Löneökning *_*

Men HERREGUD (Allah, Jehova osvosvosv) hur kunde jag glömma det viktigaste?
Vi fick information om våra nya löner idag. *_*
Det var många besvikna miner, för mig som är historiens mesigaste är det skönt att slippa löneförhandla.
Men det måste jag göra om ca 5-6 år ändå. Men låt oss inte oroa oss över sådana saker nu det är ju jättelänge dit!
I vilket fall så kommer min lön att höjas med 610 kronor från 1a januari. Vilket efter skatt är ca 400 spänn. Ska jag vara nöjd? Jag vet faktiskt inte. Mycket vill ha mer? Grejen är att jag fortfarande är så sjukt tacksam över att ha ett arbete att gå till som jag mestadelen av tiden älskar hur mycket jag än klagar på hur seg i kolan jag är emellanåt.
Vi ska även få ett engångsbelopp på en större summa.

Argumenten flyger genom lokalen och jag väljer att ställa mig utanför för jag är nöjd vilket antagligen är typiskt kvinnligt (jag är så tacksam, inte behöver ni betala mig så mycket, inte behöver ni betala mig mer). Jag måste ta upp detta med en kollega som jobbar med jämställdhetsfrågor och fråga om hennes syn på saken.
Jag bara faller ur ämnet hela tiden ju!
Klart som fan att jag är glad att jag får mer pengar. Och jag vaktar min tunga - klaga kan folk göra som är insatta, jag är det inte och undviker därför att ha en "riktig" åsikt i frågan.  Det är lätt att klaga. 

Är sådan här information offentlig? eller är det av största möjliga hemliga grad?  Om någon som läser detta vet att detta är mindre bra att presentera vore jag glad om jag fick veta det så att jag kan ta bort inlägget, vill inte stöta mig med någon. Lön är trevligt! 

PENGAR *_*MER PENGAR *_*ÄNNU MER PENGAR! *_*

julskinkekriget trappas upp

Jag skrev ett inlägg om märklig julskinka för några dagar sedan (som jag köpt på hemköp).
Och länkade då i mitt inlägg om Karin Ahlborg från Aftonbladet och hennes syn på Coops äckliga julskinka som innehåller mer tillsatser än skinka - typ.
Nu har Coop svarat upp med att "ja det här är ju tråkigt (ja att nån kom på dem) .. vi ändrar skinkan till nästa jul (säkert)"
Idioter.
Jag hoppas att någon håller koll på dem! Grisröven ska vara utan tillsatser!

Vill man läsa om deras kovändning och att grisa ner (aftonbladets ord, inte mina) kan man klicka in sig
HÄR


Grisar är gulliga. *_* Snart kommer dock julen och jag känner för de söta små liven. Men grisröv är ju sååå gott *_*


Gris (från Min vän Charlotte)Två små grisarMinigris från Wallpaperbase.com


ritualburgare

Efter en alldeles utmärkt eftermiddag där min handledare klagade på att jag skämde bort tågen alltför mycket *suck* Givmilda Rebecka, fick vi rast. Jag var sugen på lasagne men insåg när jag kom utanför jobbets dörrar att mitt favvoställe var stängt. Hamnade på Max där jag köpte burgare och läste vilka fett smaskiga erbjudanden de har nu till julen.
Åh my f-ing GOD, jag ville ha allihopa men valde att inte ta någon. Jag ska ju trots allt på julbord imorgon och jag hann ju inte träna imorse då jag var så trött att jag trodde att jag skulle avlida.
Ingen lär ju gråta över det.
Åt upp burgaren och när jag åter kom i tjänst berättade min infokollega att det imorgon är hamburgarhelg (alltid från Burger king).
Ritualer är ett måste när man jobbar var tredje helg alltid med samma tider. Jag har provat alla helger och det är olika på var och en av dem. Vill dock inte avslöja favoriterna. Iallafall jag lär ju inte köpa burger king sallad imorgon även om jag borde. Fan, hade jag kommit på det här med ritualburgare hade jag INTE köpt det idag.
Sen pratade vi om hur bra och bäst Max är och slutligen om att tågen ibland är onda och att man kan tjäna pengar på att köra över folk. En helt vanlig fredag på jobbet.


Max orginalmål

 Bilden kommer från Max och jag har den som bakgrundsbild om någon vill ha en större mer aptitlig version.

Övertyga sig själv

Idag var det tänkt att jag skulle träna och hade klockan på ringning 1145. Var så satans trött från igår och kände att jag behövde sova ut.
Halv elva ringde en person - hej det är Runström.
Jag känner ingen sådan och tänker ut någon bra, hejdå replik.
-Ligger du och sover?
Eftersom man alltid är oärlig med denna replik oavsett om klockan är fyra på eftermiddagen eller tre på natten svarar man (jag):
-Ooooh nej då. Man kan nästan övertyga sig själv..
-Är du ute i banområdet och går?, kan du jobba i helgen?
*gäsp* om jag.. i banområdet... ?
-HAHAHAHAHAHA
-???? *gäsp*
-Det är Krondahl (personalfördelare på vårt jobb), kan du jobba i helgen?
Onda ögat
-Nej det kan jag inte, gäsp.
-SYYYYYND!

Sen började en sms diskussion med min mamma som frågade vilken dag som skulle passa om man vill baka bullar till mitt jobb. Jag har en känsla av att min familj lider av något slags bekräftelsebehov.
Inte så konstigt hon hade fått en sockerkaka över för något år sedan som jag tagit med och jävlar va folk åt.
Sen bakade hon bullar efersom folk blev så glada och slutligen så blev det tradition.
100 hungriga ungar på banverket som gillar bullar och kakor liksom.
Feed me please!


Jag svär....

Har fått klagomål på att jag svär jävligt mycket i min blogg. Jag vet att jag gör det och det här är ingen kyrklig anslagstavla, jag vet också att jag ibland skriver med grammatik som kan få vem som helst att se RÖTT. Om du inte gillar mina fula ord eller min taskiga grammatik - läs inte. Ingen tvingar dig. 
Detsamma gäller om du tycker att jag är självupptagen - ingen tvingar dig att läsa om det heller. Mitt tips är att klicka på det lilla krysset i hörnet eller tillsammans med knappen alt trycka på F4 så behöver du inte ta del av "du är ju sååå ful" Beckis. Svårare än så är det inte. Dessutom går det ju inte att komma undan att den här bloggen heter beckis och handlar om mig. Att du tycker att jag är ful är tyvärr inte så mycket jag kan göra något åt. Det är ju bara att beklaga. Alla kan ju inte tycka om nån som är så självupptagen som jag.

Gud att jag ens orkar bemöta en så korkad kommentar. 

Har jag gett dig nog med uppmärksamhet nu? så att jag kan gå tillbaka till mitt självupptagna liv?
Thank you!

Lila blev Rött

Okej nu är det officiellt jag är färgblind. Mitt hår blev brunrött. Vilket är lite skillnad från den lila jag förväntat mig. Haha. Det är lite irriterande dock men va fan färgen hette Rogue Noir, rödsvart liksom. Det passar ändå ganska najs till min outfit på lördag så det får gå. En annan sak är att jag insåg hur mycket jag saknat det röda håret. Det är något speciellt med rött hår.

Mötte mamma idag och vi gick på Sundbybergs julmarknad. Den var lite light tråkig om man säger så. Det kan ha varit för det tråkiga vädret men också på grund av att de var så lite att göra där. Lotterierna var jättetråkiga! Vinn en julskinka! Ooooh! eller varför inte en fruktsallad från coop. Det är tyvärr inget skämt. Andrapris i ett av lotterierna var en konservburk med FRUKTSALLAD från coop.
Mamma vann både en fruktsallad och en senap (också det ett andrapris). Vi gick sedan och åt middag på Winner House, det som en gång i tiden blev klassat av min familj som världens bästa kinarestaurang. Den har nu gått över till billigare råvaror och mindre god mat. Det var deras kinamat man mätte alla andra krogar efter. Ingen fyra små rätter av alla fyra små jag ätit i mina dar var så bra som deras. Nu är den dock lika tråkig som många andra och priserna är sjukt höga. 135 spänn för fyra små är inte ett bra pris. Det är föL micket.

Vi diskuterade Bonde söker fru och inredningsprogram. Vi kom fram till att inget av programmen egentligen slutar lyckligt. Inredningsidéerna är ju ibland så konstiga att man har en känsla av att familjerna dagen efter köper ny färg och nya inredningsprylar och i Bonde söker fru är det alltför många kvlnliga deltagare som antagligen inte har en aning om vad det betyder att bo ute på landet eller helt enkelt inte är där för att hitta någon utan för att visa upp sig. Jag ska dock inte döma ut BsF eftersom jag sett max en halvtimme (flipptid) på programmet. 
 

Rödhårig igen

Brun eller Lila?

Hum jag tänker gå in i badrummet nu med målet - ny hårfärg. Men vilken blir det? Hårfärgsångest som heter duga.
Vad ska jag välja? Brun eller lila?
Kan nån bestämma åt mig?
Jag har valt att smsa till en kollega som får bestämma åt mig. Bra när andra bestämmer åt en!

Lila och brun

julskinka från hemköp

Det är nått som är konstigt med Hemköps julskinka O_o
Det tog mig ett tag att inse att skinkan är helt utan fett. Normalt har ju skinkan ett par små strängar av fett men inte den här. Det gör mig skeptisk. Smakade på en skiva och den var tämligen smak-lös. 
Fejkskinka är ingenting för mig!

Läste lite på aftonbladet och såg att en av deras matkrönikörer kommenterade Coops julskinka. Dock inte samma som jag köpte. Man kan läsa artikeln
HÄR

Nu blir det Harry Potter...


Dagens tre önskningar

När jag lagt mig igår började jag fundera. Det handlade mest om hur mycket tid, tankar och framför allt pengar jag spenderat till julfesten på jobbet. Det är ju fan löjligt. Till vilken nytta?
Det är inte så att det är något som kommer att förändra mitt liv men jag förbereder mig som om det vore det. 
Känns sorgligt är mitt liv verkligen SÅ tråkigt?
Målet för denna dag är att äta skinkmackor, kolla på Harry Potter (som precis landade i brevlådan) och inte spendera några pengar. 
Två av sakerna tror jag att jag kommer att klara :D 

Natti

Dags att gå och lägga sig. Har haft lite huvudvärk idag som jag hoppas försvinner.
Ska bli superskönt med en ledig dag imorgon torsdag *_*
Jag har inga som helst planer vilket förstås är lite trist men det löser sig säkert. Imorgon lär Harry Potter filmen komma som inte kom idag. Dumma posten att sena paket. Fattar de inte hur viktigt det är med film!?!?!?

Vitlökschips

När jag varit på bion tog jag en snabb lång vända på stan. Började på Gina Tricot där jag som vanligt hittade miljoner kläder jag vill ha. Ändå är det något som stoppar mig. Varför denna klädångest Becks?
När jag först plockat ihop kläder lite på måfå fick jag klädångest och när jag sedan gick ut från affären hade jag hängt tillbaka alla tröjor men plockat på mig ett halsband med fjärilar. Ännu en sak til julfesten. Fan va skönt att ingen mamma står bakom och klagar på hur dyrt det varit.

Gled vidare till Hemköp där jag gick runt i evigheter och tittade på alla möjliga saker. Senapshyllan stod jag en lång stund vid, de hade tre sorter jag inte sett förrut, Calvados, Likör och Whiskey. Plockade slutgiltligen på mig en honungsvariant som inte mötte upp kraven på den perfekta senapen. Den bästa heter som slynan som knullade Beckham för några år sedan (Rebecca) Loos. Bättre än bästast. Finns vad jag vet bara på NK och kostar därefter.
Köpte även uppskuren julskinka *_* stod länge bland godisbergen och tittade men köpte inget, sen kom jag till den mäktiga chipshyllan där jag plockade på mig nya sorten Roasted Garlic & salt. Inga vampyrer i min lägenhet i natt då. Påsen har en skitful lila färg men det är ju inte för utseendet man köper chips. Iallafall inte jag.
Sist men inte minst så köpte jag två hårfärger. Har varit sugen på lila en evighet och även en kollega saknar det lila. Dock är brun säsongens färg för mig. Fan hur ska jag göra? Ska jag gå Full-lilac på lördag?

 
Fjärilar från Gina TricotVitlökschipsLila och brun

Michael Clayton del 2

Köpte min biljett och gick till Kungshallen där jag åt kyckling med cashewnötter. Väldigt gott. Valde sedan att avstå från popcorn vilket måste vara första gången i världshistorien. Seriöst alltså.
Såg reklam för flera kommande filmer som jag vill se. Såg även en cool reklamfilm som jag först trodde var en filmtrailer, men mitt reklamvana öga såg igenom - några barn i en sönderslagen förort, en röst som berättar att 1 miljon barn är föräldralösa. Det följs upp av snabba klipp med vuxna som utnyttjar barn och otäcka gäng samt kompisar som pratar om att de inte har råd med medicin. Det hade kunnat bli en lysande film. I slutet på "filmen" kommer ångestbudskapet att så här har barnen i Etiopien varje dag - skänk pengar.

Jag halvsov igenom filmen (Michael Clayton) och jag måste erkänna att jag inte riktigt orkade följa med i handlingen. Av George Clooneys tidigare filmer tycker jag att denna påminde ganska mycket om Syriana även om jag tyckte att den var jävligt mycket bättre. Nu ska man ju iofs inte jämföra. Tidvis riktigt gripande om folk som flippar och vad storföretag gör för att slippa bli smutisga. Filmen får 3 köttbullar av 5. Detta då alltså på grnd av att jag inte riktigt följde med i handlingen men hade jag varit mer vaken hade jag definitivt gillat den.

Michael Clayton

Det blir bio. 15:50 om nån vill hänga på? :P
Enligt SF handlar filmen om följande:
Michael Clayton, Klockan är tre på morgonen och på ett snöigt Manhattan lyser fortfarande ljusen på en välrenommerad advokatfirma där frenetisk aktivitet pågår.

Jag har inte sett reklam ens för filmen vilket ofta bådar gott. Ofta eftersom det är de mindre filmerna som överraskar. Det ska ju dock sägas att det var tusen år sedan jag var på bio. mmmmmm popcorn *_*

Trisslott-missbruk?

På jobbet när jag kom möttes jag av en liten hög av arbetspapper och jag tog en lättnadens suck. Det var ganska mycket i måndagsnatt och en sådan natt till hade inte varit roligt även om det är bra övning.
Jag hade förväntat mig en annan informatör som skulle ha natt och en chans till lite roligt snack men så blev det inte. Däremot ett kort ögonblick fick jag träffa "Johansson" som köpt en Yazz-lott och vunnit 100 spänn på.
Yazz stöder blinda och det är mer att skrapa än på en Triss som kostar lika mycket.
Jag hade med mig två triss från en tidigare vinst och vann på båda lotterna! 125 spänn!!!
Det var dock inte tillräckligt mycket pengar för att muta min handledare att få gå hem. -Jag tar mer än så.

Har ett tag nu insett att jag köper lite FÖR många trisslotter. Vill inte hamna i något missbruk, jag har sett vad det leder till i förhållanden. Dessutom så är det en kostnad som jag mer eller mindre inte räknar eftersom 25 är ju "ingenting". Jag tror iofs inte att det är ett missbruk jag behöver bara strunta i att gå in i Pressbyrån men på något sätt känns det som att det kommer att bli svårt.

Vaknade halv två och gick ut i hallen för att se om posten kommit, det hade den. Ett brev från Sparbanken i Kungsängen, "vill du ha ett kort med XXXX kredit" - EH NEJ TACK.
Ingen Harry Potter film dock som jag sett fram emot :(  Det blir en HP-fri dag idag alltså. Nu gäller det dock att komma på något att göra innan det blir försent.

Våga vägra Wedins

Jag har inte loggat in på ett tag men nu ÄNTLIGEN har Esprit öppnat sin onlinebutik. Jag är säkert jätteefter men man kan inte vara först med allt.
Kollade det idag efter det att jag varit på Wedins och köpt en av deras plånböcker. Har velat ha en ny ett tag plus att jag behövde en liten till julfesten på lördag. Jag vågar inte räkna ut hur mycket pengar jag lagt ner på julfesten än så länge.
Har ju stora funderingar på att köpa smink som jag kan ha på mig då.
Dagens fundering gällande festen är att jag ska ha accessoarer/smink i guld. Guld är egentligen inte direkt någon favoritfärg men det skulle passa bra ihop. Mina lila kläder och guldet. Å andra sidan vill jag inte se ut som värsta Löfbergs lila. Risken finns. 

På tal om Wedins förresten. När jag skulle betala var det en dam i typ femtioårs åldern som tog betalt. Jag bryr mig inte vem som tar betalat av mig utom ett undantag och det gäller Åhléns, en kille på köksavdelningen. 
I allafall, den här tanten börjar gräva efter prislappar på mina två plånböcker och på nått sätt får jag ett sånt där stressryck och börjar tycka att hon är långsam. Men lugna ner för tusan dig försöker jag intala mig själv, tyvärr så ökar min julstressilskenhet när kvinnan tar emot mitt kreditkort + id för att skriva in personnumret. 
Jag svär vid Gud att det tog henne en minut att skriva in mitt personnummer. Hon klickade in en siffra i taget och kontrollerade TVÅ gånger mellan varje siffra att hon gjorde rätt. Jag sa att ena plånboken var en present/julklapp eftersom jag älskar att få presenter (av mig själv och andra). Det var ju naturligtvis ett misstag.
Det tar henne 25 sekunder extra att klicka in nått på kassaapparaten och min stressnivå är så hög att min kropp antagligen kommer att börja svettas, elaka-tankar-stadiet har vi passerat sedan länge och jag undrar varför man har nån som är så jävla långsam i kassan när det börjar närma sig jul och folk skulle kunna döda för att snabbt komma ur butiker och ett gäng andra elaka saker som jag inte tänker skriva här i en liten dos av respekt för äldre.
Hon plockar fram en presentkartong  och en påse som jag dissar direkt eftersom jag ser att den är för liten, trots att jag säger det, försöker hon ändå pressa ner kartong och plånböcker.
-Oj , det där gick visst inte. ... Flera elaka tankar dyker upp och jag blir imponerad av hur många elaka kommentarer man kan komma på under denna korta tid. Naturligtvis är det ingen av dem som passar i tryck eller gud bevare mig väl sägas högt.
Jag känner att jag försöker le ursäktande men det ser nog mera ut som en jävligt ilsken tiger. 
Hon tar fram en större påse stoppar ner mina saker och jag går snabbt därifrån. 
Ljuset kan man köpa i Espritbutiken på nätet och jag är jättesugen. På nätet är ingen långsam i allafall.

EspritplånbokEspritljus

Savepig

Jag köpte en spargris i söndags och sen började jag fundera på vad det heter på engelska. Har något vagt minne av att det är piggiebank men det kanske är fel?
Jobbade natt till idag och det gick riktigt bra. Trots att det var miljoner arbeten som skulle ut. Egentligen är det inte själva arbetena som är jobbiga utan alla samtal runt i kring. "Kan jag ändra, hur gör vi nu, kan jag starta tidigare, får jag flytta, kan vi göra så här" Det är alltid en kohandel och det är sällan som de ute i spåren vinner.
Hela tiden måste man också förklara saker och ting.
Du blir sen pga ett möte/nått som är trasigt.
Hela tiden förklarar man saker. 90% av det muntliga är att förklara något skulle jag säga, resten är att ge tillstånd.
Ska jobba natt igen och jag hoppas att det kommer att gå bra.
För att få tiden att gå ska jag nog ut på stan och jaga mössa. Är lite sugen på en stickad.

Spagetti Carbonara på Bex-vis

Om jag inte minns helt fel så betyder Spagetti Carbonara - sotarpasta. Detta på grund av pepparn man ska ha i såsen som ser ut som smuts. Eftersom jag inte är något matgeni eller kan italienska så frånsäger jag mig felaktigheter. Men carbonpapper liksom... humhum
I min carbonara, det finns många versioner, är det champs, bacon, jävligt mycket peppar och matlagningsgrädde.
Det finns recept med ägg men det smakade hej-kom-och-hjälp-mig. Jag har även provat med en del grönsaker och ingen har hållit måttet, förrutom champs då.
Cutta champsen, kasta ner i stekpannan häll på lite citronpeppar för att champsen ska få lite mer spännande smak och sen ÖS PÅ med peppar typ en (eller mera) matsked(ar) av rosépeppar (mitt nya påfund) och en halv matsked svartpeppar.
När dessa är lagom stekta häll på bacon (strimlat, tärningar, whatever) och mer peppar. Jag hatar salt och använder ALDRIG det i matlagning så feel free att göra som du känner. Ge baconet en chans att få lite färg och sen häll på ca 1 dl av matlagningsgrädden eller Oatly eller vad man nu använder. Eftersom jag kockmåttar så kan det lika gärna vara 1½dl grädde.
Puttra tills grädden får en otäck beige nyans. Eventuellt lite mer peppar. Beror helt på hur känslig man är. Eftersom jag ätit den här rätten ganska ofta tycker jag att det är roligt att variera, detta kan man göra enkelt genom att pressa ner tex ca en matsked saft av apelsin (som jag idag gjorde, ger lite söt smak), eller ett gäng klickar av chili (alltså den typen man har på pizza) eller tomatpuré. Varför inte ett par blad av färsk oregano när vi ändå håller på *horn i pannan* 
Dont you just hate small ingridients in a recipe? 
Ät med pasta! Annars basta!

Champinjoner, apelsin och OatleyStekandes champinjoner
Champs + baconChamps + bacon + oatley + apelsinsaftFärdig mat

Klädshopping

Surfade lite på nätet innan jag åkte till stan för att hitta lite inspiration och fann direkt två väskor jag ville ha.
Tyvärr så avgjorde priset min önskan, den vitbruna kostade 1219 EURO och silvriga kostade 1900 EURO. Jag har pengar men nån jävla måtta får det vara.
I vilket fall så åkte jag till slut lite motvilligt in till stan för att få tiden att gå och hamnade på Lindex. Letade efter något fint att ha på mig till julfesten eftersom jag redan tröttnat på det röda linne jag tänkt ha (se bild 4). 
Det blev två lila uppenbarelser. Det avgör att det helt enkelt blir lila/grön/gult smink på lördag då julfesten äger rum. Jag hinner dock ändra mig 700000 gånger innan dess och det kanske slutar med brunt smink. 
Hittade även ett par skor. På Lindex. Jag menar Hallå Lindex. Skor på Lindex *chock*
Nu är dock frågan vad jag ska göra med det röda linnet. Kommer jag att använda det eller bara låta det hänga fint i garderoben. Tiden får utvisa.
 

FendiväskaFendiväskaLindexskor med stjärnorLindexlinne med `paljetter


Mensolycka *ej blodkänslig*

Vaknade kvart över sex av att något var jävligt fel. Insåg snabbt att det hade med mensen att göra och kastade mig ur sängen, rusade ut i badrummet och räddade det som räddades kunde.
Det var blodstänk ända ner till knäna :S och då hade jag ändå tampong som borde räddat situationen.
Det sägs att mens består av typ en matsked. Jag skulle snarare säga minst en deciliter.
När jag äntligen kom tillbaka till sängen efter att ha torkat upp även i hallen där jag droppat på vägen mot badrummet hade sängen fått sitt oxå. Fan va SUR jag ÄR!
Hur länge har jag haft min nya säng? en månad? och redan befläckad. Fan jag blöder aldrg så här mycket.
Jag hoppas att jag får tvättid så att jag kan ta bort det värsta
Efter det sov jag väldigt dåligt och har nu rejäl huvudvärk. Ska jobba natt så det kommer att bli en del pillerätande idag.


huvudvärk kan komma plötsligt..

Huvudvärk kan komma plötsligt.
Eller helt enkelt byggas upp under dagen för att sedan ta katastrofala former vid middagstid. Så är det för mig idag. Hade kännigar i morse men valde ändå att träna vilket naturligtvis är en risk men jag måste träna. Min kropp tar nog med stryk utan att behöva väga alltför mycket.
Ett marknadsundersökningsföretag från Göteborg har jagat mig i månader angående gruppdiskussioner och jag lyckas aldrig komma iväg då jag antingen jobbar eller är upptagen på annat håll.

Tasteline är onda. Via aftonbladet länkades det till en sida med advensfikabröd och fan vad jag blev sugen *_*
Tryffel har jag varit sugen på i evigheter men det är ju så snordyrt, men bilder är billiga båda i kalorier och pris - titta
här om du törs.
Sen hittade jag en pekannötspaj som jag blev helt sjuuuukt sugen på *_* Receptet finns här 

Nu har jag även bestämt att jag ska göra lite onlineshopping. Cdskivor och böcker på Cdon.se.
Sen eventuellt blire bio med Äl och Marie men då måste huvudet ge upp!

Paj paj paj *_*

Dagens shopping

När jag åkte till stan för att träna insåg jag att jag hade glömt min bok. Sånt är jävligt irriterande. Skickade sms till en massa människor samtidigt som jag titta runt i vagnen på folket som åkte in mot stan. Den unge tjejen mitt emot mig satt och läste en bok som såg jävligt spännande ut. Jag blev helt förälskad i framsidan och bestämde mig för att gå till första bästa bokaffär och inhandla.
När jag väl kommit ut på stan hamnade jag i inredningsaffären Berry där jag köpte tre glasänglar och en glasspargris. Otroligt viktiga inköp som kommer att berika mitt liv på det mest häpnadsväckande sätt.
Gick vidare till Mique där jag hoppades att de skulle ha Pipparkaksformarna, de som jag visade upp i ett tidigare inlägg. Tyvärr inte.
På Gamla Brogatan där man kan hitta Berry och Mique ligger även en bokhandel som har hyfsat många böcker men av någon märklig anledning så handlar jag aldrig där. Dels för att de är lite smådyra och dels för att jag och Pocketshop är bästa vänner.
Klev direkt på en hylla där jag såg boken som tjejen på tåget läst - Lars Bill Lundholm - Södermalmsmorden.
Plockade även på mig Sophie Kinsellas - En shopaholic i New York.
Tyvärr så låg kokbokshyllan när kassan och jag tog motvilligt ner kokboken till Desperate Housewifes. Jag är ofta väldigt negativt inställd till den här typen av merchandise, folk som gillar serien köper boken bara för att de gillar serien. Jag bläddrade genom boken och hittade tyvärr massa trevlga recept och det slutade inte bättre än att jag köpte boken. Bad självklart att få den inslagen. Nu har jag två paket med "hemligt" innehåll som jag kan öppna på julafton.
Gick vidare till Gallerian och Esprit där jag hade 20% på en vara. Det var förskräckligt mycket människor där och jag blir då sådan att jag direkt känner motvilja och sällan hittar någonting att köpa.
Hittade en tröja som jag provade som med rabatten skulle kosta ca 200 men köpte den inte.
Gick till fetåhléns där jag gled runt bland sminkhyllorna och kunde inte bestämma mig för någonting. Åt Yakitorispett med potatisgratäng. Gick till Stockholm C där jag skulle ta tåget hem, köpte två (vanliga) triss (vann inte) och när jag gick ut fick jag syn på Peter Robinsons nya bok. FAN jag hade köpt böcker för 328 kronor redan, kunde inte köpa en till men nu har jag i allafall två böcker att längta till. :(


En shopaholic i New YorkSödermalmsmordenEn bit av mitt hjärtaYakitori med potatisgratäng


Vågat

Vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om. Jag hade räknat med att vakna vid typ tolv och så vaknade jag kvart i elva. Låg kvar ett bra tag i sängen innan jag bestämde mig för att gå upp, äta lite frukost och sen dra iväg för att träna följt av SHOPPING *_*
På jobbet cyklade jag ganska hårt i 32 minuter. Svettades sjukt mycket och jäklars vad röd jag var i ansiktet efteråt men det känns ju så bra!
Insåg när jag var klar att jag luktade väldigt illa. Mitt svett luktar inte som de brukar O_o Vågen på jobbet avslöjade att jag vägde någonstans mellan 74.3 - 98.6 kilo. Det är uppenbarligen något som är lite knas på vågenv för den visade även ett tio tal vikter däremellan. Det kanske är drömvågen. Den visar någon slags magisk startgräns (jag väger dock inte 98.6 kilo (hoppas)) och sedan önskevikten. När jag vägde 74 kilo för ett gäng år sedan kände jag mig bra mycket snyggare. Enligt min våg hemma väger jag i allafall under 90 kilo.

Pippar-kaka

Hanna berättade vad hon tänkte köpa till mig i julklapp.. tills vi såg det fantastiska överhöga priset.
229:- jävla spänn, det är ju outrageous!
Vill man ändå köpa så finns det på
CoolStuff.se



Pippar-kaksformarPippar-kaksformar

Rumpdag

Vilken jävla rumpdag.
Tvättade som sagt och när jag var klar med det hade jag ett minst sagt obehagligt samtal med en kompis.
Det är inte så att det är okänt för mig att jag är jobbig på grund av hur jag mår men att ställas mot väggen kändes inte alltför trevligt.
Skulle ringa till min darling för att se hur det gick och då svällde känslorna över och jag började gråta.
Det blev massa drama och ännu mer tårar.
Hela kvällen blev mossig.

Så det blev tyvärr en shoppingfri dag :(

papiljotter och morgonrock

Har saknat min darling hela veckan, vi har inte kunnat prata med varandra då mitt internet har periodvis varit helt fuckat och även på grund av mina arbetstider.
Sen när det äntligen blir fredag och vi äntligen ska få lite tid för varandra har han sina två bästkompisar där. Då vill han inte prata och svarar inte ens i telefon. Sånt sårar.
Vi pratar ändå inte mer än typ fem minuter i telefon eftersom det är så dyrt så jag fattar inte varför det inte går att skapa sig lite tid.
Idag klev jag upp och lyckades tvätta. Nu har jag allt rent inför nästa vecka då det ska vara julfest på jobbet. Känner mig fortfarande tveksam men jag kommer väl att gå antagligen.
Jag brukar alltid se sjukligt risig ut när jag är i tvättstugan, slitna träningsbyxor + ful tröja. Det var dock ingenting mot vad damen som kom för att kolla status på tvättstugan hade på sig - morgonrock och papiljotter. ('o') på det.
Åt lite frukost och ringde till D som fortfarande var för upptagen för att svara och plötsligt så började jag gråta. Tårarna bara sprutade varför ska det vara så svårt att få tid?

Ringde mamma som meddelade att det blåste 25m/s och vågorna var över 4 meter höga så några späckisar blir det inte. Hon berättade vad hon hade på sig och jag önskar att jag kunde få en bild av den michelinegubbe hon målade upp. Hon hade två mössor OCH keps på sig. Bara det måste ju ha varit en syn.
Eftersom det var så skärpigt väder hade hon tillsammans med resebolaget kommit överrens om att få stanna en dag till då det ska vara bättre väder imorgon.
Hon fortsatte berätta att julbordet från gårdagen hade kostat 525 !!! norska kronor och att hon varit för sjuk för att äta. "Jag sparar ju massor av pengar på den här resan" ...

Jag hatar. Del 2

Dagens hatobjekt/företag/person är Harry Potter och dödsrelikerna - Tiden - Lena Fries-Gedin.
Tiden är det svenska bokförlag som ger ut Harry Potter böckerna. Fried-Gedin är det monster som de valt ut att översätta böckerna.
Hon är en idiot och dålig på engelska och har uppenbarligen ALDRIG läst en Harry Potter bok.
Finns det nån som läst HP Fenixorden så vet man att Umbridge, den där otäcka kärringen, säger HRM HRM och inte tsk tsk. Sen återigen har de valt att översätta ett flertal namn vilket är något man borde bli skjuten för.
Sen är det flera episoder i böckerna som är helt felaktigt översatta. Jag har ännu inte plöjt mig igenom boken så jag kommer säkert att bli än mer förbannad när jag närmar mig slutet.
Fan va sur jag är, det här är sista boken och de har totalt misslyckats med översättningen.


Shoppingattack :O

Blev lite skrämd idag när min chef kom och satte sig brevid. Det är precis som när världens snyggaste kille sätter sig brevid tjejer i tjejböcker, tjejerna börjar tappa saker, stamma, flumma och vara alllmänt jobbiga. Sådan blev jag också fast jag är inte kär i min chef. Inte vad jag vet i allafall. O_o Nervöst med chefer ju!

Jag fick sluta 1910 och det var de bästa som hänt på hela dagen förrutom att jag också tränat ordentligt. Fan va skönt det är att träna. Hade helt glömt bort det vilket visar sig fint vid midjedäcket. (         .        ) 
Gick till tåget där jag köpte två trisslotter. Tittade mig omkring utan för pressbyrån på alla människor och undrade om det var några förseningar på tågen O_o insåg att jag om NÅN av alla på stationen borde hålla koll då jag precis kom från trafikledningscentralen. Släppte tanken tills jag skulle gå ner för trapporna till perrongen tillsammans med sju hundra trettio elva andra personer som verkade ha spenderat mer pengar än jag tjänar på ett år då insåg jag att det var lönemänniskor som julshoppat. Allt började falla på plats och bli till ett mönster.

Chockglädje
Förstpåförstav becks lyckades träng....*host*.... ödmjukt ta mig fram till ett dörrpar före alla andra *host* och fick fantastisk plats. Grävde lite i min väska och hittade ett obehagligt stort antal skrapade lotter utan vinst. Alla med följdtanken - "det här är sista trissen jag köper NÅNSIN" .. Yeah right.
Skrapade mina två lotter och till min stora chock och glädje vann jag 50 kronor.

Utplockat på Vi(vo)
Gick till Vi(vo) för att handla förnödenheter till kvällen, viktiga saker som typ snacks och läsk. Eftersom jag kommit på att det var lönefredag föreställde jag mig Vi(vo) under rusningtiden då alla kontorstöntar kommer från jobbet och hur glad jag är att jag slipper det eftersom jag har skiftjobb. I allafall så gick jag runt och tittade på hyllorna som folk tömt på varor. Ingen hylla var så utplockad som den med Mums Mums !! ... Det var lite skrämmande. Folket i Spånga spenderar sina fredagskvällar med Mums Mums. Själv köpte jag baconsnacks och müsli. 
Kan dock inte hjälpa det men jag är lite sugen på de där Mums Mums:en med jordgubbssmak, det låter bara för konstgjort liksom :S

Mums Mums

Åhlénsdyrkan

Mi god jag glömde ju skriva mer om Åhléns ju! Nej jag får inte reklampengar av Åhlle men man kunde ju hoppas att de kan läsa hur mycket fin kritik och vilken glad kund de har i mig :D och sen skänka mig pengar så att jag kan gå där ännu mer och ge ännu mer feedback...
ÄNIWEJ
Fick deras medlemsbrev med julinspiration. Där kunde man få julklappstips till olika typer av människor. Bland annat fanns kategorin Inredningstypen. Tittade närmare på flera av produkterna även om jag är jättesämst på inredning. Fastnade på en tvättsäck som kostade 150 spänn. Med tanke på hur "ofta" jag tvättar skulle den knappt räcka till mina trosor så det blir ingen sådan även om den är väldigt fin. Jag är dock glad att de inte placerade "säcken" under kategorin Hennes, vi kvinns behöver inte förpassas ännu mer till köket och tvättutrymmen. 
På tal om att tvätta, ha ha, så ska jag faktiskt tvätta imorgon.


Minitvättpåse

Köpfri dag

Lycka till med det. En förening(?) har hittat på att man ska ha en köpfri dag idag för att lära sig vikten av att njuta av livet utan att shoppa, umgås med vänner/familj och flum flum. Vad är det för idiot som hittat på att man ska en köpfri dag 24 november? Det puckot måste ha missat att folk eventuellt har lön då och kommer att vara hysteriska med att försöka köpa upp sig på alla julklappar. Vore det inte typ smartare att ha det typ 20 januari eller nått då folk antagligen kommer att leva på att äta snö och kvistar på marken i brist på pengar *tips*

Eftersom jag är besatt av att handla och självklart tror att jag kommer att bli en bättre/snyggare människa om jag äger de bästa produkterna och springer i affärer hela tiden tänker jag imorgon handla extra mycket och bidra till att den som äger Åhléns får lite mer cash på sitt konto. Då gör man ju minst en människa glad.
Så vad är bättre; 
Två människor nöjda (jag med mina shoppingpåsar *_* och Åhlénsägaren)
Eller
En förening som inte tjänar något på att jag inte handlar?

Jag röstar självklart på alternativ ett så att jag kan få spendera lite pengar *_*

Estoniatankar :(

Föräldrar...
På väg hem från jobbet ringde jag mamma och min första tanke när hon svarade var att någon dött eller att något fruktansvärt hänt. Hennes röst var svag och det lät som om hon hade gråten i rösten. Ä-ä-ä-ä-är du okej? fick jag fram. Hjärtat stod fan stilla i några otäcka sekunder då man tänker på Estonia och hur mycket jag älskar henne.
-Det stormar här och jag är jättedålig. Har spytt hela tiden, förklarar hon.
Låter ju roligt mumlar jag och hjärtat börjar slå igen.
Mamma berättar vidare att de inte ens gick att komma in på de allmäna toaletterna eftersom folk har låst in sig i båsen för att kräkas (tack för den grafiska beskrivningen) samt att personalen går och delar ut HINKAR till de som inte kan ta sig tillbaka till sina hytter - däribland mamma.
Lovely.

Min mamma är just nu på väg på sitt livs drömmars resa. I hela hennes liv har hon velat se äkta späckhuggare "på riktigt" i verkligheten där i allafall inte jag befinner mig och nu är hon i Norge där man tydligen kan se dem och hon mår som sagt sjukligt illa.
Detta får mig att inse den fett irriterade sanningen att jag har absolut noll drömmar om vad jag vill se. Egentligen har jag bara lite vaga önskningar. Mina drömmar ligger mer på de personliga planet.

X2000 i drömmar

Hade en sjukt otäck mardröm och det tog över tio minuter från det att jag vaknat tills det att jag vågade hälla mig över sängkanten för att starta dagen. Det hjälpte inte direkt till att jag var sjukt trött.
Han vandrar fortfarande i mina drömmar och skrämmer mig. Varför kan inte min hjärna låta bli?
Gjorde min största insättning någonsin på ett konto igår, 70 000:-
Det är sånt som gör en glad *_*

Annars idag så fick jag höra en rolig historia/dröm från en kollega. Han berättade att han drömt att han kört ett X200 genom varenda växel mellan Stockholm Central och Bjönrkulla (ett ställe precis innan Södertälje). Föraren hade blivit arg och ringt upp och frågad vad han höll på med. Varpå kollegan svarade "Ni ska tuktas"
Internskämt kanske men sjuuukt roligt.

Har ännu inte gjort av med några pengar. Det är trevligt!


Stockholm vs Ängelholm

Såg precis avsnitt tio i säsong nio av americas next top model. De återstående tjejerna har åkt till Shanghai. Kanske jag hör smådåligt men i hela avsnittet så skriker tjejerna att China är så fint. Shanghai är typ såhärlitet på Kinas enorma yta. Skillnanden på Shanghai och Peking är som öh Stockholm och Ängelholm. :P
I vilket fall så klarade sig min favorit ännu ett avsnitt men det är ju ännu ganska öppet vem som i slutänden kommer att stå som vinnare. Jag har naturligtvis gissat genom åren av top model's och bara haft fel en enda säsong. 
Den brasilianska version pågår också just nu men jag har inte orkat ladda hem alla avsnitt ännu. Portogisiska är inte riktigt mitt förstaspråk om man säger så :S
När jag sett färdig episoden så insåg jag att jag inte alls var så arg längre! Vet inte vad som hänt. 
Den 18:e december ska jag sitta med en instruktör som ska bedöma huruvida jag ska få köra upp eller inte. 
Stort tack till Hanna som lyckades fixa alla Queen låtar. 

Top Model smink

Jag är ju som sagt sjukt stort fan av Top Model och har ofta inspirerats till eh ja ... förbättre mitt yttre? nej inte direkt.
Men i allafall så nån gång ibland så ramlar man på lite skojiga trender tex har man ibland tur att få lite närbilder på tjejernas smink innan det är dags för photoshoot(?) och kan få lite inspiration.
Jag är ett stort fan av lila så jag provade denna galna sminkning i morse, tyvärr är inte min makeup lika stark så det blev lite mesigt men köpa mer smink är inte direkt något jag gråter av :P

Modigt smink

Frisyrbyte + verumbakterier

Just det nu blev det ju lite omvänt, skulle ha skrivit om mitt nyklippta hår ju! Det blev ett matinlägg i stället.

Efter fyra månaders vånda gick jag till Frisörimperiet för att eventuellt få lite ordning på burret. Satt och bläddrade länge i deras böcker innan jag blev kallat till en stol och fan vilken ångest. Det finns ju så sjukt många snygga korta frisyrer. Jag sa som det var till tjejen som klippte mig att jag inte hade nån jävla aning om vad jag egentligen ville ha. Att jag kanske ville spara till långt eller att jag kanske ville klippa det kort igen. Bäst hade varit om hon sagt att hon hade den perfekt frisyren för mig vlle dra upp Top Model momentet där modellerna får nya frisyrer hur mycket de än klagar och att hon skulle få chansen att bestämma vad jag skulle ha och sen skulle jag få tåla det.

Tyvärr var hon försiktig och jag var tvungen att bestämma mig.
Hon klippte och jag blev lättare om huvudet och det såg inte alltför fruktansvärt ut men på nått sätt så kändes det lite för (tantigt? mesigt? tråkigt? kontorigt?) vårdat för min smak. 
Ch  tog bilder innan jag gick och även när jag kom tillbaka. Kan inte låta bli att tycka att jag är knubbig :( Känner mig som Verum hälsofils bakterierna. Har ju berättat om mina skinnyben och att min överkropp inte gillar samma storlekar. För att göra något åt det så tränar jag, kosten har inte ändrats nämnvärt men träning är i allafall ett steg i rätt riktning. :D  


FöreEfterVerum bakterie


ris och cocacola

Mitt matbloggandes har fungerat riktigt bra senaste tiden. Dock är det mest mat jag köper. Måste börja laga mat för att fixa lite roligare bilder plus att man sparar mycket pengar om man faktiskt äter det man lagar => vilket är det jag är jättesämst på.
Jag tvingade en kollega bestämma åt mig vad jag skulle äta häromdagen och han sa thaimat och det är alltid trevligt. Då blev det kyckling med jordnötssås på sawade.. sawadiii?.. sawadee?
Idag blev det kyckling i rödcurry på samma restaurang. Det är en favoriträtt alla gånger!
Ytterligare en kollega sponsrade min bildsamling med sin Angusburgare. Tyvärr följde löklukten med resten av arbetspasset. Jag måste också erkänna att min kost mest består av ris och coca cola.
En coca cola om dagen håller fläsket på plats :D

Kyckling i rödcurry (Sawadee)Kycklingspett med jordnötssås (Sawade)Angusburguru

Rostat bröd *_*

Fan va jättearg jag är!
Köpte bröd att rosta, från Pågens, ett sånt där "nyttigt" bröd med fibrer och fullkorn. Hur nu rostningsbart bröd kan vara NYTTIGT. Raskens tror jag det hette.
Brödet var ganska brunt och det bådar ju inte gott. Rostbröd ska ju vara vitt som snö och jättemycket socker i.
Jag menar färgen på vitt rostat bröd är ju så jävla fin!
Stoppade i två skivor i min smutsiga brödrost och väntade spänt.
De ploppade upp och vände på dem och tryckte ner dem igen. De finns väl ingen jävla brödrost som kan rosta klart på EN omgång? det tror jag när jag ser det och får smaka.
Meg Ryan pratar om det i sin roll som Kate i filmen Kate & Leopold att man liksom MÅSTE rosta brödet två gånger.
Iallafall, brödet kommer upp och är oroväckande ful(lkorns)brunt och jag är skeptisk.
Brer smör på och smakar. Blä, det är o-gott. Dessutom är kanten jätteblä.
Tar fram min stora kniv och skär bort kanterna och rostar flera. Det blir nästan bättre men det är fortfarande inte samma tillfredställelse som vit långfranska ger.
Blir skitarg eftersom jag nu måste spendera mer pengar på att köpa en ny VIT långfranska, blir arg på att de var ogott och jag ändå åt ett gäng skivor.. för mycket. Dessutom är jag arg på att jag inte tog kort på berget av bortskurna kanter.

Enda behållningen var förstås sällskapet bestående av sista Harry Potterboken på svenska. Fast jag är noga med att dölja den skitfula framsidan.
Om man vill läsa om mina känslor över det så kan man spana in framsideklassikern
här..

Arg Arg Arrrrggghhhh

Agressiviteten haglar.
Sedan i torsdags har jag varit arg. Så där sjukligt arg hela tiden. Vet inte vad det kommer ifrån men det stör mig sjukt mkt. Jag är inte så här i normala fall. Mina aggro-rynkor får nytt fäste.
Började nästan gråta igår när jag kom hem, när jag sovit middag och när jag skulle gå och lägga mig. Dessutom mådde jag väldigt illa större delen av dagen.
Var i närmare upplösningstillstånd idag då jag var inne i stan och klev in på Åhléns där det var typ 25 grader varmt. Julruschvärme, massor av människor, folk är arga och irriterade, ilskan ligger precis under ytan och puttrar. Dessutom för min del så börjar huvdet dunka.
Stod framför Harry Potter-hyllan och valde bland alla böcker. Det är ju en bok som kommer att läsas sönder och samman så det måste vara den bästa. Stört, jag vet.
Tog en som verkade ropa på mig. Fick en tablettask också. :D
Köpte hårspray, shampoo och en spraydeo så att jag kan börja träna på jobbet utan att behöva släpa med mig hela arsenalen av pryttlar. Min väska väger nog mkt ändå.
Tränade till tonerna av Britneys nya album och var nöjd då jag klev av cykeln 25 minuter senare svettig och uppumpad.
Känslorna svallar som värsta stormen och jag fattar inte ens var det kommer ifrån? Är det DU som är skyldig till att jag är så arg?

*förbannad*

Jag HATAR rökare!

Jag hatar rökare. Rökare luktar illa, rökare sprider äcklig stank, rökare har ingen känsla för andra människor hälsa, rökare kostar vården pengar och rökare är ONDA.
När jag skulle åka hem från Stockholm C så fick jag vänta ett par minuter på plattformen. Överallt står dem som pestbakterier och försöker hitta så stor yta som möjligt att sprida äcklig stank och oandningsbar luft.
Jag zickzackade mig fram mellan dem samtidigt som jag måste hålla andan och be Gud, Allah, Buddah (och alla andra högt uppsatta "personer") att det ska börjar blåsa så att det ska kommer luft man kan andas.
De äckliga jävla rökarna puffar ut luft och eftersom jag måste andas så får jag i mig den äckliga röken och får då självklart hostattacker. De dumma jävla rökarna ger MIG onda ögat.
DET ÄR DUUUU SOM STINKER vill man skrika men jag ger onda ögat tillbaka. JÄVLA CANCERIDIOTER!
Dessutom måste jag hålla mig undan från de skrikiga monstret (barnet) som stör mig ännu mer. Barnskrik är okej på ett väldigt lågt stadium. Man kan helt enkelt inte få tyst på en ungjävel om man inte trycker ner en strumpa i halsen på dem och eftersom det är olagligt .... får man till viss del stå ut.
Fick en fantastisk plats på tåget och njöt i flera sekunder tills en sån där jävla rök-idiot kommer och sätter sig så pass nära att jag kan känna stanken och måste flytta mig eftersom jag håller på att få en attack igen. Jag tål inte röken. 

Jag har inget emot människorna bara folk som medvetet (man VÄLJER att börja röka) placerar sig så att vi som inte tål rökning inte kommer undan utan måste andas in den äckliga jävla förstörda luften
För er idioter som är rökare och försöker försvara den pest kan jag ju bara säga att jag sförpestar inte luften även om jag fiser ibland, jag luktar inte illa, ingen behöver flytta sig ifrån mig pga någon av mina laster men jag har FAN inte bra hälsa och varje gång DU tänder på förstör du min och många andras hälsor en liten bit till.
Tänk på det IDIOT!

Luddig mat i bilder *varning*

Sista 1½ timmarna på jobbet var horribla. Ett tåg hade ett slangbrott - dvs den slang som pumpar luft till bromsarna. Om den går av kan det betyda flera olika sorters saker, i jättevärsta fall kan tåget ha spårat ur.
En kollega rensade i kylskåpet och hittade luddig mat som jag genast tog kort på. Får se om jag orkar skicka bilden till någon på jobbet och fråga vem det är som äter luddig pasta.
Själv åt jag Nacho De Luxe från Taco Bar. Jag var helt ensam i restaurangen på Vasagatan. Hon var överlycklig att jag kom så att hon fick något att göra. Hon skämtade om att hon gjort hela veckans städuppgifter och var väldigt uttråkad. Kom och jobba hos mig tänkte jag :D
Dagens stora i-landsproblem bestod av jobbets tv, vilken skärmupplösning skulle man ha för att bäst kunna se Simpsons *allvarligt*

Luddig mat är läskigt!Nacho De Luxe

Surf's up

...var en väldigt skön film. Rolig utan att bli ansträngd som många av dagens aminerade filmer ofta urartar till. Folk skrattade lite här lite där och det var en väldigt glad stämning i biografen hela tiden. Det blev aldrig för sötsliskigt och ingen "overklig" handling. Självklart är det typ jävligt overkligt med ett gäng pingviner som åker öh till varmare breddgrader för att tävla i surfing. Någon filmkritiker tyckte att skämten inte var så utarbetade som de skulle kunna vara men jag skulle vilja säga att det är det som är styrkan med filmen. Shia LaBeouf får en stor kram för ytterligare en bra prestation det här året.
 Den får köttbullar av 5.

Surf's up gängetPingvinungar

You got me at hello

Stod och väntade utanför bion då det plötsligt kom fram en man till mig. Han ställde sig väldigt nära och det kändes obehagligt. Han sa hello.. Eftersom hjärnan fungerar per automatik så svarade jag hej tillbaka och han kom liiiite närmare. Han sa någon kommentar som jag inte uppfattade men jag kände mig lite illa till mods (i brist på bättre ord) :( började naturligtvis spana efter Al och Marie i förhoppning om att de skulle komma och rädda mig samtidigt som jag började gräva i väskan efter mobilen. imwaitingforsomeone stammade jag fram.
Han gav mig en lång utvärderande blick och gick äntligen därifrån.
Var värsta skakis när de äntligen kom bara sekunder efter att mannen gått.

De sjuka är att man agerar så när nån kommer fram. Han var säkert jättetrevlig men jag blev direkt rädd och mörka rädda tankar härjade. Varför ska man som tjej direkt mer eller mindre känna panik varje gång nån av motsatt kön pratar med en?
Varför ska man behöva vara så rädd? Dumma samhälle och onda människor.


inslagshysteri

Insåg att jag inte kunde skjuta på det längre och gick ut i presentskåpet där jag förvarar rengöringsprylar och alla presentpapper, julklappspapper, silkpapper kartongbitar, rosetter, glitter, glamour och snören i fem ! olika former.. antalet färger vågar jag inte ens gå in på. Men vi kan ju säga så här att jag hade en viss typ av presentartikel i 16 olika färger..... Vill man slå in det färgladaste paketet så har man alla möjligheter att göra detta hemma hos mig.
Grävde fram de papper jag tyckte var snyggast tillsammans med två sådana där rosettgrejer man har på lite dyrare paket i olika färger samt ett normalsnöre. Placerade allt på bordet och drog fram filmen ur Åhlénspåsen, till min stora glada lättnad var den redan inslagen. Hurra för mig som bett om det då jag inhandlade den.
Åkte ändå in en halvtimme tidigare för att eventuellt hitta en present till och så behövde jag hårspray till mitt hår.
Det blev inget av det :(


Färgning av håret

Vaknade halv ett. Lite senare än jag väntat mig. Har lite att stå i idag eftersom jag ska träffa aL_ och Marie för att äta middag och kolla på bio - surf's up. Hoppas att filmen är bra för jag måste få skratta lite har varit ganska jobbigt senaste dagarna. 
Har också bestämt att den gröna luggen får vänta tills jag får längre hår för nu skulle de se konstigt ut med grönt i luggen med tanke på formen jag har på den. Iallafall så här följer i bilder hur jag såg ut i början till slutresultatet. 
Bjuder även på en bild där jag gäspar och inte ser riktigt klok ut. 
 
Last night as blondeBrillance färg nr 852Färg i håret .. ser ut som nått annat..BrunpanikFönad och färdig :DRedo för världen och internet*Gäsp*

Last night as blonde

Okej imorgon är det dags. Då ska jag färga håret BRUNT.
Har längtat såå länge efter att bli... rödhårig *suck* men vi (jag) minns ju hur mkt jag grät när jag försökte få bort det röda så jag ska inte göra det misstaget igen.
Dessutom har jag fått hårtips av min hårfärgningsguru och han tror på mig i grönt så det blir den galna grönversionen. Jag vet att det är sjukt galet men jag vill prova! Problemet är väl att jag kommer att se ut som en julgran om jag bär något rött till. Jag har inget att förlora förrutom min värdighet!
Jag vill också tacka er EN person som röstade i hårval 2007. Det var ett mycket bra val. Färgvalet bli än så länge brunt och grönt. Före och efterbild. 
:
Last night as blonde  Mörbrun och grönt - tuff kombination i burrrrrr

Mycket lördag

Det här går ju inte! Jag har inte skrivit på nästan två dygn!
Har varit upptagen av gräl, sömn och kollegor.
Idag lördag fick jag värsta paniken av hur allt runtomkring mig är just nu och flyttade över massa pengar från mitt sparkonto för att shoppa mig fri från ångesten.
Åkte in till stan för att köpa födelsedagspresent till Äl, gick runt på BR leksaker i nästan 30 minuter ! men hittade inte alls vad jag sökte. Han ville ha något roligt batteridrivet. Nej inte en dildo. Typ en radiostyrd bil.
Ska nog köpa en extrafilm ändå trots att jag inte ville det från början.
Mötte upp en kollega och vi fikade och tittade på NK-väskor.
Gårdagens halvfrukost, en panini från Masters Salladsbar på Vasagatan (Ost & skinka) samt dagens middag hemma hos mamma (som iofs inte syns). Mamma bjöd på pekinganka. Precis så som det ska ätas. Brödet, purjolök, soja och självklart ankan.
De mesta av det inköpt på Hong Kong Trading på kungsgatan/kungsbron.

Trist att Sverige förlorade mot Spanien.

Ost + Skinka från Masters Salladsbar Mammas dukning

Beckis dålig :(

Fastnade i en tanke i går en mörk sådan. Tänk om de inte vill att jag ska bli färdig eftersom de tycker att jag är .. i brist på ord 'opålitlig'
Förtvivlan sänker sig likt dementorer* suger ur all glädje och lycka.
Alla insar har än så länge undvikit att svara ordentligt om när och det gör mig ledsen.
Tänk om det bara skjuter på ögonblicket då det ska säga att det här inte duger ..
Jag tycker att jag duger tillräckligt. Tänk om inte? :(

*Dementorer är en varelse som förekommer i Harry Potter serien - de tar bort all glädje genom att bara vara i närheten.


Gränser på film?

Eftersom jag tog mig till doktorn idag åt jag ute på stan. Det blev min stora salladsfavorit - kycklingpasta sallad med sweetchili men alltid utan parmesan.
Om någon hälsomänniska skulle säga att jag inte fick äta denna sallad igen skulle jag dö. Seriöst alltså.
Köpte aL_ present - en film men jag ska se om jag imorgon kan hinna till någon leksaksaffär och köpa en radiostyrd bil men jag har ingen aning om vad sånt kostar. I kön på Åhléns rekommenderade jag Min granne Totoro till en tant som frågade vad hennes bar(barer)n skulle kunna tänkas tycka om och hon frågade mig som stod med Spindelmannen 3 i handen. Killen i kassan som måste ha varit en idiot sa att man nog skulle vara typ 11-12 för att uppskatta.
Märkligt tänkte jag.. märkligt att folk som är 11-12 kan uppskatta något som är bedömt att man måste vara typ 15 för att se på bio.. men jag höll det för mig själv, dessutom ville jag inte gå ed på att det var från 15.
Har även hört barn på tåg prata med varandra om filmer som det är 15 årsgräns på. Tex Matrix satt två typ 8-åringar och diskuterade medan mamman satt brevid.

Kycklingpasta sallad med thaicurry sweetchili

Knipsa av huvudet

Vaknade självmant halv fem imorse av att mitt huvud höll på att explodera. Jag fick en känsla av att jag såg ut som Keri Russel i Mission Impossible 3 när en sprängladdning gjort sitt inne i hennes huvud. Ringde till jobbet och jag sluddrade så mkt att jag var tvungen att säga vem jag var tre fyra gånger :S
Ställde klockan så att jag kunde vakna upp och ev fortfarande ta mig till jobbet om jag skulle må bättre.
Blev inte så ..  Vid ettiden mådde jag bra igen .. är inte det helt jävla skitdåligt?
Man förlorar typ 1000 jävla spänn på att huvudet beter sig idiotisk man kan ju inte direkt knipsa av det.
Försökte ringa min chef och det blev bara pannkaka.

Välj framtida frisyr, Hårval 2007

Okej jag har varit sjukt trött på mitt hår ett tag och vill byta frisyr men vad ska jag byta till? Alla dessa färger kan jag tänka mig men det är ju ändå jag som väljer i slutet. Någon som kan välja åt mig. Alla bilder utom mina egna kommer från Frisyr.se, Sugit att bildtexten inte kommer med om man väljer miniatyrer men allmänt kan man väl säga att färgvalet ändå är upp till mig.

Me before:
Halsdukskärlek!!!Börjar få till lite hår nu!


Me förhoppningsvis efter:


Halsdukskärlek del 2

Älskar min halsduk! Stor, varm och fett snygg! 
Kollade hårlängden - hämtade skivorna - åt toast.

Halsdukskärlek!!!Halsdukskärlek!!!!Börjar få till lite hår nu!Jay Chou (On The Run+Kalener) och Buono!
Färdiga att äta!Men !!!! Nån har ätit lite !!

Buono! Cowboy on the run! `_´

Skyndade hem hämtade postavin och gav mig av till Konsum där posten huserar. Hämtade ut ett jättepaket. Ungefär lika stort som ett 2 kilos tvättmedelpaket. Det kanske inte låter så stort men det är GIGANTISKT med tanke på att det skulle innehålla två musikskivor.
Öppnade försiktigt paketet och däri låg skivorna tillsammans med en kalender! Amen i badhuset på Jay Chou *_*

Köpte hans skiva Nocturn när det släpptes för ca två år sedan, endast för att den var så sjukt hypad på sidan där jag köper musik. Så jag visste inte alls vad jag köpte och fy fan va jag älskar den skivan. Man behöver inte vara något större geni för att fatta att den här killen kan sin sak. Texter och musik i perfekt harmoni plus hans galna användning av olika instrument som på nått underligt sätt alltid verkar fungera. Precis som med Kent - man behöver inte fatta så mycket för att förstå att de är bra även om man inte gillar dem.
Förra veckan släpptes hans senaste album och förväntningarna är förstås höga. Första låten Cowboy on the run, har jag sett på youtube och man skulle kunna säga att det var en mun-öppnare ('O'). Det funkar att släppa rap/country om man är Madonna där folk accepterar precis vad som helst... men jag gissar att det kommer att sluta med att jag gillar den här låten med. Vill man se får man helt enkelt leta upp den horribla låten/videon själv.
Gillar man bilfilmer så är han med i en som heter Inital D där hans minst sagt jävligt udda personlighet visas upp tillsammans med bilar. Får se hur västvärlden tar emot honom i Curse of the Golden Flower...

Den andra skivan är en singel från gruppen Buono! Glad J(apansk) Pop på de alldra sockrigaste sätt.
Kolla in om du vågar. `_´


Halsdukskärlek

Aaaaaaaaaaahhh!!! Min förra handledare kom och gav mig min efterlängtade halsduk idag *_*
Så jävla snygg!!! och precis så oversize som det ska vara iår. Åh jag har snyggaste halsduken i hela världen!
Bilder kommer senare.

Annars idag så har jag av min handledare fått chansen att kompa resten av dagen så att jag kan få vila ut lite. Har varit så sliten ett tag. Då kanske jag inte behöver semester nästa vecka som jag funderat på.

Åh lunch på Lucky Garden idag. Jag fick min mat så snabbt att jag inte hann ta upp min medhavda bok. Normalt sett är de så långsamma att ta ut maten att man får gråa hår och hinner fundera flera gånger på om de glömt just mig. Fick plötsligt 10 minuter extra av min tid som jag annars hade avsatt för att vänta.

Innan jag gick hemifrån såg jag postavin i brevinkastet. Nya skivor från YesAsia. Jay Chou here i come `_´

Tvättberg blev Renberg

Efter att ha snurrat runt i sängen typ 100 gånger somnade jag och vaknade till den onda mobilklockan som berättade att det var dags att gå upp för att ta hand om tvättberget som jag sparat till.
Eftersom jag innehar viss intelligens bar jag ner halva berget igår för att slippa bära allt idag då jag är trött och oftast väldigt vresig.
Öste in i maskinerna och hoppades på det bästa. Luckan gick igen men maskinen suckade högt och jag är tveksam till att allt verkligen blev rent, det luktade inte rent men det såg rent ut. För att inte tala om att tvätten när jag tog ut den ur maskinen var varm. Normalt sett är tvätt man tar ut skitkall och fingrarna vill ramla av när man gjort allt klart för att hänga den i torkskåpet.
Det känns lite tråkigt att jag måste använda hela min lediga dag till detta arbete då jag kände att jag behövde sova ut och vila och göra något roligt och stimulerande, speciellt som hela dagen igår gick åt till min fondförvaltare.
Jag vann ju också pengar igår som jag vill spendera och så inte att förglömma att min bästis fyller år imorgon och jag inte hunnit köpa present.
Jag ska naturligtvis inte gräva ner mig då dagen är långtifrån slut men orka starta projekt nu runt fyra liksom.
Vem vågar satsa på att jag kommer att stoppa in alla kläder i skåpet innan dagen är slut? Inte jag i allafall!

Tvättade och vikta kläder

Bläckfisk-korv

Viktigaste beståndsdelen till makaroner, förrutom ketchup är köttbullar.
Jag var dock inte sugen på köttbullar så jag tog de två sista Sibyllakorvarna och gjorde gormetmat av dem.
Detta göra man genom att dela korven i ca fyra bitar sen skär man ett fint kryss på ena sidan och vóila så har man roligare mat på tallriken (stek först) som smakar precis likadant men är bra mycket trevligare att titta på. Bläckfiskkorv helt klart! Dessutom är det sjukt enkelt att göra!
Snyggast är om man använder sig av grön eller svart pasta tillsammans med danska pölser. Det är sjukt snyggt.
Dessutom är det roligt för barn och vuxna. Mer bläckfiskkorv åt folket!

Korv i form

25 x 10 på TRISS!!!!!

Köpte en triss (säkert den tionde utan vinst) vann 25 kronor och var fett glad! Funderade på att ta pengarna och njuta av mina vunna 25 enorma kronor eller ta en ny. Jag valde en ny och det blev jackpott! HURRA!!
Vann 25 x 10 !!! trodde inte ens att det var möjligt. Men det är det!

VINST!!!! 25 x 10 på Triss!


Beklagar den sjukt fula bilden men ta kort på ett pendeltåg är inte helt lätt.

Tummen upp Beckis

Min handledare gjorde tummen upp idag. Vi hade en hysteriskt snabb diskussion huruvida en (för att förenkla det) tågrörelse skulle få passera en obefintlig signal i stopp för att sen åka från en station som inte är en station till en annan plats som inte heller var en station. Nån som fattade? Jag gjorde dock det =D och fick en tummen upp.
Iallafall så var jag glad att jag ställde de rätta frågorna, ringde upp en förare och berättade vad som hänt när jag kände att han gav mig onda ögat utan att visa mig och när det blev lite tveksamt vid ett arbete som avslutades.
När jag sedan gjort detta hade jag en utmärkt sista timme där jag höll på att köra ett tåg rakt ut i skogen (Arlanda C) när tåget skulle till Arlanda flygplats. Det låter som att det är såhärnära varandra vilket säkert stämmer men det skulle kosta mig ca 300 kronor att göra ett sånt misstag.
Rörigt? Så ser mitt jobb ut i pappersform.

Graf


Åkte hem, läste vidare i Harry Potter serien, måste vara klar 21:a november då sista boken släpps på svenska.
Vaknade av att mobilen ringde 1315. *gäsp*

Budoir By Disaya Lejon - DYRT

Boudoir by Disaya
Vill ha!!!! Boudoir By Disaya heter märket. Tydligen är det just nu jätteinne med stora nallebjörnar runt halsen men det känns lite FÖR barnsligt för mig även om det är ganska gulligt.

Ber om ursäkt för att jag inte orkat lära mig hur man ingererar text och bild ännu, känns lite fånigt.

Min pappa älskade aldrig mig.

En annan sak jag kommit på de senaste dagarna är att min pappa aldrig älskade mig. Jag tänkte på många av de situationer vi varit med om där han visat absolut NOLL gemenskap, affektion, vilja, känslor you name it..
Berättade min teori för mamma som höll med lite försiktigt.
Det skulle förklarara lite varför jag är så extrem på att försöka tvinga fram mig själv hela tiden. Ändra personlighet så fort någon ny människa dyker upp. Kämpar för att få honom att älska mig.
Det känns ju fan sjukt! Det är ju över 12 år sedan vi sågs senast.
Men eftersom det är fars dag idag och man ska ge dubbla efforts så ger jag honom dubbelt så mycket hat idag.

Pappa jag hatar dig, hoppas att du känner det och skänker mig nog med pengar för att kunna gå i terapi och bli av med mitt självhat samt en enorm summa pengar så att jag kan shoppa mig ur det här.

Älskar resten av er!

Nattjobb

Fick tack gode gud åka hem en halvtimme tidigare somnade och sov fram till halv fyra. Det var inte riktigt vad jag räknat med, hela dagen är ju liksom mer eller mindre förbi då allt stänger så pass tidigt att jag inte hinner göra mig iordning innan allt stänger.
Funderar på att åka in till fet-Åhléns och köpa Highlander men tveksamheten känns stor nu när klockan närmar sig fyra. Jag har ju inte ens hunnit äta frukost O_o
Ska nog gå ut och köpa thaimat.
Fast när jag tänker efter är jag inte så hungrig.
Dagens i-lanndsproblem.

Trosor skaver :(

Vaknade halv ett. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag typ *hosthost* släckte lampan sent.. eller tidigt.
Duschade, grävde i klädskået och hittade inga underkläder. Jävligt otrevlig surprice. Jag får ta några av de trosor som är för små. Fy fan det kommer att skava som fan.
Så om du ser någon på stan idag som går och rycker i underkläderna så är det säkert jag.

Idag är det snö ute och jag äntligen använda snö-alternativet på min kamera.
Å andra sidan så kommer det säkert att vara massa dagar av snö så jag kommer säkert att tröttna på det.
Ska jobba dubbelnatt och fått höra att den här helgen är sjukt slö på jobbet. De är bara för att jag inte varit där och förstört. Helger är min trash-specialitet.

Eftersom det dessutom är så kallt ute idag kan jag använda min mössa som S stickade till mig. *_* Bilder på chockade personer kanske kommer senare.

Min mus svåra dag

Min mus har idag haft svårt att andas då jag valt att ha på mig mina sextrosor. Trosorna ska man bara ha på sig tillräckligt länge för att visa upp sig för sin darling, ta av dem (ha sex) och sen tvätta dem för att använda dem igen. 
Vad detta har lett till är att min rumpa blivit extra svettig. Nog om det.

Eftersom jag bara råkade vara uppe väldigt sent igår så blev det ingen tvättstuga idag heller. Paniken nu är så stor att jag antagligen måste köpa trosor imorgon för att klara mig till nästa gång tvättstugan är ledig. Antagligen också en del kläder. Sånt är ju både jättejobbigt och kul. 

En underbar människa på jobbet pratade om hur viktigt det är att inte trycka ner sig själv över jobbet för man är säkert inte så usel som man tror. Min hjärna hör och jag VILL så gärna ha det så.

diskussion före jobbet

Hade två drömmar i natt osäker på om det var mardrömmar eller inte men jag sov väldigt dåligt och då brukar det i regel vara mardrömmar.
När tåget till jobbet kom mötte jag en kollega och berättade vad jag kände inför olika saker och min situation och hur jag mår. Det kändes skönt att släppa ut trycket med någon som jobbar på samma ställe där och vet precis hur det kan vara med att få ihop privatliv och allt som pågår.
Det kändes faktiskt bättre efteråt och på jobbet var det struligt och jag hade fett bra koll. Uppenbarligen är det så att jag är bra på att ta hand om störningar men mindre bra på regler : / 

Jag tror att jag har bra koll - tills något oväntat händer då blir det tilt på en gång, dock är preioderna kortare och lösningarna kommer fortare. Fick ingen tid alls att diskutera detta med min handledare och jag ska försöka skapa lite tid imorgon och få honom att förstå hur illa det är för mig. Hur dåligt jag mår och hur jobbigt det är för mig och min familj.

