MEN VA DYYYYYRT!

Två nätters jobbande och jag är helt snurrig. Även om jag sovit öh ordentligt så känner jag mig ruskigt trött hela tiden. Det kommer förhoppningsvis att gå över nu då jag är ledig fram till fredag 1430. Annars har jag provat Spånga Konditoris egna "släta saffransbullar" 
Jag tryckte i mig en igår och kände sorg när den var slut och köpte med mig en idag på väg från nattjobbet. De på konditoriet måste ju tro att man är galen som köper fikabröd halv sju på morgonen. Eller det var vad jag trodde tills jag för ett par månader sedan hamnade bakom någon som köpte bakelse på tallrik. Halv sju på morgonen. 

Tanken idag för mig var att jag i stället för att åka hem från jobbet skulle sova där. För att få så mycket sovtid som möjligt. Klarade jag de? Nej jag kom på det halvvägs på bron på väg mot tåget. Jag vänder i allafall inte om då.

I allafall på bageriet i morse så köpte jag även mitt frukostfralla *_* och en sån där slät saffransbulle, lämnar 20 pix och får lite mynt i handen. Fan saknas inte nått?
-Eh jag fick bara 7 kronor tillbaka ...?
-Ja bullarna kostar 16 kronor.
-MEN VA DYYYYRT! säger jag så högt att varenda person i fiket vänder sig för att kolla på freaket (mig). Detta är sannerligen min sista bulle! (Fortfarande stirrar alla och jag klampar ut). Det ska tilläggas att jag inte säger detta på något negativt sätt utan mer bara konstaterar.
Jag blir så chockad av mitt beteende att jag börjar skratta.

The big C

Holland visade sig vara ett felsteg. Ord är inte hans starka sida och han sårade mig, inte särskilt farligt men tillräckligt för att jag kände att de här kan bli jobbigt i längden. Min hämnd är att jag fått reda på att han är lite småbitter över att vissa är bättre än honom. Muahahhaaa
Annars har veckan plågats av att en vän till mamma fått the big C. Vi hade de på känn för flera månader sedan men som alltid med folk som är rädda för saker så sköt han upp testet så långt det gick. Only God know how long he has..

Två efterlängtade album har kommit hem till mig, Jay Chou och Shinee. Jag har alltid hållit Jay högt men ibland känns det som att man lyssnar på samma 4 låtar om och om igen fast med olika instrument. Nån borde tvinga honom ut ur öh out of the box. Nissen har ju sjukt bra röst och verkar alltid hitta bra musikaliska vägar.
Jag menar rap och country på förra albumet, säga vad man vill men det var modigt. Lol.
Idag ska jag till doktorn eftersom jag varit sjuk alltför mycket och de vill göra en rehab på mig.

den stora frågan

Min tidigare dejt fredrik ringde mig halv tre inatt, lagom packad och började prata om att han kände sig så ensam att gå genom ett blött Stockholm och att han började funderade över sin ensamhet.
Jag kände direkt lite läskiga vibbar. Vad skulle komma härnäst? Jag har liksom inte direkt berättat för honom att jag börjat dejta Holland, man skulle kunna säga att jag liksom "missat" det för att kunna släppa nyheten vid något vettigt tillfälle. Framför allt ett tillfälle då det är klart om jag och Holland kommer att bli ihop eller inte.
Bara för att reda ut begreppen här så heter inte min dejt Holland men han är holländs till ursprung och har därför fått detta osmickrande smeknamn.
Jag kände att jag surade till lite, dels att någon ringer en halv tre för att berätta en sådan sak men även att han tror att de fortfarande finns en chans att det skulle bli nått mellan oss. Alltså jag vet att jag är pushig när det gäller sånt här men för helvete jag vill inte vänta ett halvår på att nån äntligen ska få ändan ur vagnen.
Jag är fan inte särskilt social av mig men jag vill ändå ha någon som visar intresse, SÅ desperat är jag inte att jag vill offra mitt liv i väntan på nån som måste fundera om han villl ha mig innan han slutligen bestämmer sig. Antingen vill man eller så vill man inte.

jobbig vecka

Det har varit lite väl mycket drama den här veckan och jag har hunnit med fyra mardrömmar. Den värsta var helt klart den där en person ringde och berättade att min semester blivit inställd eftersom de blivit något fel i planeringen och jag var tvungen att spendera en vecka i Ängelholm. Nu var de inte Ängelholm som var de läskiga utan vad jag skulle göra där men det vill jag inte gå in på. Minnen av deras åhlle och Köpenhamn bläddrar förbi och det är lyckiga minnen.
Iallafall så började veckan med att någon gjort inbrott i källarkontoren i vårt hus, sedan var det säo-provet och slutligen igår fick jag reda på att en kollega till mig avlidit.
Jag och Holland hade en lååååååång diskussion hur mycket man kan ställa upp för varandra. Han har varit lite upptagen den här veckan med att öh hänga med andra i stället för att som han sa; vara med mig när jag behövde honom.
Min kommentar om de hela var att han inte har något ansvar gentemot mig, vi är ju på dejtstadiet liksom, han borde inte känna några krav på att ta hand om mig - än...  haha.
Sen har den här veckan varit lite extrem med märkliga händelser.

not good enough

Jag fick den där enorma känslan av otillräcklighet igår. Jag duger inte. Jag blev så ledsen igår när jag satt med min dejt att jag började gråta. Jag duger inte, jag är inte tillräckligt bra.
-Du duger bra som du är och du är jättebra.
Jag svarar sällan/aldrig på detta och bara tänker på hur bra jag borde varit att jag skulle vara smalare om jag inte åt så mycket eller åt rätt, att jag inte är sjukt bra på säo, inte tillräckligt allmänbildad, inte tillräckligt bra när jag spelar.
Jag är fan aldrig nöjd utan ser bara misslyckanden och att jag kunde och borde gjort allt bättre och när ja satt där med honom tänkte jag att de enda vettiga som finns att göra är att gå därifrån så han kan hitta nån som inte är som mig som är helt besatt av att bli bättre för att duga.
Jag vill ha honom men allt inom mig vill bara stöta bort honom.
Mi god jag är ett psyfall :S

sista säoprovet

Har haft SÄO-provet och och klarade inte första delen. Det kändes bittert som fan. Vilket egentligen är lite konstigt för man sitter ju med det hela dagarna och borde ha koll.
Vi diskuterade lite efteråt om varför det varit så svårt och många håller med om att det är just orden som inte är lätta att komma ihåg, men ingen skulle ge ut arbete på ett område där någon rörelse pågår liksom.
Vi kom fram till att ett praktiskt prov skulle vara lättare.
Då skulle man kunna prata sig igenom de man gör och jag tror att många fler skulle klara sig. Ser därför fram emot när vi ska få en extraplats i källaren där man kan öva eller köra igenom olika scenarion. Pappersprov känns lite old.
Omprovet gick sådär och jag blev inropad efter att vi blivit klara, kan ju säga direkt att mitt hjärta typ stannade. Fan jag klarade mig inte :( men så var de inte alls, jag hade skrivit så otydligt på en fråga att det var ett mirakel att jag själv lämnat ifrån mig provet.
Dessutom hade jag missuppfattat en fråga helt och svarat på något annat. Att vara så klantig det får jag bjuda på även om det är trist att man förlorar poäng.

osköna skor, oh, osköna skor

Killen jag skulle träffa kan vi för enkelhetens skull döpa om till Mikki. Vi skulle mötas vid restaurangen KGB vid Hötorget. Mina nya skor hade gett sig tillkänna på min vänstra häl och trappan jag var tvungen att gå i gjorde de inte direkt bättre. Jag stod en stund utanför och samlade ihop mig och försökte trycka undan den komman de hjärtattacken, fan jag har verkligen noll kondis, jag står en stund och funderar över detta då killen kommer gående och min första tanke är att de här är den värsta hårdrockaren jag nånsin sett och att han påminner alltför mycket om nån av killarna(?) i Tokio Hotell, ska jag börja vinka eller ska jag gå därifrån och skylla på en akut tsunami?. Det visar sig att skräckhåret är en peruk och att han är helrakad. Killen verkar inte vara yxmördartypen så jag följer med honom in på en bar och vi tog en drink. Han tyckte att vi svennar var helknäppa när de gällde tider. Hans kompis hade typ fått ett halvt hysterisk svenneutbrott när han gått 45 minuter innan de skulle dra för att ta en drink med mig.
VI FÅR INTE KOMMA SENT!
Jag skrattade lite och berättade att jag är precis likadan. Tider är viktiga här i Sverige och regler finns det gott om.
Han skrattade gott åt oss men tyckte ändå att jag verkade lite vettig.
Efteråt bytte jag tillbaka till mina sköna skor som jag åkte hem i. Mina fötter var gladast i hela världen.

nyköpta skor

En bekant jag har i Finland skulle komma till Sverige på Halloweenfest och vi passade därför på att träffas i lördags. Jag klädde upp mig som om jag skulle på dejt och sminkade mig värre än vanligt. Whats up with this liksom. Tog jumpadojjor eftersom det var ganska kallt ute. Insåg att jag var alltför snyggt klädd för att komma undan med mina slitna skor. Så jag gick in på Åhléns som en sista panik att hitta nya höstskor, som jag dessutom redan letat efter.
Jag och mamma har varit inne i stan otaliga gånger utan att hitta några skor of my dreams så jag hade väl inte alltför stora förhoppningar om att på tio minuter hitta ett par skor och köpa den där nya mascaran de gör reklam för på tv.
Visserligen med Eva Longoria som jag tycker sjukt illa om men de kan bli nått annat inlägg.
Klev in genom dörrarna och njöt av tokerierna som pågår i julhandeln !!!! Åhlle hade under lördagen öppet till 21.
Där stod dem. The shoes of my dreams. Dem ska jag ha, tänkte jag lyckligt och slet åt mig dem. Diarrebruna med högklack och så där hällåga och totalt omöjliga att gå i men åååååh va fina.
Stod och glodde mig i spegeln och var så nöjd över min otroligt fina smak och hur smala mina vader såg ut och FÖR HELVETE VA DYRA!  :S
Betalade motvilligt som fan. Skor över 1000 pix är dyrt enilgt mig som utvecklas till snålheten själv när saker kostar mer än 100 spänn. Om det inte gäller mat. Mozzarella för 45 spänn? inga problem.
Köpte sedan mascaran från L'oreal som skulle förtjocka och göra mina ögonfransar ännu mer fantastiska.


seå prov

Men för helvete! Jag har ju inte uppdaterat på hela helgen! Men vi kan väl sammanfatta det på ett sätt som inte skapar skvaller eller obehagliga samtal med folk att "det var trevligt" och att jag lyckades mot alla odds bläddra igenom alla SÄO-pyssel vi fått på jobbet sedan jag började där. SÄO-pyssel? På mitt jobb använder vi oss av en bok vid namn "Säkerhetsordning" (förkortas SÄO) och varje år för att vi på vårt jobb ska vara ajour med den så har vi ett läskigt prov på hela boken. Varje år får vi extra häften med frågor som man kan öva sig inför provet och alla dessa papper har jag sparat och förvarar ovanpå min microvågsugn. Alltid nära till hands när man värmer nått i micron och tycker att de tar för lång tid.. 
Ni vet, vattnet börjar aldrig koka om man stirrar. Om detta är nördig? OH JA! Värst av allt är dessutom att det är jättesant. 

Turligt nog så var min tulpan? träsko? (åh gud va läjm) inte hemma igår så jag hade gott om tid att bläddra bland papprena och bläddra lite i min SÄO. Jag tror att med rätt frågor på provet borde de inte vara något problem att klara men det hindrar inte att man känner sig osäker.

hits