Shoppingattack :O

Blev lite skrämd idag när min chef kom och satte sig brevid. Det är precis som när världens snyggaste kille sätter sig brevid tjejer i tjejböcker, tjejerna börjar tappa saker, stamma, flumma och vara alllmänt jobbiga. Sådan blev jag också fast jag är inte kär i min chef. Inte vad jag vet i allafall. O_o Nervöst med chefer ju!

Jag fick sluta 1910 och det var de bästa som hänt på hela dagen förrutom att jag också tränat ordentligt. Fan va skönt det är att träna. Hade helt glömt bort det vilket visar sig fint vid midjedäcket. (         .        ) 
Gick till tåget där jag köpte två trisslotter. Tittade mig omkring utan för pressbyrån på alla människor och undrade om det var några förseningar på tågen O_o insåg att jag om NÅN av alla på stationen borde hålla koll då jag precis kom från trafikledningscentralen. Släppte tanken tills jag skulle gå ner för trapporna till perrongen tillsammans med sju hundra trettio elva andra personer som verkade ha spenderat mer pengar än jag tjänar på ett år då insåg jag att det var lönemänniskor som julshoppat. Allt började falla på plats och bli till ett mönster.

Chockglädje
Förstpåförstav becks lyckades träng....*host*.... ödmjukt ta mig fram till ett dörrpar före alla andra *host* och fick fantastisk plats. Grävde lite i min väska och hittade ett obehagligt stort antal skrapade lotter utan vinst. Alla med följdtanken - "det här är sista trissen jag köper NÅNSIN" .. Yeah right.
Skrapade mina två lotter och till min stora chock och glädje vann jag 50 kronor.

Utplockat på Vi(vo)
Gick till Vi(vo) för att handla förnödenheter till kvällen, viktiga saker som typ snacks och läsk. Eftersom jag kommit på att det var lönefredag föreställde jag mig Vi(vo) under rusningtiden då alla kontorstöntar kommer från jobbet och hur glad jag är att jag slipper det eftersom jag har skiftjobb. I allafall så gick jag runt och tittade på hyllorna som folk tömt på varor. Ingen hylla var så utplockad som den med Mums Mums !! ... Det var lite skrämmande. Folket i Spånga spenderar sina fredagskvällar med Mums Mums. Själv köpte jag baconsnacks och müsli. 
Kan dock inte hjälpa det men jag är lite sugen på de där Mums Mums:en med jordgubbssmak, det låter bara för konstgjort liksom :S

Mums Mums

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits