nyårslöften

Usch, några timmar kvar till badrumstimmen.
Förra året firade jag med Dennis på ett fält i Spånga och han var tvungen att hålla mig i handen eftersom jag darrade så mycket. Jag A V S K Y R raketer. Så jag och husdjuren kommer att dela gömställe vid tolvslaget.
Det är i allafall middag hos mamma kl 20 så jag ska försöka ta på mig något anständigt (hade någon slags idé igår), lite smink för glitter & glamour och kanske blåsa liv i mitt platta hår.

Nyårslöften?
Vi pratade om det på jobbet idag (dålig dag, dont talk about it) och jag ska fortsätta de löften jag redan haft i två år, Inga fiskbullar!
Däremot så funderade jag fram att jag kanske lite möjligen kanske skulle försöka vara lite gladare. Fejka mer alltså.
Redan när jag yttrade orden på jobbet kände jag hur bitter jag är.
Bitter ftw!

normaltjockissexfilmer finns inte

Jag har alltid upplevt mig som stor men har inte direkt varit jätteledsen över det däremot har jag aldrig accepterat mig själv som öh sexuell. Av en händelse hamnade jag på en sexsida som nästan han samma namn som en annan av mina sidor. Bläddare igenom sidor med småfilmer som allihopa hette nått som slut (det amerikanska ordet) och sucks och ja ni greppar. 
På nått sätt trodde jag att sånt bara fanns som nerladdning, kanske för att jag är väldigt ointresserad men det fanns hur mycket som helst. 
I allafall så bläddrade jag några sidor och insåg till slut vad som kändes öh konstigt och det var helt klart att varenda brud som var med i småfilmerna hade smala kroppar, varierad storlek på tuttarna, men alltid denna smala kropp. 
Vi som är större än storlek 38 finns inte. OM ! man inte kommer upp i riiiiktigt stor storlek typ 300 kilo.
Men vi som är däremellan då? :(
Varför finns inte normaltjockissexfilmer? :( Undra på att man känner sig som ett fläskberg, jag är ju inte representerad!
Eller så kanske jag hamnade på fel sida.
Är detta något jag borde protestera mot? Var e alla normala? Eller är det så att alla som är my size inte har sex överhuvudtaget? Jag ÄR vacker och det är andra i min size också men inte tillräckligt för att finnas synliga.  


Canal P eller inte det är frågan...

Har efter omoget övervägande beslutat mig för att skaffa Canal plus. Behöver jag det? Nej. Saknar jag kanaler? Nej. Har jag inte tillräckglit med kanaler redan? Mjo. Har jag råd med detta? Ja.  Finns det någon serie/film jag måste se som CP visar? Nej. Varför, Rebecka, vill du då ha Cp? Jag vet inte, det verkar bra.

Ungefär så har diskussionen pågått under en veckas tid och jag har nu trots övervägande bevis mot att jag INTE behöver CP ändå bestämt mig för att skaffa det. Enligt Comhem så kostar det 169 kronor i månanden och för något jag inte behöver så är det en ganska ordentlig kostnad. Det är ungefär 2000 kronor på ett år som jag ju lätt skulle kunna använda på annat.
Dock så spelar ödet(?) en stor roll idag då jag försöker komma fram till CH och de har något tekniskt fel på sina telefoner enligt en röst. Han där uppe kanske vill säga mig någonting.... På tal om CH så måste jag tyvärr erkänna att jag är kär i deras lilla logo. Alla de där klatchiga färgerna *_* precis min stil.
 

Färger med stor kärlek

sammanfattning julhelgen.

Fixade iordning efter julafton och har städat mer eller mindre varje dag. Jag gillar att plocka men inte städa. På annandagen var de tänkt att jag och mamma skulle åka till mina kusiner men mådde inte helt bra, snorade som tusan och var tung i huvudet. Det blev med andra ord en väldigt kort jul som bara bestod av en dags firande.
I lördags var jag och mamma ute på stan. Vi började med att dela på en pizza på restaurang Drottninggatan 6 med samma adress. Pizzan var inte särskilt rolig, skinkan var alltför salt och pizzan var för dyr. 235 spänn för EN pizza, vitlöksbröd och en coca cola. Lets never eat there again...
Sen kollade vi "min" matta på Mio, ingen rea och beställningstiden var ca 4 veckor så jag känner mig tveksam. En sväng på onoff för att prova blodtrycket i en av deras maskiner O_o jag hade lågt och det är tydligen bra.
På Åhléns köpte jag efter lång övervägande en mascara från Kanebo (inte 38c) och hårschampoo från Matrix.
Efter det tog vi en fika. Haha.
Resterande tid har jag typ kollat på film eller spelat lite Wow.

Julafton!

Julafton och grejer!
Jag fick jättefina presenter, strumpor, smink från Bobbi Brown *_* i alldeles underbara färger, en fin lampa som jag och mamma tittat på, en sjukt snygg klocka att ha i köket och en juldekoration att hänta upp.
Pinsammast är ju om jag glömt att nämna nått nu. Det säger ju typ allt om hur jävla bortskämd man är :S
 
Dagens Rebecka

tanken var god!

Jag ska ha uppföljning på jobbet idag, fett läskigt. Speciellt som det är sista dagen innan ledighet och att jag som jag skrivit mer eller mindre varje dag är helt jävla slut.
Känner att jag är lite så där febrig idag som jag ibland känner mig när jag är så här trött plus att jag har en liten avlägsen huvudvärk.
Igår hade jag grandiosa planer på att träna efter jobbet och var så stolt över hur motiverad jag var, detta följdes av att jag satte musikspelaren på laddning och plockade fram kläder för ändamålet.
Hade ju varit kul om jag faktiskt tagit med mig det......
Det får bli en kortare promenad till Ving resebyrå och köpa den årliga presenten till mamma. Varje födelsedag och julafton får ho 1000 spänn i presentkort på Ving och 1000 spänn på något annat, i år blev det Åhléns. Vore tacksam om ingen skvallrade.

våga vägra vågen

Hade precis lagt mig och släckt lampan då jag insåg att jag missat en viktig grej som jag tänkt på i ungefär en vecka. Min våg. Ställa sig på vågen innan man ska gå och lägga sig, om man har svårt att sova kan vara en jävligt dålig idé.
Jag tänder i allafall lampan, går ut till badrummet och andas ut, det gäller ju att minska på allt man kan.
Det var i allafall ingen räddning. Ska iofs erkänna att det var flera månader sedan jag stod på vågen sist men senaste månaden har jag känt mig aningens pluffsigare.
Det känns inte kul med ny kille och så, då vill man ju se snygg ut och även om jag för de mesta tycker att jag ser bra ut vill jag ändå inte känna mig tjock.
Somnade utan problem efter det och min nya väckarklocka is the shit och fungerade i allafall första gången väldigt bra. Trist är att snooooze bara är 5 minuter.
I allafall så ska jag i den mån de går försöka att hålla vikten nere, asså när jag säger nere så menar jag att de fortfarande går att knäppa brallorna.
Jag är inte direkt nån fotomodell.

Trött och sliten.

Oerhört svårt att sova inatt. Vid fem hade jag fortfarande inte somnat. Börjar känna en viss slags hopplöshet och håglöshet. Dessutom igår så var en av cheferna framme hos mig och frågade hur det var med mig med tanke på hur risig jag såg ut. Ögonen hänger fan i knävecken liksom. Värst är att jag inte kan byta bort den arbetsdag jag mest av allt i världen skulle vilja byta till en senare tur. Jag är så trött att jag inte fattar vad jag gör.
Fan nu blev jag ledsen också.

Mmmmm!

Mmmmm vi hade en mycket bra natt ihop, Holland kan sina saker. Lärt känna varandra lite bättre. Problemet är som vanligt att jag inte kan somna och ligger och vrider och vänder mig, inte särskilt uppfylld av några särskilda stressiga tankar men ändå vill inte sömnen komma.
Vaknade dödstrött halv tolv och var nöjd med att det var ännu en halvtimme innan klockan skulle ringa. Det var bara det att jag somnade om igen och vaknade 12:25.
Intressant eftersom min jävla klocka skulle ringa vid tolv. Det är andra dagen i rad som den muppar sig och jag tänker vid första bästa tillfälle köpa en klocka som inte drivs av el men som är pålitlig. Fett jävla irri att klockan inte ringer!
Jag menar det är ju inte direkt så att man kan räkna med att vakna självmant när man börjar klockan sex på morgonarna. Klockan måste vara dödstyst och inte lysa, Onoff eller Siba here I come!


dagens visdom...

Har efter massa minimala försök fått igång chatfunktionen på jobbet. Hittade direkt till Hanna som kom med massa visdomsord. The sister i never had?
Vi pratade Holland och känslor. Som de ska vara. Önskar att de vore över en het kopp choklad med vispad grädde och kardemumma.

En lång dag, avslutades med skratt med storebror, Patrik och Fredde. Började med att jag trodde att jag försovit mig och sen lunch med mamma.
Jag och mamma gick direkt till Universums bästa pastasallad stället Flash i Gallerian och åt deras Toscanapasta.
Vi satt båda och matorgasmade. Herreguuuuuuud va gott.
Sen gick vi och köpte massa onödiga saker, tex en cdsingel (JA JAG VET ATT MUSIK INTE SKA KÖPAS), tre böcker (varav en med min öh fader, en halvporr och polisdrama). Köpte även Vogue och Cosmopolitan.

Kyssa fel kille?

I en situation igår hamnade jag vääääldigt nära en kille och det är lika bra att erkänna jag tänkte mig inte för och hade jag inte "vaknat" hade jag kysst honom. Nu hade jag iofs haft tilt i huvudet hela eftermiddagen men att kyssa nån är en annan sak. Funderingen gick igår huruvida man ska berätta sådana saker, jag menar den här killen betyder inte direkt något på det sättet men ärlig är alltid bäst. Fast i detta läge är jag faktiskt mest orolig att det skulle göra mer skada än nytta.

ugh och öööh

Gick och lade mig i skaplig tid och var så nöjd över detta. Somnade? nej.
Vid ett var jag uppe för att försöka pressa fram lite droppar och kunde efter det somna. Sov som en klubbad säl och vaknade i ett ryck. Jag trodde att klockan var fem. Så fan heller. Tre. Det tog lite tid innan jag insåg att det inte var dags att stiga upp än och även att jag inte mådde alltför hejsan. Hade världens feber och svettades som ett kebabköttstycke.
Av och på med filtar men inte kände jag mig tillfredställd med min temperatur, antingen för varmt eller för kallt självklart lyckades jag inte heller somna om och gick upp fem eftersom jag var så inihelvete uttråkad.
Om någon pratar med mig idag kommer det bara att komma ut enstaviga ord som ugh och öööh ur min mun.


Dalahäst i julklapp? enjoy darling

Igår hade jag oerhört svårt att somna och kl 5 tröttnade (haha) jag på situationen och tog en hel sömntablett. Jag har fått ordinerat ½-1 och eftersom jag var sur tog jag 1.
Good Lord in heaven. När klockan ringde 12 ! var jag så trött att jag inte fattade någonting. Stirrade upp i taket och funderade på om detta var någon slags surrealistisk dröm. Jag var så otroligt snurrig i huvudet.
Klädde på mig och köpte min dagliga parma & mozzy macka på Upper Crust, satt på jobbet i tio minuter och funderade på hur jag i hela världen skulle klara denna dag när jag nästan mådde illa av hur snurrig jag var.
Kom till jobbet, kollade i schemat och det visade sig att jag inte skulle jobba (vilket jag egentligen visste eftersom jag hade fyradagarsledighet men fan är man osäker vågar jag inte avstå att åka in.)

Promenerade därför till NK där jag köpte den förutbestämda Dalahästen till Holland och en sån där kärnhusutrensare för äpplen (till mamma). Jag frågade tjejen i kassan vad folk köpte mest av och hon sa att Margareteskålarna sålde som smör i solsken. Jag berättade att jag hade en i varje färg och att jag älskade mina över allt annat på hela jorden. Tanten bakom mig fick dumboöron och ville genast ha sådana för att ge bort. Skönt att jag kan sprida lite presentinspiration.

Dalahäst ges till alla som inte är svennar till urpsrung. Ges den tillsammans med den lite mindre lämpliga kommentaren "Let me ride you all night long" eller "I wanna ride you all night long" eller "Can I ride you all night long?"
Jag har ännu inte bestämt vilken kommentar han ska få men jag betvivlar att han kommer att bli missnöjd.


aldrig bara bra

En vecka utan uppdateringar. Det är inte för att jag inte haft något att skriva om utan tvärtom. Det har vairt lite kaotiskt känslomässigt och då ska man fan inte skriva blogg. Starka känslor kan få folk att tro saker som sen inte ens är hälften av vad som kunnat vara.
Jag lever alltid i en känslomässig bergodalbana där ingen dag är komplett om jag inte funderat på att hoppa från balkongen eller att jag är världens lyckligaste människa. Tro mig det är fan inte lätt! Och när man sedan skriver när man är i ett taskigt läge tror alla att man är spritt språngande galen och antagligen kommer att dö närsomhelst kanske till och med NUUUUU när de i själva verket efter två timmar kan vara så att jag känner mig så självsäker att jag lätt skulle kunna få omkull vem som helst.  
Jag är aldrig bara BRA som vanliga människor men gode Gud vad jag önskar att jag kunde vara det.

nere

Jag har noterat att det börjat bli lite VÄL mycket negativt ett tag. Har sovit alldeles för lite och när det saknas sömn blir jag väldigt svag och har inget motstånd och självkänslan försvinner all världens väg.
Jag har i allafall inte fått mardörmmar vilket ju är en steg i rätt riktning!
Trots att jag hade semester för några veckor sedan känner jag mig helt tömd på energi.

Holland gör det inte lättare genom att på något sätt genomskåda mig på alla tänkbara sätt. Ibland ser han så rakt igenom mig att det saknar rim och reson. Dessutom gör det ont när någon säger något som är så träffsäkert.

tjockistankar

Känner mig risig. Var så trött när jag kom hem i fredags att jag nästan stupade i säng. Efter att jag sovit som i koma vaknade jag och kunde sen inte sova på hela natten. Jag och Holland tjaffsar vidare. Detta har lett fram till tankar som att jag är universums mest överkänsliga person som tar åt mig av precis allting.
När jag var tillsammans med D så tänkte jag oavbrutet på att jag inte riktigt var så bra som krävdes och gick ju upp i vikt efter det. Värst är att det är JAG som inte tycker att jag duger, alla andra tycker det. Vad är det för idioti liksom? Dessutom är det destruktivt och jag har märkt med Holland att jag uppvisar samma beteende, jag är inte särskilt smal just nu men jag är ändå ganska nöjd med hur jag ser ut - klart jag vill bli mer hälsosam men jag känner mig inte som ett fläskberg i allafall och om jag börjar äta så där mycket igen kanske jag börjar göra det.

Det finns fan ingen som behandlar mig så dåligt så som jag gör.
Jag duger visst men ändå verkar det ligga nån jävla spärr i huvudet, var kommer det ifrån?

Min nya matta i lila och dummåhlle

Var ju på Mio möbler här om dagen för att titta på matta. Hittade då en som jag gillade. Jag älskar den inte (vilket brukar vara ett krav) men jag gillar den ändå. Självklart ville jag ha den i vit/grått men lets face it, jag hatar att städa och en vit matta är inte vit särskilt länge i mitt hem. Lila är en mycket fin färg och skulle därför mörka ned de äckliga vita som fortfarande förpestar min lägenhet. Har nästan bestämt mig för att ha gult i hallen.
I allafall så är här bilder på mattan. Den finns även i röd men röd är den värsta jävla mattfärg jag vet och den jävla färgen kommer INTE in i min lägenhet. Jag vet inte varför bilderna är olika stora.
En annan sak - jag skulle ju köpa JK Rowlings nya bok som kom igår och gick in på Åhléns och de hade den inte! Fett neggigt Åhlle!
 

Min nya matta?Inte min nya matta.


sömnproblem

Det blev lite sent i säng igår men vad gör det när man ändå inte somnar? Jag hajjar inte de där. Kroppen är så trött att man inte fattar vad som händer runtomkring och sen när man lägger sig för att sova så gör man inte det.
Självklart så hade jag ju glömt mina nya vänner sömnpillerna och hade inget annat val än att ligga och fundera på hur skönt det vore att sova. Det är faktiskt JÄVLIGT irriterande. Många gånger i mitt liv har sömnen blivit lite störd av olika anledningar men det har liksom på något sätt ordnat sig efter några dagar.
Nu har det pågått i två veckor.
Det är ju fan skitlarvigt! Man sover väl när man är trött? Tydligen inte. Värst är att jag känner att idag är en sån dag när min gräns för att hålla känslorna inne eventuellt kan svämma över och jag kan få nått av de här berömda grin-ögonblicken som jag ibland får.

Lite analyserat så är det inget särskilt jag tänker på när jag ligger i sängen för att sova, jag känner mig inte stressad utan väntar liksom bara in sömnen som jag känner är på väg. Sen kan jag blinka och vara klarvaken. Om man gjorde nått test kanske det är så att jag faktiskt sover men väääääääldigt ytligt och därför vaknar ofta.

färgstarkt

Jag visste det. Nånstans djupt där nere.
Holland kom krypande tillbaka.
Men sen hamnade vi i en sån där diskussion där vi båda har oerhört starka känslor och eftersom jag är värsta vraket just nu så började jag grina och tog mig därifrån.
Några timmar senare pratade vi och kom överrens om att vissa saker vi har är som två smörjda kugghjul, andra saker är helt off. Jag upplever dock att han har oerhört svårt att acceptera att jag vill göra saker i min takt och just nu när mitt liv inte direkt är roligt kan jag inte ta till mig något nytt överhuvudtaget. Jag kan läsa samma sak flera flera gånger och ändå inte fatta någonting.
Var hos doktorn igår som skrev ut recept på sömntabletter. Jag sa att för min del tar det lite tid att anpassa mig till nya situationer och jag kommer att förr eller senare börja sova igen men just nu behöver jag hjälp.

Mitt mål just nu utöver att överleva dagen och köpa JK Rowlings nya bok som släpps idag är att hitta en färg till min hall. Det ska bli en viktig färg. Livsviktig.

strul kul

Det har varit struligt på jobbet i ett par dagar nu, det gör ingenting faktiskt. Det är kul när de händer saker och även om jag antagligen stånkar rätt ordentligt så känns det bra.
Det är skönt att få jobba hårt och tänka på annat och även så att jag märkt att min lägstanivå har höjts. Naturligtvis är man ju fortfarande gröngöling på de här jobbet ett bra tag men vad spelar det for roll när man utvecklas?

I tisdags hade vi en temadag kallad "De goda samtalet" föredragshållaren Peter Höckert pratade om hur man ska göra för att tänka positivt och hur man lyssnar, om man nu lyssnar. Jag hade önskat att jag inte kände mig helt jävla slut hela tiden då hade jag säkert känt mig mer mottaglig för alla bra saker han sa.
Lite mer inspirerad gick jag till Åhléns för att köpa någon av deras hotta underkläder och även presentkortet till mamma. Tanken var att hon skulle få en tusenlapp spa från åhlle och en tusenlapp från ving-resor.
Åhléns spa stänger 31/12 fick jag meddelande om. Jag gjorde en ful grimas och sa ett par fula ord. Kvinnan bakom disken började skratta och sa att jag inte var den enda som sagt så .Hon förklarade att de ska bli personal shopper-avdelning. Vem fan behöver det?
Gick till Mio möbler för att kolla på matta och hittade en lila som jag tänkte köpa. Sen fick jag lite tvivel och gick därifrån.
Jag kan fan inte ta till mig någonting just nu.

bullar och sömn

Räkna är uppenbarligen inte min starka sida eller skriva rätt för den delen. Jag köpte på bageriet en fralla (typ 16 spänn) och den där saffransbullen. 16+16 öh 34 kronor O_o jag lämnade fram 40 kronor och det borde gett mig sex kronor tillbaka. Som ni som läser märker så är det nått som är knas här och knas är ordet för frallorna kostar nämligen olika beroende på vem som står bakom kassan. Denna dag hade det uppenbarligen kostat 17 spänn.
Men eftersom man vid andra tillfällen kan få dem för betydligt mindre klagar jag inte alltför mycket.

Senaste dagarna har jag varit väldigt snurrig och toppen kom i lördags då det varit oerhört struligt på jobbet, fick ingen rast och kände i slutet på passet att jag inte gärna ville resa mig av rädsla för ett ordentligt blodtrycksfall..
Det är en enkel lösning på detta problem och den heter sömn. Det är bara det att jag inte somnar när jag lägger mig för att sova på kvällarna. Skulle jag somna skulle de inte vara några problem över huvudtaget.
Med undantag för i lördags då jag knappt kommer ihåg att jag kom hem från jobbet. Jag har lite vaga minnesbilder av hur jag lade fram min kjol, ställde fram skorna, bestämde mig för brunt smink till min rosa topp och sen tog av mig kläderna för att sova en stund. Ville vakna i lagom tid för jobbets julfest och julbord *_*
Telefonen hade ringt flera flera gånger men jag hade inte hört någonting. När jag insåg att klockan var sju och inte typ fyra (eller fem) blev jag lite chockad. Vilda hästar hade antagligen inte ens kunnat väcka mig men jag kände mig betydligt bättre om än ledsen eftersom jag missat festligheterna.

två sorters cancer

Allt är ett jävla blurrrrr numera. Av någon anledning är cancer två tankar för mig. För mig är cancer rosa bandet oavsett cancerform.

"Rosa bandet snurrar i ena hörnet av skrämen och nån check programledare ler allvarligt och presenterar nästa familj. ett klipp visas där en man, ett barn och cancer-personen sitter. Alla ser lite lätt skrämda ut men börjar berätta om sin resa. Kvinnan börjar med att berätta när hon fick veta att hon hade cancer, hur rädd hon var och hur hon låg i sängen och grinade i ett par dagar innan den stora vändningen kom och hon insåg att hon hade sin underbara familj (blick på make och barn) att kämpa för och att hon minsann inte tänkte ge upp. Nu efter behandlingen ser hon livet på ett annat sätt och att varje minut räknas, därför har hon rest runt i världen och klättrat i berg och lärt sig djupdykning och nästa månad ska hon på sandsafari i Dubai. Alla i publiken ler åt kvinnans spirit."

"Rosa bandet snurrar i ena hörnet av skärmen och nån check programledare ler mer allvarligt och presenterar nästa familj. Ett klipp visas där det visas ett foto på kvinnan i familjen som snabbt följs upp av maken i familjen som sitter ensan. Man fattar redan och stålsätter sig. Min kvinna fick diagnosen i januari och började direkt med behandling. Hon blev öh återställd (frisk?) och vi började leva igen. Hon gick på en rutinkoll och cancern var tillbaka... Konstpaus... tårar... raspig röst.... det gick fort på slutet,... och... tårar tårar.... ... jag älskade henne så vansinnigt mycket nu är hon borta"

hits