*ridå*

Jaha, det kändes bra i fem sekunder till och sen tog det slut. Avslutade snabbt senaste inlägget eftersom min handledare som varit borta ett tag kom för att prata om saker. Alert Alert.
Det visade sig att han ville veta om jag ville åka någonstans. Oh!!! romantisk strandresa till Maldiverna?, shoppingresa tilli New York? Sand-safari i Dubai? skidor i schweiz? *_*
Neeeeeej med tåg, på vår bana.
........ aha....  ja, jag har alltid drömt om att åka till Västerås och Uppsala. De stationerna är lite speciella. Sen vill jag åka till Växlingen Köping och Nejjjjjimans (dessa är platser runt mälarbanan som har med tåg att göra).
Ja men då kan vi göra det i december för vi ska sitta ihop då med man måste ju säga till i ... *Rebecka slutar lyssna*. Jag hade ju helt andra planer inför december ju. Januari är alltför långt bort. :(

trött -_-

Vilken rumpa. Världslängsta (o)turen nånsin. 1130-21. Evighetslångt arbetspass där det var tänkt att vi skulle ha 3 timmars rast. Det första som hände när jag kom till jobbet var att rasten förkortats med en timme. De andra var att det var ganska struligt. Att det var struligt gjorde inte så mycket det är bra övning och ger mycker mer än om allt går som planerat. Spännande händelser avslöste varandra.
På rasten pratade jag och handledaren SÄO men vi hade alltför kort tid för att kunna gå igenom allt som behövdes. Det var lite trist. Fick nästan springa för att hinna ut och köpa middag.

Nu är det ungefär 2 timmar kvar och jag är så trött att jag tror att jag snart måste lägga mig ner och dö -_-
Har sovit sjukt dåligt senaste tiden. Imorgon börjar vi klockan 6 och jag ser inte direkt fram emot det.
Min chef sa igår att hon tror på mig. :D

Pommes Frittes / Chateau

Har vid flera tillfällen pratat om potatis i min matlagning och insåg att jag liksom missat att visa bilder på det. Här är därför två varianter av vad jag gör med min potatis. Först pommes frittes som jag gjort en gång.
Min stora favorit är potatisbåtar, potatishalvor eller pommes chateau.

Cuttad potatisFärdiga pommes *_*

Cuttade Pommes ChateauFärdiga pommes *_*

Vikten av kryddor

Jag kanske borde ställa frågan till läsaren av denna blogg vad man ska kalla sin egna matshow. Jag vägrar heta Mat-Rebecka. Har insett att när jag står i köket så förklarar jag allt jag gör för mig själv i värsta tv-kockstil.

Tex som när jag höll på med kryddvattnet till korven jag skulle koka.
"Koka korv är gott och med de rätta kryddorna kan det bli en förhöjning av smaken, det kan ta lite tid att hitta en smakneutralkorv som suger upp smaken ur kryddorna, tex wienerkorv. För bäst smak ska man krydda vattnet och använda sig av det dagen efter, vattnet ser ut som diskvatten men all smak finns där och korven blir genomborrad av kryddorna. Jag har alltid i minst ett lagerblad, ett par pepparkorn och alltsom oftast ett par enbär. Enbär ger en lite spännande viltsmak som passar de flesta korvar. Idag tänker jag dock stå över svartpepparen och använda mig av rosépeppar som är milt men ändå smakar gott."

Seriöst hur stört är inte det?! Jag undrar vem det är jag förklarar det för, det är ju bara jag där och jag hoppas att jag är ensam i mitt huvud. PsychoBecks.

Tänkte ha senap till korven och hittade en i kylskåpet som gick ut i oktober... 2005 !!!

Sibyllakorv fungerade inte direkt som smakupptagare men jag ska prova fler gånger. Wienerkorv fungerar bäst.

SibyllakorvKastrull med kryddorKokt korvPastatallrik

Sämst år

Klockan ringde 9 och jag fattade ingenting. Jag var helt säker på att jag ställt den på 10:30. Blev irriterad och tänkte stänga av då jag insåg att det ringde, det var min handledare. 
Min tanke är att han är evil som ringer så tidigt och sen blir jag orolig ifall han är sjuk. 
Det är inget av dessa alternativ då det visar sig att vi börjar 8:30 och jag redan när han ringer är en halvtimme sen. 
Köpte fikabröd som är straffet om man kommer sent till vårat jobb, och en frukostfralla. Jag HATAR att vara sen men den här gången hade jag ingen aning, jag var helt säker på att vi började 1130.
Det gick ganska dåligt under hela passet och av nån märklig anledning fick jag för mig att gå upp för att ta ett snack med chefen. Vi pratade lite och plötsligt kände jag att tårarna var på väg och skyndade mig därifrån.
Gick till jobbets gym där jag bråkade i TIO minuter med den dumma jävla stereon som någon haft sönder. Varför kan inte folk vara lite försiktiga med saker? Blev dock räddad av en kollega som lyckades få igång radion.
Cyklade i tolv minuter, åkte hem och satte mig som en stor deghög i soffan. Orkade inte med något annat.

Tillbringade lång tid av kvällen till att gråta medan min darling försökte trösta. Tycker att de här året har varit det sämsta i hela mitt liv. Jag har gått upp MER än 10 kilo i vikt och jag mår helt absurt dåligt nästan hela tiden.
Jag känner att om det inte blir någon ändring kommer jag att förlora min darling och om det händer då finns det ingenting kvar, ingenting. Han är den som hållit mig över ytan när det varit som allra värst men jag vill inte behöva ha en pojkvän som hela tiden måste göra sitt yttersta för att jag ska sluta gråta. Det är inget förhållande och jag vill inte kväva honom, jag vet att jag är krävande nog redan innan.
Om jag förlorar Dennis då är det över.


49 dagar kvar...

Årets julklapp.. för amerikanare igen! Tänkte att jag skulle köpa de här och överraska min honey med hjärtformade pannkakor och vad händer...? samma som för de übersöta måtten - bara i Usa. Eller finns det någon därute som vet vad man kan köpa den här typen av .. sak?
Samma för den andra saken som helt enkelt måste vara de mest onödiga jag nånsin sett - en avokadomosare - seriöst om du är så slö att du inte kan använda en GAFFEL eller mixer då kanske du ska äta något annat.
Den tredje saken vill jag inte ha men tog med i allafall, en Æbleskiver-stekare. Kanske ska stå i jul och steka sådana. :D

 

Varning för fisar!

Hemma så gjorde jag en gammal klassiker som jag inte tillagat på säkert ett-två år. Easy Peacy Pea soup.
Fett enkelt - man steker typ en halv lök, värmer upp typ tre nävar ärtor i vatten där man blandat i lite buljong, jag tar alltid kycklingbuljong då det är så satans gott *_* (detta är naturligtvis frivilligt och man kan ha annan buljon) sen mixar man löken + ärtorna och buljonvattnet. Hur enkelt som helst och väldigt gott.  Viktigast är att mixa ordentligt så att man slipper bitar, speciellt om man som jag HATAR lök.

Jag valde dock idag att addera lite blomkål för att få det lite krämigare. Då tar det lite extratid och blir lite mer disk om man gör allt på en gång. Ett annat problemet jag ställdes inför var att jag glömt bort hur mkt vatten som krävdes så min soppa blev som kräm. Dessutom insåg jag att anledningen till att jag inte ätit soppan på så lång tid är löken. Nästa gång jag gör soppan blir det med jättttttelite lök eller helt utan. För att få det lite mer aptitligt adderade jag cashewnötter och det var ingen höjdare, tror att det kräver något saltare. Typ salta pinnar :P
Låt er inte skrämmas av den otäcka färgen!  Och nej jag åt inte soppan med gaffeln *suck*

Easy Peasy Pea SoupEasy Peasy Pea Soup m. Cashewnötter


Varning för fisar!

JIPPIE!!!

Det blev ingen efterjagad mjölk då Vi(vo) hade Morotsbröd som dagens special. Köpte morotsbrödet, ett blomkålshuvud och en silverlök. Min första tanke när jag såg silverlöken var vit-lök, någonstans i översättnignen så måste de ha missats att det även finns vita lökar som inte är vitlök. Silverlök låter dock coolt, så jag hoppas att min lägenhet blir vampyrfri i natt. Eller det kanske är varulvar som inte gillar silver? osäker. 
När jag handlat och ätit frukost packade jag ihop mina prylar och åkte till jobbet för att träna. 
Kändes konstigt att åka dit på min lediga dag men jag MÅSTE börja röra på fläsket. I fredgas hade jag ökat ytterligare i vikt och jag vill INTE, jag repeterar, jag vill INTE hamna där jag var för typ tre år sedan
Under helgen har jag dörför plockat fram mina tränings-dvder (Amelia träning, Blossom Taintons poweryoga, Ramlösa yoga & Aftonbladets viktklubb skiva). 

49 dagar kvar till julafton.
Det är verkligen sjukt hur stel man kan bli. Höll på att  av Amelias version av solhälsningen som annars inte är den direkt jobbigaste träningspositionen i yogan. Insåg att jag måste börja långsamt för att inte ta livet av mig själv.
Yogan började jag med i lördags och gjorde även ett 15 minuterspass igår söndag för att idag gå över till spinning på jobbets gym. Turen i oturen mötte jag en kollega på gymdelen och det var fett jobbigt, jag vill träna själv men han visade sig vara ett stort stöd, pushade lite och det var precis det jag behövde. Tänkte sluta efter 15 minuter då min kropp bad om nåd men jag cyklade vidare och kom upp till 25. Det var så jävla skönt, pusha sig själv att utföra stordåd. Naturligtvis kunde man se döden i mitt ansikte då jag var röd som en tomat men det ingår och då kan man inte förneka att jag jobbat. Blev lite snurrig i huvudet och var tvungen att sitta ner en stund efteråt men fan va skönt! :D
En annan kollega kom in och fick hjälpa mig att stänga av stereon. Shit jag har blivit värsta fiskpinnen när det gäller teknik! *Pinsamt*
Gick ner till arbetslokalen där vi lyckades få igång Transformers till flera glada tillrop.
MI GOD HAR DU TRANSOFMERS!?!?!?!?
Man kunde se flera ansikten med *_* (gnistrande stjärnor i ögonen, total lyckokänsla)

Dessutom fick jag helt oväntat stöd av en person som sa precis så jag kände om jobbet och jag ville bara kasta mig runt halsen på henne och krama henne till döds.

Skylt med texten Pedofil

Gick och lade mig två men somnade inte förrens fyra-halv fem. Självklart så är jag dödstrött idag och trots att jag hade klockan på ringning till tolv så stängde jag av och sov vidare. Nu halv två känns dagen som att den nästan är över och det var inte alls det jag önskade mig när jag gick och lade mig igår.
Planerna var att jag skulle upp, baka bröd, sen åka och träna. Har helt plötsligt fått något maniskt över det, jag måste ha något att göra. Men träna är ju inte av ondo direkt eftersom jag inte är vältränad.
Fastnade dock framför tvn där Dr Phil träffar en känd pedofil som berättar om hur, varför och hur man ska stoppa folk som honom (pedofilen alltså :P ). Man vill ju på något sätt att de ska vara skitful, se onda ut och att de ska vara någon skylt som hänger över där det blinkar Pedofil - sanningen är att killen som Phil intervjuar ser fett vanlig ut och om man såg honom på gatan skulle man inte vända sig om.
Det är klart att det är naivt att tänka så, Ted Bundy var tydligen skitsnygg och dödade många människor i Usa.
Nu ska jag jaga möjlk så jag kan baka.

ingen skrivlust

Bilen hon gör reklam för är Fiat.

Känner bara för att äta just nu. Mer och mer och mer.

Har ingen mer lust att skriva alls.

Bottenvåningsfik

Gick runt idag på NKs köksavdellning med mamma och pekade ut vad som förhoppningsvis blir mina julklappar. Tex så vill jag ha en vitlökspress, en Rösti Margrethe skål i valfri färg (dock ej den nyröda eller mörkblåa), liten spagettislev, en måttsats med de amerikanska måttet 1 cup, en trägaffel som man rör om med i pannor samt en pegeut(?) pepparkvarn 18cm. De är skitdyra men de är BÄST och snyggast *_* 
Efter det fikade vi på deras bottenvåningsfik. Den som byggt det borde få fett mycket stryk - alldeles för trångt, ingen plats att visa upp menyer så att folk kan läsa medan de väntar, disken där man betalar är typ såhärliten så alla  står och trängs. 
Vi pratade ekonomi och kom fram till att aktier inte alls är så fantastiska som alla pratar om. Livförsäkringar ger mer cash eftersom det är bättre ränta och mindre skatt om manskulle behöva pengarna. Lät väldigt intressant så jag ska följa med mamma när hon ska till banken nästa gång.

Igår när jag åkte hem så såg jag reklam för en phillipslampa som tänds som en morgonlampa. Kanske något att ge min darling i julklapp. Han är ju en sån sömntuta. Fast jag har planerat något annat
En annan sak från igår så gjorde jag ett trevande försök till att börja träna och jag har lovat Hanna att jag ska göra det! Hon ska pusha mig och jag henne. 50 dagar kvar till julafton om jag inte räknat fel vilket jag antagligen har.

En sak jag till funderat på är mitt jobb. Jobbet är bra men jag mår så dåligt privat att det går ut över jobbet, det går säkert bra 98% av tiden men det är de resterande 2%-en som äter upp mig och får mig att må dåligt.

Bello e Impossibile!

Satte nästan morgonkaffet i halsen (trots att jag inte ens dricker kaffe) i morse, hade tvn på och det var en reklam för en bil som blir färgad röd samtidigt som någon(?) går runt den och liksom smeker den detta till tonerna av Gianna Nannini. Har inte hört något om henne på säkert 15 år, jag trodde nästan hon var död :S
Jag minns i mina barnår att vi alltid lyssnade på henne och gruppen Travelling Wilburys varje gång vi åkte bil så man skulle kunna säga att det var en liten minnesresa både positiv och negativ. Positiv för att jag gillar musiken negativ för att det står Pappa written all over it...
Ska nu leta upp lite låtar som jag vet att jag tyckte om när jag var liten men vad kan de ha för titlar? Hon sjunger vad jag vet allt på italienska. Två titlar kan jag dock -  Bello e impossibile och I maschi. Hum måste kolla in YouTube.




Dumma Amerika

Hittade helt perfekta mått på en amerikansk sida som jag blev helt vild över. Skulle beställa och klicka på ship då det kom upp varningstext att de inte levererar till Sverige.
JÄVLA #=)¤(%@ £ $ £$? tänkte jag och letade vidare efter andra sidor. TOLV kökssidor senare gav jag upp. Varför är det så inihelvete olagligt att skicka varor till Sverige?! Grrrrrrrrr
Dumma Amerika. Jag behöver hjärtformade mått. Den perfekta julklappen ju! Dumma dumma jättedumma!


Egengjord pommes

Deppade ihop totalt idag och började gråta på Stockholm C. Jag står fan inte ut längre.
Lyckades ta mig hem för att sedan gå ut och handla middagsmat.
Det blir kött med egengjord pommes. Det har jag inte gjort förrut så det blir kul.
Kul ......

ZzZzzömnproblem

Hade väldigt svårt att somna igår eller imorse för att sedan vakna ett gäng gånger under morgonen. Stressig? Nej inte alls. Vid tiotiden funderade jag på att gå upp då jag vaknat för säkert femte gången men bestämde mig för att skita i det hela så jag somnade om och vaknade kl 2. Ännu en dag då jag sover för länge. Jag kommer ju inte hinna klä på mig innan alla affärer stänger och allt som skulle ha kunnat bli gjort blivit ogjort.

Jag vet att jag borde ta en städdag och fixa rent här för det ser förjävligt ut men jag tror inte att det kommer att bli av. Kanske slänger jag en soppåse eller så. Värst är att jag inte var vaken till tvättstugan så jag måste vänta ytterligare tid innan jag kan få lite rena kläder.

Funderar lite på att spela tv-spel hela dagen men allvarligt talat så är jag inte sugen på det heller. Jag vill ha nån form av stimulans och sitta inne räknas tyvärr inte. Jag är för uttråkad.

Ingen snö låg kvar i morse. Tragiskt.


Brukar du, vem, hur ?

BRUKAR DU :
Titta på dig själv i spegeln
: Ja men inte i helkroppsspegel.
Gnälla: Hela tiden
Skrika: Nej det tycker jag inte
Sova: mmmmmm
Ha ångest: jämt?
Skada dig själv med flit: Det händer...
Ta mediciner du inte borde ta: Eh NEJ
Vilja dö: Ja
Drömma mardrömmar: Ofta
Drömma sexdrömmar: Inte vad jag kan komma ihåg
Ta droger: Socker? Coca Cola?
Klä dig i svart: sällan/aldrig
Gå till kyrkan: Skojar du eller? men jag brukar säga Amen i badhuset
Gå i skolan: Det var ett tag sedan
Röka: Tål inte
Ha sex: Bara när: Mannen i mitt liv är hos mig - alltför sällan
Hata folk: långsamma folk på stan. Pappa hela tiden.
Lita på folk: alltid

VEM :
Saknar du: Dennis, Äl
Vill du döda : pappa
Rörde dig sist: ... kommer inte ihåg? Dennis?
Vill du slå: Pappa
Kysste dig sist: Dennis
Vill du kittla: Ingen. 
Kramade du sist: Dennis
Vill du prata med: Vem som helst?
Skrek du på sist: kommer inte ihåg
Vill du vara som: mig? fast i en mer vältränad version med mindre ångest
Sårade dig sist: ............. Vill inte svara
Vill du bli galet full med: usch jag vet inte :(
Vem gjorde dig riktigt glad senast: Sabina
Fick du sms från senast: Storebror - klagade på snön
Ringde dig senast: Dennis eller mamma
Är vackrast på jorden: Jag så klart .P annars Zhang Ziyi
Älskar du mest: Dennis

HAR DU :
För många vänner: Verkligen inte
Någon annan psykisk sjukdom: vad är annan? jag är typ alltid deprimerad
Någon fysisk sjukdom: Urinvägsinfektion, migrän 
Någon skada: Självhatare fast jag vill inte
Färgat håret: Alltid!
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Nej
Egen dator: Ja *_* 3 st
Bra självförtroende: Hahahahahhahahahhahaaaa
Kysst någon: jupps flera
Haft sex: mmmm
köpt kondomer : Ja
Tagit nakenbilder: ja men inte sparade på datorn, så dum är jag inte
Sagt jag älskar dig till någon idag: Ja
Bjudit ut någon: Japp
Varit kär: Är nu
Dumpat någon: ja 
Stulit någonting: Varje dag med hjälp av Azureus
Rymt hemifrån: ja
Tuttat eld på nått: Nej :S
Gjort något olagligt: Varje dag

HUR :
Går du
: Öh framåt? O_o.
Springer du: Så sällan som möjligt
Svarar du i telefonen: Beckis, Rebecka, Bexs, hej namn
Fördriver du tiden: framför datorn/tv:n
Mycket pengar har du: För lite för att leva som Paris Hilton men jag är nöjd.
Tjänar du pengar: Japp.
Ofta bäddar du sängen: mmmm
Ofta diskar du: eeeeeehhh vågar inte svara om hälsovårdsmyndigheten skulle läsa
Ofta städar du: samma som ovan
Många stör du dig på: Två just nu men på det stora hela 4
Ofta träffar du din familj: en gång i veckan

Ser det snöar ser det snööööar

SNÖ!!!!!!!
Skulle dra ner gardinerna och vad ser man, SNÖ!!!!

SNÖ!!!!

morgonstockholm

Dagen har varit minst sagt märklig, tidsmässigt. Nu är det ungefär 12 timmar sedan jag gick upp och kroppen fattar typ ingenting. De värsta är att jag inte är så där jättetrött heller. 
Den underbara människan som löste av mig från jobbet imorse kom tidigt så jag hann njuta av morgonstockholm och ta lite bilder. Det tråkiga är att man inte kan känna den rena luften innan alla onda bilar kommer och förstör, eller friskheten.
Mest underbart var att komma till Spånga där solen börjat gå upp. Stod och njöt en stund på bron.
Bjuder även på en bild på mig där jag har fått till en märklig look. Jag ser nog lite evil ut. Är jag? antagligen.

Stockholm C kl. 5:56 Spånga kl. 6:23
Jag kl. 6:04

Decapitated

Tog på mig min svarta college tröja, hade håret bra fixat och tyckte att jag såg ganska cool ut gick ut. Det fungerade i ungefär i fem sekunder för det blåste och mitt hår blev skitfult och jag såg mest frusen ut.

Kom till jobbet och såg den skrämmande högen av papper som betyder extra arbete på jobbet. Kände att mycket av glädjen från igår då det gick så bra försvann. Fick hjälp av en kollega som satte sig på en plats i närheten för att hjälpa till. Då försvann många av arbetena men jag förberedde mig ändå för avrättningen som brukar börja runt elva-tolv och sen pågå i några timmar.
Ingen ringde. Det som jag trott skulle bli min totala avrättning inför helgen försvanna och vi satt och hade riktigt roligt satt och skämtade med varandra och prata om diverse olika händelser på jobbet. Bland annat de nya schemat, behandlingen av sjuka och så alla andra vanliga ämnen, personalfördelningens arbete och elever.
Gjorde ett par riktigt snygga moves och var fett nöjd när jag åkte hem. Blev lite fnissig av någon märklig anledning på vägen mot pendeltåget och började helt plötsligt fnittra på perrongen. Jag bjuder på det och jag fick ju sitta själv. Vaknde TRE, det var lite oväntat och sent. Hade äntligen fått hem skivan så jag sitter och lyssnar nu, kommer väl nån slags kommentar senare.  


Avrättningsplats Uppsala..

Helst vill jag njuta en vecka eller två av att det var kul på jobbet men det går inte, ska jobba natt igen. Känner mig lite nervös. Ska sitta på stressplatsen Uppsala. Nätterna där är ibland lite FÖR tunga, väldigt mycket att göra och svårt att göra ett 100% jobb. Vill att allt ska flyta på bra men det är svårt när man ibland måste försena tåg. Inte så kul att ge de beskeden även om man måste.
Mest ledsen ikväll är jag att jag missar European Music Awards, inte ofta man får se så många artister på plats samtidigt och det brukar ju vara en del bra uppträdanden. Kan vara som sagt.
Dags att packa ihop och åka iväg. Rapporterar imorgon.

Peace Y'all!!!!

30 minuters väntan.

Onda Baanthai.
Jag beställde min mat 13:49. Väntade och väntade. Ibland tar det ju lite tid. 14:10 kom en av kvinnsen som jobbar där fram till mig och frågade vad jag gjorde där.
-Väntar på min mat...
-Ööööh vad beställde du?
:E
Efter ytterligare 10 minuter fick jag min mat. 30 jävla minuter.

Värsta Dramat 1-5

Värsta Dramat 1: Skandiabanken har ändrat utseende, vilket drama! Jag gillade inte deras sida innan men nu hamnade den direkt på min hatlista. Den ser precis ut som alla andra banker. Alla andra billiga banker. *URK*
Dessutom hade jag lite pengar på mitt konto, fast det kanske man inte kan belasta deras skitfula layout för fast jag tänker göra det.

Värsta Dramat 2: Det är något som inte fungerar på Selecta. De fyller på med "nyttigheter" på automater på pendeltågsstationer och i tre dagar på Stockholm Central har de INTE fyllt på. Jag köper sällan/aldrig saker där men jag brukar ändå alltid titta och drömma. Naturligtvis är detta så ointressant att man får gråa hår men något måste man ju spana in.

Värsta Dramat 3: Det var KUL på jobbet. Ja, du läste rätt, det var KUL på jobbet. Det var en jobbchock som heter duga. Riktigt kul även om jag gjorde ett gäng blunders. Inget som dock inte kunde ordnas.

Värsta Dramat 4: Kyckling med rödcurry på Baanthai idag *_*

Värsta Dramat 5: Insåg att pojkbandet Kat-Tun gjort en låt som heter Make U Wet och den handlar precis om just det. Skulle vilja läsa folkstormen mot Backstreet boys om de släppte en sådan låt.

hits