lol vecka

Jag har massor av saker att skriva men eftersom detta tydligen är ett forum för folk att använda MOT en, avböjer jag men det har varit en LOL vecka.

Nya rutiner används på jobbet som ingen känner till och tydligen får vi inte använda en viss internetsida.

Om jag inte kommer in på en utbildning som tar mig härifrån DÖÖÖÖÖÖÖR jag.


Ik heit Rebecka Ik vonnen en Sweden.

Min nya handväska levererades idag av FedEx. Tyckte att jag kände igen killen som ville ha påskrift men jag är inte helt säker. Hade för mig att det var DHL då som levererade.
Väskan var tung och handtagen kändes mindre än vad jag räknat med men icke desto mindre tycker jag om den.
Idag är också sista arbetsdagen på väldigt lång tid. Har jobbat mer eller mindre oavbrutet i två veckor nu så mina två dagar ska användas till att inte göra något vettigt alls.
Min huvudvärk som jag haft i två veckor kanske äntligen kan försvinna, man vet aldrig. Annars ska jag försöka tragla igenom de första fem kapitlena av hollandsboken. Pluggandet går ganska bra.
Jag har nästan bemästrat "hej jag heter, vad heter du, hur mår du" men det finns ju liiiiite mer i ett språk.

Annars har jag haft universums uslaste arbetsvecka och gode gud är den enda som vet hur mkt saker som gått galet :( kanske är det därför jag vill flytta, eftersom jag känner mig så dålig här. :(

inte så mkt

Mitt bloggande har typ dött. Jag vet inte vad jag ska skriva om och inte heller har mitt liv varit särskilt spännande heller. Letar efter utbildning i Amsterdam eftersom jag nu sökt tjänsteledigt. Dessutom försöker jag lära mig så mycket holländska jag kan vilket går uruselt och miljoner andra saker som bör ordnas.
Just nu mår jag dessutom bajs av massa olika anledningar. Kände mig väldigt påhoppad på jobbet för några dagar sedan och idag hände det igen.
Att jag förlorade i farmville är bara sorgligt.
Känner mig nere.

hits