt där jag nästan kräktes av äckelheten. När jag satt med min lunch vände det sig nästan i magen på mig och det blev inte särskilt mycket ätandes gjort och eftersom jag ogärna slänger mat på en gång även om jag inte ska äta den (Ja jag vet att jag är ett freak) så gav jag bort den.
En annan "incident" igår var att en förare kallade mig älskling :D
Jag skulle orderge tåg om balisinfofel (dont ask) och då när han svarade kom jag uppenbarlign in i ett av hans samtal med någon käresta. Sedan fnittrade vi båda två genom hela konversationen utom själva ordern då förstås! Våga annat :S

Den lilla sLampan

Okej jag erkänner, rubriken var dum.
Det här inlägget handlar om Lampor och inte slampor. Im an attentionwhore what can i say :P
Iallafall så byggde jag ju nya dvd-hyllor förra veckan och direkt när jag var färdig med dem behövde jag en minilampa att ställa ovanpå. Jakten började på nätet för att hitta inspiration. Den första bilden är på mina hyllor och mina filmer. Nästa bild är på en lampa som heter Uppnosig, kostar 329 kronor och kommer från Designonline.com. Själv tycker jag att det ser ut som en snigel och sniglar är äckliga. Bild tre är på ännu en lampa från Designonline.com. Behöver jag säga så mycket? ful är ett av adjektiven jag använder men har betydligt fler på lager. Den lilasvarta är precis den design jag gillar, häftig färg och mjuk design. Den sista var dock preciiiiis en sån jag velat ha men så åkte jag ju till Åhlle där jag hittade den perfekta lampan. Nu när jag tänker efter får jag lite Bro station-vibbar.

Nya dvd-hyllorSlime snigelFärggladSvart och LilaBollampa

Från vänlig till mjuk

Jag har inte ens skrivit något idag och har redan fem läsare. Idag är det första april och jag ser fan inte fram emot den här dagen. Jag går på precis alla skämt som serveras och sväljer dem med hull och hår. Hoppas att jag slipper bli ledsen.
Eftersom blogg.se varit nere ett tag så har jag haft flera inlägg i huvudet, bland annat dagens hatobjekt/person/företag och vinnaren är: Sagaform. De har en ny serie som kallas Texmex med fina skålar som jag letat efter i hela jävla stan men inte hittat. Såg till min förskräckelse att Mat.se gjort reklam för dem så jag gissar att det är förklaringen. Mycket av mitt porslin kommer från SF, jag gillar deras mjuka design.
Men som sagt det är slut överallt.
En annan märklig händelse är att Edet toalettpapper gör reklam för att ha gått från namnet Friendly till Soft. Seriöst av dem tycker jag!
24 dagar kvar till lön och det ser redan ut att bli nudlar till middag... humhumhumm men jag har iallafall skitsnygga dvdhyllor.
Och de sista inlägget jag tänkt skriva handlade om lampor.

hits