Löneökning *_*

Men HERREGUD (Allah, Jehova osvosvosv) hur kunde jag glömma det viktigaste?
Vi fick information om våra nya löner idag. *_*
Det var många besvikna miner, för mig som är historiens mesigaste är det skönt att slippa löneförhandla.
Men det måste jag göra om ca 5-6 år ändå. Men låt oss inte oroa oss över sådana saker nu det är ju jättelänge dit!
I vilket fall så kommer min lön att höjas med 610 kronor från 1a januari. Vilket efter skatt är ca 400 spänn. Ska jag vara nöjd? Jag vet faktiskt inte. Mycket vill ha mer? Grejen är att jag fortfarande är så sjukt tacksam över att ha ett arbete att gå till som jag mestadelen av tiden älskar hur mycket jag än klagar på hur seg i kolan jag är emellanåt.
Vi ska även få ett engångsbelopp på en större summa.

Argumenten flyger genom lokalen och jag väljer att ställa mig utanför för jag är nöjd vilket antagligen är typiskt kvinnligt (jag är så tacksam, inte behöver ni betala mig så mycket, inte behöver ni betala mig mer). Jag måste ta upp detta med en kollega som jobbar med jämställdhetsfrågor och fråga om hennes syn på saken.
Jag bara faller ur ämnet hela tiden ju!
Klart som fan att jag är glad att jag får mer pengar. Och jag vaktar min tunga - klaga kan folk göra som är insatta, jag är det inte och undviker därför att ha en "riktig" åsikt i frågan.  Det är lätt att klaga. 

Är sådan här information offentlig? eller är det av största möjliga hemliga grad?  Om någon som läser detta vet att detta är mindre bra att presentera vore jag glad om jag fick veta det så att jag kan ta bort inlägget, vill inte stöta mig med någon. Lön är trevligt! 

PENGAR *_*MER PENGAR *_*ÄNNU MER PENGAR! *_*

Kommentarer:
Postat av: Lönespecialisten :-)

Information om löner är inga hemligheter. När du jobbar inom staten är typ allt offentligt.

2007-12-02 @ 22:31:09

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits