Budoir By Disaya Lejon - DYRT

Boudoir by Disaya
Vill ha!!!! Boudoir By Disaya heter märket. Tydligen är det just nu jätteinne med stora nallebjörnar runt halsen men det känns lite FÖR barnsligt för mig även om det är ganska gulligt.

Ber om ursäkt för att jag inte orkat lära mig hur man ingererar text och bild ännu, känns lite fånigt.

Kommentarer:
Postat av: Alexandra

Hej Gumman!!
Ja först ska jag börja med att säga att vi aldrig blir för stora,gamla,feta,smala,unga osv osv för att ha sockersöta,gulliga nallar,frukter,dimanter,djur what so ever runt halsen..d e d som e den stora tjusningen med att vara en underbar tjej..tjej difineras enligt mej sån som har vagina...så ålder spelar me andra ord ingen som helst roll...HURRA!!
Vidare...om din pappa var världens största tönt som aldrig insåg/insett att han har en alldeles förträflig,älskvärd,intelligent,underbar dotter så skit i att ens röra hans pengar med tång..vill du ha terapi så finns det ett utmärkt sätt att få det..via jobbet..jag har fått det o jag måste säga att d e d bästa BV har gjort för mig.
Sedan gällande jobbet....jag vet inte hur många ggr jag ska behöva säga till dej att du inte är ensam om att känna som du gör men jag tycker d e en utmärkt ide att skriva ner det....då blir man av me lite aggresioner. För 2 dagar sen (071110) så har jag varit trafikledare i 1 år..jag missade det o glömde fira...men d jag vill påpeka e att när jag jobbar o vidar e i lokalen så MÅSTE jag be honom om hjälp..o jag frågar om världens töntigaste
grejer...som jag VET att jag vet o ändå sitter jag där som om jag nyss börjat öva...så..med andra ord..övning ger färdighet..o även om det känns som om övningen aldrig tar slut trots att du ser ljuset i slutet av tunneln så tänk på att ljuset du ser kan vara ett tåg...fortsätt öva,fråga,tjata så blir du världens bästa trafikledare när du e klar...OCH!!!När du väl e klar så kan du fråga,tjata hur mycke du vill på dina kolleger...d e d som gör DLC till världens bästa ställe att jobba på!^
Ett litet PS till Dennis:Tack för att du finns i den här fina tjejens värld.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits